Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , palmoira είπε:

Νικολ προσπαθησε να μην το αφήνεις τόσο πολύ. Δεν σου έδωσε κάτι ο γιατρός για δυσκοιλιότητα? Εμένα μου είπε ότι δεν πρέπει να το αφήνω πάνω από 3 ημέρες. Εάν δεν πάω τουαλέτα να βάλω υπόθετο γλυκερινης και με έχει βοηθήσει πολύ. Επίσης με αφήνει να πίνω duphalac ή γάλα Μαγνησίας. 

Το ρειχα ρυθμισει με τη διατροφη και ειχε στρωσει. Αλλα φυγαμε για μια βδομαδα εκτος και εκει ηρθε και εδεσε το θεμα. Εβαλα υποθετο και ακομα και με αυτο ειχα ελαχιστο αποτελεσμα. Ασε ειχα τρομερη δυσφορια. Τωρα στο σπίτι όμως ευτυχως επανηλθα παλι. Γιατι πανω απο 3 ημέρες αν το αφησω τι γίνεται? 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Το ρειχα ρυθμισει με τη διατροφη και ειχε στρωσει. Αλλα φυγαμε για μια βδομαδα εκτος και εκει ηρθε και εδεσε το θεμα. Εβαλα υποθετο και ακομα και με αυτο ειχα ελαχιστο αποτελεσμα. Ασε ειχα τρομερη δυσφορια. Τωρα στο σπίτι όμως ευτυχως επανηλθα παλι. Γιατι πανω απο 3 ημέρες αν το αφησω τι γίνεται? 

Έχεις έντονη δυσφορία και μπορεί να έχεις και πόνο από το έντερο αρκετά έντονο. Εμένα γενικά δεν θέλει να έχω καθόλου τέτοια και να ζορίζομαι ή να κάνω οποιονδήποτε σπασμό στην κοιλιά. Αφού το ρύθμισες όλα καλά. 

Γενικα παντως για να το ξέρουν και αλλά κοριτσια το υπόθετο γλυκερινης μπαίνει στην κατάψυξη και το βάζουμε με τη βοήθεια λίγου αφρόλουτρου για να μην έχουμε κάποιο δυσάρεστο συναίσθημα! Έχω γίνει εξπερ!!! 

• Μου αρέσει 2

preg.png

2 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Εγώ αύριο έχω γιατρό να δούμε εάν έφυγαν οι 4 λειτουργικές Κύστες που είχα κ έκανα θεραπεία με cyclacur κ αποχή από το σεξ για 1 μήνα. 

Θα με δει αύριο κ θα μ πει γτ μπαίνω στις γόνιμες από αύριο 10 μέρα.... 

Ν αρχίσω επαφές γτ ο άντρας μου 1 μήνα αποχή τα έχει παίξει....

Με το Καλό  να ξεκινησετε και να είναι οι τυχερές σας επαφές!!!!!!!

1 μήνα?Εμείς από τέλος Μάρτη που έμεινα έγκυος.αρνειται ο γλυκούλης μου.φοβαται.το χουμε πάρει απόφαση το 2019 πάλι.

• Χαχα 3

5 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Μπραβο @*ζουζουνα*!!!!!! Με το καλο το πασχαλινό σου δωράκι να ειναι και κοριτσάκι! Καλα να ειναι πανω απ ολα! 

@kido τα νέα σου ειναι πολυ ευχάριστα! Σε λίγες μέρες θα μπορέσεις να κανεις τεστ. Περιμένουμε με αγωνία! 

Εσυ @Flo flo σε τι φάση εισαι; 

σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!για να δούμε,θα δείξει γερό να είναι πρώτα από όλα αλλά άμα είναι κ κορίτσι ειλικρινά θα πετάξω στα σύννεφα...πάντως ο μεγάλος επιμένει σε κορίτσι από πριν αποφασίσω να μείνω έγκυος,μου έλεγε ότι θα κάνω κι άλλο μωρό κ θα είναι κορίτσι... ,ενώ είχα γεννήσει 2 μήνες τον 2ο..τώρα τι να πω..ΕΚΕΊΝΟΣ ξέρει...οπότε έχει ο Θεός γερό να είναι πάνω από όλα!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Με το Καλό  να ξεκινησετε και να είναι οι τυχερές σας επαφές!!!!!!!

1 μήνα?Εμείς από τέλος Μάρτη που έμεινα έγκυος.αρνειται ο γλυκούλης μου.φοβαται.το χουμε πάρει απόφαση το 2019 πάλι.

Και εμείς μια από τα ιδια!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 16 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!για να δούμε,θα δείξει γερό να είναι πρώτα από όλα αλλά άμα είναι κ κορίτσι ειλικρινά θα πετάξω στα σύννεφα...πάντως ο μεγάλος επιμένει σε κορίτσι από πριν αποφασίσω να μείνω έγκυος,μου έλεγε ότι θα κάνω κι άλλο μωρό κ θα είναι κορίτσι... ,ενώ είχα γεννήσει 2 μήνες τον 2ο..τώρα τι να πω..ΕΚΕΊΝΟΣ ξέρει...οπότε έχει ο Θεός γερό να είναι πάνω από όλα!

Έρχεται η κόρη λεμε!!!

• Χαχα 1

6 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

κορίτσι μου να σου ζήσει!!!γερό κ ευλογημένο το μωράκι σας!!

