Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , kido είπε:

Γενικά τη νιώθω... σε αυτό τον κύκλο οχι. Μόνο υγρά είχα διαφανα εκεί 13-15η μερα αλλά έκανα και συνεχεια μπάνια κάθε ΣΚ ήμουν έξω και δεν έδινα σημασία σε πονακια...θα δείξει! Κοντός ψαλμος!

Κοίτα αγαπη τα καφετια μπορεί και να είναι προεόρτια περιοδου όπως λες θα δείξει. Δεν ξέρω αν εμφανίζεται και με καφετια η εμφυτευση, εγώ και στις δυο ειχα μια σταγόνα αιμα. Αυτο που θα σου προτεινα ειναι τεστακι ευαίσθητο στις 5/9 το πρωί για σιγουρια!!! Τι λες κι εσυ?

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Κορίτσια καλησπέρα!

Κάποιες από εδώ μου γράψατε ότι είχατε διάρροιες μπορείτε να μου πείτε τη συχνότητα που τις ειχατε;

Ήταν σε άσχετες φάσεις η μετά το φαγητο ας πουμε;

aKX8p2.png

Κορίτσια καλησπέρα , τι κάνετε;

Εγώ σήμερα πήγα για πρώτο υπέρηχο και είδαμε το σάκο με το σποράκι μέσα και η καρδούλα του . Ήμασταν τυχερή και τη ακούσαμε και όλας . Μας ειπε η γιατρος ότι έχει ξεκινήσει να χτυπάει χθες η σήμερα. Μου έγραψε εξετάσεις και επόμενο ραντεβού την άλλη Παρασκευή. 

Πήραμε το πιο ωραίο δώρο για το επέτειο μας, που είναι σήμερα(10 χρόνια μαζι).

• Μου αρέσει 8

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 57 λεπτά , BettySt είπε:

Εγώ σήμερα πήγα για πρώτο υπέρηχο και είδαμε το σάκο με το σποράκι μέσα και η καρδούλα του . Ήμασταν τυχερή και τη ακούσαμε και όλας . Μας ειπε η γιατρος ότι έχει ξεκινήσει να χτυπάει χθες η σήμερα. Μου έγραψε εξετάσεις και επόμενο ραντεβού την άλλη Παρασκευή. 

Λάικ! Λάικ! Λάικ! Λάικ! <3 <3 <3

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

1 hour ago, BettySt είπε:

Να ζήσετε αγαπη μου!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

@BettySt να ζήσετε και να ολοκληρώσετε την ευτυχία σας με τη δημιουργία μιας πανέμορφης οικογένειας! Καλη αρχη!!!! 

@kido εγω νομιζω πως εχεις καλα δείγματα εγκυμοσύνης. Αν κανουμε λάθος, δεν πειράζει. Σύντομα θα γίνει. Εμείς καθε φορα θα ενθουσιαζόμαστε μαζι σου και με καθε άλλη κοπελα εδω μεσα,  σε ολα τα στάδια, απο την αρχη ως το τέλος! 

@Smile89 το αίμα εμφύτευσης ειναι συνήθως ή καφε ή ροζ! Εσυ ειχες κόκκινο; Υποθέτω πως συμβαίνει, αλλα όχι συχνά! Εμενα πάντως ήταν τοσο καφε στην πρώτη εγκυμοσυνη, που νόμιζα πως είχα χεστει (σορυ κιόλας) απάνω μου και είχα μουλουχρηστει! (Δηλαδη λερωθεί) Ντρεπόμουν και να το πω!!

Και μιας κι έπιασα τη συζήτηση @fairy-mary, εμενα οι διάρροιες ειναι τα πρωινά και μετα απο τα γεύματα. Αν και δυο μέρες τωρα ειμαι καλυτερα. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

@BettySt να ζήσετε και να ολοκληρώσετε την ευτυχία σας με τη δημιουργία μιας πανέμορφης οικογένειας! Καλη αρχη!!!! 

@kido εγω νομιζω πως εχεις καλα δείγματα εγκυμοσύνης. Αν κανουμε λάθος, δεν πειράζει. Σύντομα θα γίνει. Εμείς καθε φορα θα ενθουσιαζόμαστε μαζι σου και με καθε άλλη κοπελα εδω μεσα,  σε ολα τα στάδια, απο την αρχη ως το τέλος! 

@Smile89 το αίμα εμφύτευσης ειναι συνήθως ή καφε ή ροζ! Εσυ ειχες κόκκινο; Υποθέτω πως συμβαίνει, αλλα όχι συχνά! Εμενα πάντως ήταν τοσο καφε στην πρώτη εγκυμοσυνη, που νόμιζα πως είχα χεστει (σορυ κιόλας) απάνω μου και είχα μουλουχρηστει! (Δηλαδη λερωθεί) Ντρεπόμουν και να το πω!!

