Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλα, εμενα με έπιαναν τέτοιες φρικες ετσι κι αλλιώς αν δεν είχα ενα προγραμμα στη ζωή μου κι ένιωθα μόνη μου. Φαντάσου τωρα! Το ξερω οτι πρέπει να κανω υπομονή. Σημερα ειμαι καλυτερα. Αλλα εχθές χτύπησα κόκκινο  

Να μας ενημερώσεις για τις εξετάσεις σου οταν βγουν! Σορυ για τα άσχετα τα δικά μου. Ειναι νορμαλ πράγματα αυτα για εμενα! Εσυ ελπιζω να εισαι πολυ πολυ καλυτερα και πολυ αισιόδοξη! 

Και εγω αυτες τις μερες ετσι ειμαι...Μου λειπει η δουλεια και γενικα βαριεμαι τη μονοτονια καθε μερα...Ομως πιστευω φταινε σε μεγαλο βαθμο οι ορμονες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 11 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλα, εμενα με έπιαναν τέτοιες φρικες ετσι κι αλλιώς αν δεν είχα ενα προγραμμα στη ζωή μου κι ένιωθα μόνη μου. Φαντάσου τωρα! Το ξερω οτι πρέπει να κανω υπομονή. Σημερα ειμαι καλυτερα. Αλλα εχθές χτύπησα κόκκινο  

Να μας ενημερώσεις για τις εξετάσεις σου οταν βγουν! Σορυ για τα άσχετα τα δικά μου. Ειναι νορμαλ πράγματα αυτα για εμενα! Εσυ ελπιζω να εισαι πολυ πολυ καλυτερα και πολυ αισιόδοξη! 

πρίν από 5 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Και εγω αυτες τις μερες ετσι ειμαι...Μου λειπει η δουλεια και γενικα βαριεμαι τη μονοτονια καθε μερα...Ομως πιστευω φταινε σε μεγαλο βαθμο οι ορμονες!

Κορίτσια δεν ειστε μονες! Φρικες τρωω και εγω συνέχεια! Επειδή ειμαι σ σπιτι, επειδή δεν μπορώ να κανω δουλειες, επειδή βαριέμαι, επειδή κουραστηκα, επειδή φοβάμαι για τις αλλαγές που θα έρθουν με το παιδί... Γενικα πιστεύω πως φταίνε οι ορμονες και μετα την γεννα όλα θα διορθωθούν! 

cO4Yp3.png

Μακάρι ρε κορίτσια να διορθωθούν γιατι εγω φοβάμαι πως θα φλερτάρω με την επιλόχειο. Και μετα νιώθω τύψεις γιατι γκρινιάζω πριν ακομα γεννηθεί το παιδι και δεν θελω να πανε ασχημα τα πράγματα. Θελω να ειναι καλα το μικρο μου και να πανε ολα καλα. 

Όντως η δουλειά σπουδαίο πράγμα..

Με το κουνέλι τι απέγινε;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μακάρι ρε κορίτσια να διορθωθούν γιατι εγω φοβάμαι πως θα φλερτάρω με την επιλόχειο. Και μετα νιώθω τύψεις γιατι γκρινιάζω πριν ακομα γεννηθεί το παιδι και δεν θελω να πανε ασχημα τα πράγματα. Θελω να ειναι καλα το μικρο μου και να πανε ολα καλα. 

Μην νιωθεις τυψεις που σκεφτεσαι ετσι...Τιποτα δεν θα παθουν τα μωρακια μας! Απλα ειναι λογικο να νιωθουμε ετσι..Ειναι πολλες οι αλλαγες και πολλα τα αγχη και σε συνδυασμο με τις ορμονες μας προκαλουν εκρηξεις!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μου θυμίζεις τοσο πολύ εμενα! Περιγράφεις ακριβώς τις σκέψεις μου!! 

Ολα καλα! Ευτυχώς υπάρχει και για καλο σκοπό το φμπ! Μεσω αυτου, βρηκαμε την οικογένειά του και επέστρεψε σε αυτους! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , P.L.L. είπε:

Τι σορρυ βρε χαζουλι;;;;;Εδώ είμαστε να τα μοιραζόμαστε Όλα!

Τότε αμα αρχίσω τα δικά μου ,όλο σορρυ θα σας ζητάω:mrgreen:

Είναι πολλές οι αλλαγές αγάπη και εγώ άνθρωπος της απόλυτης σειράς και έχω αποδιοργανωθεί τελείως.Έχει ο Θεός!

Δεν χαίρομαι που τρώτε κι εσείς τις φρικες σας... αλλα χαίρομαι που δεν ειμαι η μόνη, άρα δεν ειμαι τρελή! 

Μπραβο για το κουνέλι! Ευτυχώς που το βρήκατε εσείς @anemoni1989 και σώθηκε! 

Α βρε @Luckystars λέγε κι εσυ τα δικά σου κι ας ζητάμε η μια στην άλλη σορυ όλη μερα! Αλλα θα μοιραζόμαστε και τα καλα!!

