Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Κορίτσαρες καλησπέρα @giotitsaΤι αποτελέσματα περιμένεις? Χάθηκα λίγο δεν πολυμπαινω γτ έχω εκνευριστεί με τον εαυτό μ Κ μου χουν σπάσει τα νεύρα οι Κύστες. 

LolXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 18 λεπτά , giotitsa είπε:

@smaro30 αχα ποσο συμφωνω μαζι σου εχεις τοσο δικιο εχεις μια ζωη στην κοιλιτσα σου πως γινεται να μην ανυσηχεις και οταν ρε κοριτσια σας λεω οταν ειναι αυτο το ονειρο σας οταν τα μωρα τα λατρευετε λιωνετε και μονο στην ιδεα τα γλυκα μου εγω θαυμαζω ολες τις κοπελες εδω μεσα αυτα που εχω περασει εγω δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αλλα εγω ευχαριστωω τον Θεο που εχω ακομα μια ευκαιρια να γινω μαμα τον δοξαζω που μου γινει αυτην την ευλογια να γινει το θελημα του πλεον 

@vikaki82 χαχαχααχαχαχχα κατι καταλαβαινω πιστευε με ασχετο αλλα σημερα ειναι 22 μερα του κυκλου μου και νιωθω οτι εχω ωορρηξια ειναι δυνατον ;;

Καλα εδω εμενα εχει περασει μηνας που δεν ειχα καθολου υγρα που δεν καταλαβα καν αν εχω ωορρηξια.ασε εγω να σου πω την αλήθεια εχω απογοητευτεί αρκετα

πρίν από 4 λεπτά , Flo flo είπε:

Κορίτσαρες καλησπέρα @giotitsaΤι αποτελέσματα περιμένεις? Χάθηκα λίγο δεν πολυμπαινω γτ έχω εκνευριστεί με τον εαυτό μ Κ μου χουν σπάσει τα νεύρα οι Κύστες. 

@Flo flo εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας και περιμενω τα αποτελεσματα τς κανε υπομονη θα φυγουν 

πρίν από 1 λεπτό , vikaki82 είπε:

Καλα εδω εμενα εχει περασει μηνας που δεν ειχα καθολου υγρα που δεν καταλαβα καν αν εχω ωορρηξια.ασε εγω να σου πω την αλήθεια εχω απογοητευτεί αρκετα

@vikaki82 γιατι εχεις απογοητευτει τοσο ;;

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@Flo flo εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας και περιμενω τα αποτελεσματα τς κανε υπομονη θα φυγουν 

@vikaki82 γιατι εχεις απογοητευτει τοσο ;;

Ε οταν το θες κατι πολυ και δεν ερχεται απογοητευεσαι

@giotitsa μη σκας για κανέναν. Οι άνθρωποι λέμε διάφορες χαζομάρες πολλές φορές κατα λάθος. Καμία δεν θα καταλάβει τι εχεις περάσει αν δεν το περάσει, πράγμα που δεν ευχόμαστε σε κανέναν! 

@smaro30 εγω τον εαυτό μου εννοούσα που φρικάρει με μικροπράγματα! Δεν ήθελα να κανω σχόλιο για καποια άλλη κοπελα. Ειναι φορες που ειμαι σκέτη απελπισία χωρις λογο και ντρέπομαι γι αυτο. Αλλα ετσι ειμαι! Εγω να δεις άγχη για τις εξετάσεις κτλ. Μια ωρα να μη νιώσω το μωρο κανω τις χειρότερες σκέψεις. Αλλα που θα παει, θα βρω την αισιοδοξια μου και θα βάλω κι ενα προγραμμα στη ζωή μου, πράγμα που επείγει αυτη την στιγμή για να νιώθω καλυτερα. 

@Flo flo προσπάθησε να ξεχαστείς με τη δουλειά σου ή οτι άλλο μπορείς να κανεις αυτη την περίοδο. Μέχρι να ερθει η ωρα για την επόμενη εξέταση και την επόμενη προσπάθεια. 

@vikaki82 προσπαθείς καιρό; Συγνωμη που δεν θυμάμαι την ιστορία σου..

