Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Θα γινει μαχη ποια θα τον πρωτο παρει αυτον τον αντρα :)

Περιζήτητο το αντρακι μου.να σου πω κάτι?Όταν μας είχες πει για την εγκυμοσύνη σου είχα ζηλέψει γτ εκείνες τις μέρες θα γεννούσα κανονικά και δεν ήμουν καλά.μοθ φαινόταν πολύ μακρινό και δεν περίμενα καν να έχω μείνει έγκυος με μια φορά και Όχι τελείως να έχει ολοκληρωθεί η πράξη μέσα.και μετα απο λίγες τσουπ σας είπα και το δικό μου.ειλικρινα αυτός ο μπέμπης είναι θαυμα για μενα.ηρθε τελείως ξαφνικά.ημασταν μαζί και με την elisavetkagia.θυμασαι?έχεις μάθει τπτ πως πάει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 58 λεπτά , Luckystars είπε:

@P.L.L. μου,μπήκα να δω νέα σου....Περαστικα!Όλα καλά αγάπη,μπράβο!Εγώ πήγα τελικά για εξετάσεις,εύχομαι να είναι όλα καλά...ειδομεν!

@loyloy ,τι καλά!μεγαλωσε το ζουζουνι μωρέ!Πότε πέρασε ο καιρός.....ποτέ μας ανακοινωνες την χοριακή ποτέ έφτασε ολόκληρο πλασματακι!τέλεια!

@Flo flo μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι;)

Τυχερό αστέρι την αγαπη μου έχεις ❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 43 λεπτά , Luckystars είπε:

Εγώ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον γλυκιά μου.....να είσαι καλά!

Άσχετο....για το τεστ παπ για θυμηστε μου πόσες μέρες μετά το τέλος εμ.ρυσεως πάμε;ευχαριστώ.

Δεν θυμάμαι σίγουρα αλλα νομιζω προς τα μεσα του κύκλου εισαι οκ. Ελπιζω να μη λεω βλακείες :D

πρίν από 25 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τυχερό αστέρι την αγαπη μου έχεις ❤️

Γλυκιά μου εσυ.....και την δική μου καρδούλα μου❤και μαζί μια αγκαλίτσα❤

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

Δεν θυμάμαι σίγουρα αλλα νομιζω προς τα μεσα του κύκλου εισαι οκ. Ελπιζω να μη λεω βλακείες :D

@P.L.L. μου είναι σίγουρα μετά την εμ.ρύση.Ρώτησα σε ένα μικροβιολογικο και μου είπαν 10 ημέρες μετά:shock:Πολλες δεν είναι;Λέω να πάω 3-4η ημέρα μετά .Καλά δεν είναι;Οι πιο έμπειρες κοπέλες τι λέτε;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Luckystars είπε:

Γλυκιά μου εσυ.....και την δική μου καρδούλα μου❤και μαζί μια αγκαλίτσα❤

@P.L.L. μου είναι σίγουρα μετά την εμ.ρύση.Ρώτησα σε ένα μικροβιολογικο και μου είπαν 10 ημέρες μετά:shock:Πολλες δεν είναι;Λέω να πάω 3-4η ημέρα μετά .Καλά δεν είναι;Οι πιο έμπειρες κοπέλες τι λέτε;

Μα αν πας τρίτη τεταρτη μερα θα εχεις ακομα περίοδο, ετσι δεν ειναι; Νομιζω σου λενε κατα τη 10η μερα για να εχεις καθαρίσει κι εντελώς. 

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μα αν πας τρίτη τεταρτη μερα θα εχεις ακομα περίοδο, ετσι δεν ειναι; Νομιζω σου λενε κατα τη 10η μερα για να εχεις καθαρίσει κι εντελώς. 

Εννοώ 3η-4η ημερα μετά το τέλος της περιοδου....Καλά δεν είναι;

Εσύ κοριτσάκι μου γύρισες ;πως νιώθεις;είσαι καλύτερα;περαστικά να είναι αγάπη❤

ΚΑΛΗΜΈΡΑ Κορίτσια,

@P.L.L.πως είσαι;

Συγνωμη δε σου έγραψα χθες άλλα ήμουν χάλια.

