Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

20 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@MelinaFo σε ευχαριστωωω κοριτσι η αιματολογος μου ειπε να της παω τον φακελο μου και αναλογως θα μου γραψει τι να κανω μου ειπε οτι θα κανω κυταρρολογικη εξεταση και στοιχιζουν 60 ολα τα αλλα θα μου τα γραψει και θα τα κανω στο νοσοκομειο εδω ηλεκτροφορηση και coombs εχω κανει οταν ημουν εγκυος οποτε δεν ξερω αν μετραει και αν θατις ξαναβαλει στην ουσια ενα παιδι εχασα απλα την κανω γιατι δεν θελω να βιωσω ξανα ενδομητριο θανατο 

Καλημέρα giotitsa και σε όλα τα κορίτσια!Εγώ σας διαβάζω κάθε μέρα και χαίρομαι αλλά και αγωνιώ μαζί σας αν και δεν έχω ξεκινήσει ακόμη προσπάθειες!

Γιώτα επειδή κι εγώ είχα ενδομήτριο θάνατο στις 30 εβδομάδες έκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας και για αυτοάνοσα.Τις έκανα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθήνας και κάποιες άλλες σε εργαστήριο γεννετικής.Κάποιες γράφονται και κάποιες άλλες όχι.Λέγοντας ότι έχεις στο ιστορικό σου ενδομήτριο θάνατο, θα σου πουν ποιές πρέπει να κάνεις ακριβώς.Αν θες, μπορώ να σου πω ακριβώς ποιες έκανα μιας κ έχουμε σχεδόν ίδιο ιστορικό.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@palmoira @loyloy @nanoula90 @Luckystars @ΒαλεντιναΧρηστος @P.L.L. @Katerina88 @vikaki82 @fairy-mary @Flo flo @kido @Smile89 

καλημερααααααααααααααααα καλο μηνααααααααααααααααααααααααααααα Σεμπτεμβριος κοριτσια μου τιποτα δεν εμεινε ειμαι τοσο χαρουμενηηηηηηηηη ειμαι ευλογημενη που θα μου δωθει η ευκαιρια ακομη να προσπαθω μεχρι να το καταφερω πειτε μου πω ειστε ;;;celebrate dance party GIF by Lisa Vertudaches

• Μου αρέσει 5

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα ,καλό φθινόπωρο κ πολλές κοιλιτσες με μωράκια !!!

On 31/8/2018 at 11:59 ΠΜ, fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια!

το άκουσα το σπόρι σήμερα!

φοβερό, τόσο μικρούλι και χτυπάει η καρδιά του!

μπράβο κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!!άντε τώρα θα ηρεμησες φαντάζομαι?

@kido κοριτσάκι μου δεν πειράζει τον επόμενο μήνα....κ για μένα άσε τα τεστ έχε συχνές επαφές απλά την ημέρα που έχεις πιθανή ωορρηξία σου να έχεις μια πριν από αυτή ,μια μετά Κ την ίδια φυσικά...για κάντο κ έτσι...κ βλέπεις...επίσης κάτι που βοηθάει ειδικά στις γυναίκες που έχουν οπίσθια κλίση μήτρας είναι να βάζεις ένα μαξιλάρι κάτω από τον ποπο πριν την ολοκλήρωση κ μένεις για 20 με 30 λεπτά μετά ξάπλα..εγώ αυτό το έκανα από την αρχή.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 22 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Καλό μήνα ,καλό φθινόπωρο κ πολλές κοιλιτσες με μωράκια !!!

μπράβο κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!!άντε τώρα θα ηρεμησες φαντάζομαι?

@kido κοριτσάκι μου δεν πειράζει τον επόμενο μήνα....κ για μένα άσε τα τεστ έχε συχνές επαφές απλά την ημέρα που έχεις πιθανή ωορρηξία σου να έχεις μια πριν από αυτή ,μια μετά Κ την ίδια φυσικά...για κάντο κ έτσι...κ βλέπεις...επίσης κάτι που βοηθάει ειδικά στις γυναίκες που έχουν οπίσθια κλίση μήτρας είναι να βάζεις ένα μαξιλάρι κάτω από τον ποπο πριν την ολοκλήρωση κ μένεις για 20 με 30 λεπτά μετά ξάπλα..εγώ αυτό το έκανα από την αρχή.

