Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Κορίτσια μου, 

με γυροφερνε το απόγευμα παλι η φρίκη και βγήκα βόλτα με μια φίλη, οποτε την καταλάγιασα. Μετα γυρισα και βρήκα τα μηνύματα σας και πολυ μου άρεσε που σας εχω φίλες.. Αυτα είχα να πω.. Σας ευχαριστώ και σας φιλω!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, Luckystars είπε:

Μπράβο Κατερινακι!Έτσι !πες τα!

Κοριτσάκι μου μόνο με θετική σκέψη θα πάμε παρακάτω!Αλλιώς δεν γίνεται τίποτα!Εγώ κοιτάω μωρουδιακά χωρίς να έχω βάλει καν μπρος!χαχαχαχα αλλά μόνο που τα βλέπω χαίρομαι!

• Μου αρέσει 2

Just now, P.L.L. είπε:

Κορίτσια μου, 

με γυροφερνε το απόγευμα παλι η φρίκη και βγήκα βόλτα με μια φίλη, οποτε την καταλάγιασα. Μετα γυρισα και βρήκα τα μηνύματα σας και πολυ μου άρεσε που σας εχω φίλες.. Αυτα είχα να πω.. Σας ευχαριστώ και σας φιλω!

Γλυκούλα μου εσυ❤Σου στέλνω αγκαλίτσα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nansy29 είπε:

Κορίτσια έψαχνα Τώρα τις εξετάσεις μου να τις βρω σιγά σιγά για τον γιατρο και έπεσα πάνω στον τελευταίο ύπερηχο της τελευταίας εγκυμοσύνης και πραγματικά πάγωσα..Όσο κι αν νομίζω ότι τα έχω ξεπεράσει είναι πάρα πολυ δύσκολο.

οπως είπα και πριν δεν έχω χάσει την αισιοδοξία μου και όλο αυτό το διάστημα έχουμε περάσει πολυ όμορφα με βόλτες φιλους Ταξίδια κλπ.

Αλλά τωρα που το είδα πονάει πολυ..σορυ τωρα αλλα ξερω ότι μόνο εσείς με καταλαβαινετε..

Ειναι τοσο λογικο να σε ποναει Νανσυ μου! Μην ζητας συγνωμη ομως! Να τα λες να σου φευγουν..να ξεσπας!!!! Ειμαστε εδω για ολα! Θα τα καταφερεις ομως συντομα! Εγω περιμενω πως κ πως τα καλα νεα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!!Οι εγκυούλες θα έχουν σε λίγο καιρό αγκαλιά τα μωράκια τους και οι υπόλοιπες θα είμαστε σε λίγο καιρό εγκυούλες!!!

@Katerina 88 ναι κοριτσάκι μου ετσι ακριβώς 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

4 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

@Flo flo υπομονή κοριτσάκι μου.....Δεν είναι μια η κύστη ,ίσως και για αυτό ο πόνος....

@P.L.L. μου,μη μασάς;)

@Κελυ 32 μου πόσο συμφωνώ.....

@smaro30 @Nansy29μου πως είστε;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε,πως ειστε;

Δεν είναι καταπληκτική φίλη @Beboula25???;)

Την έβαλα στην παρέα με την Αισιοδοξία,την Πίστη και την Αγάπη.....Και κάνουν πολύ καλή δουλίτσα έχω να πω.....πέταξαν στην άκρη τις σιχαμενες δήθεν φίλες.....

Κορίτσια σορρυ γίνομαι γλαφυρή...δικαιολογειστε με.....περιμένω αποτελέσματα:mrgreen:

Μπράβο αγαπη την καλύτερη παρέα διάλεξες.. όσο για τα αποτελέσματα όλα θα είναι μια χαρά! 

4 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Περάσαμε υπέροχα!!εσεις;;Εντάξει έχουμε περάσει πολυ δύσκολα...Δεν είναι κι εύκολο να μενουμε ξανά και ξανά έγκυες κι εσύ κι εγώ και να χανουμε τα μωρα.το πιστευω όμως πως θα τα καταφέρουμε!

@Luckystars  καλά είμαι.περιμενω σε 15 μέρες το ραντεβού με τον νέο γυναικολόγο να δούμε τι θα μας πει.

Η αλήθεια είναι ότι εχω άγχος από τώρα...

Μπράβο!! Υπέροχα και εμείς!! 

Ναι δεν είναι εύκολο αλλα όπως λες όλα θα έρθουν και εγω το πιστεύω! Με το καλό να δεις τον νέο γιατρό είναι και η λαχτάρα να ακούσουμε μια άλλη γνώμη όταν συναντάμε έναν καινούριο γιατρό το καταλαβαίνω απόλυτα.. 

4 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

Ότι το λέγαμε.....λοιπόν βγήκαν κάποιες.....Απο όσα διαβάζω δίπλα στις φ.τ.......Γενική αίματος  ,ούρων ,        ορμονικές,μαστογραφια  είναι οκ ...Δόξα Σοι!

Αναμένω και άλλες εντός της εβδομάδος

Πώς είσαι κορίτσι μου;

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό και οι υπόλοιπες! 

2 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Κορίτσια έψαχνα Τώρα τις εξετάσεις μου να τις βρω σιγά σιγά για τον γιατρο και έπεσα πάνω στον τελευταίο ύπερηχο της τελευταίας εγκυμοσύνης και πραγματικά πάγωσα..Όσο κι αν νομίζω ότι τα έχω ξεπεράσει είναι πάρα πολυ δύσκολο.

