Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

Εγω ακομα περιμένω τον άντρα μου επο τη δουλειά για να παμε. Αλλα δε με εχει ξαναπιάσει οποτε πιστευω πως δεν θα καταφέρουμε και πολλα. Νομιζω πως αν ειναι συσπάσεις το μηχάνημα τις ανιχνεύει μονο την ωρα της συσπασης. 

@fairy-mary μήπως ειναι ζαλάδα και τάση λιποθυμίας; Ειναι φυσιολογικά! 

Μακάρι να ειναι τα Braxton Hicks @anemoni1989  κι εγω αυτα πιστευω οτι ειναι, αλλα ο γιατρος ειναι πολυ ψείρας. 

@Nansy29, @giotitsa, @Flo flo, @Luckystars Και οποια αλλαη προσπαθεί, μην απογοητεύεστε καθολου. Η ωρα σας πλησιάζει. Ετσι να το βλέπετε!

Μπορεί να σε βάλουν σε καρδιοτοκογραφο όποτε θα φανεί 

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 9 λεπτά , P.L.L. είπε:

Εγω ακομα περιμένω τον άντρα μου επο τη δουλειά για να παμε. Αλλα δε με εχει ξαναπιάσει οποτε πιστευω πως δεν θα καταφέρουμε και πολλα. Νομιζω πως αν ειναι συσπάσεις το μηχάνημα τις ανιχνεύει μονο την ωρα της συσπασης. 

Μακάρι να ειναι τα Braxton Hicks @anemoni1989  κι εγω αυτα πιστευω οτι ειναι, αλλα ο γιατρος ειναι πολυ ψείρας. 

@Nansy29, @giotitsa, @Flo flo, @Luckystars Και οποια αλλαη προσπαθεί, μην απογοητεύεστε καθολου. Η ωρα σας πλησιάζει. Ετσι να το βλέπετε!

Όχι ίλιγγος είναι και μόλις έκανα τον πρώτο μου εμετό 

aKX8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

@P.L.L.εχεις δικιο οντως οι συσπασεις φαινονται στο no stress και εμενα μου πετρωνε συνεχεια η κοιλια οταν ημουν εγκυος αλλα ητανε και απο τις τροφες πρεπει να τρωτε πολυ ελαφρια οχι φαγητα με σαλτσες και τετοια μπαχαρικα πολλα οχι οι εγκυουλες

@Flo flo εγω παντως σε καταλαβαινω και εγω ζηλευω αρκετες φορες δεν θα πω ψεμματα εξαλλου δεν εχει νοημα αλλα προσπαθω να το ξεπερασω υπαρχουν πολλες φορες που οπως ειπε και η @palmoira ενω ειμαι 29 χρονων και προσπαθω απο το 2017 να κανω παιδι μενω πανευκολα εγκυος αλλα ολα κακα και αναποδα ειχα αγχος ωχ τωρα τι θα γινει πως θα βγει η αυχενικη αραγε ωχ θα κανω παλι εξετασεις για τοξοπλασμα ωχ θα παω τουαλετα και αν δω αιμα ωχ εχω εξεταση κολπικη αραγε θα με προσεξουν αγχος αγχος αγχος και τι καταλαβα απο τις εγκυμοσυνες μου τιποτα και το μωρακι το αγχωνα και εγω αγχωνομουν και ηρθε η ωρα να καταλαβω ενα πραγμα μετα το τελευταιο πραγμα που μου συνεβη οτι κοριτσια τερμα το αγχος αληθεια οτι ειναι να γινει θα γινει και να αγχωθουμε δεν προκειται να το εμποδισουμε ωχ οποτε μην αγχνωνεσται πιστη δυναμη στον Θεο και θα τα καταφερουμε ολες μωρε που θα παει εως ποτε γκανεμια οποτε πλεον παρτο χαλαρα να χαιρεσαι να ακους για εγκυμοσυνες οπως και εγω θελει επεξεργασια με τον ευατο σου 

xfHlp3.png

πρίν από 44 λεπτά , Nansy29 είπε:

@palmoira χαίρομαι που είναι όλα καλά.υπομονη Τώρα αν πρέπει να μείνεις κρεβάτι.σημασια έχει να είναι όλα καλά.

@fairy-mary ο ίλιγγος μπορεί να είναι και από την εγκυμοσύνη.ξεκουρασου 

@Κελυ 32 τι το ήθελες το τραπέζι βρε κορίτσι μου;

@giotitsa σε καταλαβαίνω.περιμενω Τώρα κι εγώ πως και πως να έρθει το ραντεβού με τον γιατρο 18 Σεπτέμβρη για να μας πει τι θα κάνουμε.κι ελπίζω να μας πει να ξεκινήσουμε προσπάθειες άμεσα. Με έχει πιάσει μια ανυπομονησια.παρεα θα είμαστε στην αναμονή.

@P.L.L.περιμένουμε νέα σου!

Τα φιλιά μου σε όλες!

Ειχε γενεθλια ο αντρας μου και καλεσα δυο φιλικα ζευγαρια...αλλα τελικα μου βγηκε ο πατος!!

