Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλησπερα σε όλες..

Λοιπόν κοριτσαρες εχω συγκινηθεί με όσα διαβάζω είμαι και καπως γιατί μολις γύρισα από κάτι πολύ δύσκολο και θέλω να πω κάποια πράγματα. 

Πεφτουμε σηκωνόμαστε αυτό δεν μας δίδαξε η ζωή; Αυτό δεν μας μαθαίνει καθημερινά η ζωή; Ειμαι κ εγω ένα φοβικό άτομο. Μάλλον έγινα φοβική. Σε μεγάλο βαθμό κιολας με σκεψεις που πλέον με ανησυχούν. Όμως δεν παύω καθημερινά όπως και εσείς να ευχαριστώ τον Θεό για όλα τα καλα που έχω στην ζωή μου. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δεν παίζει αυτό το σενάριο για αυτό ας χαιρόμαστε με ότι έχουμε! Η κάθε μια μας έχει βιώσει το δικό της δύσκολο κομμάτι και δεν υπάρχει σύγκριση μικρότερο μεγαλύτερο. Ένας όμως είναι ο πόνος που δεν συγκρίνεται με κανενα και με τίποτα στον κόσμο και δεν χρειάζεται να πω ποιος όλες καταλάβατε είμαι σίγουρη.

Ξέρουμε ότι όλες παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό. Ότι θελουμε το καλό η μια για την άλλη! Και θα φανώ σκληρή χωρίς να είμαι αλλα έτσι πρέπει με το ζόρι μπουνιά στο μαχαίρι και σε ότι πονάει το αφήνουμε πίσω πάει τελείωσε πρέπει να τα αφήνουμε πίσω αλλιως δεν θα πάμε μπροστά. Ναι ας κλάψουμε ας απογοητευτούμε ας βαρέσουμε το κεφάλι μας ας θυμωσουμε και ας τα βαλουμε με όλους αλλα για λίγο! Μέσα μας πρέπει να κυριαρχεί η ελπίδα το φως και η ζωή! Αν δεν σηκωνόμαστε και δεν δυναμώσουμε και αν τα κρατάμε και τα αναμασάμε μέσα μας θα μας ρίξει κάτω είναι στανταρ αυτό. 

Έβαλα στον τοίχο τον εαυτό μου και είπα δεν μου λες και χωρίς παιδί τώρα δεν είσαι ευτυχισμένη;; Τι σου λείπει; Και στην τελική τι είναι αυτό που δεν μπορείς να έχεις το παιδί; Ένα παιδί είτε έτσι είτε αλλιως μπορουμε να το αποκτήσουμε. Και αν δεν μπορέσουμε να το αποκτήσουμε τι θα γίνει; Θα μαυρίζω την υπόλοιπη ζωή μου; Όχι λοιπόν τέλος εδώ η μαυρίλα! Αγαπώ τους δικους μου τον άντρα μου τον εαυτό μου την ζωή μου τον Θεό και τον πλανήτη όλο και θα είμαι ευτυχισμένη με ότι μπορώ να έχω!! 

Συγνωμη είπα πολλά αλλα με έπνιξε ρε κορίτσια και εμενα η στενοχώρια το άγχος η καθημερινότητα βουτηγμενη στο στρες και οι μηνες να παίρνουν μετρωντας μερες και μόνιμα ένα γιατί. Γιατί έτσι θέλει έτσι είναι τέλος το αποδέχομαι και προχωρώ και εδώ είμαι και συνεχίζω στον δρόμο μου κανοντας ότι περνα από το χέρι μου και αφήνοντας τα υπόλοιπα στον Κύριο. 

@giotitsa ψυχή μου θα σου ευχηθώ Εν πρώτης υγεία και έπειτα να σου χαρίσει τα παιδάκια σου! Είσαι δυνατή μην πέφτεις άλλο πόνεσες πολύ ήρθε η ώρα να προχωρήσεις. Ο δρόμος άνοιξε Κοιτα να πας μπροστά με αισιοδοξία και πιστη πως όλα θα πάνε καλα! 

Γρήγορα περαστικά κορίτσι μου!

