Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!

@giotitsa μου τι δίνεις στον άντρα σου και τρώει και έχει τόσο σούπερ σπερματοζωάρια?χαχαχαχα

@loyloy καλά αποτελέσματα με την καμπύλη! Έχεις πολλές μετρήσεις ακόμη?

@nadiaki165 υπομονή...οι νύφες είναι σαν τις έγκυες! Δεν ξέρουν τι θέλουν και τι τους φταίει!

@vikaki82 χαιρομαι που είσαι και νιώθεις καλύτερα!!

οι υπόλοιπες που είστε?

Σε ευχαριστω πολυ :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Θα σου τρανταζεται η κοιλιά.δεν υπάρχει.σκεψου τώρα μόλις μιλά με κλώτσησε κάτω από το στήθος σχεδόν.εχει φτάσει πολύ ψηλά.

Εσένα είναι Ψηλα!!! Πωπω εμένα πιο χαμηλα!! 

nlmNp2.png

@giotitsa μου αυτη η αίσθηση που εχεις τι ακριβώς ειναι; Σαν συμπτώματα, σαν προαίσθημα ή σαν ενθουσιασμός; Γιατι αν δεν εισαι ηδη σε βλέπω να μένεις σύντομα! Ολα να σου πανε καλα καρδια μου! 

@loyloy κουράγιο! Εγω αγανάκτησα σε αυτη την εξέταση! Και πανω απ ολα καλα αποτελεσματα! 

@vikaki82 να νιώθεις καθε μερα και καλυτερα!

@nadiaki165 καλα αποτελεσματα! Να μας τα πεις! 

Ποια ξεχνάω; Να ειστε όλες καλα! Εγω ειμαι πολυ χαρούμενη γιατι ήρθα σημερα στο σχολειο και μου ειπαν οτι μπορώ να δουλεύω μέχρι όσο μου πει ο γιατρος. Οποτε αυριο που θα πάω στον γιατρο θα του ζητήσω να δώσει άδεια απο το τέλος του μήνα. Τουλαχιστον να κανω κατι τον Σεπτέμβρη! Κατι ειναι κι αυτο! 

• Μου αρέσει 4

Just now, P.L.L. είπε:

@giotitsa μου αυτη η αίσθηση που εχεις τι ακριβώς ειναι; Σαν συμπτώματα, σαν προαίσθημα ή σαν ενθουσιασμός; Γιατι αν δεν εισαι ηδη σε βλέπω να μένεις σύντομα! Ολα να σου πανε καλα καρδια μου! 

@loyloy κουράγιο! Εγω αγανάκτησα σε αυτη την εξέταση! Και πανω απ ολα καλα αποτελεσματα! 

@vikaki82 να νιώθεις καθε μερα και καλυτερα!

@nadiaki165 καλα αποτελεσματα! Να μας τα πεις! 

Ποια ξεχνάω; Να ειστε όλες καλα! Εγω ειμαι πολυ χαρούμενη γιατι ήρθα σημερα στο σχολειο και μου ειπαν οτι μπορώ να δουλεύω μέχρι όσο μου πει ο γιατρος. Οποτε αυριο που θα πάω στον γιατρο θα του ζητήσω να δώσει άδεια απο το τέλος του μήνα. Τουλαχιστον να κανω κατι τον Σεπτέμβρη! Κατι ειναι κι αυτο! 

@P.L.L. σαν προαισθημα τρελας χααχχαχαχαχαχαχαχααχ

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, giotitsa είπε:

@P.L.L. σαν προαισθημα τρελας χααχχαχαχαχαχαχαχααχ

Καλα ειναι κι αυτα! Αν η τρέλα σε κανει χαρούμενη τοτε ολα θα πανε τελεια! Ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Καλα ειναι κι αυτα! Αν η τρέλα σε κανει χαρούμενη τοτε ολα θα πανε τελεια! Ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις;

@P.L.L. στις 13 του μηνος και εχω σταθερη περιοδο τωρα εχω πολλα πονακια και υγρα ασπρα πηχτα σορρυ για την περιγραφη 

xfHlp3.png

@palmoira @giotitsa @P.L.L. @Beboula25 @Luckystars Καλή μέρα ομορφιές μου .

