Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Flo flo είπε:

@giotitsa @kido @Luckystars σας ευχαριστώ κορίτσαρες μου .Δεν είναι 1 μήνας θα είναι ενάμιση με 2 μήνες αποχή Δυστυχώς. Στεναχωριέμαι αλλά ελπίζω να φύγουν αυτό με νοιάζει...

@kido δεν πειράζει βρε αγάπη τον επόμενο μήνα τι να κάνουμε δεν το βάζουμε κάτω. 

Φλο μου συγγνώμη,δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει....σου έχει εξηγήσει ο γιατρός από τι δημιουργούνται αυτές οι κύστες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@kido Μη στεναχωριέσαι , θα έρθει το μπεμπέ απλά θα έρθει όταν θέλει αυτό!

@Flo flo περαστικά κορίτσι μου, κάνε λίγο ακόμα υπομονή και θα φτιάξουν τα πράγματα!

ξέρει καμία να μου πεί πως να βάλω τικεράκι;

• Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

πρίν από 21 λεπτά , Luckystars είπε:

Φλο μου συγγνώμη,δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει....σου έχει εξηγήσει ο γιατρός από τι δημιουργούνται αυτές οι κύστες;

Είναι λειτουργικές Κύστες μου είπε από την ωορρηξία δεν σπάνε και γίνονται Κύστες κάτι τέτοιο μου εξήγησε. Δεν είναι πολυκιστικες πάντως το ρώτησα. 

LolXp3.png

3 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@giotitsa μου,έχω κάνει τον έλεγχο θρομβοφιλιας πριν και μετά την παλλινδρομη.Αιματολογικές εξετάσεις είναι,ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει ποιες ακριβώς θέλει.Σαφώς κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός,αλλά ειδικά για θρομβοφιλια ,ταπεινή μου γνώμη,πολύ καλά κάνεις και ελέγχεις προληπτικά.Γενικά δεν είμαι υπέρ του πολύ ψαξιματος με τις εξετάσεις...ξέρεις πως είναι....όσες και να κάνεις δεν φτάνουν....Εγώ αυτό το έπαθα μετά την παλλινδρομη....έψαχνα ντε και καλά να βρω το "κατηγορώ".....και ας είχαμε την ιστολογικη του τυχαίου γεγονότος και ας με είχαν διαβεβαίωσει όλες οι ειδικότητες ότι είμαι οκ.....Εγώ εκει....

@fairy-mary ,συγχαρητήρια!

@Flo flo μου,υπομονή κορίτσι μου,θα περάσει το μηνακι....Όλα καλά θα πάνε,θα τα θυμάσαι κάποια στιγμή στο μέλλον και θα έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!

@kido Καλή επιτυχία κορίτσι!

@P.L.L. @loyloy @ΒαλεντιναΧρηστος @*ζουζουνα*!!! @Κελυ 32 @vikaki82 @Smile89 @palmoira @BettySt @nadiaki165 @MelinaFo @smaro30 @Beboula25 και σε όσα κορίτσια ξεχνάω ,Φιλάκια!

Τα φιλια μου κ απο μενα σε ολες!!!! Κοριτσια αρχιζει και μου λειπει πολυ η δουλεια και η κσθημερινοτητα στο γραφειο....

πρίν από 14 λεπτά , fairy-mary είπε:

@Flo flo περαστικά κορίτσι μου, κάνε λίγο ακόμα υπομονή και θα φτιάξουν τα πράγματα!

Δεν πειραζει έτσι το θέλω δυναμικό και πεισματαρικο σαν τη μάνα του χαχα! 

Κορίτσια ευχαριστώ όλες αν δεν έχω απαντήσει σε κάποια είστε στήριγμα στο ανεμογκαστρι μου. Δεν με πήρε από κάτω.. βάζω ταμπον και πάω θάλασσα! Φιλιά! 

