Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, smaro30 είπε:

Αχ δεν μπορώ να ακούω τέτοια! Και εμείς έχουμε σκυλί και οι γονείς μου έχουνε. Η μπέμπα μεγάλωσε μαζί με το σκυλί! Με το που την φέραμε στο σπίτι το σκυλί ήταν δίπλα της και ξάπλωνε κάτω από την καλαθούνα! Μια χαρά εμβολιασμένο είναι και πεντακάθαρο!!!! Μην ακούς τίποτα!!!

Ναι μωρε, εμενα δε με επηρεάζουν. Τρελαίνομαι που σκέφτονται ετσι αλλα τι να κανουμε. Αρκεί να μη με πρήξουν. 

Περαστικά @fairy-mary. Κι εγω νομιζω πως ήταν το χάπι της προγεστερονης. Ελπιζω να νιώθεις καλυτερα και να μη χρειαστεί να εχεις δύσκολη εγκυμοσυνη. Εκτός αν θες να χάσεις κιλά! :-) 

@palmoira πως παει η αιμορραγία; Ελπιζω να σταμάτησε πια. Α, ξεκίνησα το la casa de papel! 

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;; Εγω πάω να ψωνίσω για έναν γάμο. Να δω τι θα μου μπαίνει! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι μωρε, εμενα δε με επηρεάζουν. Τρελαίνομαι που σκέφτονται ετσι αλλα τι να κανουμε. Αρκεί να μη με πρήξουν. 

Περαστικά @fairy-mary. Κι εγω νομιζω πως ήταν το χάπι της προγεστερονης. Ελπιζω να νιώθεις καλυτερα και να μη χρειαστεί να εχεις δύσκολη εγκυμοσυνη. Εκτός αν θες να χάσεις κιλά! :-) 

@palmoira πως παει η αιμορραγία; Ελπιζω να σταμάτησε πια. Α, ξεκίνησα το la casa de papel! 

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;; Εγω πάω να ψωνίσω για έναν γάμο. Να δω τι θα μου μπαίνει! 

Μια χαρα. Φορεματακι παρε!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καφέ έχω συνέχεια αλλά καλύτερα θέλω να φύγει όλο το αίμα. Θα σου αρέσει πολύ το casa de papel!

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 50 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ελπίζω και εγώ!

Κιλά αν χάσω θα εξαφανιστώ απλά είμαι ήδη αρκετά αδύνατη.

Ωραίο το la  casa de papel. Το έχω δει και Εγώ!

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ουουου θα σου αρεσει κ θα κολλησεις!!!κ εγω νομιζω φορεματακι ειναι το πιο ευκολο.ποσο εισαι τωρα?

xuBjp3.png

@nadiaki165 το σαββατο κλείνω τις 28 εβδομαδες. Εχω μια  χαριτωμένη κοιλουμπα. Φορεματακι σίγουρα. Παντελόνι ουτε που το σκέφτομαι! Ετοιμάστηκα να πάω για ψώνια αλλα έβγαλα βόλτα το σκυλί και με έπιασε η ζέστη και μου ήταν αδύνατο να βγω εξω τωρα. Θα πάω το απόγευμα. Οποτε βλέπω το casa de papel :-) 

@fairy-mary μην αδυνατίσεις κι άλλο τοτε. Κοιτα όσο μπορείς να τρως καλα! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , P.L.L. είπε:

@nadiaki165 το σαββατο κλείνω τις 28 εβδομαδες. Εχω μια  χαριτωμένη κοιλουμπα. Φορεματακι σίγουρα. Παντελόνι ουτε που το σκέφτομαι! Ετοιμάστηκα να πάω για ψώνια αλλα έβγαλα βόλτα το σκυλί και με έπιασε η ζέστη και μου ήταν αδύνατο να βγω εξω τωρα. Θα πάω το απόγευμα. Οποτε βλέπω το casa de papel :-)

Λοιπόν κορίτσια μόλις με έπιασε διάρροια οπότε η πραγματικά κάτι έχω κολλήσει η και εγώ δε ξέρω τι...

