Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , kido είπε:

Όχι κραμπα δηλαδή οχι τόσο σαν μουδιασμα όσο σαν έντονο πόνο σαν οωρρηξια αλλά για δευτερόλεπτα. Εσένα σκέφτηκα Κική μου που το είχες στο γάμο σου....δε θα σου κρυφτω.

Σε όλες είχα αρκετά μετά την ωορρηξια σε κάθε τεντωμα ένα τραβηγμα ιδίως όταν ήμουν αρκετή ώρα ξαπλωμένη όχι Μουδιασμα.Ηταν στη πλευρά που είχε γίνει κράταγε για λίγα δευτερόλεπτα για αυτό κ έκανα νωρίτερα τεστ. Στον γαμο είχα έντονη ενόχληση για πολύ ώρα αλλα ήταν 16η μέρα κ ισως είχα αργήσει να κάνω ωορρηξια. Τσέκαρε κ τις επομενες μερες αν συμβαίνει 

πρίν από 19 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25εισαι καλυτερα ψυχολογικα ;;;

@loyloyτο μωρακι τι κανει μεσα στην κοιλιτσα καλα ;;

Ναι είμαι καλύτερα στο θέμα παιδάκι. Δεν οδηγεί πουθενά η στενοχώρια. Αν κάθομαι να σκέφτομαι ότι στον ένα χρόνο με τον άντρα μου μείναμε τρεις φορες και δεν προχώρησαν θα πέσω κάτω από την θλίψη κυριως στην σκέψη μην έχω κάτι όχι πως δεν θα γίνω μανούλα θα γίνω όσο η επιστήμη προχωρα όλες θα γίνουμε 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Σε όλες είχα αρκετά μετά την ωορρηξια σε κάθε τεντωμα ένα τραβηγμα ιδίως όταν ήμουν αρκετή ώρα ξαπλωμένη όχι Μουδιασμα.Ηταν στη πλευρά που είχε γίνει κράταγε για λίγα δευτερόλεπτα για αυτό κ έκανα νωρίτερα τεστ. Στον γαμο είχα έντονη ενόχληση για πολύ ώρα αλλα ήταν 16η μέρα κ ισως είχα αργήσει να κάνω ωορρηξια. Τσέκαρε κ τις επομενες μερες αν συμβαίνει 

Σ ευχαριστώ κοριτσι μου γλυκό...εμένα πρώτη φορά μου συνέβη σήμερα πρωί, θα το παρατηρήσω κι άλλο και βλέπουμε. Ελπίζω να περνάς καλά και να ξεχνιέσαι!! Αμα έχω τίποτα νέα θα σου στείλω μήνυμα!!

πρίν από 13 λεπτά , smaro30 είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!

@fairy-mary μέχρι τον 4ο μήνα είχα ίλιγγο, αναγούλες και εμετούς. Ξάπλωνα και αισθανόμουν ότι ζαλιζόμουν και ότι το στομάχι μου είναι χάλια... Έκανα και εμετούς σπάνια βέβαια αλλά σε διάφορα μέρη, δεν τολμούσα να βγω από το σπίτι... Στη δουλειά αν σε παρηγορεί τριγυρνούσα με μια σακούλα μέσα στην τσάντα μου, είχα πάρει 2 ημέρες αναρρωτική μόνο.... Με βοήθησε το λεμόνι με το νερο, φρυγανιές και μακαρόνια. Γενικά δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα... Μπορεί και να έτυχε αλλά ενδέχεται να είναι και από την αύξηση της γοναδοτροπίνης όπως μου είπε ο γιατρός. Υπομονή θα περάσει αλλά βέβαια ίσως και μια επίσκεψη σε έναν ωρυλά αν συνεχιστεί ίσως βοηθήσει!

Φιλιά στις υπόλοιπες <3 <3 <3 

πάντως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κράμπες μετά την εμφύτευση. Βέβαια τότε δεν το γνώριζα και νόμιζα ότι απλά περιμένω περίοδο... 

Μακάρι να είναι και σε μένα αυτή η περίπτωση!!!! 

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Μεγαλωνει.700 γραμμάρια φτάσαμε.

@loyloy μεγαλωνει μωρε το γλυκουλι @Beboula25γλυκια μου μην σκεφτεσαι τιποτα δεν εχεις κατι απλα πρεπει να γινουν ολα στην ωρα τους 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Σ ευχαριστώ κοριτσι μου γλυκό...εμένα πρώτη φορά μου συνέβη σήμερα πρωί, θα το παρατηρήσω κι άλλο και βλέπουμε. Ελπίζω να περνάς καλά και να ξεχνιέσαι!! Αμα έχω τίποτα νέα θα σου στείλω μήνυμα!!

@smaro30Και πως την παλεύες  να πηγαίνεις στη δουλειά;

Εγώ ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι δε μπορώ. 

aKX8p2.png

11 minutes ago, fairy-mary said:

@smaro30Και πως την παλεύες  να πηγαίνεις στη δουλειά;

Εγώ ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι δε μπορώ. 

