Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, fairy-mary είπε:

Μόλις έκανα και ένα τρίτο...με ανακουφίζει ο εμετός άλλα για λιγο ...

Δε ξέρω τι είναι αυτο άλλα είναι βασανο

Ολα αλλάζουν μέσα σου, οι ορμόνες φταίνε...φάε καμία φρυγανιτσά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Κορίτσια ειμαι ακομα στο Αλεξάνδρα γιατι περιμένω να βγει και μια καλλιέργεια ούρων. Με έβαλαν στον καρδιοτοκογραφο και κατέγραψαν μονο κατι μικροσυσπάσεις. Βέβαια δεν πονούσα εκείνη την ωρα. Αλλα με καθησύχασαν πως φαίνονται ολα μια χαρά και ειναι μαλλον Braxton Hicks. Με έβαλαν και σε υπέρηχο και κάναμε και καλλιέργεια ούρων. Δε μπορώ να πω, νιώθω οτι με περιποιήθηκαν :-) Ελπιζω όντως να ειναι ολα καλα! 

@Luckystars μου ολα καλα, μονο κατι πονάκια ήθελε ο γιατρος να δουμε γιατι ειναι. Πες μου τα νέα σου!

• Μου αρέσει 7

Just now, P.L.L. είπε:

Κορίτσια ειμαι ακομα στο Αλεξάνδρα γιατι περιμένω να βγει και μια καλλιέργεια ούρων. Με έβαλαν στον καρδιοτοκογραφο και κατέγραψαν μονο κατι μικροσυσπάσεις. Βέβαια δεν πονούσα εκείνη την ωρα. Αλλα με καθησύχασαν πως φαίνονται ολα μια χαρά και ειναι μαλλον Braxton Hicks. Με έβαλαν και σε υπέρηχο και κάναμε και καλλιέργεια ούρων. Δε μπορώ να πω, νιώθω οτι με περιποιήθηκαν :-) Ελπιζω όντως να ειναι ολα καλα! 

@Luckystars μου ολα καλα, μονο κατι πονάκια ήθελε ο γιατρος να δουμε γιατι ειναι. Πες μου τα νέα σου!

Μπράβο! Όλα καλά λοιπόν! Αντε να ηρεμήσεις και εσυ!

• Μου αρέσει 1

preg.png

2 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@P.L.L.εχεις δικιο οντως οι συσπασεις φαινονται στο no stress και εμενα μου πετρωνε συνεχεια η κοιλια οταν ημουν εγκυος αλλα ητανε και απο τις τροφες πρεπει να τρωτε πολυ ελαφρια οχι φαγητα με σαλτσες και τετοια μπαχαρικα πολλα οχι οι εγκυουλες

@Flo flo εγω παντως σε καταλαβαινω και εγω ζηλευω αρκετες φορες δεν θα πω ψεμματα εξαλλου δεν εχει νοημα αλλα προσπαθω να το ξεπερασω υπαρχουν πολλες φορες που οπως ειπε και η @palmoira ενω ειμαι 29 χρονων και προσπαθω απο το 2017 να κανω παιδι μενω πανευκολα εγκυος αλλα ολα κακα και αναποδα ειχα αγχος ωχ τωρα τι θα γινει πως θα βγει η αυχενικη αραγε ωχ θα κανω παλι εξετασεις για τοξοπλασμα ωχ θα παω τουαλετα και αν δω αιμα ωχ εχω εξεταση κολπικη αραγε θα με προσεξουν αγχος αγχος αγχος και τι καταλαβα απο τις εγκυμοσυνες μου τιποτα και το μωρακι το αγχωνα και εγω αγχωνομουν και ηρθε η ωρα να καταλαβω ενα πραγμα μετα το τελευταιο πραγμα που μου συνεβη οτι κοριτσια τερμα το αγχος αληθεια οτι ειναι να γινει θα γινει και να αγχωθουμε δεν προκειται να το εμποδισουμε ωχ οποτε μην αγχνωνεσται πιστη δυναμη στον Θεο και θα τα καταφερουμε ολες μωρε που θα παει εως ποτε γκανεμια οποτε πλεον παρτο χαλαρα να χαιρεσαι να ακους για εγκυμοσυνες οπως και εγω θελει επεξεργασια με τον ευατο σου 

Ναι σε καταλαβαίνω Ε καλά θα μου περάσει είναι τις στιγμής που ξεσπάω κ μετά μου περνάει. 

Αχ κορίτσι δεν ξέρω τι πέρασες αλλά βλέπω ότι έχεις πισμωσει και είσαι δύναμη. Έτσι πρέπει.

Δεν παίζει θα μείνουμε εγκυες σε αυτήν την εποχή δύσκολα δεν μένεις να το θυμάσαι. Ότι κ να γίνει θα έχουμε μπεμπέ κάποια στιγμή να το θυμάσαι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. 

• Μου αρέσει 4

LolXp3.png

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Καλα είμαι κορίτσι μου σε ευχαριστώ..Είμαστε διακοπουλες.. Σου εύχομαι να όλα καλα και τα πονακια περαστικά! θα μπω να δω τα νέα σου

Σ ευχαριστώ κι εσενα  @Beboula25. Να τα περάσεις τελεια!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Τι σημαινει πετρωνει η κοιλια κορίτσια? Πως το καταλαβαίνεις?  Εμενα που πιανονται συχνα οι μυς γυρω απο τον αφαλο και με πονανε αρκετα ειναι νορμαλ?

Σκληραίνει. Δεν Είναι εοπως πάντα και κρατάει λίγα δευτερόλεπτα.ειναι πέτρα βρε παιδί μου.δεν ξέρω πώς Αλλιώς να στο περιγράψω.καο μπορεί να νιώσεις και ελαφρύ πόνο.