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , fairy-mary είπε:

@fairy-mary

https://daisypath.com/index.html

xfHlp3.png

Απο που να ξεκινήσω. Καταρχήν @kido πως μας την έσκασε ετσι η άτιμη; Αλλα γιατι να εχεις ξαφνικά spotting εκει που δεν ειχες ποτε; Εσυ εχεις κανει ελέγχους θρομβοφιλίας κτλ; Ευχομαι ο άλλος μήνας να ειναι ο μήνας σου :-)

@fairy-mary συγχαρητήρια! Είδες που το φασόλι σου ειναι καλα;;;; Τζάμπα τα άγχη! Παντα να ειναι καλα! 

@giotitsa καλη μου δεν τις εχω κανει τις εξετάσεις παρόλο που είχα μια παλινδρομη. Οταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορα είχα φροντίσει να ειμαι σε τελεια κατάσταση και τελικα απέβαλα. Την δεύτερη φορα ήταν ολα εναντίον του μωρού μου (δεν ήμουν έτοιμη απο την απόξεση και είχα παρει ενα καρό φάρμακα, η δε ψυχολογία και το άγχος υπό του μηδενος) και ωστόσο αυτη Δοξα τω Θεω παει καλα. Μακάρι να συνεχίσει ετσι! Γιατι η αλήθεια ειναι οτι καθε μερα εχω άγχος. Στα λεω για να σου δώσω να καταλάβεις οτι τελικα οτι και να κανουμε εμείς, αν θέλει να πανε καλα τα πράγματα θα πανε. Και για τη @Luckystars το ίδιο. Μην κάνετε του κόσμου τις εξετάσεις  ειστε υγιέστατες και θα γίνεται καλες μανούλες! 

@Flo flo μου λυπάμαι που παρατείνεται η αγωνία σου και δεν σας αφήνουν για την ωρα να προσπαθήσετε. Οταν σας δώσουν το πράσινο φως το σπερμα του άντρα σου θα εχει γίνει σαν του Σούπερμαν! Απο ενα μέτρο απόσταση θα σε γονιμοποιήσει!! 

Φιλια σε όλες! 

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ όλες αν δεν έχω απαντήσει σε κάποια είστε στήριγμα στο ανεμογκαστρι μου. Δεν με πήρε από κάτω.. βάζω ταμπον και πάω θάλασσα! Φιλιά! 

εννοειται!!

να χαρείς τα μπάνια σου, του χρόνου δε θα κάνεις!

aKX8p2.png

πρίν από 27 λεπτά , P.L.L. είπε:

Απο που να ξεκινήσω. Καταρχήν @kido πως μας την έσκασε ετσι η άτιμη; Αλλα γιατι να εχεις ξαφνικά spotting εκει που δεν ειχες ποτε; Εσυ εχεις κανει ελέγχους θρομβοφιλίας κτλ; Ευχομαι ο άλλος μήνας να ειναι ο μήνας σου :-)

@fairy-mary συγχαρητήρια! Είδες που το φασόλι σου ειναι καλα;;;; Τζάμπα τα άγχη! Παντα να ειναι καλα! 

@giotitsa καλη μου δεν τις εχω κανει τις εξετάσεις παρόλο που είχα μια παλινδρομη. Οταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορα είχα φροντίσει να ειμαι σε τελεια κατάσταση και τελικα απέβαλα. Την δεύτερη φορα ήταν ολα εναντίον του μωρού μου (δεν ήμουν έτοιμη απο την απόξεση και είχα παρει ενα καρό φάρμακα, η δε ψυχολογία και το άγχος υπό του μηδενος) και ωστόσο αυτη Δοξα τω Θεω παει καλα. Μακάρι να συνεχίσει ετσι! Γιατι η αλήθεια ειναι οτι καθε μερα εχω άγχος. Στα λεω για να σου δώσω να καταλάβεις οτι τελικα οτι και να κανουμε εμείς, αν θέλει να πανε καλα τα πράγματα θα πανε. Και για τη @Luckystars το ίδιο. Μην κάνετε του κόσμου τις εξετάσεις  ειστε υγιέστατες και θα γίνεται καλες μανούλες! 