Έκανα 5 εμετούς και ζαλιζομουν τόσο πολύ δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Τι ήταν αυτό ρε Κορίτσια, δε ξέρω γιατί με έπιασε, ήταν πολύ έντονο και συνεχόμενο ανησυχώ Μήπως είναι κάτι άλλο.

Πήρα ένα αντιεμετικο υποθετο το βράδυ και ένιωσα κάπως καλύτερα.

Δε πήρα χθες το βράδυ το utrogestan , φοβήθηκα Μήπως είναι από αυτό και Μήπως γίνω χειρότερα.

Ελπίζω να μη πάθω τα ιδια σήμερα.

aKX8p2.png

πρίν από 13 λεπτά , fairy-mary είπε:

ΚΑΛΗΜΈΡΑ Κορίτσια,

@P.L.L.πως είσαι;

Τι ήταν αυτό ρε Κορίτσια, δε ξέρω γιατί με έπιασε, ήταν πολύ έντονο και συνεχόμενο ανησυχώ Μήπως είναι κάτι άλλο.

Δε πήρα χθες το βράδυ το utrogestan , φοβήθηκα Μήπως είναι από αυτό και Μήπως γίνω χειρότερα.

Θα πας δουλειά?  Παρε μια μέρα αναρρωτικη βρε! 

Καλημέρα κορίτσια!

πρίν από 24 λεπτά , fairy-mary είπε:

ΚΑΛΗΜΈΡΑ Κορίτσια,

@P.L.L.πως είσαι;

Καλημερα!! Μήπως πηρες το utrogestan απο το στομα? Αν ναι, είναι πολύ πιθανό να ηταν απο αυτο... Δοκιμασε να τα παρεις κολπικα την επόμενη φορά... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Σκληραίνει. Δεν Είναι εοπως πάντα και κρατάει λίγα δευτερόλεπτα.ειναι πέτρα βρε παιδί μου.δεν ξέρω πώς Αλλιώς να στο περιγράψω.καο μπορεί να νιώσεις και ελαφρύ πόνο.

Γύρισα απο το γιατρό.708 γραμμάρια όλα Καλά.κοιμοταν το ζουζουνι μου.

Αν θυμάμαι καλά εδώ με κάποια κοπέλα κάναμε συζήτηση για την αίσθηση παλμού που νιώθουμε Όταν πιάνουμε τη κοιλιά.ρωτησα το γιατρό.μαλλον είναι από τον ομφάλιο. Είναι μπροστά και στο νιώθουμε.

Καλημέρα κορίτσια. Κι εγώ το συζητούσα αυτο με μια κοπέλα ίσως κ μαζί. Τον ρώτησα κι εγώ εχθές. Αγγείο ειπε? Φλέβα ειπε?δεν θυμαμαι που Περναει κ χτυπα την μητρα οποτε νοιωθουμε ολο αυτο το τακ τακ. Αλλα δεν επηρεάζει καπου. 

nlmNp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Κι εγώ το συζητούσα αυτο με μια κοπέλα ίσως κ μαζί. Τον ρώτησα κι εγώ εχθές. Αγγείο ειπε? Φλέβα ειπε?δεν θυμαμαι που Περναει κ χτυπα την μητρα οποτε νοιωθουμε ολο αυτο το τακ τακ. Αλλα δεν επηρεάζει καπου. 

Καλημέρα κορίτσι μου.πως πήγατε εσείς χτες?ζωηρουλη το μπεμπέ ή ύπνος σα το δικό Μου?

