Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Πώς είστε;Φιλιά!

@kido μακάρι κορίτσι να είναι ο τυχερός σου μήνας,στο εύχομαι ολόψυχα!

@palmoira μου ,πως είσαι ;Φιλιά!

Καλημέρα! Είμαι πολύ καλά, συνηθίζω το καθισιό και την ξάπλα! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλημέρα σε όλες! 

@kido μου πιστευω οτι εισαι έγκυος.. Δεν θελω να σου δίνω ψεύτικες ελπίδες αλλα ειλικρινά το πιστευω! Ολα θα πανε καλα, θα δεις! Σε δυο τρεις μέρες παρε τεστ και μακάρι να μας πεις τα ευχάριστα. Μην κανεις ακομα τεστ ομως γιατι αν ειναι το αίμα εμφύτευσης σημαίνει που θέλει τρεις μερικές να δείξει το τεστ. 

Εσυ πως εισαι τυχερό αστέρι;

πρίν από 11 λεπτά , palmoira είπε:

Μίλα με το γιατρό σου μήπως χρειαστεί να πάρεις προγεστερονη! 

Δεν είμαι έγκυος palmoira μου εγώ, εκτός κι αν έπιασα τώρα και δεν το ξέρω ακόμα! 5/9 περιμένω περίοδο. Βρε μήπως να πάω να κάνω μια εξέταση αίματος να δω πόσο είναι η προγεστερόνη μου;

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Δεν είμαι έγκυος palmoira μου εγώ, εκτός κι αν έπιασα τώρα και δεν το ξέρω ακόμα! 5/9 περιμένω περίοδο. Βρε μήπως να πάω να κάνω μια εξέταση αίματος να δω πόσο είναι η προγεστερόνη μου;

Το ξέρω ότι δεν είσαι ακόμη....μήπως όμως αυτά είναι καφέ εκκρίσεις από εμφύτευση εμβρύου? Δεν κάνεις μια χοριακη λέω εγώ...

preg.png

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

@kido μου πιστευω οτι εισαι έγκυος.. Δεν θελω να σου δίνω ψεύτικες ελπίδες αλλα ειλικρινά το πιστευω! Ολα θα πανε καλα, θα δεις! Σε δυο τρεις μέρες παρε τεστ και μακάρι να μας πεις τα ευχάριστα. Μην κανεις ακομα τεστ ομως γιατι αν ειναι το αίμα εμφύτευσης σημαίνει που θέλει τρεις μερικές να δείξει το τεστ. 

Εχω hometest στο σπίτι να φανε και οι κότες... να ανησυχώ αν κάτι κακό δείχνει το καφε για την προγεστερόνη μου; Τελευταία επαφή είχα 21η μέρα και σήμερα είμαι στην 24η...Θα φανει κορίτσια, μακάρι να έγινε το θαύμα που προσπαθώ τόσο καιρό!

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Λοιπόν στην τουαλέτα είδα στο χαρτι ανοικτόχρωμα καφέ υγρά. Έχει γίνει 3 φορές απο το πρωί. Να χαρω, να αδιαφορήσω, να κάνω κανά τεστ η τρελή; Περιμένω σε 5-6 μέρες ακόμα βέβαια. Επίσης χθες σκούπιζα και ένιωα σουβλιά...Μιλάμε αν δεν είμαι θα είναι το απόλυτο ανεμογκάστρι! 

Μακαρι να ειναι καλο σημαδι κοριτσακι μου και ναι να εισαι αισιοδοξη 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Πώς είστε;Φιλιά!

@kido μακάρι κορίτσι να είναι ο τυχερός σου μήνας,στο εύχομαι ολόψυχα!

@palmoira μου ,πως είσαι ;Φιλιά!

Ευχαριστω! Μακάρι από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Έχω τρελαθεί! Αν και άλλη μία φορά είχα δει μια ροζ κλωστούλα αλλά δεν ήμουν. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικό δεν είναι ροζ είναι απαλό καφέ και έγινε 3 φορές ήδη...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

Καλημέρα @P.L.L. μου,πως είσαι με τα πονακια;

Εγώ.... πολλές αλλαγές.....σπίτι.....εργασία....Όλα μαζί....Έτσι συνήθως δεν γίνεται;!

