Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, vikaki82 είπε:

Ξερω κ γω;εκτος αν καπου  τρυπισε το προφυλακτικό δεν μπορω να σκεφτω αλλο τροπο.

χαχαχαχαχαχαχαχα @vikaki82 τι να πεις και εσυ το ελεγα στον ανδρα μου και μου ειπε τι να σου πω εκτος αν τα δικα μας τα σπερματοζωαρια ειναι του σουπερμαν μονο ετσι αχχαχαχαχααχχαχααχ δεν μπορω γελαω 

xfHlp3.png

Just now, giotitsa είπε:

χαχαχαχαχαχαχαχα @vikaki82 τι να πεις και εσυ το ελεγα στον ανδρα μου και μου ειπε τι να σου πω εκτος αν τα δικα μας τα σπερματοζωαρια ειναι του σουπερμαν μονο ετσι αχχαχαχαχααχχαχααχ δεν μπορω γελαω 

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταία κορίτσι μου.το μυαλο μας ειναι περιεργο πράγμα 

Just now, vikaki82 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταία κορίτσι μου.το μυαλο μας ειναι περιεργο πράγμα 

@vikaki82 παντως αν εχει γινει ετσι πραγματικα θα λαλησω που λεμε αχχαχαχαχαχααχχχα

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@vikaki82 παντως αν εχει γινει ετσι πραγματικα θα λαλησω που λεμε αχχαχαχαχαχααχχχα

Χαχαχα ευτυχως  που λεμε τα διαφορα μας εδω και γελαμε χαχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , vikaki82 είπε:

Χαχαχα ευτυχως  που λεμε τα διαφορα μας εδω και γελαμε χαχαχα

@vikaki82 τουλαχιστον να με πειτε εσεις τρελη οχι αλλος εχω λαλησει αχαχαχχαχαχαα εσυ πως εισαι κοριτσακι μου ;;

xfHlp3.png

πρίν από 38 λεπτά , giotitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!εσυ τι κάνεις?

xuBjp3.png

Just now, giotitsa είπε:

@nadiaki165 καλα κοριτσακι μου εσυ πως μου εισαι ;;;

Καλα εδώ ασχολούμαι με την αδερφή μου που προσπαθεί να διοργανώσει τον γαμο της για τον Ιούλιο. Οπότε ασχολούμαι μόνο με αυτό προς το παρόν. Τουλαχιστόν αμα θέλω να τσακωθώ τσακωνομαι με την μικρη κ μου περνανε τα νευρακια. Σημερα εχω ραντεβού με τον γιατρό επιτέλους να με δει κ να μου πει ποτε ξεκινάμε πάλι την διαδικασια της εξωσωματικής γτ βαρέθηκα να περιμένω.

xuBjp3.png

πρίν από 1 λεπτό , nadiaki165 είπε:

Καλα εδώ ασχολούμαι με την αδερφή μου που προσπαθεί να διοργανώσει τον γαμο της για τον Ιούλιο. Οπότε ασχολούμαι μόνο με αυτό προς το παρόν. Τουλαχιστόν αμα θέλω να τσακωθώ τσακωνομαι με την μικρη κ μου περνανε τα νευρακια. Σημερα εχω ραντεβού με τον γιατρό επιτέλους να με δει κ να μου πει ποτε ξεκινάμε πάλι την διαδικασια της εξωσωματικής γτ βαρέθηκα να περιμένω.