πρίν από 55 λεπτά , fairy-mary είπε:

ΚΑΛΗΜΈΡΑ Κορίτσια,

@P.L.L.πως είσαι;

Περαστικά σου κορίτσι μου.κατσε σπίτι.δεν είναι να πας δουλειά.να σε πιάσει και τπτ μες στο αμάξι καμια ζαλάδα.μη παίζεις με τη ζωή σου και του μωρού.ξεκουραση.Η Pll και η ανεμώνη έχουν ταλαιπωρηθεί με εμετους.ειδικα η ανεμώνη περισσότερο.εδω είναι στον 8ο και ακόμα ταλαιπωρειται.ρωτησε την μήπως έχει καμία συμβουλή κάτι.

πρίν από 29 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.πως πήγατε εσείς χτες?ζωηρουλη το μπεμπέ ή ύπνος σα το δικό Μου?

Περαστικά σου κορίτσι μου.κατσε σπίτι.δεν είναι να πας δουλειά.να σε πιάσει και τπτ μες στο αμάξι καμια ζαλάδα.μη παίζεις με τη ζωή σου και του μωρού.ξεκουραση.Η Pll και η ανεμώνη έχουν ταλαιπωρηθεί με εμετους.ειδικα η ανεμώνη περισσότερο.εδω είναι στον 8ο και ακόμα ταλαιπωρειται.ρωτησε την μήπως έχει καμία συμβουλή κάτι.

Όλα καλα!!!. Κουνουσε χερακια μωρέ μου!! Χαλαρουιτα!!! Αλλα δεν μας έκανε την χαρη να δούμε φύλο και μειναμε στο μαλλον κοριτσι παλι. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

11 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Περιζήτητο το αντρακι μου.να σου πω κάτι?Όταν μας είχες πει για την εγκυμοσύνη σου είχα ζηλέψει γτ εκείνες τις μέρες θα γεννούσα κανονικά και δεν ήμουν καλά.μοθ φαινόταν πολύ μακρινό και δεν περίμενα καν να έχω μείνει έγκυος με μια φορά και Όχι τελείως να έχει ολοκληρωθεί η πράξη μέσα.και μετα απο λίγες τσουπ σας είπα και το δικό μου.ειλικρινα αυτός ο μπέμπης είναι θαυμα για μενα.ηρθε τελείως ξαφνικά.ημασταν μαζί και με την elisavetkagia.θυμασαι?έχεις μάθει τπτ πως πάει?

Μπα οχι εχει χαθει εντελως δεν εχω μαθει κατι...

Σαν χτες μου φαινονται ρε loyloyka ολα αυτα πραγματικα και συγκινουμε! Και τα δικα μου και ολες εσας τις υπολοιπες που ανακοινωνατε τις εγκυμοσυνες σας! Λογικο να αισθανθηκες τοτε ετσι...αλλα ειδες που ηρθε το μικρο σου θαυματακι και ολα αλλαξαν! Να πανε ολα καλα για ολες μας ως το τελος και η καλυτερη ας τον παρει το γαμπρο :)

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Μπα οχι εχει χαθει εντελως δεν εχω μαθει κατι...

Σαν χτες μου φαινονται ρε loyloyka ολα αυτα πραγματικα και συγκινουμε! Και τα δικα μου και ολες εσας τις υπολοιπες που ανακοινωνατε τις εγκυμοσυνες σας! Λογικο να αισθανθηκες τοτε ετσι...αλλα ειδες που ηρθε το μικρο σου θαυματακι και ολα αλλαξαν! Να πανε ολα καλα για ολες μας ως το τελος και η καλυτερη ας τον παρει το γαμπρο :)

Χαχαχα τι έχει να τραβήξει ο γιος μου με τόσες νύφες  :) .Καλά θα πάνε για όλες μας.ειμαι πολύ αισιόδοξη!!!!!!!!!!

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

Όλα καλα!!!. Κουνουσε χερακια μωρέ μου!! Χαλαρουιτα!!! Αλλα δεν μας έκανε την χαρη να δούμε φύλο και μειναμε στο μαλλον κοριτσι παλι. 

Άλλη μια νύφη για το γιο μου ετοιμαζεται.χαμος θα γίνει!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...