Λες ζουζουνα το εχω κάνει κι αυτο και πάντα κάθομαι και πιο πολύ ξάπλα πάντα με μαξιλάρι! Θα πάω χαλαρά αυτό το μηνα γιατι 7-11 θα λειπω που θα είναι η οωρρηξια οπότε δεν θα πάρω μαζί τεστ και ποτηράκια! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

Λες ζουζουνα το εχω κάνει κι αυτο και πάντα κάθομαι και πιο πολύ ξάπλα πάντα με μαξιλάρι! Θα πάω χαλαρά αυτό το μηνα γιατι 7-11 θα λειπω που θα είναι η οωρρηξια οπότε δεν θα πάρω μαζί τεστ και ποτηράκια! 

καλύτερα για να μην αγχωθεις γιατί πραγματικά έστω κ υποσυνείδητα μπορεί να έχεις κ μην το καταλαβαίνεις...ένα θα σ πω ότι τώρα τον μήνα που έπιασα ,καλά έλεγα αποκλείεται δεν παίζει να μείνω τώρα αλλά λέω δεν πειράζει σιγά,κ δεν πρόσεχα κ 1 μέρα πριν το τεστ είχα πάρει τον μικρό στο καρότσι κ πήγα για περπάτημα κ στο γυρισμό έκανα λίγο τζόκινγκ...και εκεί είδα ότι είχα τσιμπήματα,από εκεί μου μπήκαν υποψίες..όμως λέω Ναι σιγά δεν παίζει...θέλω να πω ότι από εκεί που δεν το περιμένεις...τσουπ σ έρχεται...

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 4 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

καλύτερα για να μην αγχωθεις γιατί πραγματικά έστω κ υποσυνείδητα μπορεί να έχεις κ μην το καταλαβαίνεις...ένα θα σ πω ότι τώρα τον μήνα που έπιασα ,καλά έλεγα αποκλείεται δεν παίζει να μείνω τώρα αλλά λέω δεν πειράζει σιγά,κ δεν πρόσεχα κ 1 μέρα πριν το τεστ είχα πάρει τον μικρό στο καρότσι κ πήγα για περπάτημα κ στο γυρισμό έκανα λίγο τζόκινγκ...και εκεί είδα ότι είχα τσιμπήματα,από εκεί μου μπήκαν υποψίες..όμως λέω Ναι σιγά δεν παίζει...θέλω να πω ότι από εκεί που δεν το περιμένεις...τσουπ σ έρχεται...

Έχεις δίκιο αλλά και πόσες έχουν άγχος και μένουν! Είναι δύσκολο να πεις τέρμα δεν το σκέφτομαι για κάτι που θες και περιμένεις! Απλά όσο μπορουμε να ξεχνιόμαστε! Ελπίζω να το καταφερω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , kido είπε:

Με οπίσθια κλήση μήτρας νομίζω μπρούμυτα πρεπει να κατσεις μετα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Βρε συ @kido μου συγγνώμη, αλλα με τοσες κοπέλες εχω χασει το μπουσουλα... Εσεις εχετε ψαχτει με εξετασεις??? Η ειστε ακομα σ 1ο χρόνο προσπάθειας? 

Ναι έχουμε κάνει ορμονολογικες σπεεμοδιαγραμμα καλλιέργειες. Σαλπιγγογραφεια και Αμη δεν έχω κάνει ακόμα. Ηλπιζα να μη χρειαστεί!

πρίν από 39 λεπτά , Smile89 είπε:

Με οπίσθια κλήση μήτρας νομίζω μπρούμυτα πρεπει να κατσεις μετα. 

Δεν έχω οπίσθια κλίση εγώ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Ναι έχουμε κάνει ορμονολογικες σπεεμοδιαγραμμα καλλιέργειες. Σαλπιγγογραφεια και Αμη δεν έχω κάνει ακόμα. Ηλπιζα να μη χρειαστεί!

Δεν έχω οπίσθια κλίση εγώ! 

Ο γιατρος σου τι λεει?? Ειναι ολα φυσιολογικα? Μήπως να εκανες και τη σαλπιγγογραφια μην τυχον και υπάρχει καμια φραγμενη σαλπιγγουλα? Για την ΑΜΗ εχω ακουσει διφορουμενες αποψεις...

