Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

κοριτσια τι κανατε μολις τελειωσα απο τις εξετασεις ουφ παει και αυτο εμεινε η καλλιεργεια κολπικου ευχηθείτε μου καλη τυχη και ολες παρακαλω πολυ διαθεσται το πολυ ενα λεπτο για να προσευχεστε για μενα να μου πανε ρε κοριτσια ολα καλα μια προσευχη απο ολες καποια θα ακουστει που θα παει @palmoira @P.L.L. @vikaki82    @Luckystars πλησιαζει η ωρα καλη μου μια προσευχη απο τον πιο υπεροχο ανθρωπο που εχω γνωρισει μια αδερφη ολες ειστε αδερφες μου @Smile89 @anemoni1989 @*ζουζουνα*!!! @Katerina 88 @loyloy @kido @Κελυ 32 @ΒαλεντιναΧρηστος

@fairy-mary @Flo flo @MelinaFo 

• Μου αρέσει 8

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 8 λεπτά , giotitsa είπε:

κοριτσια τι κανατε μολις τελειωσα απο τις εξετασεις ουφ παει και αυτο εμεινε η καλλιεργεια κολπικου ευχηθείτε μου καλη τυχη και ολες παρακαλω πολυ διαθεσται το πολυ ενα λεπτο για να προσευχεστε για μενα να μου πανε ρε κοριτσια ολα καλα μια προσευχη απο ολες καποια θα ακουσει που θα παει @palmoira @P.L.L. @vikaki82    @Luckystars πλησιαζει η ωρα καλη μου μια προσευχη απο τον πιο υπεροχο ανθρωπο που εχω γνωρισει μια αδερφη ολες ειστε αδερφες μου @Smile89 @anemoni1989 @*ζουζουνα*!!! @Katerina 88 @loyloy @kido @Κελυ 32 @ΒαλεντιναΧρηστος

Καλα αποτελεσματα Γιωτα!!! Ποτε θα τα εχεις? Ολα θα πανε καλα!;)

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 15 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλα αποτελεσματα Γιωτα!!! Ποτε θα τα εχεις? Ολα θα πανε καλα!;)

@MelinaFo απο την αιματολογο σε τρεις μερες και απο την μικροβιολογο στος τελος εβδομαδας ευχαριστωωω πολυ κοριτσακι μου εξαλλου μου ειπε η αιματολογος οτι και να βγει και αρνητικη να ειμαι εγω θα παρω salospir σε επομενη εγκυμοσυνη και ισως κανω και ενεσεις υπαρρυνης

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 10 λεπτά , giotitsa είπε:

@MelinaFo απο την αιματολογο σε τρεις μερες και απο την μικροβιολογο στος τελος εβδομαδας ευχαριστωωω πολυ κοριτσακι μου εξαλλου μου ειπε η αιματολογος οτι και να βγει και αρνητικη να ειμαι εγω θα παρω salospir σε επομενη εγκυμοσυνη και ισως κανω και ενεσεις υπαρρυνης

Ναι δεν υπαρχει λογος για αγχος ολα αυτα αντιμετωπιζονται αν προκυψει θρομβοφιλια! Ευχομαι γρηγορα να παρεις καλα αποτελεσματα και να μην χρειαστει τπτ αλλο!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ναι δεν υπαρχει λογος για αγχος ολα αυτα αντιμετωπιζονται αν προκυψει θρομβοφιλια! Ευχομαι γρηγορα να παρεις καλα αποτελεσματα και να μην χρειαστει τπτ αλλο!

@MelinaFo το μονο που σκεφτομαι ειναι και εχω κουρασει πολλες απο εδω με το να το λεω συνεχεια καποιες ομως θα με καταλαβουν μου φευγουν τα δακρυα και μονο που σκεφτομαι οτι πλησιαζει ο καιρος εχω χεστει απο τον φοβο μου μονο σε σας τα λεω ο ανδρας μου με μαλωνει αλλα φοβαμαι θα προσπαθησω να πολεμησω τους φοβους μου κανω σαν τρελη που πλησιαζει ο καιρος για να συζηταω και εγω μαζι με σας ολα αυτα τα ωραια για τις ορμονες τα νευρα τις αναγουλες τι ωραιες θα ειναι οι αναγουλες αχχαχαχαχαχαχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ που τρώω φρικες αλλά δεν είμαι καν έγκυος και δεν μπορώ να τα ρίξω στις ορμόνες τι φταίει??!!! Χαχα!! Αποφάσισα να κάνω μια αποτοξίνωση από το θέμα εγκυμοσύνη, γόνιμες κλπ. Βασικά ο άντρας μου με επηρέασε ότι αν το συζητάω εδώ με αγχώνει υποσυνείδητα και αυτό δεν με βοηθά κ του είχα πει απο τον Αύγουστο ότι δε θα μπαίνω αλλά δεν το τήρησα! Λέω τώρα να το κάνω έτσι σαν τεστ να δω η ίδια αν θα νιώθω πιο καλά! Όταν μπω πάλι η θα έχω νέα η θα έχω κοντρολάρει τελικά το άγχος μου καλύτερα! Σας φιλώ όλες! Για τις συμβουλές και τη στήριξη ευχαριστωωωω!

Καλα κάνεις. Θα ηρεμήσεις θα ξεχαστείς και ελπίζω τον επόμενο μήνα να μπεις να μας πεις ευχάριστα.