Εγώ τα ίδια σκατα είμαι χαχαχαχα ακόμα τις νιώθω.

Ρε τι ζεστα είναι αυτή ρε κορίτσια μα είναι δυνατόν? 

• Μου αρέσει 1

LolXp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Smile89 είπε:

Εσένα είναι Ψηλα!!! Πωπω εμένα πιο χαμηλα!! 

Πριν μία βδομάδα που πήγαμε γιατρό είχε το κεφάλι του στα πλευρά τέρμα πάνω δεξιά. Και πονάω συνέχεια. Αλλά δεν πειράζει.αφου βολεύτηκε σε κάτσει εκεί.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Πριν μία βδομάδα που πήγαμε γιατρό είχε το κεφάλι του στα πλευρά τέρμα πάνω δεξιά. Και πονάω συνέχεια. Αλλά δεν πειράζει.αφου βολεύτηκε σε κάτσει εκεί.

ΑΧ μωρέ Ψυχουλα!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Flo flo είπε:

@palmoiraποναω σρην περιοχη της κοιλιας κατω κατω στην πυελικη περιοχή. Έχω κ ένα ευερεσθητο εν τερο και τα πράγματα έχουν γίνει άνω κάτω. 

Υπομονή, σε καταλαβαινω γιατί έχω και εγώ θέμα και όταν με πιάνει κολικος εντέρου ο πόνος είναι αβάσταχτος. Τώρα και με την εγκυμοσυνη εξακολουθώ να έχω θέμα. Ξέρεις ότι όλα αυτά είναι και ψυχοσωματικά ε? Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα μέχρι την παλινδρομη . 3-4 ημέρες μετά την απόξεση με έπιασε πρώτη φορά ο κολικος εντέρου και από τότε ταλαιπωρούμαι. Δεν συζητάω δε τι έγινε όταν έχασα το μωρό....Τέλος πάντων αφού το αντιμετωπίζω συμβατικά και με κάποια παυσίπονα δεν παραπονιέμαι. 

preg.png

πρίν από 37 λεπτά , Flo flo είπε:

@palmoira @giotitsa @P.L.L. @Beboula25 @Luckystars Καλή μέρα ομορφιές μου .

Εγώ τα ίδια σκατα είμαι χαχαχαχα ακόμα τις νιώθω.

Ρε τι ζεστα είναι αυτή ρε κορίτσια μα είναι δυνατόν? 

@Flo floεδω να δεις ζεστη εσυ εισαι καλυτερα ψυχολογικα κοριτσακι μου 

πρίν από 34 λεπτά , loyloy είπε:

@P.L.L. μου τέλος.ηρθα σπίτι πήρα και τυροπιτουλα Και ενα λουκουμά.τον είδα και το λιγουρευτηκα.πεινασα από το πρωί νηστικη. Τι να κάνουμε.

@loyloyχαχχαχαχα καημενουλα μου πεινασατε αυτα εχει καμπυλη ζακχαρου καλα αποτελεσματα !!! ρε κοριτσια αποριες που εχω πολλες σαλατες τρωτε και τι σαλατες τρωτε 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

1 hour ago, loyloy είπε:

@P.L.L. μου τέλος.ηρθα σπίτι πήρα και τυροπιτουλα Και ενα λουκουμά.τον είδα και το λιγουρευτηκα.πεινασα από το πρωί νηστικη. Τι να κάνουμε.

Ζαλιστικες απο αυτο που ηπιες? Εχω σκοπο να παω την Πεμπτη να την κανω! Να παρω λες και καποιον μαζι μου? Ελεγα να πηγενα να μου επερνε αιμα να επινα αυτη την αηδια και να πεταγομουν λιγο στη λαικη και να ξανα γυρνουσα για την επομενη αιμοληψια! Δε θα τα καταφερω λες?

4 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

Καλημερααα!!! Καλα ειμαι! Εσυ τι κανεις? Εδω σημερα εχει πολυ ζεστη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...