@kido αν ειναι αίμα εμφύτευσης και το είδες σημερα πρέπει να υπολογίζεις οτι η ωορρηξία σου εγινε περίπου 8-12 (νομιζω) μέρες πριν. Δεν εχει σημασία αν ειχες επαφή πριν τρεις τέσσερις μέρες. Στις μέρες που σου λεω εγω ειχες καθολου επαφές; Και μη δίνεις σημασία αν δεν ειχες θετικό τεστ ωορρηξιας. Συμβαίνει. Το στήθος σου απο ποια ημερομηνία σε πονάει πολυ; 

Η @palmoira σου λέει για την προγεστερονη γιατι καλο θα κανει, κακό δε μπορει να σου κανει. Αν θες κάνε αυριο μια Χοριακη και προγεστερονη για να ξέρεις μια ωρα αρχύτερα. Μπορείς να κανεις και ενα hometest αυριο το πρωι αλλα δεν ξερω αν θα δείξει απο τωρα. 

@Luckystars ναι, ετσι γίνεται. Εγω ειμαι στην αντίπερα όχθη. Δεν δουλεύω, ο άντρας λείπει όλη μερα κι ενώ εχω τόσα να κανω στο σπίτι έχω γίνει πολυ τεμπελα! Πονάκια δεν ξαναειχα αλλα εχω την εντύπωση οτι ξερω τι μπορει να προκάλεσε τις συσπάσεις.. Έβλεπα που έγραφαν τα κορίτσια εχθές για το γεγονός οτι δεν εχουν σεξουαλικές επαφές και συνειδητοποιησα οτι και τις δυο φορές που είχα πόνους και με εστειλε ο γιατρος για εξετάσεις, την προηγούμενη μερα είχαμε ερθει σε επαφή με τον άντρα μου. Ήταν αυτος που μου το έπαιζε δύσκολος σε όλη την εγξυνοσυβη κι εγω τον "κυνηγούσα"(μιλάμε οι ορμόνες μου εχουν χτυπήσει κόκκινο).  Αλλα τωρα θα κάτσω στα αυγά μου!!!

Βέβαια, για να ειμαι ειλικρινής εμείς ολο και ειχαμε επαφές ως τωρα και μονο αυτές τις δυο φορές είχα πόνους. Οποτε δεν ειμαι και σίγουρη. 

17 minutes ago, kido said:

Ευχαριστω! Μακάρι από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Έχω τρελαθεί! Αν και άλλη μία φορά είχα δει μια ροζ κλωστούλα αλλά δεν ήμουν. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικό δεν είναι ροζ είναι απαλό καφέ και έγινε 3 φορές ήδη...

δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι καλό γίνεται εδώ!!!!! Όλα αυτά να είναι συμπτώσεις!!!! Αχ με το καλό να έχουμε ωραία νεα!!!!!

@P.L.L. έχω μία κόρη 22 μηνών και προσπαθούμε για το δεύτερο. Δεν έχουμε καιρό που αρχίσαμε τις προσπάθειες, μόλις ένα μήνα και είχα μια βιοχημική κύηση. Τώρα τελειώνει η περίοδος και θα αρχίσουμε πάλι τις προσπάθειες αλλά αυτό τον μήνα έχω πολλά επαγγελματικά ταξίδια και δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό λόγω κούρασης και άγχους... Θα δούμε, όπως έρθουν τα πράγματα!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , smaro30 είπε:

δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι καλό γίνεται εδώ!!!!! Όλα αυτά να είναι συμπτώσεις!!!! Αχ με το καλό να έχουμε ωραία νεα!!!!!

@P.L.L. έχω μία κόρη 22 μηνών και προσπαθούμε για το δεύτερο. Δεν έχουμε καιρό που αρχίσαμε τις προσπάθειες, μόλις ένα μήνα και είχα μια βιοχημική κύηση. Τώρα τελειώνει η περίοδος και θα αρχίσουμε πάλι τις προσπάθειες αλλά αυτό τον μήνα έχω πολλά επαγγελματικά ταξίδια και δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό λόγω κούρασης και άγχους... Θα δούμε, όπως έρθουν τα πράγματα!