Πραγματικά τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω πως την πάλευα, δεν είχα όμως άλλη επιλογή αφού δεν μου έδιναν τις αναρρωτικές και είναι βασική ανάγκη να κρατήσω την δουλειά μου, να και κορίτσια ψιλολούφαρα να πω την αλήθεια... Όταν γύριζα από την δουλειά ξάπλωνα στον καναπέ και δεν έκανα τίποτα!!!! Απλά κοιτούσα το ταβάνι αγκαλιά με την λεκάνη και ο καημένος ο σύζυγος έστρωνε-ξέστρωνε το χαλί του σαλονιού γιατί ήταν χειμώνας και την μία μου μύριζε την άλλη κρύωνα... χαχαχαχαχ τι τράβηξε και αυτός :D :D :D 

Διαφημίσεις

@giotitsa καλησπέρα. Μίλησα με τον μοναχό στο άγιο όρος. μου ειπε πως θα μελετήσουν το όνομα μου και του συζύγου μου κι οτι αυτο ειναι αρκετό. Δεν πρόλαβα να του πω για την ζώνη της Αγίας Αννας γιατι δεν ειχε μαλλον πολυ χρόνο να μου μιλήσει και ηταν λιγο "κοφτος". Το ονειρο δεν ήθελε να το ακούσει καν. Υποθέτω πως θα τους καλούν συχνά για τέτοια πράγματα και εχουν καταλάβει οτι το καλύτερο ειναι να πουν την ευχή τους. Απο εκει και πέρα ξέρει καλυτερα ο Θεος. 

πρίν από 12 λεπτά , P.L.L. είπε:

@giotitsa καλησπέρα. Μίλησα με τον μοναχό στο άγιο όρος. μου ειπε πως θα μελετήσουν το όνομα μου και του συζύγου μου κι οτι αυτο ειναι αρκετό. Δεν πρόλαβα να του πω για την ζώνη της Αγίας Αννας γιατι δεν ειχε μαλλον πολυ χρόνο να μου μιλήσει και ηταν λιγο "κοφτος". Το ονειρο δεν ήθελε να το ακούσει καν. Υποθέτω πως θα τους καλούν συχνά για τέτοια πράγματα και εχουν καταλάβει οτι το καλύτερο ειναι να πουν την ευχή τους. Απο εκει και πέρα ξέρει καλυτερα ο Θεος. 

@P.L.L. αφου θα σου κανουν την ευχη φτανει και περισσευει οι περισσοτεροι μοναχοι δεν πιστευουν στα ονειρα τα θεωρουν υποσεινηδητα

xfHlp3.png

1 hour ago, kido είπε:

Ναι Κικη μου θα χαρώ πολυυ...

1 hour ago, giotitsa είπε:

@loyloy μεγαλωνει μωρε το γλυκουλι @Beboula25γλυκια μου μην σκεφτεσαι τιποτα δεν εχεις κατι απλα πρεπει να γινουν ολα στην ωρα τους 

Να είμαστε καλα και όλα στην ώρα τους θα γίνουν ..❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι Κικη μου θα χαρώ πολυυ...

Να είμαστε καλα και όλα στην ώρα τους θα γίνουν ..❤️

Αυτό θα ήταν το καλο σενάριο.  Το άλλο που παίζει όμως είναι να αδιαθετησω νωρίτερα από οτι νομίζω και γι αυτό έχω πρισμενο στήθος και πονακια... θα φανει σύντομα. 

Ναι @giotitsa μου, συμφωνώ. 

@kido εγω λεω να λες στον εαυτό σου οτι εισαι έγκυος. Κι αν δεν εισαι δεν πειράζει. Να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά για το καλύτερο. Στην τελική που θα παει. Ερχεται η ωρα σου! 

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι @giotitsa μου, συμφωνώ. 

@kido εγω λεω να λες στον εαυτό σου οτι εισαι έγκυος. Κι αν δεν εισαι δεν πειράζει. Να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά για το καλύτερο. Στην τελική που θα παει. Ερχεται η ωρα σου! 

Διάβασα κάπου ότι πρέπει να συμπεριφερομαστε ως έγκυες όσες προσπαθούμε...θα μείνω κι εγώ που θα πάει!

3 ώρες πρίν, kido είπε:

Αυτό θα ήταν το καλο σενάριο.  Το άλλο που παίζει όμως είναι να αδιαθετησω νωρίτερα από οτι νομίζω και γι αυτό έχω πρισμενο στήθος και πονακια... θα φανει σύντομα. 

Συμφωνώ με @P.L.L.. Αυτό είναι το “μυστικό” σε όλα.... Και θα σου πρότεινα και το γνωστό βιβλίο “the Secret”. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Συμφωνώ με @P.L.L.. Αυτό είναι το “μυστικό” σε όλα.... Και θα σου πρότεινα και το γνωστό βιβλίο “the Secret”. 

Το έχω διαβάσει!!! Κική μου ταιριαζουμε :oops:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...