Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , P.L.L. είπε:

@anemoni1989 δε νομιζω να εχεις πρόβλημα με το κουνέλι. Εγω θα το πήγαινα ετσι κι αλλιώς άμεσα σε Κτηνιατρο να μου πει αν εχει κατι. Αλλα δεν θα φοβόμουν για τον εαυτό μου. Το έχετε δει να τρώει καθολου ή να ανοίγει το στομα του; Γιατι τα δόντια των κουνελιών μεγαλώνουν χωρις να σταματάνε και θέλουν κόψιμο σαν τα νύχια. Αν δεν τα κόψεις μπαίνουν στην άνω και κάτω γνάθο και τα εμποδίζουν να ανοίξουν το στόμα τους και να φάνε. Πολλοί κάτοχοι κουνελιών που δεν το γνωρίζουν αυτο κι οταν το κουνέλι φτάσει σε αυτο το σημείο νομίζουν οτι ειναι άρρωστο και το παρατάνε. 

Κουκλος και γλυκουλης ειναι!!! Σίγουρα απο καπου τ εσκασε!!! Απλα με επρηξαν οι δικοι μ... Τους τ ξεκοψα ομως και ηρεμησα!!! Λες και εγω ειμαι χαζη και θέλω το κακο το δικό μου και του παιδιού μου 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κουκλος και γλυκουλης ειναι!!! Σίγουρα απο καπου τ εσκασε!!! Απλα με επρηξαν οι δικοι μ... Τους τ ξεκοψα ομως και ηρεμησα!!! Λες και εγω ειμαι χαζη και θέλω το κακο το δικό μου και του παιδιού μου 

Για το σκυλί δεν σου λενε τιποτα; Εμενα με εχουν πρήξει (όχι οι γονείς αλλα πολλοί άλλοι συγγενείς κι άσχετοι). Εχω ακούσει ήδη πόσες φορές την ατάκα "και τωρα που θα κανεις παιδι τι θα το κανεις το σκυλί;;" Και με κοιτάνε σα να νομίζουν οτι με βάζουν σε τρομερο δίλλημα. Τους λεω οτι θα μεγαλώσουν παρεούλα κι αρχίζουν τις ιστορίες για την τάαααδε γνωστή τους που ειιιιιχε μια φίλη που το παιδι τους πέθανε απο αρρώστια που πηρε απο το σκυλί κτλ. Και τι δεν έσω ακούσει.  Ιστορίες για άγριους που δεν ειναι αληθείς αλλα νομίζουν οτι θα με τρομάξουν και θα αλλάξω γνώμη μη. 

Μπραβο σε εσενα και στον άντρα σου που σώσατε το κουνελάκι. Μπραβο και ξανά μπραβο. 

πρίν από 49 λεπτά , P.L.L. είπε:

Για το σκυλί δεν σου λενε τιποτα; Εμενα με εχουν πρήξει (όχι οι γονείς αλλα πολλοί άλλοι συγγενείς κι άσχετοι). Εχω ακούσει ήδη πόσες φορές την ατάκα "και τωρα που θα κανεις παιδι τι θα το κανεις το σκυλί;;" Και με κοιτάνε σα να νομίζουν οτι με βάζουν σε τρομερο δίλλημα. Τους λεω οτι θα μεγαλώσουν παρεούλα κι αρχίζουν τις ιστορίες για την τάαααδε γνωστή τους που ειιιιιχε μια φίλη που το παιδι τους πέθανε απο αρρώστια που πηρε απο το σκυλί κτλ. Και τι δεν έσω ακούσει.  Ιστορίες για άγριους που δεν ειναι αληθείς αλλα νομίζουν οτι θα με τρομάξουν και θα αλλάξω γνώμη μη. 

Μπραβο σε εσενα και στον άντρα σου που σώσατε το κουνελάκι. Μπραβο και ξανά μπραβο. 

Δεν φαντάζεσαι τι εχω ακουσει για το σκυλι! Ειδικά τοτε με την αποβολη! Και φυσικά ολες τις συμβουλές για να μη φαει τη μπεμπα η σκυλα μ! Που φοβαται τις μυγες και λατρευει τα παιδάκια!! 

πρίν από 41 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Αχ @anemoni1989 κουνελακι ακουω!!! Ποσο πολυ μ αρεσουν! Μπραβο που το σωσατε!!!

Κελυ μου, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσουμε αβοηθητο να το πατησουν αυτοκινητα! Η σκυλα μου το εσωσε βασικα γτ αυτη τ ειδε και εκλαιγε και τ ειδα εγω μετα απο το μπαλκόνι! 

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

10 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Vasclor τι Είναι?σορυ δεν γνωρίζω. Σε 3 μέρες θα ηρεμήσεις.αυριπ θα πας δουλειά?

Προγεστερονη την οποία  πέρνεις ενδοκολπικα.

Και σήμερα σπίτι θα είμαι.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Καλύτερα.ξεκουραση.στη δουλειά τι είπες?

Είπα ότι έπαθα γαστρεντεριτιδα. 

