Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

@loyloy ναι ξαπλα και χαλαρά! Καλού κακού όπως το λες...

@giotitsa κορίτσι μου τι να πω φοβαμαι να χαρώ αλήθεια. Είναι νωρίς και ας είμαι προσγειωμένη. Μπορεί και να αδιαθετήσω νωρίτερα και να είναι προεορτια; Δεν έχω καούρες κ τέτοια εγώ καθόλου, μόνο αυτά τα καφέ και 4η φορά πριν λίγο...

@kido θα δειξει κανε ενα τεστ δεν εχεις να χασεις τιποτα 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

καλησπέρα κορίτσια!

εγώ μάλλον αυτές τις μέρες είχα γαστρεντερίτιδα, εκεί καταλήξαμε με τη γιατρό, ευτυχώς δεν επηρεάζει σε κάτι το έμβρυο.

σήμερα δεν έχω βγάλει καφέ, μέχρι τώρα τουλάχιστον και απλά περιμένω αύριο τον υπέρηχο.

ελπίζω να είναι όλα καλά!

@kido λες να το τσάκωσες και εσύ με τη μέθοδο "δε βρίσκω θετικό τεστ ωορρηξίας?" χαχαχα

μακάρι να ακούσουμε τα ευχάριστα!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 6 λεπτά , fairy-mary είπε:

καλησπέρα κορίτσια!

εγώ μάλλον αυτές τις μέρες είχα γαστρεντερίτιδα, εκεί καταλήξαμε με τη γιατρό, ευτυχώς δεν επηρεάζει σε κάτι το έμβρυο.

σήμερα δεν έχω βγάλει καφέ, μέχρι τώρα τουλάχιστον και απλά περιμένω αύριο τον υπέρηχο.

@kido λες να το τσάκωσες και εσύ με τη μέθοδο "δε βρίσκω θετικό τεστ ωορρηξίας?" χαχαχα

@fairy-mary περαστικα κοριτσακι ολα καλα θα ειναι στον υπερηχο μην ανυσηχεις περισσοτερο εσυ ταλαιπωρηθηκες στην γαστρεντεριτιδα παρα το σπορακι σου ειναι καλα εκει μεσα πιστευε με την εχει καταβρει τρωωει κοιμαται και αραγμα χχαχαχαχααχ

xfHlp3.png

πρίν από 39 λεπτά , fairy-mary είπε:

καλησπέρα κορίτσια!

Δεν ξέρω λες; Πάντως ακολούθησα τη μέθοδο σου! Άφαντο το τεστ συνέχισα επαφές! Κορίτσια μου @P.L.L. @giotitsa δεν κάνω ακόμα τεστ... φοβάμαι μην έρθει αίμα σήμερα αύριο και είναι προεόρτια...μην σκάσω και 20 ευρώ τζάμπα στο φαρμακείο!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Δεν ξέρω λες; Πάντως ακολούθησα τη μέθοδο σου! Άφαντο το τεστ συνέχισα επαφές! Κορίτσια μου @P.L.L. @giotitsa δεν κάνω ακόμα τεστ... φοβάμαι μην έρθει αίμα σήμερα αύριο και είναι προεόρτια...μην σκάσω και 20 ευρώ τζάμπα στο φαρμακείο!

@kido Η μεθοδος μου σιγουρα δεν ειναι αγχωδης αν και νομιζω οτι ειναι και πιο αποτελεσματικη να μην φοβασαι να σου πω κατι οτι ειναι να γινει θα γινει με τον φοβο δεν βγαζεις κατι αλλα εννοειται οτι θα κανεις οτι θες εσυ και οτι εισαι πιο ανετα δεν θελω να νιωθεις πιεση αληθεια εγω εχω αποφασισει να ξεπερασω καποιους φοβους που ειχα να με αγαπησω πιο πολυ και να εχω μια καινουργια ομορφη και χωρις αγχος εγκυμοσυνη με ενα μωρακι η 2 μωρακια στην αγκαλια μου 

xfHlp3.png

πρίν από 18 λεπτά , giotitsa είπε:

@kido Η μεθοδος μου σιγουρα δεν ειναι αγχωδης αν και νομιζω οτι ειναι και πιο αποτελεσματικη να μην φοβασαι να σου πω κατι οτι ειναι να γινει θα γινει με τον φοβο δεν βγαζεις κατι αλλα εννοειται οτι θα κανεις οτι θες εσυ και οτι εισαι πιο ανετα δεν θελω να νιωθεις πιεση αληθεια εγω εχω αποφασισει να ξεπερασω καποιους φοβους που ειχα να με αγαπησω πιο πολυ και να εχω μια καινουργια ομορφη και χωρις αγχος εγκυμοσυνη με ενα μωρακι η 2 μωρακια στην αγκαλια μου 

Ναι δεν λέω ότι έγινε έγινε τώρα... απλά ποτε θα το μάθουμε είναι το θέμα! Να είναι σίγουρο μωρε μη χαίρομαι προκαταβολικά άδικα αυτό φοβάμαι, αλλά συμφωνώ ότι ο φόβος είναι άσκοπος γενικά δεν χρειαζεται στη ζωή μας. Δεν με πιέζετε εσείς, ίσα ίσα ήθελα κάπου να τα πω χωρίς να με πάρουν για τρέλη!

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Ναι δεν λέω ότι έγινε έγινε τώρα... απλά ποτέ θα το μάθουμε είναι το θέμα! Να είναι σίγουρο μωρε μη χαίρομαι προκαταβολικά άδικα αυτό φοβάμαι, αλλά συμφωνώ ότι ο φόβος είναι άσκοπος γενικά δεν χρειαζεται στη ζωή μας. Δεν με πιέζετε εσείς, ίσα ίσα ήθελα κάπου να τα πω χωρίς να με πάρουν για τρέλη!

@kido μονο τρελη δεν εισαιιιι κοριτσακι μου κανε οπως εσυ νιωθεις πιο καλα μακαρι να εισαι αγωνιω πιο πολυ απο εσενα πραγματικα σου μιλαω 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

5 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

@kido αν ειναι αίμα εμφύτευσης και το είδες σημερα πρέπει να υπολογίζεις οτι η ωορρηξία σου εγινε περίπου 8-12 (νομιζω) μέρες πριν. Δεν εχει σημασία αν ειχες επαφή πριν τρεις τέσσερις μέρες. Στις μέρες που σου λεω εγω ειχες καθολου επαφές; Και μη δίνεις σημασία αν δεν ειχες θετικό τεστ ωορρηξιας. Συμβαίνει. Το στήθος σου απο ποια ημερομηνία σε πονάει πολυ; 

Η @palmoira σου λέει για την προγεστερονη γιατι καλο θα κανει, κακό δε μπορει να σου κανει. Αν θες κάνε αυριο μια Χοριακη και προγεστερονη για να ξέρεις μια ωρα αρχύτερα. Μπορείς να κανεις και ενα hometest αυριο το πρωι αλλα δεν ξερω αν θα δείξει απο τωρα. 

Τα καφέ μειώνονται, είδα στις 5 μια τελευταία φορά κι από τότε τίποτα. Προγεστερονη πως μπορώ να πάρω όμως, υπάρχει σε χαπι εννοώ; Εγώ παιρνω τα pregnacare conception αλλά από ότι είδα στα συστατικά δεν έχουν μέσα. Τρώω όμως και λιναρόσπορο που είναι πηγή. @P.L.L. στο αν είχαμε επαφές το διάστημα που ρώτησες ναι είχαμε τα είδα τώρα σπίτι μου που τα σημειώνω: 7 και 10 μερες πριν από σήμερα δηλαδή. Το στήθος με πονάει από τότε περίπου δεν το έχω σημειώσει αλλά το έχω μερες πιεσμένο. Έχω κι ένα πόνο δεξιά κάτω πως θα αντέξω δεν ξέρω το ΣΚ... δεν μπορώ να κάνω και δουλειές  να ξεχαστω θα πρέπει να βγαίνω όλο βόλτες...τα είπα στον άντρα μου και μου λέει δένει το παστίτσιο... κι αυτός! Αχ βρε λέτε :confused:

πρίν από 32 λεπτά , kido είπε:

Τα καφέ μειώνονται, είδα στις 5 μια τελευταία φορά κι από τότε τίποτα. Προγεστερονη πως μπορώ να πάρω όμως, υπάρχει σε χαπι εννοώ; Εγώ παιρνω τα pregnacare conception αλλά από ότι είδα στα συστατικά δεν έχουν μέσα. Τρώω όμως και λιναρόσπορο που είναι πηγή. @P.L.L. στο αν είχαμε επαφές το διάστημα που ρώτησες ναι είχαμε τα είδα τώρα σπίτι μου που τα σημειώνω: 7 και 10 μερες πριν από σήμερα δηλαδή. Το στήθος με πονάει από τότε περίπου δεν το έχω σημειώσει αλλά το έχω μερες πιεσμένο. Έχω κι ένα πόνο δεξιά κάτω πως θα αντέξω δεν ξέρω το ΣΚ... δεν μπορώ να κάνω και δουλειές  να ξεχαστω θα πρέπει να βγαίνω όλο βόλτες...τα είπα στον άντρα μου και μου λέει δένει το παστίτσιο... κι αυτός! Αχ βρε λέτε :confused:

Μπορεί κοριτσι μου. Υπαρχει σε χαπι αλλαγή μήπως να μην παρεις απο μόνη σου? Σιγουρα περιμενεις 5/9? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , kido είπε:

Ε κάνε ενα τεστ αυριο με πρωινά ουρα να δουμε μήπως δείξει καποια γραμμουλα γιατι μας εχει φάει κι εμας η αγωνία!!!

Κάνε τα φτηνά. Ετσι κι αλλιώς ειναι νωρις ακομα. Η θα δεις κατι αχνό και θα χαρείς ή αν δεν δείξει κατι θα περιμενεις τις επόμενες μέρες να ξανακάνεις. Γιατι ειναι λιγο νωρις η αλήθεια ειναι...

• Χαχα 2

πρίν από 15 λεπτά , Smile89 είπε:

Μπορεί κοριτσι μου. Υπαρχει σε χαπι αλλαγή μήπως να μην παρεις απο μόνη σου? Σιγουρα περιμενεις 5/9? 

7/8 είχα αδιαθετησει τελευταία φορά, αρα σε 28αρη κυκλο 3/9 αυστηρά αλλά βάζω συν 2 μερες το αργότερο που είναι ο μέγιστος κύκλος μου 30 ημερών, επειδή δεν βρηκα κ ποτέ έκανα οωρρηξια σε αυτό τον κυκλο...ούτε με πόνο ούτε σε τεστ. Ανόρεκτος θα ήταν κ τζάμπα σας αναστατώνω  @P.L.L....θα βαράτε μετά!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

7/8 είχα αδιαθετησει τελευταία φορά, αρα σε 28αρη κυκλο 3/9 αυστηρά αλλά βάζω συν 2 μερες το αργότερο που είναι ο μέγιστος κύκλος μου 30 ημερών, επειδή δεν βρηκα κ ποτέ έκανα οωρρηξια σε αυτό τον κυκλο...ούτε με πόνο ούτε σε τεστ. Ανόρεκτος θα ήταν κ τζάμπα σας αναστατώνω  @P.L.L....θα βαράτε μετά!

Ρε μιλαμε κι απο τα δυο θέματα μπερδεύτηκα Χαχαχα Χαχαχα θα μιλ απο δω μονο χεχε Λοιπον καταρχήν Καλα κανεις και υπολογίσεις τον μέγιστο κυκλο σου. Δεν ξέρω αγαπη Γιατι δεν βρήκε ωορρηξία. Εκείνες τις ημέρες παρολο που δεν βρηκες ενοιωσες κανα πονακι οτιδήποτε? Γενικα στν ωορρηξία σου νοιωθεις Τιποτα? 

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε μιλαμε κι απο τα δυο θέματα μπερδεύτηκα Χαχαχα Χαχαχα θα μιλ απο δω μονο χεχε Λοιπον καταρχήν Καλα κανεις και υπολογίσεις τον μέγιστο κυκλο σου. Δεν ξέρω αγαπη Γιατι δεν βρήκε ωορρηξία. Εκείνες τις ημέρες παρολο που δεν βρηκες ενοιωσες κανα πονακι οτιδήποτε? Γενικα στν ωορρηξία σου νοιωθεις Τιποτα? 

Γενικά τη νιώθω... σε αυτό τον κύκλο οχι. Μόνο υγρά είχα διαφανα εκεί 13-15η μερα αλλά έκανα και συνεχεια μπάνια κάθε ΣΚ ήμουν έξω και δεν έδινα σημασία σε πονακια...θα δείξει! Κοντός ψαλμος!

πρίν από 39 λεπτά , kido είπε:

Κάνε ένα τεστάκι και πες μας το πρωί! 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...