@Beboula25 αχ μωρε κοριτσακι μου με συγκινησες τωρα εχεθς πολυ δικιο σε ολα δεν ξερω απο τι δυσκολο γυρισες αλλα θα σου πω δυναμη εξαλλου δυναμη χρειαζεται σε ολα πιστευω κοριτσι οτι ολα ειναι θελημα Θεου και αργα η γρηγορα θα γινει το θαυμα και για σενα ως τοτε αγαπα τον ευατο σου τον ανδρα σου τους γυρους σου και οπως ειπες πολυ σωστα τερμα η μαυριλα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 5 λεπτά , Luckystars είπε:

Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα!

Συγγνώμη σήμερα θα δώσω λίγο έμφαση στο Γιωτακι το γλυκό γιατί μου φαίνεται πολύ αγχωμένο και στενοχωρημένο.....

Αγάπη....... @giotitsa μου γλυκιά......

Λοιπόν .......εσύ κρατησε στο μυαλουδακι σου την υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου......τίποτα άλλο....καθάρισε το πεδίο σου και κάνε focus στα μωρά σου.....ναιιιιιι γλυκιά μου;;;Ναι ,είναι η απάντηση;)yes,sure kai of course όπως λένε και στο χωριό μου:mrgreen:

Πάει αυτό.....

Τώρα θα σου πω μια ιστορία να γελάσεις.....Πριν λίγες μέρες συνάντησα μια ξαδέλφη.....Έχει πολλά παιδιά.....μου είπε λοιπόν με ύφος λυπητερο.....Εσύ ακόμα να αποδεχτείς τη μοίρα σου;.........Ωραια λόγια ε;;;;;;Εσύ της είπα να κάνεις κουμάντο στο @@@ του άντρα σου.....Στο δικό μου και του άντρα μου κάνουμε κουμάντο εμείς......οπότε με βλέπει στρίβει γωνίες...... Όχι μια πολλές.....σημειωτέον ο άντρας της δεν είναι και υπόδειγμα συζύγου ,συντρόφου,πατέρα.....Ο νοών νοειτω.....συμπέρασμα;Να γελάς και να προσπερνάς ότι σε ενοχλεί;)

Κορίτσια επανέρχομαι....Όχι που θα μου γλιτωνατε οι υπόλοιπες:tongue:

Γεια σου ρε λακι αστερατο! Όπως έπρεπε τα είπες στην ξαδερφη 

πρίν από 2 λεπτά , Luckystars είπε:

Εσύ θα κρατήσεις την υπόσχεσή σου αγάπη.....Μόνο αυτό να θυμάσαι;)

ναι κοριτσακι μου συντομα θα σας ανακοινωσω οτι θα ειμαι εγκυος @Luckystars

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλησπερα σε όλες..

Λοιπόν κοριτσαρες εχω συγκινηθεί με όσα διαβάζω είμαι και καπως γιατί μολις γύρισα από κάτι πολύ δύσκολο και θέλω να πω κάποια πράγματα. 

Πεφτουμε σηκωνόμαστε αυτό δεν μας δίδαξε η ζωή; Αυτό δεν μας μαθαίνει καθημερινά η ζωή; Ειμαι κ εγω ένα φοβικό άτομο. Μάλλον έγινα φοβική. Σε μεγάλο βαθμό κιολας με σκεψεις που πλέον με ανησυχούν. Όμως δεν παύω καθημερινά όπως και εσείς να ευχαριστώ τον Θεό για όλα τα καλα που έχω στην ζωή μου. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δεν παίζει αυτό το σενάριο για αυτό ας χαιρόμαστε με ότι έχουμε! Η κάθε μια μας έχει βιώσει το δικό της δύσκολο κομμάτι και δεν υπάρχει σύγκριση μικρότερο μεγαλύτερο. Ένας όμως είναι ο πόνος που δεν συγκρίνεται με κανενα και με τίποτα στον κόσμο και δεν χρειάζεται να πω ποιος όλες καταλάβατε είμαι σίγουρη.

Ξέρουμε ότι όλες παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό. Ότι θελουμε το καλό η μια για την άλλη! Και θα φανώ σκληρή χωρίς να είμαι αλλα έτσι πρέπει με το ζόρι μπουνιά στο μαχαίρι και σε ότι πονάει το αφήνουμε πίσω πάει τελείωσε πρέπει να τα αφήνουμε πίσω αλλιως δεν θα πάμε μπροστά. Ναι ας κλάψουμε ας απογοητευτούμε ας βαρέσουμε το κεφάλι μας ας θυμωσουμε και ας τα βαλουμε με όλους αλλα για λίγο! Μέσα μας πρέπει να κυριαρχεί η ελπίδα το φως και η ζωή! Αν δεν σηκωνόμαστε και δεν δυναμώσουμε και αν τα κρατάμε και τα αναμασάμε μέσα μας θα μας ρίξει κάτω είναι στανταρ αυτό. 

