Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, giotitsa είπε:

κοριτσια καλημερα @kido @palmoira @P.L.L. @Smile89 @Luckystars @fairy-mary @flo @vikaki82 @ΒαλεντιναΧρηστος και σε ολες τις αλλες κοπελες ποια κοπελα εχει κανει εξεταση θρομβοφιλιας εχω θα κανω την Δευτερα και μου ειπε οτι θα μου κανει κυταρρολογικη εξεταση σε τι θα γινει η κυταρρογικη και μετα μου ειπε οτι θα μου συνταγογραφησει κατι εξετασεις να τις κανω στο νοσοκομειο καποια που θα μου δωσει τα φωτα της

Δεν έχω κάνει αγάπη εγώ δεν ξέρω να σου πω...εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Just now, loyloy είπε:

Μη πέφτεις.προσπαθησε Όσο μπορείς.ενταξει?

Ναι οκ κι αν έρθει δεν πειράζει, τι είχαμε τι χάσαμε! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

κοριτσια καλημερα @kido @palmoira @P.L.L. @Smile89 @Luckystars @fairy-mary @flo @vikaki82 @ΒαλεντιναΧρηστος και σε ολες τις αλλες κοπελες ποια κοπελα εχει κανει εξεταση θρομβοφιλιας εχω θα κανω την Δευτερα και μου ειπε οτι θα μου κανει κυταρρολογικη εξεταση σε τι θα γινει η κυταρρογικη και μετα μου ειπε οτι θα μου συνταγογραφησει κατι εξετασεις να τις κανω στο νοσοκομειο καποια που θα μου δωσει τα φωτα της

Καλα αποτελέσματα να χεις γιώτα μου.δυστυχως δεν γνωριζω.ρε συ όμως είχες 2 εγκυμοσύνες και δεν έδειξε δείγμα ότι είχες κάτι. Ίσα ίσα που στη 2η βλακεία γιατρού ήταν.μηπως θα σε φθείρουν ψυχολογικά να μπεις τώρα στο τρυπάκι να κάνεις ενα σωρό εξετάσεις?

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Καλα αποτελέσματα να χεις γιώτα μου.δυστυχως δεν γνωριζω.ρε συ όμως είχες 2 εγκυμοσύνες και δεν έδειξε δείγμα ότι είχες κάτι. Ίσα ίσα που στη 2η βλακεία γιατρού ήταν.μηπως θα σε φθείρουν ψυχολογικά να μπεις τώρα στο τρυπάκι να κάνεις ενα σωρό εξετάσεις?

το ξερω γλυκια μου @loyloy μου ειπε ο καινουργιος γυναικολογος ομως οτι πρεπει να την κανω αυτην για να σιγουρευτουμε οτι δεν εχω και να προχωρησω σε σιγουρα μονοματια και αν εχω και δεν φαινοταν δεν ξερω αν και η γιατρος που με ξεγεννησε μου ειπε οτι αποκλειεται να εχω γιατι φαινεται στις εξετασεις που εχω κανει την hpv

xfHlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

Καλημέρα! Εγώ έχω κάνει το πλήρες πακέτο θρομβοφιλιας. Θυμάμαι ότι κάποιες τις είχε συνταγογραφήσει και κάποιες άλλες όχι. Όταν πηγα στη βιοϊατρική να τις κάνω όλες μαζί είχαν ένα πακέτο που τις είχε όλες συν άλλη μια που δεν μου είχε ζητήσει και έβγαινε πιο οικονομικά γι αυτό και έκανα το πακέτο. Εάν θέλεις μπορώ να ψάξω να τις βρω αλλά νομίζω ότι άδικα αγχώνεσαι. Θα κάνεις τις εξετάσεις που σου ζήτησε και τέλος. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις ο,τι εξέταση ακούς δεξιά και αριστερά γιατί πρώτον θα τρελαθείς και δεύτερον κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ψυχραιμία!! 

preg.png

πρίν από 7 λεπτά , giotitsa είπε:

Εγώ έχω κανει, αιματακι μου πηραν. Αν ξερω κατι να σου πω. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Καλημέρα! Εγώ έχω κάνει το πλήρες πακέτο θρομβοφιλιας. Θυμάμαι ότι κάποιες τις είχε συνταγογραφήσει και κάποιες άλλες όχι. Όταν πηγα στη βιοϊατρική να τις κάνω όλες μαζί είχαν ένα πακέτο που τις είχε όλες συν άλλη μια που δεν μου είχε ζητήσει και έβγαινε πιο οικονομικά γι αυτό και έκανα το πακέτο. Εάν θέλεις μπορώ να ψάξω να τις βρω αλλά νομίζω ότι άδικα αγχώνεσαι. Θα κάνεις τις εξετάσεις που σου ζήτησε και τέλος. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις ο,τι εξέταση ακούς δεξιά και αριστερά γιατί πρώτον θα τρελαθείς και δεύτερον κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ψυχραιμία!! 