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

@giotitsa μη σκας για κανέναν. Οι άνθρωποι λέμε διάφορες χαζομάρες πολλές φορές κατα λάθος. Καμία δεν θα καταλάβει τι εχεις περάσει αν δεν το περάσει, πράγμα που δεν ευχόμαστε σε κανέναν! 

@smaro30 εγω τον εαυτό μου εννοούσα που φρικάρει με μικροπράγματα! Δεν ήθελα να κανω σχόλιο για καποια άλλη κοπελα. Ειναι φορες που ειμαι σκέτη απελπισία χωρις λογο και ντρέπομαι γι αυτο. Αλλα ετσι ειμαι! Εγω να δεις άγχη για τις εξετάσεις κτλ. Μια ωρα να μη νιώσω το μωρο κανω τις χειρότερες σκέψεις. Αλλα που θα παει, θα βρω την αισιοδοξια μου και θα βάλω κι ενα προγραμμα στη ζωή μου, πράγμα που επείγει αυτη την στιγμή για να νιώθω καλυτερα. 

@Flo flo προσπάθησε να ξεχαστείς με τη δουλειά σου ή οτι άλλο μπορείς να κανεις αυτη την περίοδο. Μέχρι να ερθει η ωρα για την επόμενη εξέταση και την επόμενη προσπάθεια. 

@vikaki82 προσπαθείς καιρό; Συγνωμη που δεν θυμάμαι την ιστορία σου..

Σχεδον ενα χρονο κοριτσι μου εχουμε κανει και εξετασεις ολα τα εχουν βρει φυσιολογικά. Γι αυτο μου την εχει βαρεσει

@giotitsa εννοείται πως δεν μπορείς να είσαι ζαμανφου.εγω με μια παλλινδρομη και ακόμα τελείως πίσω μου δεν το άφησα.ξερω Έχω ενα αγγελάκι εκεί ψηλά που προσέχει το αδερφάκι του.εσυ ειδικά ειλικρινά με όλα αυτά που έχεις περάσει έχεις δείξει και δείχνεις πολύ δύναμη.κανε τις εξετάσεις σου και σε λίγο καιρό ξαναξεκινα για τα μωρά σου.και όποιος σου λέει βλακειες να τον γράφεις ξέρεις που.

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

@giotitsa εννοείται πως δεν μπορείς να είσαι ζαμανφου.εγω με μια παλλινδρομη και ακόμα τελείως πίσω μου δεν το άφησα.ξερω Έχω ενα αγγελάκι εκεί ψηλά που προσέχει το αδερφάκι του.εσυ ειδικά ειλικρινά με όλα αυτά που έχεις περάσει έχεις δείξει και δείχνεις πολύ δύναμη.κανε τις εξετάσεις σου και σε λίγο καιρό ξαναξεκινα για τα μωρά σου.και όποιος σου λέει βλακειες να τον γράφεις ξέρεις που.

@vikaki82 γλυκια μου ολα θα γινουν ξερω οτι ειναι πολυ ψυχοφθορο κανε επαφες και μην σκεφτεσαι αραγε αυτον τον μηνα θα μεινω μην σκεφτεσαι τιποτα ξερω οτι ειναι δυσκολο αλα καντο τωρα ποτε περιμενεις ;;; @loyloy  ααχχααχχαχα ηδη φανταζομαι γλυκια μου τα μωρα μου και λεω οτι θα μοιαζουν στον ανδρα μου χααχχαχαχα οτι να ναι 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

@P.L.L. @giotitsa κάνω υπομονή απλά πονάω πολύ στο εν τερο κάπου εκεί γι αυτό μου την έχει δώσει. Δεν μπορώ να περπατήσω καλά για να αθληθω δεν το συζητώ..

Άντε καλά αποτελέσματα Γιώτα μου

LolXp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

@P.L.L. @giotitsa κάνω υπομονή απλά πονάω πολύ στο εν τερο κάπου εκεί γι αυτό μου την έχει δώσει. Δεν μπορώ να περπατήσω καλά για να αθληθω δεν το συζητώ..

@Flo flo πω ρε κοριτσι τι να πω χαμομηλακι κανεις καθολου ;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Flo flo είπε:

Γιατί πονάς? Σε ρωτάω γιατί έχω και εγώ μια ευαισθησία και καταλαβαινω τον πόνο...

preg.png

Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα!