πρίν από 46 λεπτά , giotitsa είπε:

κοριτσια τι κανατε μολις τελειωσα απο τις εξετασεις ουφ παει και αυτο εμεινε η καλλιεργεια κολπικου ευχηθείτε μου καλη τυχη και ολες παρακαλω πολυ διαθεσται το πολυ ενα λεπτο για να προσευχεστε για μενα να μου πανε ρε κοριτσια ολα καλα μια προσευχη απο ολες καποια θα ακουσει που θα παει @palmoira @P.L.L. @vikaki82    @Luckystars πλησιαζει η ωρα καλη μου μια προσευχη απο τον πιο υπεροχο ανθρωπο που εχω γνωρισει μια αδερφη ολες ειστε αδερφες μου @Smile89 @anemoni1989 @*ζουζουνα*!!! @Katerina 88 @loyloy @kido @Κελυ 32 @ΒαλεντιναΧρηστος

Καλα αποτελέσματα!!!!!!!Όλα καλα θα είναι.ειμαι σίγουρη!!!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 48 λεπτά , giotitsa είπε:

κοριτσια τι κανατε μολις τελειωσα απο τις εξετασεις ουφ παει και αυτο εμεινε η καλλιεργεια κολπικου ευχηθείτε μου καλη τυχη και ολες παρακαλω πολυ διαθεσται το πολυ ενα λεπτο για να προσευχεστε για μενα να μου πανε ρε κοριτσια ολα καλα μια προσευχη απο ολες καποια θα ακουστει που θα παει @palmoira @P.L.L. @vikaki82    @Luckystars πλησιαζει η ωρα καλη μου μια προσευχη απο τον πιο υπεροχο ανθρωπο που εχω γνωρισει μια αδερφη ολες ειστε αδερφες μου @Smile89 @anemoni1989 @*ζουζουνα*!!! @Katerina 88 @loyloy @kido @Κελυ 32 @ΒαλεντιναΧρηστος

Ευχομαι ολα να πανε καλα και οι εξετασεις να ειναι τελειες!!! Εννοειται εισαι στην προσευχουλα μουυ η σκεψη μ μαζι σου!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Καλα κάνεις. Θα ηρεμήσεις θα ξεχαστείς και ελπίζω τον επόμενο μήνα να μπεις να μας πεις ευχάριστα.

Καλα αποτελέσματα!!!!!!!Όλα καλα θα είναι.ειμαι σίγουρη!!!!!!

@loyloy μακαρι γλυκια μου προσευχησου για μενα 

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ευχομαι ολα να πανε καλα και οι εξετασεις να ειναι τελειες!!! Εννοειται εισαι στην προσευχουλα μουυ η σκεψη μ μαζι σου!!!

@ΒαλεντιναΧρηστος ευχαριστωωωω πολυ κοριτσακι μου 

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Just now, palmoira είπε:

@giotitsa καλά αποτελέσματα! Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά. Σύντομα θα μας ανακοινώνεις χαρμόσυνα νέα θα δεις! 

@palmoiraγλυκια μου λιγο εμεινε να συζηταω και εγω ολα αυτα τα ωραια μακαρι κοριτσακι μου να μου πανε ολα πλεον καλα μακαρι απο το στομα σας και στου Θεου το αυτι 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , giotitsa είπε:

@MelinaFo το μονο που σκεφτομαι ειναι και εχω κουρασει πολλες απο εδω με το να το λεω συνεχεια καποιες ομως θα με καταλαβουν μου φευγουν τα δακρυα και μονο που σκεφτομαι οτι πλησιαζει ο καιρος εχω χεστει απο τον φοβο μου μονο σε σας τα λεω ο ανδρας μου με μαλωνει αλλα φοβαμαι θα προσπαθησω να πολεμησω τους φοβους μου κανω σαν τρελη που πλησιαζει ο καιρος για να συζηταω και εγω μαζι με σας ολα αυτα τα ωραια για τις ορμονες τα νευρα τις αναγουλες τι ωραιες θα ειναι οι αναγουλες αχχαχαχαχαχαχα

Βημα βημα! Δεν εχετε περασει και λιγα! Νομιζω ολες καταλαβαινουμε τι νιωθεις! Ερχονται τα μωρα λεμε!!!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Βημα βημα! Δεν εχετε περασει και λιγα! Νομιζω ολες καταλαβαινουμε τι νιωθεις! Ερχονται τα μωρα λεμε!!!

@MelinaFoχααχχαχαχααχαχ ναι τα γλυκα μου τα περιμενω ωωωωωωωωωωωωωωωωω

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

1 hour ago, giotitsa είπε:

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε τελεια! Αυτο να σκεφτεσαι και να παιρνεις θαρρος..οτι πλησιαζει η ωρα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε τελεια! Αυτο να σκεφτεσαι και να παιρνεις θαρρος..οτι πλησιαζει η ωρα!

@Κελυ 32 σε ευχαριστωω κοριτσι μου μονο αυτο σκεφτομαι πραγματικα τιποτε αλλο!!!!

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

1 ώρα πρίν, giotitsa είπε:

Κοριτσι μου γλυκο ειλικρινα σου ευχομαι ολα να ειναι καλα.μην ανησυχεις καθολου

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...