Έβαλα στον τοίχο τον εαυτό μου και είπα δεν μου λες και χωρίς παιδί τώρα δεν είσαι ευτυχισμένη;; Τι σου λείπει; Και στην τελική τι είναι αυτό που δεν μπορείς να έχεις το παιδί; Ένα παιδί είτε έτσι είτε αλλιως μπορουμε να το αποκτήσουμε. Και αν δεν μπορέσουμε να το αποκτήσουμε τι θα γίνει; Θα μαυρίζω την υπόλοιπη ζωή μου; Όχι λοιπόν τέλος εδώ η μαυρίλα! Αγαπώ τους δικους μου τον άντρα μου τον εαυτό μου την ζωή μου τον Θεό και τον πλανήτη όλο και θα είμαι ευτυχισμένη με ότι μπορώ να έχω!! 

Συγνωμη είπα πολλά αλλα με έπνιξε ρε κορίτσια και εμενα η στενοχώρια το άγχος η καθημερινότητα βουτηγμενη στο στρες και οι μηνες να παίρνουν μετρωντας μερες και μόνιμα ένα γιατί. Γιατί έτσι θέλει έτσι είναι τέλος το αποδέχομαι και προχωρώ και εδώ είμαι και συνεχίζω στον δρόμο μου κανοντας ότι περνα από το χέρι μου και αφήνοντας τα υπόλοιπα στον Κύριο. 

@giotitsa ψυχή μου θα σου ευχηθώ Εν πρώτης υγεία και έπειτα να σου χαρίσει τα παιδάκια σου! Είσαι δυνατή μην πέφτεις άλλο πόνεσες πολύ ήρθε η ώρα να προχωρήσεις. Ο δρόμος άνοιξε Κοιτα να πας μπροστά με αισιοδοξία και πιστη πως όλα θα πάνε καλα! 

@Beboula25 μου γλυκιά.....ποσο με συγκίνησες.....πόσες στιγμές έχω νιώσει ότι κάποια κοπέλα εκφράζει ότι αισθάνομαι......Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό❤

Ακριβώς αυτό....Ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό.....Όλα τα άλλα είναι στην χάρη Τους!

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@Beboula25 αχ μωρε κοριτσακι μου με συγκινησες τωρα εχεθς πολυ δικιο σε ολα δεν ξερω απο τι δυσκολο γυρισες αλλα θα σου πω δυναμη εξαλλου δυναμη χρειαζεται σε ολα πιστευω κοριτσι οτι ολα ειναι θελημα Θεου και αργα η γρηγορα θα γινει το θαυμα και για σενα ως τοτε αγαπα τον ευατο σου τον ανδρα σου τους γυρους σου και οπως ειπες πολυ σωστα τερμα η μαυριλα

Είπα πως δεν θα πολύ μιλώ για το θέμα παιδιού αλλα θα με έχετε εδώ να προσπαθώ να σας σηκώνω και ας λέω και τις Μα...ες μου δεν τον κατέχω πολύ καλα τον λόγο αλλα δεν πειράζει τουλάχιστον σας μιλάω από καρδιάς. 

Παρε τα πάνω σου τώρα αρχίζουν τα καλύτερα αρκεί να το πιστεψεις να καθαρίσεις το μυαλουδάκι σου και να κανεις χώρο να τα υποδεχτείς 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Luckystars είπε:

@Beboula25 μου γλυκιά.....ποσο με συγκίνησες.....πόσες στιγμές έχω νιώσει ότι κάποια κοπέλα εκφράζει ότι αισθάνομαι......Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό❤

Ακριβώς αυτό....Ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό.....Όλα τα άλλα είναι στην χάρη Τους!

@Luckystars εσενα ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα ;;

xfHlp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλησπερα σε όλες..

Μιλας πολυ σωστα και συμφωνω απολυτα με οσα περιγραφεις!

