Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έτσι να πράττουμε λοιπόν ❤️

Όταν το διάβαζα το ακολουθούσα είχα και σημειώματα για να το θυμάμαι. Με την καθημερινότητα ξεχνιέσαι... αλλά θα τα ξαναθυμηθώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

21 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Ήταν από την εγκυμοσυνη;

Η κάτι αλλο;

οι ιλιγγοι είναι κάτι άλλο, οι ζαλάδες Ναι είναι από την εγκυμοσύνη. 

6 ώρες πρίν, kido είπε:

Έλα κορίτσι μου έτσι είναι πέφτουμε αλλά ανεβαινουμε πάλι!  Ρε κορίτσια το πρωί που τεντωθηκα ένιωσα μια πολύ έντονη σουβλια κατω δεξιά. Λέτε να φωλιασε κάτι εκει πέρα? Είχαμε χθες βραδάκι πάλι επαφή! Υποθέτω ότι δεν νιώθεις πόνο εμφυτευσης ε? Μάλλον η επιθυμία μου είναι!!!

μην το λες εγώ είχα έντονη σουβλια λίγες μέρες μετά την ωορρηξία.. Τελικά βρήκες θετικό τεστ?

Εγώ κορίτσια κατά τα άλλα πολυ Χάλια  μάλλον έχω γαστρεντερίτιδα εχθές είχα 38.5 πυρετό,τελικά μετά τις 3 μου έπεσε.. σήμερα όμως τα είδα όλα 3 φορές διάρροια κ 5 εμετό...κ όλη μέρα μια μόνιμη αναγούλα, αύριο έχω τον πρώτο υπέρηχο.. το μεσημέρι. 

9 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

ΚΑΛΗΜΈΡΑ Κορίτσια,

@P.L.L.πως είσαι;

Συγνωμη δε σου έγραψα χθες άλλα ήμουν χάλια.

Έκανα 5 εμετούς και ζαλιζομουν τόσο πολύ δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Τι ήταν αυτό ρε Κορίτσια, δε ξέρω γιατί με έπιασε, ήταν πολύ έντονο και συνεχόμενο ανησυχώ Μήπως είναι κάτι άλλο.

Πήρα ένα αντιεμετικο υποθετο το βράδυ και ένιωσα κάπως καλύτερα.

Δε πήρα χθες το βράδυ το utrogestan , φοβήθηκα Μήπως είναι από αυτό και Μήπως γίνω χειρότερα.

Ελπίζω να μη πάθω τα ιδια σήμερα.

σ είπε η γυναικολόγος να πάρεις αντιεμετικο φαντάζομαι...μην πάρεις κάτι από μόνη σου πάντως...Εγώ φαντασου Τώρα για τον πυρετό μόνο Ντεπόν μου είπε μέχρι 3 για τους εμετούς κ τις διαρροιες μόνο λαπα. 

αα κ κάτι άλλο αν την προγεστερόνη την παίρνεις από το στόμα νομίζω έχει τέτοια συμπτώματα, εγώ την έβαζα κολπικακ ήμουν σούπερ.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 12 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

οι ιλιγγοι είναι κάτι άλλο, οι ζαλάδες Ναι είναι από την εγκυμοσύνη. 

μην το λες εγώ είχα έντονη σουβλια λίγες μέρες μετά την ωορρηξία.. Τελικά βρήκες θετικό τεστ?

Εγώ κορίτσια κατά τα άλλα πολυ Χάλια  μάλλον έχω γαστρεντερίτιδα εχθές είχα 38.5 πυρετό,τελικά μετά τις 3 μου έπεσε.. σήμερα όμως τα είδα όλα 3 φορές διάρροια κ 5 εμετό...κ όλη μέρα μια μόνιμη αναγούλα, αύριο έχω τον πρώτο υπέρηχο.. το μεσημέρι. 

Δεν βρηκα θετικό τεστ και έκανα κάθε μερα από την 11η ως και τη 18η. Δεν πειράζει όμως γιατί συνέχισα κανονικά επαφές ως και την 21η να είμαι καλυμμένη, όποτε ίσως την πιάσαμε. Υποθέτω ότι έγινε και έχασα την κορύφωση γιατί υγρά διάφανα είχα πολλά στην 13-15η μερα.. η μπορεί και να έπεσα σε ανόρεκτο κύκλο τόση γκαντεμιά!!! Εντάξει αισιοδοξία έχω γιατί από επαφές πήγαμε καλά και το στήθος είναι τούμπανο.. ότι έγινε έγινε! Περαστικά σου!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Δεν βρηκα θετικό τεστ και έκανα κάθε μερα από την 11η ως και τη 18η. Δεν πειράζει όμως γιατί συνέχισα κανονικά επαφές ως και την 21η να είμαι καλυμμένη, όποτε ίσως την πιάσαμε. Υποθέτω ότι έγινε και έχασα την κορύφωση γιατί υγρά διάφανα είχα πολλά στην 13-15η μερα.. η μπορεί και να έπεσα σε ανόρεκτο κύκλο τόση γκαντεμιά!!! Εντάξει αισιοδοξία έχω γιατί από επαφές πήγαμε καλά και το στήθος είναι τούμπανο.. ότι έγινε έγινε! Περαστικά σου!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου,τότε αφού πρηστηκε το στήθος λογικά έκανες ωορρηξία..άντε καλή επιτυχία εύχομαι!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου,τότε αφού πρηστηκε το στήθος λογικά έκανες ωορρηξία..άντε καλή επιτυχία εύχομαι!!

