Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, Beboula25 είπε:

Μια από τα ίδια. Παλαιότερα το ίδιο θα επραττα χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα που ωρίμασα:P χρησιμοποιώ τον λόγο! 

Καθε μέρα ας γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι για ένα καλύτερο αύριο για όλους.. 

Τελευταία εχω κάνει και μια καινούργια φίλη και την λένε Αδιαφορία:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 2 λεπτά , Nansy29 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

@Luckystars πραγματικά γελάω με την ξαδέρφη..είναι για γέλια τέτοια λόγια κορίτσια και σε καμία περίπτωση να μην μας πληγώνουν...

@giotitsa εύχομαι καλά αποτέλεσματα και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα.

@Beboula25 τα λες ωραία..σε αυτά τα 3 χρόνια των ατυχιων μας ευτυχως δεν μας πήρε από κάτω και ευτυχώς με τον άντρα μου δεν κυνηγάμε συνεχώς αυτο..γιατι θα είχαμε τρελαθεί.δεν το βάζουμε κάτω βέβαια.συνεχιζουμε θελουμε πολυ ενα μωρακι αλλά υπάρχουν κι αλλα πράγματα στη ζωή..Και το σημαντικό είναι να ειμαστε εμείς πάνω από όλα καλά υγιείς, να είναι καλή η ψυχολογία μας να ειμαστε καλά με τους άντρες μας.

Γεια σου Νανσουλα μου πως περάσατε; 

Τα λέω ωραία αλλα τα κάνω κάπως ασχημα. Σημασια έχει πως το καταλαβαίνω ότι όλα ξεκινούν από εμενα και με πιάνω από το σβέρκο και συνέρχομαι. Ή θα είμαι ρεαλίστρια ή θα γίνω έρμαιο. Το 2ρο σίγουρα δεν θα το επιτρέψω. Είμαι καλα είμαι πολύ ερωτευμένη περνάω υπέροχα με τον άντρα μου και θελουμε ένα παιδάκι και καλως να έρθει όταν θέλει 

πρίν από 4 λεπτά , Luckystars είπε:

Τελευταία εχω κάνει και μια καινούργια φίλη και την λένε Αδιαφορία:mrgreen:

Και εσυ;;  Τέλεια την ίδια φιλη έχουμε! :mrgreen:

@Flo flo υπομονή κοριτσάκι μου.....Δεν είναι μια η κύστη ,ίσως και για αυτό ο πόνος....

@P.L.L. μου,μη μασάς;)

@Κελυ 32 μου πόσο συμφωνώ.....

@smaro30 @Nansy29μου πως είστε;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε,πως ειστε;

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τα λέω ωραία αλλα τα κάνω κάπως ασχημα. Σημασια έχει πως το καταλαβαίνω ότι όλα ξεκινούν από εμενα και με πιάνω από το σβέρκο και συνέρχομαι. Ή θα είμαι ρεαλίστρια ή θα γίνω έρμαιο. Το 2ρο σίγουρα δεν θα το επιτρέψω. Είμαι καλα είμαι πολύ ερωτευμένη περνάω υπέροχα με τον άντρα μου και θελουμε ένα παιδάκι και καλως να έρθει όταν θέλει 

Δεν είναι καταπληκτική φίλη @Beboula25???;)

Την έβαλα στην παρέα με την Αισιοδοξία,την Πίστη και την Αγάπη.....Και κάνουν πολύ καλή δουλίτσα έχω να πω.....πέταξαν στην άκρη τις σιχαμενες δήθεν φίλες.....

Κορίτσια σορρυ γίνομαι γλαφυρή...δικαιολογειστε με.....περιμένω αποτελέσματα:mrgreen:

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Περάσαμε υπέροχα!!εσεις;;Εντάξει έχουμε περάσει πολυ δύσκολα...Δεν είναι κι εύκολο να μενουμε ξανά και ξανά έγκυες κι εσύ κι εγώ και να χανουμε τα μωρα.το πιστευω όμως πως θα τα καταφέρουμε!