@nadiaki165 αχ τι ωραια γαμος εεεεεε αντε με το καλο να την δεις νυφουλα μακαρι να σου πει καλα νεα ο γιατρος και να ξεκινησεις οσο το δυνατον πιο συντομα γινεται κολπικα θα σε δει ;;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@nadiaki165 αχ τι ωραια γαμος εεεεεε αντε με το καλο να την δεις νυφουλα μακαρι να σου πει καλα νεα ο γιατρος και να ξεκινησεις οσο το δυνατον πιο συντομα γινεται κολπικα θα σε δει ;;;

Αν δεν με ριξει πρωτα στα ψυχοφαρμακα πριν γινει νυφη κ την γλυτωσω ναι θα την καμαρωσω!!χαχαχαχα!ναι εννοειται κολπικα γτ δεν με εχει δει μετα την αποξεση. Αδιαθετησα μετα ηταν διακοπες κ μετα δεν προλαβαμε γτ ξαναδιαθετησα στις 18 μερες. Οπότε θα πάω σήμερα.Μακάρι γτ δεν μπορώ να είμαι σε αδράνεια!

xuBjp3.png

πρίν από 5 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Αν δεν με ριξει πρωτα στα ψυχοφαρμακα πριν γινει νυφη κ την γλυτωσω ναι θα την καμαρωσω!!χαχαχαχα!ναι εννοειται κολπικα γτ δεν με εχει δει μετα την αποξεση. Αδιαθετησα μετα ηταν διακοπες κ μετα δεν προλαβαμε γτ ξαναδιαθετησα στις 18 μερες. Οπότε θα πάω σήμερα.Μακάρι γτ δεν μπορώ να είμαι σε αδράνεια!

xfHlp3.png

πρίν από 5 λεπτά , nadiaki165 είπε:

@nadiaki165 αχαχαχαχα εχει νευρα η αγχος ελα συγχωρεσε την ειναι η στιγμη της ωραια μακαρι να σου πει καλα νεα κοριτσακι μου και να εχει επανελθει ο οργανισμος σου κατι ξερω απο περιμενε και εγω μην νομιζεις εγω νιωθω σαν τον Βεζιρη που περπαταει πανω σε αναμμενα καρβουνα

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@nadiaki165 αχαχαχαχα εχει νευρα η αγχος ελα συγχωρεσε την ειναι η στιγμη της ωραια μακαρι να σου πει καλα νεα κοριτσακι μου και να εχει επανελθει ο οργανισμος σου κατι ξερω απο περιμενε και εγω μην νομιζεις εγω νιωθω σαν τον Βεζιρη που περπαταει πανω σε αναμμενα καρβουνα

Είναι ανοργάνωτη κ εγω τρελλαίνομαι!!!είμαι λίγο ψυχωτική με την οργάνωση.Είναι ότι να ναι κ δεν ακουει κ όταν τα βρίσκει μπροστά της τσαντίζεται γτ έχω δίκιο.Του τρελλού!!δυο κερατα οπως καταλαβαίνεις δεν ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα με ενα τριτο κερατο την μαμα μου!!!τουλαχιστον ξεχνιεμαι!!!ναι το ξερω γκρινιαζω κ εγω κ εσυ εχεις τραβηξει τα πανδηνα!!συγνωμη...

xuBjp3.png

Just now, nadiaki165 είπε:

Είναι ανοργάνωτη κ εγω τρελλαίνομαι!!!είμαι λίγο ψυχωτική με την οργάνωση.Είναι ότι να ναι κ δεν ακουει κ όταν τα βρίσκει μπροστά της τσαντίζεται γτ έχω δίκιο.Του τρελλού!!δυο κερατα οπως καταλαβαίνεις δεν ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα με ενα τριτο κερατο την μαμα μου!!!τουλαχιστον ξεχνιεμαι!!!ναι το ξερω γκρινιαζω κ εγω κ εσυ εχεις τραβηξει τα πανδηνα!!συγνωμη...

@nadiaki165 τι να την κανεις τωρα μωρε γλυκουλα κανε υπομονη χαχαχαχ εεεε μην ζητας συγνωμη θα σε μαλωσω αντε νομιζεις οτι ειναι ευκολο να περιμενεις και εσυ εχεις περασει τα πανδηνα η καθεμια εχει τον δικο της πονο της δικες της ανυσηχιες να λες να εισαι καλα απο θεμα οργανισμου και ολα θα γινουν θα δεις

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...