Και μιας κι έπιασα τη συζήτηση @fairy-mary, εμενα οι διάρροιες ειναι τα πρωινά και μετα απο τα γεύματα. Αν και δυο μέρες τωρα ειμαι καλυτερα. 

Άσε ρε συ, δε ξέρω πια τι να σκεφτώ  και εμένα πρωι και μετά από γεύματα συνήθως άλλα μπορεί και καμία στο ασχετο.

Το έχεις πει στο γιατρό σου; 

Τι σου έχει πει; είναι φυσιολογικο;

aKX8p2.png

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι ηταν κόκκινη κηλίδα κ τις δυο φορές, τι να πω να το δα ώρα μετα? Ξέρεις καμια φόρα σκουραινει κιόλας αν περασει ώρα. Σορρυ εγώ Τωρα, Χαχαχα. Ήμουν μετα από απόξεση οπότε δεν ξέρω αν παιζει ρόλο αυτό, παλλινδρομη στην 10η εβδομάδα. Στην πρώτη ηταν κόκκινο προς ροζ. Τελος παντων Προφανως ισχύουν όλες οι αποχρώσεις. 

nlmNp2.png

πρίν από 57 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι ηταν κόκκινη κηλίδα κ τις δυο φορές, τι να πω να το δα ώρα μετα? Ξέρεις καμια φόρα σκουραινει κιόλας αν περασει ώρα. Σορρυ εγώ Τωρα, Χαχαχα. Ήμουν μετα από απόξεση οπότε δεν ξέρω αν παιζει ρόλο αυτό, παλλινδρομη στην 10η εβδομάδα. Στην πρώτη ηταν κόκκινο προς ροζ. Τελος παντων Προφανως ισχύουν όλες οι αποχρώσεις. 

Κι εγω ακριβώς τα ίδια με εσενα  @Smile89! Αυτη η εγκυμοσυνη ειναι μετα απο απόξεση λόγω παλινδρομης που το ανακαλύψαμε στην δέκατη εβδομαδα! 

Και εγώ μετα απο παλλινδρομη @P.L.L. και @Smile89 στην 8η εβδομάδα το μάθαμε Εμείς.στην 1η δεν είχα αίμα εμφύτευσης τπτ.στην 2η μια φορά στο σκούπισμα είδα λίγο ροζ.καποια σταγόνα μόνο.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κι εγω ακριβώς τα ίδια με εσενα  @Smile89! Αυτη η εγκυμοσυνη ειναι μετα απο απόξεση λόγω παλινδρομης που το ανακαλύψαμε στην δέκατη εβδομαδα! 

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Και εγώ μετα απο παλλινδρομη @P.L.L. και @Smile89 στην 8η εβδομάδα το μάθαμε Εμείς.στην 1η δεν είχα αίμα εμφύτευσης τπτ.στην 2η μια φορά στο σκούπισμα είδα λίγο ροζ.καποια σταγόνα μόνο.

Όλα καλα αυτη την φορά κορίτσια μου!!! Θα χουμε τα νινακια αγκαλιτσα!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Όλα καλα αυτη την φορά κορίτσια μου!!! Θα χουμε τα νινακια αγκαλιτσα!!! 

Προσπαθώ να σκέφτομαι από την αρχή θετικά και λέω στον εαυτό μου τα Χριστούγεννα θα τον έχω αγκαλίτσα ο κόσμος να χαλάσει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Προσπαθώ να σκέφτομαι από την αρχή θετικά και λέω στον εαυτό μου τα Χριστούγεννα θα τον έχω αγκαλίτσα ο κόσμος να χαλάσει.

Εεεεεννοειταιιιιι!!!! Εγω τα Χριστούγεννα θα μαι μπαλα δίπλα στο δέντρο!!! 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

1 hour ago, fairy-mary είπε:

Άσε ρε συ, δε ξέρω πια τι να σκεφτώ  και εμένα πρωι και μετά από γεύματα συνήθως άλλα μπορεί και καμία στο ασχετο.

Το έχεις πει στο γιατρό σου; 

Τι σου έχει πει; είναι φυσιολογικο;

Ξεχασα να σου απαντήσω! Δεν το εχω πει στον γιατρο γιατι το θεωρώ φυσιολογικό. Μην ανησυχείς! Να σκεφτεσαι οτι ολα πανε καλα και να χαϊδεύεις την κοιλιτσα σου! 

Μακάρι τα χριστουγεννα να εχουμε κι εμείς το κοριτσακι μας αγκαλίτσα! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...