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό;; Θέλω να πω Η Προγεστερονη δεν το πρήζει που παράγεται στο β μισό του κύκλου είτε έγινε είτε όχι οωρρηξια η πρέπει να έχει γίνει για να παραχθεί; Γιατί το έχω τουλ 6 μερες πρησμένο και όσο πάει κι άλλο!

Διαφημίσεις

Εμένα κοριτσια για τους εμετούς με αφήνει να παίρνω primperan. Τα βραχιολάκια δεν με βοήθησαν καθόλου. Το utrogestan είναι άτιμο φάρμακο, εμένα ευτυχως λίγες παρενέργειες μου προκάλεσε αλλά δεν βλέπω την ώρα να το σταματήσω. 

preg.png

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό;; Θέλω να πω Η Προγεστερονη δεν το πρήζει που παράγεται στο β μισό του κύκλου είτε έγινε είτε όχι οωρρηξια η πρέπει να έχει γίνει για να παραχθεί; Γιατί το έχω τουλ 6 μερες πρησμένο και όσο πάει κι άλλο!

τι ν σ πω αυτό με το πρήξιμο το είχα μόνο στην 1η εγκυμοσύνη μου στις άλλες 2 κ Επειδή ειδικά θηλασα κ αρκετά στην 2η, ειδικά στην 3η το κατάλαβα από τον έντονο πόνο που έχω στο στήθος,αλλιώς είναι ίδιο...τω ρα νομίζω ότι το στήθος έτσι κι αλλιώς θα πρηστει πριν την περίοδο γιατί πάντα γίνεται ωορρηξία απλά μπορεί να διπλωσει ο κύκλος, για φυσιολογικό κύκλο μιλάω, οπότε λογικά εσύ συν πλην 3 μέρες νομίζω θα έκανες απλά μήπως ήταν πιο ήπια τα συμπτώματα. 

πρίν από 32 λεπτά , palmoira είπε:

Εμένα κοριτσια για τους εμετούς με αφήνει να παίρνω primperan. Τα βραχιολάκια δεν με βοήθησαν καθόλου. Το utrogestan είναι άτιμο φάρμακο, εμένα ευτυχως λίγες παρενέργειες μου προκάλεσε αλλά δεν βλέπω την ώρα να το σταματήσω. 

Ναι ισχύει αυτό, τα έπαιρνα κ εγώ για λίγο γιατί στην 2η εγκυμοσύνη  εκανα έτσι πάλι από 5 περίπου την ημέρα εμετούς κ πάνω κ είχα πάθει αφυδάτωση...κ τα πήρα για λίγο.

Κοριτσια, συγγνώμη για το άσχετο αλλα ειναι κάποια απο εσας κτηνίατρος ή εχει κατοικίδιο κουνελι?? Βρήκαμε με τον αντρα μου ενα κουνελακι σ δρομο και το μαζεψαμε γιατί θα το σκοτωναν το καημένο.. Αλλά έπεσαν να με φανε οι δικοι μ! Εχω ακουσει οτι βλακεια μπορεί να κατεβάσει ανθρώπου  νους! Εγω με μια γρήγορη ματιά στο γκουγκλ δε βρήκα κάτι ανησυχητικο... 

cO4Yp3.png

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια, συγγνώμη για το άσχετο αλλα ειναι κάποια απο εσας κτηνίατρος ή εχει κατοικίδιο κουνελι?? Βρήκαμε με τον αντρα μου ενα κουνελακι σ δρομο και το μαζεψαμε γιατί θα το σκοτωναν το καημένο.. Αλλά έπεσαν να με φανε οι δικοι μ! Εχω ακουσει οτι βλακεια μπορεί να κατεβάσει ανθρώπου  νους! Εγω με μια γρήγορη ματιά στο γκουγκλ δε βρήκα κάτι ανησυχητικο... 

Έχει ο αδερφός μου κουνέλι!Δεν έχουν κανένα θέμα.και όταν ήταν έγκυος η νύφη μου όλα καλά και τώρα που έχουν το μωρό πάλι όλα καλά.παιζουν! 

Σίγουρα πρέπει να το πάτε σε κτηνίατρο για εξετάσεις.δεν νομίζω ότι είναι κάτι επικίνδυνο πάντως.

