Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

@giotitsa μου,έχω κάνει τον έλεγχο θρομβοφιλιας πριν και μετά την παλλινδρομη.Αιματολογικές εξετάσεις είναι,ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει ποιες ακριβώς θέλει.Σαφώς κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός,αλλά ειδικά για θρομβοφιλια ,ταπεινή μου γνώμη,πολύ καλά κάνεις και ελέγχεις προληπτικά.Γενικά δεν είμαι υπέρ του πολύ ψαξιματος με τις εξετάσεις...ξέρεις πως είναι....όσες και να κάνεις δεν φτάνουν....Εγώ αυτό το έπαθα μετά την παλλινδρομη....έψαχνα ντε και καλά να βρω το "κατηγορώ".....και ας είχαμε την ιστολογικη του τυχαίου γεγονότος και ας με είχαν διαβεβαίωσει όλες οι ειδικότητες ότι είμαι οκ.....Εγώ εκει....

@fairy-mary ,συγχαρητήρια!

@Flo flo μου,υπομονή κορίτσι μου,θα περάσει το μηνακι....Όλα καλά θα πάνε,θα τα θυμάσαι κάποια στιγμή στο μέλλον και θα έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!

@kido Καλή επιτυχία κορίτσι!

@P.L.L. @loyloy @ΒαλεντιναΧρηστος @*ζουζουνα*!!! @Κελυ 32 @vikaki82 @Smile89 @palmoira @BettySt @nadiaki165 @MelinaFo @smaro30 @Beboula25 και σε όσα κορίτσια ξεχνάω ,Φιλάκια!

• Μου αρέσει 11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 18 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@giotitsa μου,έχω κάνει τον έλεγχο θρομβοφιλιας πριν και μετά την παλλινδρομη.Αιματολογικές εξετάσεις είναι,ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει ποιες ακριβώς θέλει.Σαφώς κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός,αλλά ειδικά για θρομβοφιλια ,ταπεινή μου γνώμη,πολύ καλά κάνεις και ελέγχεις προληπτικά.Γενικά δεν είμαι υπέρ του πολύ ψαξιματος με τις εξετάσεις...ξέρεις πως είναι....όσες και να κάνεις δεν φτάνουν....Εγώ αυτό το έπαθα μετά την παλλινδρομη....έψαχνα ντε και καλά να βρω το "κατηγορώ".....και ας είχαμε την ιστολογικη του τυχαίου γεγονότος και ας με είχαν διαβεβαίωσει όλες οι ειδικότητες ότι είμαι οκ.....Εγώ εκει....

@fairy-mary ,συγχαρητήρια!

@Flo flo μου,υπομονή κορίτσι μου,θα περάσει το μηνακι....Όλα καλά θα πάνε,θα τα θυμάσαι κάποια στιγμή στο μέλλον και θα έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!

@kido Καλή επιτυχία κορίτσι!

@P.L.L. @loyloy @ΒαλεντιναΧρηστος @*ζουζουνα*!!! @Κελυ 32 @vikaki82 @Smile89 @palmoira @BettySt @nadiaki165 και σε όσα κορίτσια ξεχνάω ,Φιλάκια!

Καλημερα στα κοριτσια της παρεας! Φιλακια τυχερο μου αστερακι ευχομαι να εισαι καλα...

@giotitsa γλυκια μου δεν εχω κανει αυτην την εξεταση αλλα ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα!!!

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;;; Καποιες περιμενουν την σιχαμενη; Ευχομαι να κανει να ερθει τουλαχιστον 9μηνες!!!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@giotitsa εναν βασικο ελεγχο για θρομβοφιλια και αυτοανοσα που προκαλουν θρομβοφιλια εχω κανει εγω σε ειδικο αιματολογο μετα απο παλινδρομη και αποξεση ! Περιελαμβανε αντισωματα καρδιολιπινης, αντιπυρηνικα αντισωματα, ρευματωειδης παραγων,ομοκυστεινη,γαλακτικη αφυδρογοναση ορου,coombs εμμεση,πρωτεινη πλασματος s, ποσοτικη μετρηση αντιθρομβινης III,ηλεκτροφορηση λευκωματων ορου,ηλεκτροφορηση ολικων πρωτεινων,αντισωματα β2-gpi igg και igm, αντιπηκτικο λυκου και nk κυτταρα περιφερικου αιματος που αφορουν καθ εξιν αποβολες!

Τα δυο τελευταια δεν συνταγογραφουνταν! Νκ 140€ και αντιπηκτικο λυκου 25€ σε γνωστη αλυσιδα μικροβιολογικων, εγιναν τον Οκτωβριο του 2017

Τελος ο ειδικος αιματολογος μετα το ιστορικο επιλεγει πακετο εξετασεων αναλογα! Στα εγραψα αναλυτικα να εχεις μια εικονα

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , smaro30 είπε:

δεν πειράζει @kido μου, πάμε για τον επόμενο μήνα... Δεν το βάζουμε κάτω :)

Ναι εννοείται αυτό αλλά με ξεγέλασε η άτιμη πολύ αυτό το μήνα! Να κάνω 26αρη κυκλο και αρα νωρίς οωρρηξια πριν την 11η που ξεκίνησα τεστ και επαφές δεν το περίμενα! Θα της φυλάω κι εγώ χουνερι την επόμενη!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , kido είπε:

Ναι εννοείται αυτό αλλά με ξεγέλασε η άτιμη πολύ αυτό το μήνα! Να κάνω 26αρη κυκλο και αρα νωρίς οωρρηξια πριν την 11η που ξεκίνησα τεστ και επαφές δεν το περίμενα! Θα της φυλάω κι εγώ χουνερι την επόμενη!!!

