Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Γενικά να προσπαθείτε να έχετε επαφες μερα παρα μερα όλες τις μερες μετα το τελος της περιοδου, μεχρι και να ερθει η επομενη... Ηταν τ πρωτο πραγμα που μ ειπε ο γυναικολογος οταν τ ειχα πει πως ηθελα να ξεκινησω προσπαθειες για παιδι... Δεν ξερω αν το εχεις δοκιμασει... πολλες φορες μπορει να εχουμε ωορρηξια νωριτερα απο οταν περιμενουμε (ή αργότερα), οποτε με επαφες μονο τις γόνιμες μπορεί να χασουμε την ευκαιρια γονιμοποιησης..

Εμάς λέει 9-19 ανά δύο μέρες! Δεν το έχουμε κάνει ποτέ :mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, kido είπε:

Ναι έχουμε κάνει ορμονολογικες σπεεμοδιαγραμμα καλλιέργειες. Σαλπιγγογραφεια και Αμη δεν έχω κάνει ακόμα. Ηλπιζα να μη χρειαστεί!

Δεν έχω οπίσθια κλίση εγώ! 

Αααααα ετσι καταλαβα!!! Σορρυ!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Εμάς λέει 9-19 ανά δύο μέρες! Δεν το έχουμε κάνει ποτέ :mad:

Εγω πάντως έμεινα έγκυος με επαφη την 21η ημερα του κύκλου μ... Το γνωρίζω γιατι είχα μόνο 3 επαφες εκεινο το μηνα και οι αλλες 2 ηταν πολύ νωρις στον κύκλο και δεν ταιριαζαν με υπέρηχολογικη εικονα και τιμη χοριακης.... Οπως καταλαβαίνεις, αν είχα σταματησει τη 19η μερα, δεν θα ήμουν έγκυος στην κορούλα μου!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααααα ετσι καταλαβα!!! Σορρυ!!! 

Σιγά καλε τι σορρυ!

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω πάντως έμεινα έγκυος με επαφη την 21η ημερα του κύκλου μ... Το γνωρίζω γιατι είχα μόνο 3 επαφες εκεινο το μηνα και οι αλλες 2 ηταν πολύ νωρις στον κύκλο και δεν ταιριαζαν με υπέρηχολογικη εικονα και τιμη χοριακης.... Οπως καταλαβαίνεις, αν είχα σταματησει τη 19η μερα, δεν θα ήμουν έγκυος στην κορούλα μου!

Το θυμάμαι.. καλά λες πρέπει να αφεθω όλο κανόνες βάζω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , kido είπε:

Σιγά καλε τι σορρυ!

Το θυμάμαι.. καλά λες πρέπει να αφεθω όλο κανόνες βάζω!

Να αφεθεις εννοείται! Ειδικά στο σεξ, κανονες δεν υπαρχουν! Αχαχχαχαχαχαχα

;-)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

@kidoΚαι Εγώ όπως η ανεμώνη την 20η μέρα του κύκλου πιάσαμε τον μπέμπη.προσπαθησε τον επόμενο μήνα να έρχεστε σε επαφή από περίοδο μέχρι την  επόμενη Όσο Μπορείτε.και μπορεί να μην έρθει η άτιμη.

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@palmoira @loyloy @nanoula90 @Luckystars @ΒαλεντιναΧρηστος @P.L.L. @Katerina88 @vikaki82 @fairy-mary @Flo flo @kido @Smile89 

καλημερααααααααααααααααα καλο μηνααααααααααααααααααααααααααααα Σεμπτεμβριος κοριτσια μου τιποτα δεν εμεινε ειμαι τοσο χαρουμενηηηηηηηηη ειμαι ευλογημενη που θα μου δωθει η ευκαιρια ακομη να προσπαθω μεχρι να το καταφερω πειτε μου πω ειστε ;;;celebrate dance party GIF by Lisa Vertudaches

Καλο μηνα κοριτσι μου.μου . όλες προσπαθουμε οσο μπορουμε.εγω αδιαθετησα παλι αλλα ελπιζω να γινει συντομα το θαυμα

22 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@palmoira @loyloy @nanoula90 @Luckystars @ΒαλεντιναΧρηστος @P.L.L. @Katerina88 @vikaki82 @fairy-mary @Flo flo @kido @Smile89 

καλημερααααααααααααααααα καλο μηνααααααααααααααααααααααααααααα Σεμπτεμβριος κοριτσια μου τιποτα δεν εμεινε ειμαι τοσο χαρουμενηηηηηηηηη ειμαι ευλογημενη που θα μου δωθει η ευκαιρια ακομη να προσπαθω μεχρι να το καταφερω πειτε μου πω ειστε ;;;celebrate dance party GIF by Lisa Vertudaches

@giotitsa μου Καλημερα καλο Μηνα!! 

