Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Κορίτσια καλησπέρα , τι κάνετε;

Εγώ σήμερα πήγα για πρώτο υπέρηχο και είδαμε το σάκο με το σποράκι μέσα και η καρδούλα του . Ήμασταν τυχερή και τη ακούσαμε και όλας . Μας ειπε η γιατρος ότι έχει ξεκινήσει να χτυπάει χθες η σήμερα. Μου έγραψε εξετάσεις και επόμενο ραντεβού την άλλη Παρασκευή. 

Πήραμε το πιο ωραίο δώρο για το επέτειο μας, που είναι σήμερα(10 χρόνια μαζι).

Αχ τι καλα!!!! Μπραβο! Με το καλο σε ολες τις χαρες!

8 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Κάποιες από εδώ μου γράψατε ότι είχατε διάρροιες μπορείτε να μου πείτε τη συχνότητα που τις ειχατε;

Ήταν σε άσχετες φάσεις η μετά το φαγητο ας πουμε;

Εγω εχω διαρροιες λογω σιδηρου.. Ειναι συνηθως το πρωι και το απογευμα. Και καμια φορα και το βραδυ.  

Βασικα δεν εχω αγχωθει γιατι ξερω οτι ειναι απο τον σιδηρο. Οποτε ειναι φυσιολογικο!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Κοριτσια ξυπνησα χωρίς πρηξιμο στο στήθος που για μένα σημαινει ότι έρχεται η περίοδος! Καφέ έχω ακόμα αρα μάλλον προεορτια είναι και θα κάνω μικρότερο κύκλο. Κρίμα κι ήθελα να πάω για μπάνιο το ΣΚ! Αν ανατραπει το σενάριο τεστ Δευτέρα πρωί αλλα μαζί με το στήθος ξεφουσκωσαν και οι ελπιδες μου :(

• Λυπημένη/-ος 2

11 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Κάποιες από εδώ μου γράψατε ότι είχατε διάρροιες μπορείτε να μου πείτε τη συχνότητα που τις ειχατε;

Ήταν σε άσχετες φάσεις η μετά το φαγητο ας πουμε;

Καλημέρα! Διάρροιες είχα και έχω. Το πρώτο διάστημα έκανα 2-3 ημέρες συνεχόμενα. Δεν ξέραμε εάν είναι ίωση ή από την εγκυμοσυνη. Τώρα έχω εναλλάξ κάθε 2-3 ημέρες πάλι μια φορά την ημέρα εναλλάξ με δυσκοιλιότητα. Χαμός...δεν βγάζεις άκρη! 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

preg.png

9 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ξεχασα να σου απαντήσω! Δεν το εχω πει στον γιατρο γιατι το θεωρώ φυσιολογικό. Μην ανησυχείς! Να σκεφτεσαι οτι ολα πανε καλα και να χαϊδεύεις την κοιλιτσα σου! 

Μακάρι τα χριστουγεννα να εχουμε κι εμείς το κοριτσακι μας αγκαλίτσα! 

Όχι μακάρι.Θα το έχετε.Πρςπει να το θεωρούμε δεδομένο.πανε όλα τόσα Καλά.οχι άλλες φοβίες.

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Κοριτσια ξυπνησα χωρίς πρηξιμο στο στήθος που για μένα σημαινει ότι έρχεται η περίοδος! Καφέ έχω ακόμα αρα μάλλον προεορτια είναι και θα κάνω μικρότερο κύκλο. Κρίμα κι ήθελα να πάω για μπάνιο το ΣΚ! Αν ανατραπει το σενάριο τεστ Δευτέρα πρωί αλλα μαζί με το στήθος ξεφουσκωσαν και οι ελπιδες μου :(

Έλα Όχι απογοητευση.παντα πριν έρθει κανονικά έχεις καφέ πρώτα?

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Όχι μακάρι.Θα το έχετε.Πρςπει να το θεωρούμε δεδομένο.πανε όλα τόσα Καλά.οχι άλλες φοβίες.

Έλα Όχι απογοητευση.παντα πριν έρθει κανονικά έχεις καφέ πρώτα?

Όχι συνήθως ξεκινάει μπαμ και κάτω η εγώ το βλέπω πιο μετά στη μερα γιατί δεν πονάω κιόλας...

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Καλημερα κανε υπομονη και εσυ μην απογοητευεσαι ακομα.να εισαι θετικη οπως προσπαθεις παντα ποτε δεν ξερεις. :-)

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Άρα μη προδικάζεις τπτ ακόμα.πονο έχεις στο στήθος?

Όχι...

πρίν από 10 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλημερα κανε υπομονη και εσυ μην απογοητευεσαι ακομα.να εισαι θετικη οπως προσπαθεις παντα ποτε δεν ξερεις. :-)

Ναι σίγουρα! Απλά χθες ανέβηκα σήμερα πέφτω... ρολλερ κοστερ τα συναισθήματα 

9 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Κι εγω ακριβώς τα ίδια με εσενα  @Smile89! Αυτη η εγκυμοσυνη ειναι μετα απο απόξεση λόγω παλινδρομης που το ανακαλύψαμε στην δέκατη εβδομαδα! 

9 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Και εγώ μετα απο παλλινδρομη @P.L.L. και @Smile89 στην 8η εβδομάδα το μάθαμε Εμείς.στην 1η δεν είχα αίμα εμφύτευσης τπτ.στην 2η μια φορά στο σκούπισμα είδα λίγο ροζ.καποια σταγόνα μόνο.

Ααααχ πόσο αισιοδοξία παίρνω από τις ιστορίες σας!μακάρι να μου έρθει κ μένα σύντομα (παλλίνδρομη 8η και απόξεση).....ούτε εγώ είχα σημάδι εμφύτευσης!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Ααααχ πόσο αισιοδοξία παίρνω από τις ιστορίες σας!μακάρι να μου έρθει κ μένα σύντομα (παλλίνδρομη 8η και απόξεση).....ούτε εγώ είχα σημάδι εμφύτευσης!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!δυστυχώς είναι σύνηθες η παλλινδρονηση.δεν το βάζουμε κάτω όμως ε?Εγώ μετα απο 7 μήνες είδαμε θετικό τεστ.κοιτα να είσαι εσύ Καλά  και ο άντρας σου!!!!!!!!

κοριτσια καλημερα @kido @palmoira @P.L.L. @Smile89 @Luckystars @fairy-mary @flo @vikaki82 @ΒαλεντιναΧρηστος και σε ολες τις αλλες κοπελες ποια κοπελα εχει κανει εξεταση θρομβοφιλιας εχω θα κανω την Δευτερα και μου ειπε οτι θα μου κανει κυταρρολογικη εξεταση σε τι θα γινει η κυταρρογικη και μετα μου ειπε οτι θα μου συνταγογραφησει κατι εξετασεις να τις κανω στο νοσοκομειο καποια που θα μου δωσει τα φωτα της

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...