@Luckystars  καλά είμαι.περιμενω σε 15 μέρες το ραντεβού με τον νέο γυναικολόγο να δούμε τι θα μας πει.

Η αλήθεια είναι ότι εχω άγχος από τώρα...

6 minutes ago, Luckystars said:

@Flo flo υπομονή κοριτσάκι μου.....Δεν είναι μια η κύστη ,ίσως και για αυτό ο πόνος....

@P.L.L. μου,μη μασάς;)

@Κελυ 32 μου πόσο συμφωνώ.....

@smaro30 @Nansy29μου πως είστε;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε,πως ειστε;

Δεν είναι καταπληκτική φίλη @Beboula25???;)

Την έβαλα στην παρέα με την Αισιοδοξία,την Πίστη και την Αγάπη.....Και κάνουν πολύ καλή δουλίτσα έχω να πω.....πέταξαν στην άκρη τις σιχαμενες δήθεν φίλες.....

Κορίτσια σορρυ γίνομαι γλαφυρή...δικαιολογειστε με.....περιμένω αποτελέσματα:mrgreen:

τα λες πολύ ωραία! Μακάρι να έκανα και εγώ παρέα με την αδιαφορία αλλά αδυνατώ! Εγώ κορίτσια δεν άκουσα τέτοια λόγια από κάποιον αλλά από την στιγμή που κάναμε το μωρό με τον σύζυγο γνωρίσαμε την αδιαφορία από την κουνιάδα μου και τον κουνιάδο μου. Δεν έρχονται ποτέ να δουν την μικρή, την έχουν δει κυριολεκτικά 3 φορές, όσες δηλαδή πήγαμε εμείς σε κάτι συγκεντρώσεις. Προσπαθώ να αδιαφορώ αλλά να μιλήσω ειλικρινά με ενοχλεί... Ναι πρέπει να κάνω παρέα με την αδιαφορία και εγω.

Κατα τ'άλλα καλα, τίποτα συνταρακτικό, ίσως να είμαι στην ωορρηξία και έχουμε επαφές με τον σύζυγο και πάλι. Όλα καλά! Τι εξετάσεις περιμένεις; Συγγνώμη αλλα δεν διάβασα αν το έγραψες

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Nansy29 είπε:

Περάσαμε υπέροχα!!εσεις;;Εντάξει έχουμε περάσει πολυ δύσκολα...Δεν είναι κι εύκολο να μενουμε ξανά και ξανά έγκυες κι εσύ κι εγώ και να χανουμε τα μωρα.το πιστευω όμως πως θα τα καταφέρουμε!

@Luckystars  καλά είμαι.περιμενω σε 15 μέρες το ραντεβού με τον νέο γυναικολόγο να δούμε τι θα μας πει.

Η αλήθεια είναι ότι εχω άγχος από τώρα...

Εύχομαι κάθε επιτυχία κορίτσι μου!όλα θα γίνουν θα το δεις!

πρίν από 13 λεπτά , smaro30 είπε:

τα λες πολύ ωραία! Μακάρι να έκανα και εγώ παρέα με την αδιαφορία αλλά αδυνατώ! Εγώ κορίτσια δεν άκουσα τέτοια λόγια από κάποιον αλλά από την στιγμή που κάναμε το μωρό με τον σύζυγο γνωρίσαμε την αδιαφορία από την κουνιάδα μου και τον κουνιάδο μου. Δεν έρχονται ποτέ να δουν την μικρή, την έχουν δει κυριολεκτικά 3 φορές, όσες δηλαδή πήγαμε εμείς σε κάτι συγκεντρώσεις. Προσπαθώ να αδιαφορώ αλλά να μιλήσω ειλικρινά με ενοχλεί... Ναι πρέπει να κάνω παρέα με την αδιαφορία και εγω.