πρίν από 9 λεπτά , Nansy29 είπε:

Έχει ο αδερφός μου κουνέλι!Δεν έχουν κανένα θέμα.και όταν ήταν έγκυος η νύφη μου όλα καλά και τώρα που έχουν το μωρό πάλι όλα καλά.παιζουν! 

Σίγουρα πρέπει να το πάτε σε κτηνίατρο για εξετάσεις.δεν νομίζω ότι είναι κάτι επικίνδυνο πάντως.

Δεν σκοπεύω να το κρατήσω γτ εχω και σκυλι αλλα μέχρι να δούμε αν θα βρούμε τους δικούς του ή να βρω να το δωσω, να μην εχω αγχος! Αλλα οι γονεις μου φρικαραν! Μέχρι και για "κουνελιαση"  μου ειπαν! Δεν ξέρω καν αν υφίσταται αυτό! :shock:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δεν σκοπεύω να το κρατήσω γτ εχω και σκυλι αλλα μέχρι να δούμε αν θα βρούμε τους δικούς του ή να βρω να το δωσω, να μην εχω αγχος! Αλλα οι γονεις μου φρικαραν! Μέχρι και για "κουνελιαση"  μου ειπαν! Δεν ξέρω καν αν υφίσταται αυτό! :shock:

Κουνελιαση; τι είναι αυτο;;;πρώτη φορά το ακούω. Κοίτα επειδή το βρήκατε στον δρόμο το καλύτερο θα ήταν να το πηγαίνατε το συντομότερο στον κτηνίατρο οπότε δεν ξέρω αν είναι σωστό να το κρατήσεις έτσι μέχρι να βρεις να το δώσεις.καταλαβαινω τους δικούς σου.εισαι έγκυος Και ανήσυχουν..δεν ρωτας και τον γιατρο σου;

πρίν από 19 λεπτά , Nansy29 είπε:

Κουνελιαση; τι είναι αυτο;;;πρώτη φορά το ακούω. Κοίτα επειδή το βρήκατε στον δρόμο το καλύτερο θα ήταν να το πηγαίνατε το συντομότερο στον κτηνίατρο οπότε δεν ξέρω αν είναι σωστό να το κρατήσεις έτσι μέχρι να βρεις να το δώσεις.καταλαβαινω τους δικούς σου.εισαι έγκυος Και ανήσυχουν..δεν ρωτας και τον γιατρο σου;

Εγω δεν το πλησιαζω καν! Ο άντρας μου ασχολείται! Για να μείνει 2 μερες στο μπαλκόνι δε νομίζω να υπάρξει θεμα! Αύριο θα βαλω αφισες αλλωστε!!! Το αργότερο Παρασκευή θα έχει φύγει! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Καλησπέρα Κορίτσια,

Είμαι καλύτερα σήμερα, δεν έχω κάνει εμετό ουτε ζαλιζομαι,πήρα το πρωί όμως ένα αντιεμετικο.

Δε Ξέρω τι ήταν τελικά αυτό το πράγμα, ήταν από την εγκυμοσυνη ήταν κάτι αλλο;

Καφέ συνεχιζω να έχω και θα πάρω και vasclor ενδοκολπικα μαζί με τα utrogestan.

Άντε να δούμε και την Παρασκευή τι θα γίνει.

aKX8p2.png

πρίν από 45 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια,

Είμαι καλύτερα σήμερα, δεν έχω κάνει εμετό ουτε ζαλιζομαι,πήρα το πρωί όμως ένα αντιεμετικο.

Δε Ξέρω τι ήταν τελικά αυτό το πράγμα, ήταν από την εγκυμοσυνη ήταν κάτι αλλο;

Καφέ συνεχιζω να έχω και θα πάρω και vasclor ενδοκολπικα μαζί με τα utrogestan.

Άντε να δούμε και την Παρασκευή τι θα γίνει.

Vasclor τι Είναι?σορυ δεν γνωρίζω. Σε 3 μέρες θα ηρεμήσεις.αυριπ θα πας δουλειά?

@anemoni1989 δε νομιζω να εχεις πρόβλημα με το κουνέλι. Εγω θα το πήγαινα ετσι κι αλλιώς άμεσα σε Κτηνιατρο να μου πει αν εχει κατι. Αλλα δεν θα φοβόμουν για τον εαυτό μου. Το έχετε δει να τρώει καθολου ή να ανοίγει το στομα του; Γιατι τα δόντια των κουνελιών μεγαλώνουν χωρις να σταματάνε και θέλουν κόψιμο σαν τα νύχια. Αν δεν τα κόψεις μπαίνουν στην άνω και κάτω γνάθο και τα εμποδίζουν να ανοίξουν το στόμα τους και να φάνε. Πολλοί κάτοχοι κουνελιών που δεν το γνωρίζουν αυτο κι οταν το κουνέλι φτάσει σε αυτο το σημείο νομίζουν οτι ειναι άρρωστο και το παρατάνε. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...