Μήπως οντως με τ αγχος κομπλαρεται η ολη διαδικασία?? Γνωστή μου προσπαθουσαν εντατικά εναμιση χρόνο και δεν εμενε με τίποτα εγκυος, με τις εξετάσεις να βγαινουν ολες καλες.. Και μολις ειπε "αν θελει ας ερθει, αν δε θελει ας μην  ερθει ποτε" και σταμάτησε να μετραει μερες, να κανει τεστ και το αφησαν φλου, εμεινε μετα απο 2 μηνες! Ξερω ακούγεται πολυ κοινοτυπο και ειναι και κουραστικο, αλλα οπως λενε και οι Κινεζοι : οταν κοιτας συνεχως τη χυτρα, τ νερο δεν πρόκειται να βρασει ποτε (ή καπως έτσι τελος παντων)... 

cO4Yp3.png

πρίν από 20 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ο γιατρος σου τι λεει?? Ειναι ολα φυσιολογικα? Μήπως να εκανες και τη σαλπιγγογραφια μην τυχον και υπάρχει καμια φραγμενη σαλπιγγουλα? Για την ΑΜΗ εχω ακουσει διφορουμενες αποψεις...

Μήπως οντως με τ αγχος κομπλαρεται η ολη διαδικασία?? Γνωστή μου προσπαθουσαν εντατικά εναμιση χρόνο και δεν εμενε με τίποτα εγκυος, με τις εξετάσεις να βγαινουν ολες καλες.. Και μολις ειπε "αν θελει ας ερθει, αν δε θελει ας μην  ερθει ποτε" και σταμάτησε να μετραει μερες, να κανει τεστ και το αφησαν φλου, εμεινε μετα απο 2 μηνες! Ξερω ακούγεται πολυ κοινοτυπο και ειναι και κουραστικο, αλλα οπως λενε και οι Κινεζοι : οταν κοιτας συνεχως τη χυτρα, τ νερο δεν πρόκειται να βρασει ποτε (ή καπως έτσι τελος παντων)... 

Ηταν κάλες οι ορμονες πλην της tsH που την ρίξαμε με χάπι και ενός μικροβιου που πηραμε αντιβιωση και έφυγε. Αυτά τα βρήκαμε και τα φτιάξαμε μετά το πρώτο εξάμηνο προσπαθειων... Θα την κάνω αν και η γιατρός λέει ότι βασει ιστορικού μου δεν θεωρεί ότι έχω κάτι στις σαλπιγγες. Αλλα είναι το επόμενο βήμα και σε άλλον γυναικολογο που πήγα μου είπε να την κάνω αφού ένα χρόνο δεν έρχεται. Δεν ξέρω λέω να παρακολουθήσω την οωρρηξια με υπερηχο κάνα 2 μήνες γιατί με τα τεστ οωρρηξιας αγχώνομαι χειρότερα! Τώρα έχουμε και πιο πολλές επαφές γιατί πιο πριν είχαμε λίγες...

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Ηταν κάλες οι ορμονες πλην της tsH που την ρίξαμε με χάπι και ενός μικροβιου που πηραμε αντιβιωση και έφυγε. Αυτά τα βρήκαμε και τα φτιάξαμε μετά το πρώτο εξάμηνο προσπαθειων... Θα την κάνω αν και η γιατρός λέει ότι βασει ιστορικού μου δεν θεωρεί ότι έχω κάτι στις σαλπιγγες. Αλλα είναι το επόμενο βήμα και σε άλλον γυναικολογο που πήγα μου είπε να την κάνω αφού ένα χρόνο δεν έρχεται. Δεν ξέρω λέω να παρακολουθήσω την οωρρηξια με υπερηχο κάνα 2 μήνες γιατί με τα τεστ οωρρηξιας αγχώνομαι χειρότερα! Τώρα έχουμε και πιο πολλές επαφές γιατί πιο πριν είχαμε λίγες...

Γενικά να προσπαθείτε να έχετε επαφες μερα παρα μερα όλες τις μερες μετα το τελος της περιοδου, μεχρι και να ερθει η επομενη... Ηταν τ πρωτο πραγμα που μ ειπε ο γυναικολογος οταν τ ειχα πει πως ηθελα να ξεκινησω προσπαθειες για παιδι... Δεν ξερω αν το εχεις δοκιμασει... πολλες φορες μπορει να εχουμε ωορρηξια νωριτερα απο οταν περιμενουμε (ή αργότερα), οποτε με επαφες μονο τις γόνιμες μπορεί να χασουμε την ευκαιρια γονιμοποιησης..

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...