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ που τρώω φρικες αλλά δεν είμαι καν έγκυος και δεν μπορώ να τα ρίξω στις ορμόνες τι φταίει??!!! Χαχα!! Αποφάσισα να κάνω μια αποτοξίνωση από το θέμα εγκυμοσύνη, γόνιμες κλπ. Βασικά ο άντρας μου με επηρέασε ότι αν το συζητάω εδώ με αγχώνει υποσυνείδητα και αυτό δεν με βοηθά κ του είχα πει απο τον Αύγουστο ότι δε θα μπαίνω αλλά δεν το τήρησα! Λέω τώρα να το κάνω έτσι σαν τεστ να δω η ίδια αν θα νιώθω πιο καλά! Όταν μπω πάλι η θα έχω νέα η θα έχω κοντρολάρει τελικά το άγχος μου καλύτερα! Σας φιλώ όλες! Για τις συμβουλές και τη στήριξη ευχαριστωωωω!

• Μου αρέσει 9

πρίν από 18 λεπτά , Luckystars είπε:

Εμένα πάντως με πιάνουν ώρες ώρες κάτι γέλια!άνετα με λες και τρελη:mrgreen::rolleyes:

Ευτυχώς ο σύζυγος δεν έχει σαλτάρει....Να υπάρχει και ένας νορμάλ στην οικογένεια!:mrgreen:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, να το κοιτάξεις αυτο! Αστειεύομαι. Μακάρι να εισαι καλα κορίτσι μου και να γελάς!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ που τρώω φρικες αλλά δεν είμαι καν έγκυος και δεν μπορώ να τα ρίξω στις ορμόνες τι φταίει??!!! Χαχα!! Αποφάσισα να κάνω μια αποτοξίνωση από το θέμα εγκυμοσύνη, γόνιμες κλπ. Βασικά ο άντρας μου με επηρέασε ότι αν το συζητάω εδώ με αγχώνει υποσυνείδητα και αυτό δεν με βοηθά κ του είχα πει απο τον Αύγουστο ότι δε θα μπαίνω αλλά δεν το τήρησα! Λέω τώρα να το κάνω έτσι σαν τεστ να δω η ίδια αν θα νιώθω πιο καλά! Όταν μπω πάλι η θα έχω νέα η θα έχω κοντρολάρει τελικά το άγχος μου καλύτερα! Σας φιλώ όλες! Για τις συμβουλές και τη στήριξη ευχαριστωωωω!

Ωωω, θα μας λείψεις @kido αλλα ελπιζω όχι για πολυ! Σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα! Πάντως αν θες τη γνώμη μου και με άγχη οι γυναίκες πιάνουν παιδια. Ολα θα πανε καλα καρδια μου. Κάνε οτι χρειάζεται να κανεις για να νιώθεις καλυτερα!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

@kido κορίτσι μου να κανεις ότι σε βοηθάει να είσαι καλύτερα!όλες μας περνάμε τις φάσεις μας....θα μας λείψεις....εύχομαι την επόμενη φορά που θα μπεις να μας λες πόσο πολύ έχεις φουσκώσει!λόγω του μπεμπέ βεβαίως,βεβαίως!;)φιλιά ,να περνάς όμορφα❤

πρίν από 8 λεπτά , P.L.L. είπε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, να το κοιτάξεις αυτο! Αστειεύομαι. Μακάρι να εισαι καλα κορίτσι μου και να γελάς!

Ωωω, θα μας λείψεις @kido αλλα ελπιζω όχι για πολυ! Σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα! Πάντως αν θες τη γνώμη μου και με άγχη οι γυναίκες πιάνουν παιδια. Ολα θα πανε καλα καρδια μου. Κάνε οτι χρειάζεται να κανεις για να νιώθεις καλυτερα!

Αυτοάμυνα λέγεται αγάπη.....Χρόνια περιμένω αυτά τα γέλια από χαρά......Έχει ο Θεός!

Μην το λες αυτο καρδια μου... Αν σε πιάνει αυτη η αυτοάμυνα να μου το λες να σου λεω χαζομάρες, για να εχεις τουλαχιστον μια δικαιολογία να γελάς! Να θυμάσαι οτι οι καλύτερες στιγμές σου και να τα ωραιότερα γέλια δεν τα εχεις κανει ακομα! Σε περιμένουν στο μελλον. Στο υποσχομαι..

πρίν από 9 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μην το λες αυτο καρδια μου... Αν σε πιάνει αυτη η αυτοάμυνα να μου το λες να σου λεω χαζομάρες, για να εχεις τουλαχιστον μια δικαιολογία να γελάς! Να θυμάσαι οτι οι καλύτερες στιγμές σου και να τα ωραιότερα γέλια δεν τα εχεις κανει ακομα! Σε περιμένουν στο μελλον. Στο υποσχομαι..

Αχχχ μωρέ αγάπη πόσο μα πόσο με συγκινεις❤σε ευχαριστώ καρδούλα μου....σε ευχαριστώ❤

Καλά θα τον τρελανω εντελώς τον συζυξ.....Μια με βλέπει γελάω μια κλαίω......με κοιτάει και λέει....ατιμες ορμόνες,το έχετε τρελάνει το κορίτσι μου!!!!:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Να σας πω και εγώ από φίλες δεν πάω πίσω.ολη μέρα δουλειά ο άντρας μου καινεγω μόνη σπίτι.δεν την παλεύω μία. Χτες του φώναξα γτ μετακίνησε τον ανεμιστήρα και μετά έβαλα τα κλάματα.Αφηστε.αυυος γέλαγε τι να κάνει.

• Χαχα 4

Α ρε λουλου, κι εσυ τα ίδια! Του καημένους τους άντρες μας.. Αλλα ας τραβήξουν κι αυτοί κατι, ολα εις θα τα τραβάμε!

@Luckystarsμου ο αντρουλης σου μου ακούγεται πολυ πολυ πολυ γλυκός!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...