πρίν από 40 λεπτά , P.L.L. είπε:

@P.L.L. μου,συγγνώμη....Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τι εγραψες.....Τι έχει συμβεί;Γιατί θα πας μαιευτήριο;Μην αγχώνεσαι....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

@palmoira τι ωρα πας στον γιατρο; Καλη επιτυχία! 

@Luckystars, @giotitsa, @Beboula25 Και όλες οι κοπέλες που εχουμε μέρες να πάρουμε νέα τι κάνετε; Εγω εχω ερθει για καμπύλη ζαχαρου. 

Καλα είμαι κορίτσι μου σε ευχαριστώ..Είμαστε διακοπουλες.. Σου εύχομαι να όλα καλα και τα πονακια περαστικά! θα μπω να δω τα νέα σου

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια, 

Μίλησα με τη γιατρό μου είπε ότι κατά κύριο λόγο ο ίλιγγος δεν είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης και ότι Αν συνεχιστεί να κοιτάξω το αυτί μου.

Έκανα και δεύτερο εμετό και τώρα αισθάνομαι κάπως καλύτερα.

Τις είπα ότι τα καφέ συνεχίζονται και μου είπε να βάζω και ένα υποθετο v asclor κάθε βράδυ.

Δε ξέρω κορίτσια ανησυχώ.. 

aKX8p2.png

9 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@P.L.L. γλυκια μου καλημερα εγω ειμαι καλα ειμαι ηρεμη απλα εχω τοσα πολλα στο κεφαλι μου θελω να κανω τις τελευταιες εξετασεις μου και να ξεκινησω νιωθω σαν ενα παιδακι που ετοιμαζονται να του κανουν δωρο σαν χαζη κανω ειμαι ολη μερα σαν χαζο με ενα χαμογελο χαχααχχχαα γλυκιες μου εσεις ολες τι κανετε @palmoiraσε σκεφτομαι συνεχεια @Luckystars γλυκουλα μου εσυ ..... @fairy-mary πως παει το σπορακι σου ;;; @kido @Flo flo @Smile89 @*ζουζουνα*!!! @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @anemoni1989 @Diavolitsaειμαστε πολλες ακομα συγνωμη αν ξεχναω και αλλες 

αχ κοριτσάκι μου εγώ σήμερα δεν είμαι κ πολύ καλά έχω κομαρες κ ρίγη,μάλλον κάποια ίωση ευτυχώς μέχρι 37.4 έκανα...με ντεπον ένα το πρωί κ ενα το απόγευμα που ανέβαινε πάλι είμαι καλύτερα,αλλά έχω κ τις αναγουλες κ εμετό που κάμω όλη μέρα,ευτυχώς εμετό 1 έκαναν το πρωί,αν φάω τα βγάζω δυστυχώς..συν εδώ κ 2 μέρες έχω λίγο αίμα από τον ποπο ,έχω μια αιμορροΐδα εξωτερική,τώρα την Τετάρτη έχω γυναικολόγο οπότε θα δει κ θα μου πει...εύχομαι να είναι από εκεί κ όχι από το έντερο..γενικά έχω σπαστική κολίτιδα κ από την.αρχή της εγκυμοσύνης αυτής με ενοχλεί λίγο..αυτά..γι'αυτά δεν πολύ μπαίνω..θα έχω νεότερα.

πρίν από 8 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

Μίλησα με τη γιατρό μου είπε ότι κατά κύριο λόγο ο ίλιγγος δεν είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης και ότι Αν συνεχιστεί να κοιτάξω το αυτί μου.

Τις είπα ότι τα καφέ συνεχίζονται και μου είπε να βάζω και ένα υποθετο v asclor κάθε βράδυ.

ιλιγγους έχω κ εγώ ανά διαστήματα αυτό που έχω είναι ίλιγγος θέσεως...αλλά έχω κ παρά πολλές ζαλάδες ,όπως κ σήμερα κόντεψα 2 φορές να πέσω κάτω..αλλά ευτυχώς πρόλαβα ξάπλωσα στον καναπέ.πάντως Ναι αν συνεχίσουν θέλεις ωρυλα..εγώ τους είχα για 1 μήνα και όταν είχε πρωτοξεκινησει.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 12 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

αχ κοριτσάκι μου εγώ σήμερα δεν είμαι κ πολύ καλά έχω κομαρες κ ρίγη,μάλλον κάποια ίωση ευτυχώς μέχρι 37.4 έκανα...με ντεπον ένα το πρωί κ ενα το απόγευμα που ανέβαινε πάλι είμαι καλύτερα,αλλά έχω κ τις αναγουλες κ εμετό που κάμω όλη μέρα,ευτυχώς εμετό 1 έκαναν το πρωί,αν φάω τα βγάζω δυστυχώς..συν εδώ κ 2 μέρες έχω λίγο αίμα από τον ποπο ,έχω μια αιμορροΐδα εξωτερική,τώρα την Τετάρτη έχω γυναικολόγο οπότε θα δει κ θα μου πει...εύχομαι να είναι από εκεί κ όχι από το έντερο..γενικά έχω σπαστική κολίτιδα κ από την.αρχή της εγκυμοσύνης αυτής με ενοχλεί λίγο..αυτά..γι'αυτά δεν πολύ μπαίνω..θα έχω νεότερα.

