Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

@giotitsa Καλημέρα!!!!!!βρε λες?έρχεστε σε επαφή με προφυλακτικά ή απλά την κρίσιμη στιγμή τραβιέται?Γιατί αν γίνεται έτσι τότε μπορεί να είσαι.μακαρι βρε να τρελαθούμε όλοι μαζί.

Εγώ είμαι στο μικροβιολογικο για τη καμπύλη ζαχαρου.ζαλιζομαι λιγάκι αλλα αντέχω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

@giotitsa Καλημέρα!!!!!!βρε λες?έρχεστε σε επαφή με προφυλακτικά ή απλά την κρίσιμη στιγμή τραβιέται?Γιατί αν γίνεται έτσι τότε μπορεί να είσαι.μακαρι βρε να τρελαθούμε όλοι μαζί.

Εγώ είμαι στο μικροβιολογικο για τη καμπύλη ζαχαρου.ζαλιζομαι λιγάκι αλλα αντέχω.

@loyloy οχι απο ολη την διαδικασια ξεκιναμε με προφυλακτικο οχι στην κρισιμη στιγμη χαχαχααχχαχααχ εδω τρελαθηκαμε τι λες τωρα δεν βλεπεις τι σκεφτομαι ειμαι για φρενοκομειο χαχααχχαχαχαχα

xfHlp3.png

πρίν από 44 λεπτά , giotitsa είπε:

@vikaki82 τουλαχιστον να με πειτε εσεις τρελη οχι αλλος εχω λαλησει αχαχαχχαχαχαα εσυ πως εισαι κοριτσακι μου ;;

Ειμαι πολυ καλυτερα τωρα ψυχολογικα.οποτε μπρος ολοταχώς χαχαχα

1 hour ago, giotitsa είπε:

Καλημέρα!!! Μια χαρουλα, εσυ πώς είσαι? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Καλα εδώ ασχολούμαι με την αδερφή μου που προσπαθεί να διοργανώσει τον γαμο της για τον Ιούλιο. Οπότε ασχολούμαι μόνο με αυτό προς το παρόν. Τουλαχιστόν αμα θέλω να τσακωθώ τσακωνομαι με την μικρη κ μου περνανε τα νευρακια. Σημερα εχω ραντεβού με τον γιατρό επιτέλους να με δει κ να μου πει ποτε ξεκινάμε πάλι την διαδικασια της εξωσωματικής γτ βαρέθηκα να περιμένω.

Με το καλό ο γαμος της αδερφής σου!!έχει το αγχος της και είναι λογικό, όσο κι αν φαίνεται ανοργανωτη τα χει ολα μέσα στο μυαλό της, οποτε ΕΙΡΗΝΗ ημίν!!! Χαχαχα Χαχαχα 

Καλή αρχή και με το γιατρό κι αναμένουμε νεα!!! 

πρίν από 26 λεπτά , loyloy είπε:

Ωχ, Υπομονή, καλα αποτέλεσματα!!! 

• Ευχαριστώ 2

nlmNp2.png

Καλημέρα κοριτσια!!

@giotitsa μου τι δίνεις στον άντρα σου και τρώει και έχει τόσο σούπερ σπερματοζωάρια?χαχαχαχα

@loyloy καλά αποτελέσματα με την καμπύλη! Έχεις πολλές μετρήσεις ακόμη?

@nadiaki165 υπομονή...οι νύφες είναι σαν τις έγκυες! Δεν ξέρουν τι θέλουν και τι τους φταίει!

@vikaki82 χαιρομαι που είσαι και νιώθεις καλύτερα!!

οι υπόλοιπες που είστε?

preg.png

πρίν από 3 λεπτά , giotitsa είπε:

@Smile89 καλημεραααα κοριτσακι μου ειμαι καλα εσυ πως εισαι ;;; το μωρακι τι κανει κολοτουμπες ;;;

Κανει κινησουλες απαλές, Τουλαχιστον αυτό που αντιλαμβανομαι εγω, είναι ήσυχο μωρακι μοιαζει του μπαμπα!! 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!

@giotitsa μου τι δίνεις στον άντρα σου και τρώει και έχει τόσο σούπερ σπερματοζωάρια?χαχαχαχα

@nadiaki165 υπομονή...οι νύφες είναι σαν τις έγκυες! Δεν ξέρουν τι θέλουν και τι τους φταίει!

οι υπόλοιπες που είστε?

@palmoira χαχαχαχααχαχχααχα αστα να πανε το εχασα εντελως με κοροιδευε τοσο πολυ το πρωι αστα να πανε εμενα μπορεις να μου πεις πως μου μπηκε ομως αυτη η ιδεα εεεε ;;;;

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Έχω αλλη μια σε 40 λεπτά.ευχαροστω κορίτσια.

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κανει κινησουλες απαλές, Τουλαχιστον αυτό που αντιλαμβανομαι εγω, είναι ήσυχο μωρακι μοιαζει του μπαμπα!! 

Καλά.κατσε να δεις σε λίγο καιρό πως θα κάνει.ετοιμασου!!!!!

@Smile89 το καλο μου το μωρακι !!!!:wub::wub::wub:

xfHlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Με το καλό ο γαμος της αδερφής σου!!έχει το αγχος της και είναι λογικό, όσο κι αν φαίνεται ανοργανωτη τα χει ολα μέσα στο μυαλό της, οποτε ΕΙΡΗΝΗ ημίν!!! Χαχαχα Χαχαχα 

Καλή αρχή και με το γιατρό κι αναμένουμε νεα!!! 

Ωχ, Υπομονή, καλα αποτέλεσματα!!! 

Αχ πιστεψε με ειναι ανοργανωτη!!!αλλα σου λεει τη μια μερα αλλα σου λεει την αλλη μερα δεν θυμαται τι εχει δει τι της εχουν πει κ παει λεγοντας.Ευτυχως ασχολειται κ ο γαμπρος μου κ τα θυμαται αυτος γτ ξερει κ εκεινος οτι ειναι ανοργανωτη!!!χαχαχαχα!Ετσι ειναι κ στην καθημερινοτητα της!

Σε ευχαριστώ θα σας πω!!!

πρίν από 5 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!

οι υπόλοιπες που είστε?

Εγω ευτυχως δεν ημουν ετσι ημουν πολυ ησυχη κ ελπιζω ετσι να ειμαι κ στην εγκυμοσυνη μου!!!

• Μου αρέσει 1

xuBjp3.png

πρίν από 21 λεπτά , loyloy είπε:

Έχω αλλη μια σε 40 λεπτά.ευχαροστω κορίτσια.

Καλά.κατσε να δεις σε λίγο καιρό πως θα κάνει.ετοιμασου!!!!!

Έτοιμη ειμαι!!! 

πρίν από 21 λεπτά , giotitsa είπε:

@Smile89 το καλο μου το μωρακι !!!!:wub::wub::wub:

:wub:

nlmNp2.png

Έτοιμη ειμαι!!! 

Θα σου τρανταζεται η κοιλιά.δεν υπάρχει.σκεψου τώρα μόλις μιλά με κλώτσησε κάτω από το στήθος σχεδόν.εχει φτάσει πολύ ψηλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...