Κατα τ'άλλα καλα, τίποτα συνταρακτικό, ίσως να είμαι στην ωορρηξία και έχουμε επαφές με τον σύζυγο και πάλι. Όλα καλά! Τι εξετάσεις περιμένεις; Συγγνώμη αλλα δεν διάβασα αν το έγραψες

Σμάρω μου,μη νομίζεις ...Στην προσπάθεια είμαι.....Ακόμα όμως και έτσι,ναι είναι ένα βήμα από το να πικραινομαι και να γίνομαι βορά στα κόμπλεξ και την κακιά του καθενός.....

Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας γλυκιά μου!

Αιματολογικές και γυναικολογικες εξετάσεις περιμένω.....

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου όμορφα και γλυκά εάν μπορώ να πω μόνο μια κουβέντα σε όλες σας είναι ...μη σπαταλάτε την πολύτιμη ενέργεια σας στη μ@λ@κια που θα πει ο κάθε άσχετος!! 

Ειστε όλες τόσο γλυκά κοριτσια που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποζημιωθείτε στο τέλος. Υπομονή,θετική ενέργεια και επιμονή!

• Μου αρέσει 4

preg.png

Ότι το λέγαμε.....λοιπόν βγήκαν κάποιες.....Απο όσα διαβάζω δίπλα στις φ.τ.......Γενική αίματος  ,ούρων ,        ορμονικές,μαστογραφια  είναι οκ ...Δόξα Σοι!

Αναμένω και άλλες εντός της εβδομάδος

πρίν από 7 λεπτά , palmoira είπε:

Κοριτσια μου όμορφα και γλυκά εάν μπορώ να πω μόνο μια κουβέντα σε όλες σας είναι ...μη σπαταλάτε την πολύτιμη ενέργεια σας στη μ@λ@κια που θα πει ο κάθε άσχετος!! 

Ειστε όλες τόσο γλυκά κοριτσια που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποζημιωθείτε στο τέλος. Υπομονή,θετική ενέργεια και επιμονή!

Πώς είσαι κορίτσι μου;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Luckystars είπε:

Ότι το λέγαμε.....λοιπόν βγήκαν κάποιες.....Απο όσα διαβάζω δίπλα στις φ.τ.......Γενική αίματος  ,ούρων ,        ορμονικές,μαστογραφια  είναι οκ ...Δόξα Σοι!

Αναμένω και άλλες εντός της εβδομάδος

Πώς είσαι κορίτσι μου;

Είμαι καλά και προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να απολαμβάνω το καθισιό! Σηκώνομαι και λίγο περισσότερο στο σπίτι. 

Μπραβο για τις εξετάσεις σου! Ελπίζω και οι υπόλοιπες να είναι το ίδιο καλές. 

preg.png

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Είμαι καλά και προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να απολαμβάνω το καθισιό! Σηκώνομαι και λίγο περισσότερο στο σπίτι. 

Μπραβο για τις εξετάσεις σου! Ελπίζω και οι υπόλοιπες να είναι το ίδιο καλές. 

Μπράβο κορίτσι μου,μπράβο!Να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου!

Ευχαριστώ πολύ,για να δούμε και τις υπόλοιπες.....Έχει ο Θεός!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια έψαχνα Τώρα τις εξετάσεις μου να τις βρω σιγά σιγά για τον γιατρο και έπεσα πάνω στον τελευταίο ύπερηχο της τελευταίας εγκυμοσύνης και πραγματικά πάγωσα..Όσο κι αν νομίζω ότι τα έχω ξεπεράσει είναι πάρα πολυ δύσκολο.

οπως είπα και πριν δεν έχω χάσει την αισιοδοξία μου και όλο αυτό το διάστημα έχουμε περάσει πολυ όμορφα με βόλτες φιλους Ταξίδια κλπ.

Αλλά τωρα που το είδα πονάει πολυ..σορυ τωρα αλλα ξερω ότι μόνο εσείς με καταλαβαινετε..

πρίν από 47 λεπτά , Nansy29 είπε:

Κορίτσια έψαχνα Τώρα τις εξετάσεις μου να τις βρω σιγά σιγά για τον γιατρο και έπεσα πάνω στον τελευταίο ύπερηχο της τελευταίας εγκυμοσύνης και πραγματικά πάγωσα..Όσο κι αν νομίζω ότι τα έχω ξεπεράσει είναι πάρα πολυ δύσκολο.