@Flo flo μου λυπάμαι που παρατείνεται η αγωνία σου και δεν σας αφήνουν για την ωρα να προσπαθήσετε. Οταν σας δώσουν το πράσινο φως το σπερμα του άντρα σου θα εχει γίνει σαν του Σούπερμαν! Απο ενα μέτρο απόσταση θα σε γονιμοποιήσει!! 

Φιλια σε όλες! 

@P.L.L. γλυκια μου πρεπει να την κανω μου την εχει υποδειξει ο γιατρος συμφωνω σε αυτο που λες οτι οτι και να κανουε οτι ειναι να γινει θα γινει αλλα αυτη την εξεταση πρεπει να την κανω και αν εχω και δεν το ξερω γιατι βαλω σε κινδυνο ξανα την νεα μου εγκυμοσυνη πρεπει να εξαλειψουμε οτι δεν εχω αυτη θα κανω και τεστ παπ και τελος κοριτσακια μου και μετα βουρρρρρ κατα πανω στον ανδρα μου χαχαααχαχαχαχα 

Daisypath - (nW1K)

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 24 λεπτά , kido είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Είσαι σπουδαίο πλάσμα!

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Flo flo είπε:

Είναι λειτουργικές Κύστες μου είπε από την ωορρηξία δεν σπάνε και γίνονται Κύστες κάτι τέτοιο μου εξήγησε. Δεν είναι πολυκιστικες πάντως το ρώτησα. 

Αυτό για την ωορρηξία ναι τώρα που το λες το είχες αναφέρει.Καλά έκανες και ρώτησες για τις πολυκυστικες.Όλα αντιμετωπίζονται κορίτσι μου.....λιιιιγο υπομονή ακόμα!

πρίν από 29 λεπτά , P.L.L. είπε:

Φιλια σε όλες! 

Ευχαριστούμε @P.L.L. μου!Αμήν!

Εσύ πως είσαι αγάπη;ποτέ έχεις ραντεβού με το νινι;

πρίν από 32 λεπτά , kido είπε:

Μπράβο σου βρε @kido μου!πραγματικά σε χαίρομαι!;):)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Τα φιλια μου κ απο μενα σε ολες!!!! Κοριτσια αρχιζει και μου λειπει πολυ η δουλεια και η κσθημερινοτητα στο γραφειο....

Φιλάκια Κελιτσα!Καλέ έχεις εμάς εδώ παρειτσα και το νινι στην κοιλίτσα,τι να την κάνεις την δουλίτσα;;;;;)

Έκανα και ρίμα για πάρτη σου:mrgreen:

• Χαχα 2

πρίν από 59 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Αχ! Το τί σε νιώθω δε λέγεται!!!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

8 ώρες πρίν, nadiaki165 είπε:

Ααααχ πόσο αισιοδοξία παίρνω από τις ιστορίες σας!μακάρι να μου έρθει κ μένα σύντομα (παλλίνδρομη 8η και απόξεση).....ούτε εγώ είχα σημάδι εμφύτευσης!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Να παίρνεις πολλή αισιοδοξία γιατι ετσι εχει η κατάσταση: οι περισσότερες απο εδω μεσα που ειμαστε έγκυες τωρα περάσαμε απο τη φάση που εισαι, που δηλαδη ειχαμε αποβάλει κι αναρωτιόμασταν αν θα τα καταφέρναμε ποτέ να γίνουμε γονείς. Κι ακομα το αναρωτιόμαστε βέβαια, αλλα τουλαχιστον εχουμε παρει έναν καλο δρόμο! 

Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγω το πρώτο ποστ που εκανα ήταν στο θέμα "παλινδρομη κύηση" λέγοντας πως, όπως με βοήθησαν άλλες κοπέλες που είχαν μείνει μετα απο αποβολή ετσι κι εγω θα έγραφα την ιστορία μου για να βοηθήσω άλλες που θα ήταν στην κατάσταση μου στο μελλον. Ακομα τοτε δεν ήμουν έγκυος αλλα εναν μήνα μετα έμεινα χωρις να το περιμένω! 

@Κελυ 32 κι εγω σε καταλαβαίνω!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...