Συγγνώμη σήμερα θα δώσω λίγο έμφαση στο Γιωτακι το γλυκό γιατί μου φαίνεται πολύ αγχωμένο και στενοχωρημένο.....

Αγάπη....... @giotitsa μου γλυκιά......

Λοιπόν .......εσύ κρατησε στο μυαλουδακι σου την υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου......τίποτα άλλο....καθάρισε το πεδίο σου και κάνε focus στα μωρά σου.....ναιιιιιι γλυκιά μου;;;Ναι ,είναι η απάντηση;)yes,sure kai of course όπως λένε και στο χωριό μου:mrgreen:

Πάει αυτό.....

Τώρα θα σου πω μια ιστορία να γελάσεις.....Πριν λίγες μέρες συνάντησα μια ξαδέλφη.....Έχει πολλά παιδιά.....μου είπε λοιπόν με ύφος λυπητερο.....Εσύ ακόμα να αποδεχτείς τη μοίρα σου;.........Ωραια λόγια ε;;;;;;Εσύ της είπα να κάνεις κουμάντο στο @@@ του άντρα σου.....Στο δικό μου και του άντρα μου κάνουμε κουμάντο εμείς......οπότε με βλέπει στρίβει γωνίες...... Όχι μια πολλές.....σημειωτέον ο άντρας της δεν είναι και υπόδειγμα συζύγου ,συντρόφου,πατέρα.....Ο νοών νοειτω.....συμπέρασμα;Να γελάς και να προσπερνάς ότι σε ενοχλεί;)

Κορίτσια επανέρχομαι....Όχι που θα μου γλιτωνατε οι υπόλοιπες:tongue:

• Μου αρέσει 3

Καλησπερα σε όλες..

Λοιπόν κοριτσαρες εχω συγκινηθεί με όσα διαβάζω είμαι και καπως γιατί μολις γύρισα από κάτι πολύ δύσκολο και θέλω να πω κάποια πράγματα. 

Πεφτουμε σηκωνόμαστε αυτό δεν μας δίδαξε η ζωή; Αυτό δεν μας μαθαίνει καθημερινά η ζωή; Ειμαι κ εγω ένα φοβικό άτομο. Μάλλον έγινα φοβική. Σε μεγάλο βαθμό κιολας με σκεψεις που πλέον με ανησυχούν. Όμως δεν παύω καθημερινά όπως και εσείς να ευχαριστώ τον Θεό για όλα τα καλα που έχω στην ζωή μου. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δεν παίζει αυτό το σενάριο για αυτό ας χαιρόμαστε με ότι έχουμε! Η κάθε μια μας έχει βιώσει το δικό της δύσκολο κομμάτι και δεν υπάρχει σύγκριση μικρότερο μεγαλύτερο. Ένας όμως είναι ο πόνος που δεν συγκρίνεται με κανενα και με τίποτα στον κόσμο και δεν χρειάζεται να πω ποιος όλες καταλάβατε είμαι σίγουρη.

Ξέρουμε ότι όλες παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό. Ότι θελουμε το καλό η μια για την άλλη! Και θα φανώ σκληρή χωρίς να είμαι αλλα έτσι πρέπει με το ζόρι μπουνιά στο μαχαίρι και σε ότι πονάει το αφήνουμε πίσω πάει τελείωσε πρέπει να τα αφήνουμε πίσω αλλιως δεν θα πάμε μπροστά. Ναι ας κλάψουμε ας απογοητευτούμε ας βαρέσουμε το κεφάλι μας ας θυμωσουμε και ας τα βαλουμε με όλους αλλα για λίγο! Μέσα μας πρέπει να κυριαρχεί η ελπίδα το φως και η ζωή! Αν δεν σηκωνόμαστε και δεν δυναμώσουμε και αν τα κρατάμε και τα αναμασάμε μέσα μας θα μας ρίξει κάτω είναι στανταρ αυτό. 