Όλα σε εμένα θα συμβουν;;;

aKX8p2.png

6 minutes ago, P.L.L. said:

Τι ωραία κορίτσια με τις κοιλίτσες σας!!! Πολύ σας χαίρομαι και εύχομαι και στις δυο σας να έχετε εύκολη εγκυμοσύνη!

@fairy-mary εφόσον είσαι αδύνατη να χαρείς το φαγητό στην εγκυμοσύνη σου, απίστευτη ευχαρίστηση!!! Να γίνεις γρήγορα καλά και βουρ στο φαγητό να δυναμώσεις!

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Λοιπόν κορίτσια μόλις με έπιασε διάρροια οπότε η πραγματικά κάτι έχω κολλήσει η και εγώ δε ξέρω τι...

γεια σου κοριτσι!! καλε μην ανησυχεις κ η δοιαροια ειναι συμπτωμα της εγκυμοσυνης κ εγω ειχα τις πρωτες εβδομαδες. μετα μου το γυρισε σε δυσκιλιοτητα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Μήπως είναι παρενέργεια του φαρμάκου; Για δες στο κουτί τι λέει..

Just now, linaa είπε:

γεια σου κοριτσι!! καλε μην ανησυχεις κ η δοιαροια ειναι συμπτωμα της εγκυμοσυνης κ εγω ειχα τις πρωτες εβδομαδες. μετα μου το γυρισε σε δυσκιλιοτητα. 

Λίνα μανούλα πια, να σου ζήσει!!! Πως νιώθεις, τι κάνεις; Για λέγε πώς είναι οι πρώτες μέρες; Πές μας εντυπώσεις από τη γέννα!!

πρίν από 13 λεπτά , kido είπε:

Μήπως είναι παρενέργεια του φαρμάκου; Για δες στο κουτί τι λέει..

Λίνα μανούλα πια, να σου ζήσει!!! Πως νιώθεις, τι κάνεις; Για λέγε πώς είναι οι πρώτες μέρες; Πές μας εντυπώσεις από τη γέννα!!

κοριτσι μου καλα ειναι δεν το εχω συνειδιτοποιησει ακομα οτι αυτο το μωρο ειναι δικο μου ειναι περιεργα! ειναι ησυχο ανχος πολυ υπαρχει αν ολα τα κανεις σωστα μεχρι να σαρανταρισει με εχει φαει η αγωνια να παρει βαρος να αρχισει λιγο να επικοινωνει περισσοτερο. 

η γεννα ηταν με καισαρικη επισκλειριδιος καλα ηταν μονο το πρωτο βραδυ ποναγα πολυ ομολογω αλλα μετα ολα καλα!!! 

αυτα κοριτσακι μου αντε σε λιγο καιρο θα τα δειτε κ εσεις απο κοντα κ δεν θα το πιστευετε.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσι μου καλα ειναι δεν το εχω συνειδιτοποιησει ακομα οτι αυτο το μωρο ειναι δικο μου ειναι περιεργα! ειναι ησυχο ανχος πολυ υπαρχει αν ολα τα κανεις σωστα μεχρι να σαρανταρισει με εχει φαει η αγωνια να παρει βαρος να αρχισει λιγο να επικοινωνει περισσοτερο. 

η γεννα ηταν με καισαρικη επισκλειριδιος καλα ηταν μονο το πρωτο βραδυ ποναγα πολυ ομολογω αλλα μετα ολα καλα!!! 

αυτα κοριτσακι μου αντε σε λιγο καιρο θα τα δειτε κ εσεις απο κοντα κ δεν θα το πιστευετε.

Να σου ζήσει ρεεε!!! Τι ωραία!! Υγεία νσ χει!!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Μέχρι ποια εβδομάδα ειχες;

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Μέχρι ποια εβδομάδα ειχες;

αν θυμαμαι καλα τρεις τεσσερις εβδομαδες 

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Να σου ζήσει ρεεε!!! Τι ωραία!! Υγεία νσ χει!!!! 

σε ευχαριστω πολυ αντε κ στα δικα σας κοριτσια!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...