Ω ειναι πολυ πιθανό! Άντε, με καλο και το δεύτερο μωρο! Να σου ζήσει η κόρη! 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

@kido αν ειναι αίμα εμφύτευσης και το είδες σημερα πρέπει να υπολογίζεις οτι η ωορρηξία σου εγινε περίπου 8-12 (νομιζω) μέρες πριν. Δεν εχει σημασία αν ειχες επαφή πριν τρεις τέσσερις μέρες. Στις μέρες που σου λεω εγω ειχες καθολου επαφές; Και μη δίνεις σημασία αν δεν ειχες θετικό τεστ ωορρηξιας. Συμβαίνει. Το στήθος σου απο ποια ημερομηνία σε πονάει πολυ; 

Η @palmoira σου λέει για την προγεστερονη γιατι καλο θα κανει, κακό δε μπορει να σου κανει. Αν θες κάνε αυριο μια Χοριακη και προγεστερονη για να ξέρεις μια ωρα αρχύτερα. Μπορείς να κανεις και ενα hometest αυριο το πρωι αλλα δεν ξερω αν θα δείξει απο τωρα. 

@Luckystars ναι, ετσι γίνεται. Εγω ειμαι στην αντίπερα όχθη. Δεν δουλεύω, ο άντρας λείπει όλη μερα κι ενώ εχω τόσα να κανω στο σπίτι έχω γίνει πολυ τεμπελα! Πονάκια δεν ξαναειχα αλλα εχω την εντύπωση οτι ξερω τι μπορει να προκάλεσε τις συσπάσεις.. Έβλεπα που έγραφαν τα κορίτσια εχθές για το γεγονός οτι δεν εχουν σεξουαλικές επαφές και συνειδητοποιησα οτι και τις δυο φορές που είχα πόνους και με εστειλε ο γιατρος για εξετάσεις, την προηγούμενη μερα είχαμε ερθει σε επαφή με τον άντρα μου. Ήταν αυτος που μου το έπαιζε δύσκολος σε όλη την εγξυνοσυβη κι εγω τον "κυνηγούσα"(μιλάμε οι ορμόνες μου εχουν χτυπήσει κόκκινο).  Αλλα τωρα θα κάτσω στα αυγά μου!!!

Βέβαια, για να ειμαι ειλικρινής εμείς ολο και ειχαμε επαφές ως τωρα και μονο αυτές τις δυο φορές είχα πόνους. Οποτε δεν ειμαι και σίγουρη. 

Ναι! Επαφές είχαμε από την 11η μέρα ως και την 21η... στην αρχη σχεδόν κάθε μέρα μετά ανά 2-3μερες. Δεν ξερω επειδή δεν βρήκα οωρρηξια λέω μπας κι αδιαθετησω νωρίτερα?? Το στήθος με πονάει εδώ και 1 βδομάδα. 

3 ώρες πρίν, smaro30 είπε:

Μακάρι φοβάμαι από τώρα να χαρώ... θα περιμένω κορίτσια δεν ξέρω γιατί ξεσηκώθηκα έτσι! Είναι νωρίς πολύ!

Επεξεργάστηκαν by kido
  • Μου αρέσει 1

@kido ειμαι μπροστα απο την οθονη του υπολογιστη μου και περιμενω να ακουσω αυτο που θελω οτι εισαι εγκυος πως νιωθω την αγωνια σου μακαρι να εισαι ποσο το θελω δεν νομιζω οτι ειναι ανεμογκαστρι δηλαδη ποσο φαντασια πλεον οχι εγω οσο απιστευτο και να σου φανει αυτο που θα σου πω στην 2 εγκυμοσυνη μου ηκερα 15 μερες πιο πριν οτι ημουν εγκυος και αυτο ξερεις απο τι κανενα απο ολα αυτα τα συμτωματα ειχα καουρες ναι καουρες και ειπα στον ανδρα μου ειμαι εγκυος με κοιταξε λες και ειμαι τρελη και μου απαντησε ναι καλα ποτε κιολας το εχεις χασει οταν πηγα να παρω το τεστ να το κανω ηταβε 5 μερες πριν αδιαθετησω ετρεμαν τα ποδια μου εδειξε 2 γραμμες η μια εντονη η μια αλλη αχνη αλλα ητανε θετικο εκανα χοριακη και ημουν εγκυος τρελαθηκα για αυτο σου λεω δεν γινεται τοσο ανεμογκαστρι τι να πω θα δειξει 

xfHlp3.png

@loyloy ναι ξαπλα και χαλαρά! Καλού κακού όπως το λες...

@giotitsa κορίτσι μου τι να πω φοβαμαι να χαρώ αλήθεια. Είναι νωρίς και ας είμαι προσγειωμένη. Μπορεί και να αδιαθετήσω νωρίτερα και να είναι προεορτια; Δεν έχω καούρες κ τέτοια εγώ καθόλου, μόνο αυτά τα καφέ και 4η φορά πριν λίγο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...