@palmoira ειναι η εξεταση που μου ειπε ο καινουργιος γιατρος να κανω για να ειμαστε σιγουροι οτι ο ενδομητριος θανατος δεν ητανε απο αυτο μπορεις να μου πεις λεπτομερειες για την εξεταση η κυταρρολογικη γιατι ειναι;;

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

το ξερω γλυκια μου @loyloy μου ειπε ο καινουργιος γυναικολογος ομως οτι πρεπει να την κανω αυτην για να σιγουρευτουμε οτι δεν εχω και να προχωρησω σε σιγουρα μονοματια και αν εχω και δεν φαινοταν δεν ξερω αν και η γιατρος που με ξεγεννησε μου ειπε οτι αποκλειεται να εχω γιατι φαινεται στις εξετασεις που εχω κανει την hpv

Απλά μη μπεις στη διαδικασία μετά να κάνεις τη μια εξέταση μετά την άλλη.ξερεις ότι είσαι γόνιμη γυναίκα.μενεις εύκολα έγκυος και απλά είχες 2 ατυχίες.πιστευω ότι τσουπ Νοέμβρη θα είσαι έγκυος με το 1ο μήνα.

πρίν από 12 λεπτά , giotitsa είπε:

Καλημερα κοριτσι μου δεν την εχω κανει ποτε και δεν ξερω να σου πω

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα!!!!!!!!!!δυστυχώς είναι σύνηθες η παλλινδρονηση.δεν το βάζουμε κάτω όμως ε?Εγώ μετα απο 7 μήνες είδαμε θετικό τεστ.κοιτα να είσαι εσύ Καλά  και ο άντρας σου!!!!!!!!

Ήμασταν από εξωσωματική πρώτη φορά. Και τώρα περιμένουμε να πάρουμε το πράσινο φως για την επόμενη. Εννοείται πως όχι δεν το βάζουμε κάτω!Συνεχίζουμε δυναμικά!!!

• Μου αρέσει 1

xuBjp3.png

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Απλά μη μπεις στη διαδικασία μετά να κάνεις τη μια εξέταση μετά την άλλη.ξερεις ότι είσαι γόνιμη γυναίκα.μενεις εύκολα έγκυος και απλά είχες 2 ατυχίες.πιστευω ότι τσουπ Νοέμβρη θα είσαι έγκυος με το 1ο μήνα.

@loyloy οχι γλυκια μου δεν κανω αλλες εξετασεις ηδη εχω κανει τις Παναγιας τα ματια 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

@P.L.L. Δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι κ τόσο ευχάριστα. Οι Κύστες δεν έφυγαν παραμένουν εκεί. Και μάλιστα πολλές φορές έχω και πυελικο πόνο πχ στον ενδοκολπικο υπέρηχο πονούσα. Μου έδωσε πάλι τα  cyclacur  να τα πάρω για 1 μήνα με διαφορετικό τρόπο. Και μου είπε για ενάμιση μήνα αποχή από επαφές, ήταν μπροστά κ ο άντρας μου και τ άκουγε (για να μην νομίζει ότι τον κοροϊδεύω χχαχα)

Ντάξει ειμαι λίγο στεναχωρημένη αλλά θα περάσει. Μετά μου είπε άμα δεν φύγουν σε 2 μήνες θα κάνουμε μαγνητικη να δούμε εάν είναι κάτι παθολογικό (αν κ δεν το νομίζει).....

@fairy-mary ευχάριστα τα νέα σου .Ειμαι πολύ χαρούμενη για σένα κοριτσάκι χιχι.

@giotitsa δεν την έχω κάνει την εξέταση αυτή αλλά είναι στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να την κάνω γτ έχει η μαμά μου .....

• Μου αρέσει 1

LolXp3.png

πρίν από 19 λεπτά , fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια!

το άκουσα το σπόρι σήμερα!

φοβερό, τόσο μικρούλι και χτυπάει η καρδιά του!

Μπράβο κοριτσάκι πολύ χάρηκα!!

πρίν από 14 λεπτά , Flo flo είπε:

@P.L.L. Δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι κ τόσο ευχάριστα. Οι Κύστες δεν έφυγαν παραμένουν εκεί. Και μάλιστα πολλές φορές έχω και πυελικο πόνο πχ στον ενδοκολπικο υπέρηχο πονούσα. Μου έδωσε πάλι τα  cyclacur  να τα πάρω για 1 μήνα με διαφορετικό τρόπο. Και μου είπε για ενάμιση μήνα αποχή από επαφές, ήταν μπροστά κ ο άντρας μου και τ άκουγε (για να μην νομίζει ότι τον κοροϊδεύω χχαχα)

Ντάξει ειμαι λίγο στεναχωρημένη αλλά θα περάσει. Μετά μου είπε άμα δεν φύγουν σε 2 μήνες θα κάνουμε μαγνητικη να δούμε εάν είναι κάτι παθολογικό (αν κ δεν το νομίζει).....

@giotitsa δεν την έχω κάνει την εξέταση αυτή αλλά είναι στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να την κάνω γτ έχει η μαμά μου .....

Υπομονή θα φύγουν που θα πάει... η αποχή δύσκολη αλλά κουράγιο είναι για καλό!

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 17 λεπτά , Flo flo είπε:

@Flo flo κανε λιγο υπομονη γλυκια μου θα φυγουν και οι κυστες που θα παει κατι που θα σε βοηθουσε αν θες το ακολουθεις αλλα πιστευε με δεν υπαρχει καλυτερο κανε πλυσεις με χαμομηλι χλιαρο στην ευαισθητη περιοχη μεσα μην φοβηθεις πιστευε με λιγοι ξερουν οτι το χαμομηλι ειναι θαυματουργο και διαλεξε να φορας εσωρουχα με οσο το δυνατον γινεται πιο πολυ βαμβακερα 

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...