οπως είπα και πριν δεν έχω χάσει την αισιοδοξία μου και όλο αυτό το διάστημα έχουμε περάσει πολυ όμορφα με βόλτες φιλους Ταξίδια κλπ.

Αλλά τωρα που το είδα πονάει πολυ..σορυ τωρα αλλα ξερω ότι μόνο εσείς με καταλαβαινετε..

Αν σε καταλαβαίνουμε Νάνσυ μου........Αχχχχχχχ,ποσο σε καταλαβαονουμε....Εμείς στον τελευταίο υπέρηχο πιπιλουσαμε το μεγάλο δαχτυλάκι......Και είχε κουρνιασει σαν σπουργιτακι......ψυχουλινη μου......

Επειδή λοιπόν ανά διαστήματα κοίταζα τον υπέρηχο και πικραινομουν μια μέρα έψαχνα .......τίποτα......τον είχε πάρει ο σύζυγος και ούτε ξέρω που τον έχει βάλει.....Τώρα πλέον θεωρώ καλύτερα γιατί κάθε φορά πονούσα.......

Εγώ τουλάχιστον αυτό που νιώθω είναι πως έχω μια πληγή αλλά πλέον δεν θέλω να την σκαλιζω.....Είναι ένα σημάδι στην καρδιά και την ψυχή μου και έχω μάθει να ζω με αυτό.....Όσο μπορείς γλυκιά μου μην σκαλίζεις την πληγή και κοιτά μπροστά.....Μόνο μπροστά ❤

3 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

@Luckystars πραγματικά γελάω με την ξαδέρφη..είναι για γέλια τέτοια λόγια κορίτσια και σε καμία περίπτωση να μην μας πληγώνουν...

@giotitsa εύχομαι καλά αποτέλεσματα και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα.

@Beboula25 τα λες ωραία..σε αυτά τα 3 χρόνια των ατυχιων μας ευτυχως δεν μας πήρε από κάτω και ευτυχώς με τον άντρα μου δεν κυνηγάμε συνεχώς αυτο..γιατι θα είχαμε τρελαθεί.δεν το βάζουμε κάτω βέβαια.συνεχιζουμε θελουμε πολυ ενα μωρακι αλλά υπάρχουν κι αλλα πράγματα στη ζωή..Και το σημαντικό είναι να ειμαστε εμείς πάνω από όλα καλά υγιείς, να είναι καλή η ψυχολογία μας να ειμαστε καλά με τους άντρες μας.

@Nansy29 ευχαριστώ πολυ κοριτσάκι μου

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

7 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

κοριτσια τι κανατε μολις τελειωσα απο τις εξετασεις ουφ παει και αυτο εμεινε η καλλιεργεια κολπικου ευχηθείτε μου καλη τυχη και ολες παρακαλω πολυ διαθεσται το πολυ ενα λεπτο για να προσευχεστε για μενα να μου πανε ρε κοριτσια ολα καλα μια προσευχη απο ολες καποια θα ακουστει που θα παει @palmoira @P.L.L. @vikaki82    @Luckystars πλησιαζει η ωρα καλη μου μια προσευχη απο τον πιο υπεροχο ανθρωπο που εχω γνωρισει μια αδερφη ολες ειστε αδερφες μου @Smile89 @anemoni1989 @*ζουζουνα*!!! @Katerina 88 @loyloy @kido @Κελυ 32 @ΒαλεντιναΧρηστος

@fairy-mary @Flo flo @MelinaFo 

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!!Οι εγκυούλες θα έχουν σε λίγο καιρό αγκαλιά τα μωράκια τους και οι υπόλοιπες θα είμαστε σε λίγο καιρό εγκυούλες!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!!Οι εγκυούλες θα έχουν σε λίγο καιρό αγκαλιά τα μωράκια τους και οι υπόλοιπες θα είμαστε σε λίγο καιρό εγκυούλες!!!

Μπράβο Κατερινακι!Έτσι !πες τα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...