Έβαλα στον τοίχο τον εαυτό μου και είπα δεν μου λες και χωρίς παιδί τώρα δεν είσαι ευτυχισμένη;; Τι σου λείπει; Και στην τελική τι είναι αυτό που δεν μπορείς να έχεις το παιδί; Ένα παιδί είτε έτσι είτε αλλιως μπορουμε να το αποκτήσουμε. Και αν δεν μπορέσουμε να το αποκτήσουμε τι θα γίνει; Θα μαυρίζω την υπόλοιπη ζωή μου; Όχι λοιπόν τέλος εδώ η μαυρίλα! Αγαπώ τους δικους μου τον άντρα μου τον εαυτό μου την ζωή μου τον Θεό και τον πλανήτη όλο και θα είμαι ευτυχισμένη με ότι μπορώ να έχω!! 

Συγνωμη είπα πολλά αλλα με έπνιξε ρε κορίτσια και εμενα η στενοχώρια το άγχος η καθημερινότητα βουτηγμενη στο στρες και οι μηνες να παίρνουν μετρωντας μερες και μόνιμα ένα γιατί. Γιατί έτσι θέλει έτσι είναι τέλος το αποδέχομαι και προχωρώ και εδώ είμαι και συνεχίζω στον δρόμο μου κανοντας ότι περνα από το χέρι μου και αφήνοντας τα υπόλοιπα στον Κύριο. 

@giotitsa ψυχή μου θα σου ευχηθώ Εν πρώτης υγεία και έπειτα να σου χαρίσει τα παιδάκια σου! Είσαι δυνατή μην πέφτεις άλλο πόνεσες πολύ ήρθε η ώρα να προχωρήσεις. Ο δρόμος άνοιξε Κοιτα να πας μπροστά με αισιοδοξία και πιστη πως όλα θα πάνε καλα! 

πρίν από 11 λεπτά , Flo flo είπε:

Γρήγορα περαστικά κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Luckystars είπε:

Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα!

Συγγνώμη σήμερα θα δώσω λίγο έμφαση στο Γιωτακι το γλυκό γιατί μου φαίνεται πολύ αγχωμένο και στενοχωρημένο.....

Αγάπη....... @giotitsa μου γλυκιά......

Λοιπόν .......εσύ κρατησε στο μυαλουδακι σου την υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου......τίποτα άλλο....καθάρισε το πεδίο σου και κάνε focus στα μωρά σου.....ναιιιιιι γλυκιά μου;;;Ναι ,είναι η απάντηση;)yes,sure kai of course όπως λένε και στο χωριό μου:mrgreen:

Πάει αυτό.....

Τώρα θα σου πω μια ιστορία να γελάσεις.....Πριν λίγες μέρες συνάντησα μια ξαδέλφη.....Έχει πολλά παιδιά.....μου είπε λοιπόν με ύφος λυπητερο.....Εσύ ακόμα να αποδεχτείς τη μοίρα σου;.........Ωραια λόγια ε;;;;;;Εσύ της είπα να κάνεις κουμάντο στο @@@ του άντρα σου.....Στο δικό μου και του άντρα μου κάνουμε κουμάντο εμείς......οπότε με βλέπει στρίβει γωνίες...... Όχι μια πολλές.....σημειωτέον ο άντρας της δεν είναι και υπόδειγμα συζύγου ,συντρόφου,πατέρα.....Ο νοών νοειτω.....συμπέρασμα;Να γελάς και να προσπερνάς ότι σε ενοχλεί;)

Κορίτσια επανέρχομαι....Όχι που θα μου γλιτωνατε οι υπόλοιπες:tongue:

χαχαχαχχαχα @Luckystars οχι αγχωμενη δεν ειμαι αληθεια ουτε στεναχωρημενη σκεφτικη ναι θα το ελεγα πολυ και ομως καλα αυτην δεν θα την σχολιασω ουτε καν δεν φτυνω σαλιο για αποβρασματα που σου λενε τετοια πραγματα ελεος 

xfHlp3.png

Just now, giotitsa είπε:

χαχαχαχχαχα @Luckystars οχι αγχωμενη δεν ειμαι αληθεια ουτε στεναχωρημενη σκεφτικη ναι θα το ελεγα πολυ και ομως καλα αυτην δεν θα την σχολιασω ουτε καν δεν φτυνω σαλιο για αποβρασματα που σου λενε τετοια πραγματα ελεος 

Εσύ θα κρατήσεις την υπόσχεσή σου αγάπη.....Μόνο αυτό να θυμάσαι;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...