Το εχω πει και θα το λεω συνεχεια...Αργησα βεβαια να το καταλαβω...αλλα οταν το συνειδητοποιησα τελικα εμεινα εγκυος και πηγαινουν μεχρι τωρα ολα καλα! Η ευτυχια μας δεν εξαρταται απο το αν θα καταφερουμε να κανουμε παιδι! Εχουμε τοσους λογους να ειμαστε ευτυχισμενες και τοσες στιγμες που πρεπει να ζουμε και να χαιρομαστε! Ναι δεν λεω...ενα παιδι ειναι μεγαλη ευτυχια και ευλογια! Αλλα αν δεν το εχουμε? Τοτε τι? Ολα τελειωσαν? Οχι!!!! Αυτο ειπα κ εγω στον εαυτο μου μετσ την δευτερη παλινδρομη μολις ξυπνησα απο την αποξεση! Ειπα τελος τα δακρυα! Και αν δεν μπορουσα να αποκτησω παιδι δεν θα ειχα αλλους τοσους λογους να χαιρομαι? 

Φυσικα να χαιρεσαι και να ζεις την καθε στιγμη και σου υποσχομαι οτι ολα θα ερθουν! 

πρίν από 7 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γεια σου ρε λακι αστερατο! Όπως έπρεπε τα είπες στην ξαδερφη 

Ε μα μωρέ @Beboula25 μου!Αναμεσα στα πολλά σιχαμενα συναισθηματα που τρελαίνομαι ειναι και η λύπηση ,η ειρωνεία,ο χλευασμός,η κακια  κ.ο.κ!Μου γύρισε το μάτι!Και για να δικαιολογήσω τις ορμόνες μου ότι είναι σε φυσιολογικά επίπεδα-ενίοτε:mrgreen:-υπήρξα Κιουρια και δεν την άρπαξα από το μαλλι,που και θα της άξιζε και θα ήμουν και δικαιολογημένη!

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@Luckystars εσενα ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα ;;

Σήμερα θα τα έχω λογικά έως τις 8-8:30

Ειδομεν......

πρίν από 4 λεπτά , Luckystars είπε:

Μακάρι να σε βοηθά έστω η μια κουβέντα από τις δέκα. Εδώ μπήκαμε για να λέμε ότι δεν λέμε έξω. Ας βγάζουμε λοιπόν το κάθε τι μας απασχολεί γιατι το σίγουρο είναι πως υπάρχει κατανόηση αλληλεγγύη και λογια καρδιάς 

Just now, Beboula25 είπε:

Μακάρι να σε βοηθά έστω η μια κουβέντα από τις δέκα. Εδώ μπήκαμε για να λέμε ότι δεν λέμε έξω. Ας βγάζουμε λοιπόν το κάθε τι μας απασχολεί γιατι το σίγουρο είναι πως υπάρχει κατανόηση αλληλεγγύη και λογια καρδιάς 

Δεν θα πω πολλά.....

Εσύ ξέρεις.....Σε ευχαριστώ❤

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Luckystars είπε:

Ε μα μωρέ @Beboula25 μου!Αναμεσα στα πολλά σιχαμενα συναισθηματα που τρελαίνομαι ειναι και η λύπηση ,η ειρωνεία,ο χλευασμός,η κακια  κ.ο.κ!Μου γύρισε το μάτι!Και για να δικαιολογήσω τις ορμόνες μου ότι είναι σε φυσιολογικά επίπεδα-ενίοτε:mrgreen:-υπήρξα Κιουρια και δεν την άρπαξα από το μαλλι,που και θα της άξιζε και θα ήμουν και δικαιολογημένη!

Σήμερα θα τα έχω λογικά έως τις 8-8:30

Ειδομεν......

Χαχαχαα κιουρια με όλα της γιατί ένα κατακεφαλο το χρειαζόταν :D

Καλα αποτελέσματα που θα είναι σίγουρα! 

πρίν από 10 λεπτά , giotitsa είπε:

ναι κοριτσακι μου συντομα θα σας ανακοινωσω οτι θα ειμαι εγκυος @Luckystars

Εεεεεεετσι αγαπούλα μου.....εεεεετσι❤

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Να σου πω την πάσα μου αλήθεια παλαιότερα θα το έτρωγε το κατακεφαλο......να, σε κάτι τέτοια έχω τσεκάρει πολλές φορές τον εαυτό μου και από τότε που γνώρισα τον σύζυγο και από τότε που ξεκίνησαν οι δοκιμασίες.....και με πιάνω να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.....Όσο μπορώ......