Τώρα δε ξέρω τι θα κάνω αύριο, λογικά θα γυρίσω.

Άσε έχω και αυτό το άγχος.

Πάντως δε με ξαναεπιασε ζαλάδα η εμετός, έχω μόνο ανορεξία και κάποιες πολύ μικρές ενοχλήσεις στο στομάχι και κάποιες μυρωδιές μου φαίνονται πιο έντονες.

aKX8p2.png

πρίν από 8 λεπτά , fairy-mary είπε:

Πάντως δε με ξαναεπιασε ζαλάδα η εμετός, έχω μόνο ανορεξία και κάποιες πολύ μικρές ενοχλήσεις στο στομάχι και κάποιες μυρωδιές μου φαίνονται πιο έντονες.

Κάτσε κι αύριο μωρέ.. θα δεις ως το βράδυ πως θα είσαι. Γαστρεντεριτιδα παντωςνδικαιολογειται 2 μερες. Χεχε

10 hours ago, P.L.L. said:

Αχ δεν μπορώ να ακούω τέτοια! Και εμείς έχουμε σκυλί και οι γονείς μου έχουνε. Η μπέμπα μεγάλωσε μαζί με το σκυλί! Με το που την φέραμε στο σπίτι το σκυλί ήταν δίπλα της και ξάπλωνε κάτω από την καλαθούνα! Μια χαρά εμβολιασμένο είναι και πεντακάθαρο!!!! Μην ακούς τίποτα!!!

2 minutes ago, kido said:

Κάτσε κι αύριο μωρέ.. θα δεις ως το βράδυ πως θα είσαι. Γαστρεντεριτιδα παντωςνδικαιολογειται 2 μερες. Χεχε

Περαστικά!!!! Υπομονή και θα περάσει. Βασικά κυκλοφορεί τέτοια ίωση γενικά. Λογικά δεν θα πρέπει να κρατήσει πάνω από 2 με 3 ημέρες. Ξεκουράσου λίγο, ευκαιρία είναι πριν γυρίσεις στη δουλειά

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , fairy-mary είπε:

Ξεκινάνε τα συμπτώματα.ταλαιπωρεια.εγω 1ο τρίμηνο κιλό Δεν πήρα.δεν μπορούσα να τρώω και όλα μου μύριζαν και το στομάχι περίεργα.Αν μπορεσεις μη πας ολη τη βδομάδα.δες πως θα είσαι και αργότερα.εχεις κάποιον παθολόγο  που εμπιστεύεσαι? 3 μέρες αναρρωτική στις δικαιολογεί αν δεν έχεις ξαναπάρει ολο το χρόνο.και μια μέρα άδεια αναγκαστικά. Τι θα σε αναγκάσουν με εμετους και διάρροια να πας?δε νομίζω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , fairy-mary είπε:

Το παν είσαι εσύ κ το μωράκι σου!η δουλεια μπορει να περιμενει κ πιστεψε με ευχαριστω δεν θα ακουσεις!γιαυτο κατσε ηρεμησε κ οποτε νοιωσεις ετοιμη πας στη δουλεια.κ παρε κ ενα χαρτι γιατρου να εισαι καλυμμενη!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

xuBjp3.png

1 hour ago, loyloy είπε:

Ξεκινάνε τα συμπτώματα.ταλαιπωρεια.εγω 1ο τρίμηνο κιλό Δεν πήρα.δεν μπορούσα να τρώω και όλα μου μύριζαν και το στομάχι περίεργα.Αν μπορεσεις μη πας ολη τη βδομάδα.δες πως θα είσαι και αργότερα.εχεις κάποιον παθολόγο  που εμπιστεύεσαι? 3 μέρες αναρρωτική στις δικαιολογεί αν δεν έχεις ξαναπάρει ολο το χρόνο.και μια μέρα άδεια αναγκαστικά. Τι θα σε αναγκάσουν με εμετους και διάρροια να πας?δε νομίζω.

Θα δω πως θα κυλήσει και η μερα.

Είμαι  καλύτερα πάντως, δε ξέρω μήπως ήταν όντως κάποια ίωση η κάτι άλλο όλο αυτό;

Γιατί τώρα το μόνο που νιώθω είναι το στομάχι μου λίγο περίεργα Όχι εμετούς η κάτι τέτοιο.

aKX8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , fairy-mary είπε:

Είμαι  καλύτερα πάντως, δε ξέρω μήπως ήταν όντως κάποια ίωση η κάτι άλλο όλο αυτό;

Γιατί τώρα το μόνο που νιώθω είναι το στομάχι μου λίγο περίεργα Όχι εμετούς η κάτι τέτοιο.

Εγώ πιστεύω ήταν η προγεστερονη σε χάπι. Τώρα που άλλαξες σε υποθετο θα είναι οκ!

πρίν από 17 λεπτά , fairy-mary είπε:

Πήρες ξαφνικά προγεστερόνη. Φουλαρες τον οργανισμό σου.πιστευω αυτό που σου πε η kido και σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη σε έκανε έτσι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...