Γύρισα απο το γιατρό.708 γραμμάρια όλα Καλά.κοιμοταν το ζουζουνι μου.

Αν θυμάμαι καλά εδώ με κάποια κοπέλα κάναμε συζήτηση για την αίσθηση παλμού που νιώθουμε Όταν πιάνουμε τη κοιλιά.ρωτησα το γιατρό.μαλλον είναι από τον ομφάλιο. Είναι μπροστά και στο νιώθουμε.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

@P.L.L. μου,μπήκα να δω νέα σου....Περαστικα!Όλα καλά αγάπη,μπράβο!Εγώ πήγα τελικά για εξετάσεις,εύχομαι να είναι όλα καλά...ειδομεν!

@loyloy ,τι καλά!μεγαλωσε το ζουζουνι μωρέ!Πότε πέρασε ο καιρός.....ποτέ μας ανακοινωνες την χοριακή ποτέ έφτασε ολόκληρο πλασματακι!τέλεια!

@Flo flo μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι;)

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Luckystars είπε:

@P.L.L. μου,μπήκα να δω νέα σου....Περαστικα!Όλα καλά αγάπη,μπράβο!Εγώ πήγα τελικά για εξετάσεις,εύχομαι να είναι όλα καλά...ειδομεν!

@loyloy ,τι καλά!μεγαλωσε το ζουζουνι μωρέ!Πότε πέρασε ο καιρός.....ποτέ μας ανακοινωνες την χοριακή ποτέ έφτασε ολόκληρο πλασματακι!τέλεια!

@Flo flo μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι;)

Ελα μου ντε.θυμαμαξ Όταν σας έγραφα για θετικό τεστ και έτρεμα ολόκληρη

Τώρα έχω γίνει φούσκα.εχει πλάκα.καμαρωνω τη κοιλιά μου και την επιδεικνυω με καμάρι.αντε σύντομα.να ακούσουμε.κι άλλες εγκυμοσύνες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Ελα μου ντε.θυμαμαξ Όταν σας έγραφα για θετικό τεστ και έτρεμα ολόκληρη

Τώρα έχω γίνει φούσκα.εχει πλάκα.καμαρωνω τη κοιλιά μου και την επιδεικνυω με καμάρι.αντε σύντομα.να ακούσουμε.κι άλλες εγκυμοσύνες.

Εξ' ου και το καμάρι της μάνας.....Απο την κοιλιά;)

Αμήν για όλα τα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , loyloy είπε:

Σκληραίνει. Δεν Είναι εοπως πάντα και κρατάει λίγα δευτερόλεπτα.ειναι πέτρα βρε παιδί μου.δεν ξέρω πώς Αλλιώς να στο περιγράψω.καο μπορεί να νιώσεις και ελαφρύ πόνο.

Γύρισα απο το γιατρό.708 γραμμάρια όλα Καλά.κοιμοταν το ζουζουνι μου.

Αν θυμάμαι καλά εδώ με κάποια κοπέλα κάναμε συζήτηση για την αίσθηση παλμού που νιώθουμε Όταν πιάνουμε τη κοιλιά.ρωτησα το γιατρό.μαλλον είναι από τον ομφάλιο. Είναι μπροστά και στο νιώθουμε.

Ναι ναι εγω το ελεγα!!! Α ειναι ο ομφαλιος λωρος αυτος ο παλμος?? 

Γεια σου ρε @loyloy, πλάκα εχει το αγγελούδι σου! Εχει τις ωρες του πια. Τι σοκολάτες και βλακείες. Αυτος ξυπνάει το βραδυ! Μπράβο πάντως, ο γαμπρός αντρειωνεται! 

Σ ευχαριστώ @Luckystars κει πολυ χαίρομαι για εσενα που έκανες τις εξετάσεις σου. Να μας πεις τα αποτελεσματα!!! 

@Κελυ 32 τελικα αυτο που σας συμβαίνει με το τρέμουλο το έσω ακούσει κι απο άλλες κοπέλες. Νομιζω οτι είχα βρει κι ενα παλιό θέμα στο φόρουμ γι αυτο. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ναι ναι εγω το ελεγα!!! Α ειναι ο ομφαλιος λωρος αυτος ο παλμος?? 

Μου είπε Αυτό μάλλον.γτ παλμό μωρού δεν παίζει να το καταλαβαίνουμε έτσι , ούτε τον δικό μας.ομφαλιδα το πε βασικά.ο λώρος φαντάζομαι εννοούσε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , P.L.L. είπε:

Γεια σου ρε @loyloy, πλάκα εχει το αγγελούδι σου! Εχει τις ωρες του πια. Τι σοκολάτες και βλακείες. Αυτος ξυπνάει το βραδυ! Μπράβο πάντως, ο γαμπρός αντρειωνεται! 

Σ ευχαριστώ @Luckystars κει πολυ χαίρομαι για εσενα που έκανες τις εξετάσεις σου. Να μας πεις τα αποτελεσματα!!! 

@Κελυ 32 τελικα αυτο που σας συμβαίνει με το τρέμουλο το έσω ακούσει κι απο άλλες κοπέλες. Νομιζω οτι είχα βρει κι ενα παλιό θέμα στο φόρουμ γι αυτο. 

Θα γινει μαχη ποια θα τον πρωτο παρει αυτον τον αντρα :)

πρίν από 17 λεπτά , P.L.L. είπε:

Εγώ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον γλυκιά μου.....να είσαι καλά!

Άσχετο....για το τεστ παπ για θυμηστε μου πόσες μέρες μετά το τέλος εμ.ρυσεως πάμε;ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...