κορίτσια λοιπόν γύρισα από την γυναικολόγο μου και είδαμε το φασολακι ,μια καρδούλα να πάλλεται, και είδαμε και το λεγόμενο δαχτυλίδι ,από ότι κατάλαβα είναι από τον λεκιθινο σακο,που μου είπε ότι όταν το βλέπουμε είναι καλό σημάδι κ σημαίνει μια καλή εγκυμοσύνη .ήταν μικρό το μωρό  κ δεν την ακούσαμε την καρδούλα. ,ο υπέρηχος με βγάζει 5+5 στο περίπου 6 μου είπε πάντως ,θα πάω σε 2 βδομάδες να την ακούσουμε...κ αλλάξαμε ημερομηνία τεπ αντί για 2/7 βάλαμε 18/7κ θα έχω πητ πρώτα ο Θεός 25/4...πασχαλιάτικο χαχαχα...άντε να πάνε όλα καλά,γιατί μια αγωνία ακόμα την έχω..είναι σε καλή θέση στην μήτρα ψηλά.

με το καλο κ εσυ μια καληνεγκυμοσυνη να εχεις σε ευχαριστω πολυ!!!

5 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

@linaa να σας ζησει το μωρακι!! Να ειναι γερό! !❤

@*ζουζουνα*!!! πολυ όμορφα νεα μπράβο!  Και εγώ την πρωτη φορά ειδα την καρδουλα και τη δεύτερη την άκουσα 

@fairy-mary ειναι απολυτα φυσιολογικό. Μακαρι να ειχα και εγω διάρροια αντί για δυσκοιλιότητα. Σε καποια φαση ειχα μια βδομαδα να παω κοντευα να εκραγω. Πολυ ασχημο συναισθημα. Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι

με το καλο κ εσυ κοριτσι μου να πανε ολα καλα!!!

8 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

@linaa εισαι μανούλα πια! Συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσει! 

@fairy-mary εγω εχω εδω και 10 μέρες διάρροια. Ελεγα στην αρχη θα φταίνε τα σύκα. Αλλα μαι μετα που τα σταμάτησα η διαρροια συνεχίζεται. Κάποιες μέρες πιο πολυ κάποιες πιο λιγο. Να σου πω την αλήθεια, δεν ανησυχω. Την προτιμώ απο τη δυσκοιλιότητα.. 

@kido ποτε παμε για τεστ;;;; Το στήθος παραμένει πρησμένο απο την ωορρηξία ως τωρα;;; 

@smaro30 εισαι παλι έγκυος; Ποσο ειναι το παιδάκι σου; 

ευχαριστω κ σε εσενα με το καλο το μωρακι σου!!

6 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Συγχαρητήρια! Να σου ζήσει!

κ εσυ με το καλο να περασει γρηγορΑ ο καιρος να χαρεις το μωρακι σου

Διαφημίσεις

1 hour ago, Smile89 είπε:

Ναι αστα εχω τρελαθεί Χαχαχα 

Σε νιωθω.εμεις φοβόμαστε ότι μετα απο τόσο καιρό θα πιάσουμε με τη 1η το δεύτερο.του λέω μας κοβψ μια φορά το χρόνο σεξ και πολύ που μας είναι.

Χαλάλι για τα σποράκια μας.νιωθουμε τόσα άλλα υπέροχα καινούρια συναισθήματα που δεν συγκρίνονται με τπτ.ειδικα αυτές οι κλωτσιές μα πόσο τέλεια είναι.η πρώτη άμεση επαφή με το μπεμπέ μας.

9 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Σε νιωθω.εμεις φοβόμαστε ότι μετα απο τόσο καιρό θα πιάσουμε με τη 1η το δεύτερο.του λέω μας κοβψ μια φορά το χρόνο σεξ και πολύ που μας είναι.

Χαλάλι για τα σποράκια μας.νιωθουμε τόσα άλλα υπέροχα καινούρια συναισθήματα που δεν συγκρίνονται με τπτ.ειδικα αυτές οι κλωτσιές μα πόσο τέλεια είναι.η πρώτη άμεση επαφή με το μπεμπέ μας.

ε ναι εννοείται και δεν συγκρίνονται τα συναισθήματα!! Καλημέρα!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Λοιπόν στην τουαλέτα είδα στο χαρτι ανοικτόχρωμα καφέ υγρά. Έχει γίνει 3 φορές απο το πρωί. Να χαρω, να αδιαφορήσω, να κάνω κανά τεστ η τρελή; Περιμένω σε 5-6 μέρες ακόμα βέβαια. Επίσης χθες σκούπιζα και ένιωα σουβλιά...Μιλάμε αν δεν είμαι θα είναι το απόλυτο ανεμογκάστρι! 

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Λοιπόν στην τουαλέτα είδα στο χαρτι ανοικτόχρωμα καφέ υγρά. Έχει γίνει 3 φορές απο το πρωί. Να χαρω, να αδιαφορήσω, να κάνω κανά τεστ η τρελή; Περιμένω σε 5-6 μέρες ακόμα βέβαια. Επίσης χθες σκούπιζα και ένιωα σουβλιά...Μιλάμε αν δεν είμαι θα είναι το απόλυτο ανεμογκάστρι! 

Μίλα με το γιατρό σου μήπως χρειαστεί να πάρεις προγεστερονη! 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...