Ειλικρινά σήμερα μου έβγαλε την ειδοποίηση για αυτό το μήνυμα σου!!! Οτι να ναι Χαχαχα!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

23 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

Μπράβο κορίτσι μου.αυτα είναι αισιοδοξία στο φουλ!

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Luckystars είπε:

Κορίτσια καλημέρα!Καλή Κυριακή!Καλό μήνα να έχουμε με υγεία και πολλά χαμόγελα!φιλιά!

Καλημέρα @Luckystars μου! Τι κανεις; Έκανες τεστ παπ τελικα;

Καλα ειμαι λάκυ μου. Ψυχολογικά εχω φάει κατι φρικες. Εχθές είχα μεινει όλη μερα στο σπίτι γιατι ο άντρας μου ειχε δουλειά (γενικα δουλεύει πααααρα πολλές ωρες καθε μερα και δεν παλεύω τη μοναξιά) και ειχε παρει το αυτοκινητο. Ήρθε το απόγευμα και αμεσως πηρα το αυτοκινητο να πάω μια βόλτα και στον δρόμο ολο έκλαιγα! Είχα φρικάρει! Δεν ξερω τι μου συμβαίνει. Το βραδυ καλα τα περάσαμε. Με το που ξυπνησα ομως ξαναπήρα το αυυοκινητο για βόλτα για να μην ξαναφάω φρίκη! 

Καλα αποτελεσματα για το τεστ. Ποτε θα τα εχεις;

πρίν από 22 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλα ειμαι λάκυ μου. Ψυχολογικά εχω φάει κατι φρικες. Εχθές είχα μεινει όλη μερα στο σπίτι γιατι ο άντρας μου ειχε δουλειά (γενικα δουλεύει πααααρα πολλές ωρες καθε μερα και δεν παλεύω τη μοναξιά) και ειχε παρει το αυτοκινητο. Ήρθε το απόγευμα και αμεσως πηρα το αυτοκινητο να πάω μια βόλτα και στον δρόμο ολο έκλαιγα! Είχα φρικάρει! Δεν ξερω τι μου συμβαίνει. Το βραδυ καλα τα περάσαμε. Με το που ξυπνησα ομως ξαναπήρα το αυυοκινητο για βόλτα για να μην ξαναφάω φρίκη! 

Καλα αποτελεσματα για το τεστ. Ποτε θα τα εχεις;

Είναι ο ορμονικος χορός που γίνεται μωρέ αγάπη!Κάνε υπομονή,νεράκι περνάει ο καιρός!Αυτή η μοναξιά και χωρίς ορμονικές δεν παλεύεται!Πόσο μάλλον εσύ τώρα στην κατάστασή σου.....έχεις όλα τα δίκια,τι να λέμε τώρα!

Ευχαριστώ πολύ Π.λ.λ μου!Αμην!Λογικά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα τα έχω....ειδομεν!

Καλα, εμενα με έπιαναν τέτοιες φρικες ετσι κι αλλιώς αν δεν είχα ενα προγραμμα στη ζωή μου κι ένιωθα μόνη μου. Φαντάσου τωρα! Το ξερω οτι πρέπει να κανω υπομονή. Σημερα ειμαι καλυτερα. Αλλα εχθές χτύπησα κόκκινο  

Να μας ενημερώσεις για τις εξετάσεις σου οταν βγουν! Σορυ για τα άσχετα τα δικά μου. Ειναι νορμαλ πράγματα αυτα για εμενα! Εσυ ελπιζω να εισαι πολυ πολυ καλυτερα και πολυ αισιόδοξη! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...