@kido μου....Μπορεί να μην είναι αυτός ο μήνας,όμως να ξέρεις με τέτοια ψυχολογία θα είναι πολύ πολύ σύντομα κάποιος από τους κοντινούς επόμενους....Στο έχω ξαναπεί,μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι;)

• Ευχαριστώ 1

Just now, MelinaFo είπε:

@giotitsa εναν βασικο ελεγχο για θρομβοφιλια και αυτοανοσα που προκαλουν θρομβοφιλια εχω κανει εγω σε ειδικο αιματολογο μετα απο παλινδρομη και αποξεση ! Περιελαμβανε αντισωματα καρδιολιπινης, αντιπυρηνικα αντισωματα, ρευματωειδης παραγων,ομοκυστεινη,γαλακτικη αφυδρογοναση ορου,coombs εμμεση,πρωτεινη πλασματος s, ποσοτικη μετρηση αντιθρομβινης III,ηλεκτροφορηση λευκωματων ορου,ηλεκτροφορηση ολικων πρωτεινων,αντισωματα β2-gpi igg και igm, αντιπηκτικο λυκου και nk κυτταρα περιφερικου αιματος που αφορουν καθ εξιν αποβολες!

Τα δυο τελευταια δεν συνταγογραφουνταν! Νκ 140€ και αντιπηκτικο λυκου 25€ σε γνωστη αλυσιδα μικροβιολογικων

Τελος ο ειδικος αιματολογος μετα το ιστορικο επιλεγει πακετο εξετασεων αναλογα! Στα εγραψα αναλυτικα να εχεις μια εικονα

@MelinaFo σε ευχαριστωωω κοριτσι η αιματολογος μου ειπε να της παω τον φακελο μου και αναλογως θα μου γραψει τι να κανω μου ειπε οτι θα κανω κυταρρολογικη εξεταση και στοιχιζουν 60 ολα τα αλλα θα μου τα γραψει και θα τα κανω στο νοσοκομειο εδω ηλεκτροφορηση και coombs εχω κανει οταν ημουν εγκυος οποτε δεν ξερω αν μετραει και αν θατις ξαναβαλει στην ουσια ενα παιδι εχασα απλα την κανω γιατι δεν θελω να βιωσω ξανα ενδομητριο θανατο 

xfHlp3.png

πρίν από 15 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα στα κοριτσια της παρεας! Φιλακια τυχερο μου αστερακι ευχομαι να εισαι καλα...

@giotitsa γλυκια μου δεν εχω κανει αυτην την εξεταση αλλα ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα!!!

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;;; Καποιες περιμενουν την σιχαμενη; Ευχομαι να κανει να ερθει τουλαχιστον 9μηνες!!!

Φιλάκια αγάπη και από εμένα και χαδακια;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@MelinaFo σε ευχαριστωωω κοριτσι η αιματολογος μου ειπε να της παω τον φακελο μου και αναλογως θα μου γραψει τι να κανω μου ειπε οτι θα κανω κυταρρολογικη εξεταση και στοιχιζουν 60 ολα τα αλλα θα μου τα γραψει και θα τα κανω στο νοσοκομειο εδω ηλεκτροφορηση και coombs εχω κανει οταν ημουν εγκυος οποτε δεν ξερω αν μετραει και αν θατις ξαναβαλει στην ουσια ενα παιδι εχασα απλα την κανω γιατι δεν θελω να βιωσω ξανα ενδομητριο θανατο 

Να εχεις καλα αποτελεσματα κοριτσι! Με το καλο και τα μωρα σου που ερχονται!

tpnxp3.png

πρίν από 9 λεπτά , MelinaFo είπε:

Να εχεις καλα αποτελεσματα κοριτσι! Με το καλο και τα μωρα σου που ερχονται!

@MelinaFo αχ σε ευχαριστωωωω η καλυτερη ευχη ναι μωρακια θα εχω τα περιμενω πως και πως μωρε σας αγαπαω αγαπαω ολο τον κοσμο 

giphy.gif

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 21 λεπτά , kido είπε:

Με το που τελειώσει η περίοδος δώστου να καταλάβει.ετσι με τσαμπουκά να της φυλας χουνερι!!!!!!!!

• Χαχα 1

@giotitsa @kido @Luckystars σας ευχαριστώ κορίτσαρες μου .Δεν είναι 1 μήνας θα είναι ενάμιση με 2 μήνες αποχή Δυστυχώς. Στεναχωριέμαι αλλά ελπίζω να φύγουν αυτό με νοιάζει...

@kido δεν πειράζει βρε αγάπη τον επόμενο μήνα τι να κάνουμε δεν το βάζουμε κάτω. 

LolXp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Flo flo είπε:

@giotitsa @kido @Luckystars σας ευχαριστώ κορίτσαρες μου .Δεν είναι 1 μήνας θα είναι ενάμιση με 2 μήνες αποχή Δυστυχώς. Στεναχωριέμαι αλλά ελπίζω να φύγουν αυτό με νοιάζει...

@kido δεν πειράζει βρε αγάπη τον επόμενο μήνα τι να κάνουμε δεν το βάζουμε κάτω. 

@Flo flo κανε πλυσεις με το χαμομηλι που σου ειπα και προσοχη στα εσωρουχα και υπομονηηηηηηηηη οσο ειναι γλυκια μου 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...