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ευχαριστώ αγάπη.....Για να δούμε τι θα δούμε!

πρίν από 4 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Μιλας πολυ σωστα και συμφωνω απολυτα με οσα περιγραφεις!

Το εχω πει και θα το λεω συνεχεια...Αργησα βεβαια να το καταλαβω...αλλα οταν το συνειδητοποιησα τελικα εμεινα εγκυος και πηγαινουν μεχρι τωρα ολα καλα! Η ευτυχια μας δεν εξαρταται απο το αν θα καταφερουμε να κανουμε παιδι! Εχουμε τοσους λογους να ειμαστε ευτυχισμενες και τοσες στιγμες που πρεπει να ζουμε και να χαιρομαστε! Ναι δεν λεω...ενα παιδι ειναι μεγαλη ευτυχια και ευλογια! Αλλα αν δεν το εχουμε? Τοτε τι? Ολα τελειωσαν? Οχι!!!! Αυτο ειπα κ εγω στον εαυτο μου μετσ την δευτερη παλινδρομη μολις ξυπνησα απο την αποξεση! Ειπα τελος τα δακρυα! Και αν δεν μπορουσα να αποκτησω παιδι δεν θα ειχα αλλους τοσους λογους να χαιρομαι? 

Φυσικα να χαιρεσαι και να ζεις την καθε στιγμη και σου υποσχομαι οτι ολα θα ερθουν! 

Είδες; Είχες περάσει δύσκολα ρε Κελλιτσα πλέον συνειδητά ο οργανισμός θέλει να ανταπεξέλθει πως θα γίνει δλδ πρέπει να συνεχίζουμε. Ειναι ευλογία σαφως αλλα είναι ευλογία και η υγεία μας και αν δεν σηκωθώ αν δεν πολεμήσω και δεν τα αφήσω πίσω θα κλαίω για αλλα για αυτό λοιπόν ως εδώ. Συνεχίζω και θα κάνω ότι χρειαστεί άλλωστε κανεις δεν μου είπε πως δεν θα τα καταφέρω. Δυο μηνες τώρα το πιάσαμε κ τελείωσε τι να κάνω να πέσω κάτω να τρελαθω; Θα το ψάξω και θα προσπαθήσω να το φτιάξω αυτά είναι που μπορώ να κάνω από εκεί κ έπειτα ότι ορίσει. Σε ευχαριστώ και κραταω την υπόσχεση σου! 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια μου!

@Luckystars πραγματικά γελάω με την ξαδέρφη..είναι για γέλια τέτοια λόγια κορίτσια και σε καμία περίπτωση να μην μας πληγώνουν...

@giotitsa εύχομαι καλά αποτέλεσματα και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα.

@Beboula25 τα λες ωραία..σε αυτά τα 3 χρόνια των ατυχιων μας ευτυχως δεν μας πήρε από κάτω και ευτυχώς με τον άντρα μου δεν κυνηγάμε συνεχώς αυτο..γιατι θα είχαμε τρελαθεί.δεν το βάζουμε κάτω βέβαια.συνεχιζουμε θελουμε πολυ ενα μωρακι αλλά υπάρχουν κι αλλα πράγματα στη ζωή..Και το σημαντικό είναι να ειμαστε εμείς πάνω από όλα καλά υγιείς, να είναι καλή η ψυχολογία μας να ειμαστε καλά με τους άντρες μας.

πρίν από 11 λεπτά , Luckystars είπε:

Εεεεεεετσι αγαπούλα μου.....εεεεετσι❤

Να σου πω την πάσα μου αλήθεια παλαιότερα θα το έτρωγε το κατακεφαλο......να, σε κάτι τέτοια έχω τσεκάρει πολλές φορές τον εαυτό μου και από τότε που γνώρισα τον σύζυγο και από τότε που ξεκίνησαν οι δοκιμασίες.....και με πιάνω να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.....Όσο μπορώ......

Ευχαριστώ αγάπη.....Για να δούμε τι θα δούμε!

Μια από τα ίδια. Παλαιότερα το ίδιο θα επραττα χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα που ωρίμασα:P χρησιμοποιώ τον λόγο! 

Καθε μέρα ας γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι για ένα καλύτερο αύριο για όλους.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...