οπως είπα και πριν δεν έχω χάσει την αισιοδοξία μου και όλο αυτό το διάστημα έχουμε περάσει πολυ όμορφα με βόλτες φιλους Ταξίδια κλπ.

Αλλά τωρα που το είδα πονάει πολυ..σορυ τωρα αλλα ξερω ότι μόνο εσείς με καταλαβαινετε..

Αχ το έπαθα και εγω πρόσφατα για αυτό και τα έχω βάλει κάτω κάτω κρυμμένα ώστε να αποφεύγω να το αντικρίσω δεν το αντέχω. Είναι παρα πολύ δύσκολο μην ζητάς συγνώμη ότι αισθάνεσαι να το μοιράζεσαι εδώ μαζί όλες 

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Κορίτσια μου, 

Και εμάς μας αρέσει που σε εχουμε φιλη!

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

Αν σε καταλαβαίνουμε Νάνσυ μου........Αχχχχχχχ,ποσο σε καταλαβαονουμε....Εμείς στον τελευταίο υπέρηχο πιπιλουσαμε το μεγάλο δαχτυλάκι......Και είχε κουρνιασει σαν σπουργιτακι......ψυχουλινη μου......

Επειδή λοιπόν ανά διαστήματα κοίταζα τον υπέρηχο και πικραινομουν μια μέρα έψαχνα .......τίποτα......τον είχε πάρει ο σύζυγος και ούτε ξέρω που τον έχει βάλει.....Τώρα πλέον θεωρώ καλύτερα γιατί κάθε φορά πονούσα.......

Εγώ τουλάχιστον αυτό που νιώθω είναι πως έχω μια πληγή αλλά πλέον δεν θέλω να την σκαλιζω.....Είναι ένα σημάδι στην καρδιά και την ψυχή μου και έχω μάθει να ζω με αυτό.....Όσο μπορείς γλυκιά μου μην σκαλίζεις την πληγή και κοιτά μπροστά.....Μόνο μπροστά ❤

Αυτο ακριβώς προσπαθώ να κάνω.μπροστα μόνο εννοείται!Η αλήθεια είναι ότι από τις άλλες εγκυμοσύνες ειχα πεταξει τα πάντα απο την αρχή ακριβώς για αυτό για να μην σκαλιζω το παρελθόν. Αλλά από την τελευταία τα κράτησα όλα μήπως χρειαστούν στους γιατρούς. 

Καλά ευτυχώς δεν τα κοιτάζω ποτέ τώρα έτυχε..Και όπως ήταν φυσικό με έπιασε κάτι..

Αλλά ελπίζω σύντομα να βλέπω  τους νεους υπερηχους απο την νεα εγκυμοσυνη που ελπιζω να ερθει και να παει καλα! και σε σενα κοριτσάκι μου σου εύχομαι σύντομα να εχεις στην κοιλιτσα ενα υγιες μωρακι!!

πρίν από 15 λεπτά , Nansy29 είπε:

Αυτο ακριβώς προσπαθώ να κάνω.μπροστα μόνο εννοείται!Η αλήθεια είναι ότι από τις άλλες εγκυμοσύνες ειχα πεταξει τα πάντα απο την αρχή ακριβώς για αυτό για να μην σκαλιζω το παρελθόν. Αλλά από την τελευταία τα κράτησα όλα μήπως χρειαστούν στους γιατρούς. 

Καλά ευτυχώς δεν τα κοιτάζω ποτέ τώρα έτυχε..Και όπως ήταν φυσικό με έπιασε κάτι..

Αλλά ελπίζω σύντομα να βλέπω  τους νεους υπερηχους απο την νεα εγκυμοσυνη που ελπιζω να ερθει και να παει καλα! και σε σενα κοριτσάκι μου σου εύχομαι σύντομα να εχεις στην κοιλιτσα ενα υγιες μωρακι!!

Πολύ σύντομα αυτό θα συμβεί κορίτσι μου γλυκό!Θα έρθει η νέα εγκυμοσύνη και όλα θα πάνε υπέροχα!Στο εύχομαι ολόψυχα γλυκιά μου!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου κορίτσι μου❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , giotitsa είπε:

Καλημερα κοριτσι μου.ολα καλα :-).εσυ τι εγινε;

πρίν από 1 λεπτό , vikaki82 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου.ολα καλα :-).εσυ τι εγινε;

@vikaki82 δεν ξερω νιωθω λιγο περιεργα μεσα μου ενα αισθημα ενα αισθημα που δεν θελω να το πω 

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@vikaki82 δεν ξερω νιωθω λιγο περιεργα μεσα μου ενα αισθημα ενα αισθημα που δεν θελω να το πω 

Τουλάχιστον να ειναι καλο αυτο που αισθανεσαι αυτο εχει σημασια

Just now, vikaki82 είπε:

Τουλάχιστον να ειναι καλο αυτο που αισθανεσαι αυτο εχει σημασια

@vikaki82 ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο θα με πειτε τρελη πραγματικα τα εχω χασει αλλα θελω να θεσω μια ερωτηση ποσο πιθανον ειναι να εχει μεινει μια εγκυος με προφυλαξη ;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...