ιλιγγους έχω κ εγώ ανά διαστήματα αυτό που έχω είναι ίλιγγος θέσεως...αλλά έχω κ παρά πολλές ζαλάδες ,όπως κ σήμερα κόντεψα 2 φορές να πέσω κάτω..αλλά ευτυχώς πρόλαβα ξάπλωσα στον καναπέ.πάντως Ναι αν συνεχίσουν θέλεις ωρυλα..εγώ τους είχα για 1 μήνα και όταν είχε πρωτοξεκινησει.

Ήταν από την εγκυμοσυνη;

Η κάτι αλλο;

aKX8p2.png

πρίν από 21 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

Μήπως μπερδεύεις τον ίλιγγο με τη ναυτία;;η ναυτία είναι 100% σύμπτωμα εγκυμοσύνης και συνήθως ανακουφίζεσαι με εμετό. Σίγουρα αν νομίζεις ότι είναι κάτι άλλο πήγαινε σε ωριλα.

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Nansy29 είπε:

Μήπως μπερδεύεις τον ίλιγγο με τη ναυτία;;η ναυτία είναι 100% σύμπτωμα εγκυμοσύνης και συνήθως ανακουφίζεσαι με εμετό. Σίγουρα αν νομίζεις ότι είναι κάτι άλλο πήγαινε σε ωριλα.

Αφού ήμουν ξαπλωμένη και γύριζαν τα πράγματα γύρω μου σα να είμαι μεθυσμένη...

Δεν είναι ζαλάδα.

Τελοσπαντων θα δείξει.. 

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Δεν είναι ζαλάδα.

Τελοσπαντων θα δείξει.. 

Αυτό είναι η ναυτία.κι εγω το ίδιο είχα στις εγκυμοσυνες.να γυριζουν όλα όταν είσαι ξαπλωμένη ανακατωσούρα τάση για εμετό και μετά εμετο..τα συμπτώματα ήρθαν κορίτσι μου!καλό σημάδι αυτο!ταλαιπωρία βέβαια.υπομονη για το μπεμπε.

Βέβαια γιατρός δεν είμαι..αλλα για συμπτώματα μου φαινόνται.θα σου πουν και οι άλλες κοπέλες.

πρίν από 8 λεπτά , fairy-mary είπε:

Δεν είναι ζαλάδα.

Τελοσπαντων θα δείξει.. 

Μήπως σε πειραξε το χάπι της προγεστερονης? Είσαι καλύτερα μετά τον εμετο?

4 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

@giotitsa γλυκειά μου εδώ περιμένω την Πέμπτη να πάω στον γιατρό να δει εάν τλκ φύγαμε οι Κύστες .Εγώ από αύριο ξεκινάω τις προσπάθειες(αν κ μου είπε να περιμένω μέχρι την Πέμπτη να μην έρθω σ επαφή) αλλά ο σύζυγός μ δεν αντέχει άλλο χαχαχαχα. Ντάξει μια επαφή δεν βλάπτει μέχρι την Πέμπτη ..

@fairy-mary @palmoira @Smile89 @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @Μάντη @kido @Luckystars @Beboula25 τα φιλιά μου φιλενάδες. 

@Κελυ 32 @loyloy @P.L.L. τα φιλιά μου στις γλυκούλες μ κ όλα θα πάνε τέλεια. 

Δεν χάθηκα σας παρακολουθώ...:x

Καλά είμαι γλυκια μου!αδιαθετησα νωρίτερα κ αναβάλλεται ο γιατρός για την άλλη βδομάδα!!οποτε άλλη μια βδομάδα!!!

4 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα,Καλή εβδομάδα,Χρόνια Πολλά!

Δεν μπαίνω πολύ συχνά,παρακολουθώ όμως τα νέα σας....Όλα ευχάριστα και χαίρομαι!

@palmoira μου,η υπομονή και η πίστη  σου θα σε ανταμείψουν....θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες....σε κάθε δυσκολία να θυμάσαι τα χεράκια ποδαράκια!

@P.L.L. μου σε ευχαριστώ που ρωτας.....καλα Αποτελέσματα για την καμπύλη,ολα μια χαρά θα είναι!φιλάκια!

@giotitsa μου γλυκιά εσύ....έρχονται τα όμορφα...λίγο υπομονή ακόμα!σε φιλώ!

@flo @Flo flo μου,Καλή αρχή!όλα θα πάνε τέλεια,θα το δεις!

@Beboula25 μου,σε σκέφτομαι,σε φιλώ!

@fairy-mary νεραιδουλα,όλα όμορφα!Μπράβο!Φιλάκια!

@ΒαλεντιναΧρηστος πως είστε;χαδακια!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια καΙ σε όσα ξεχνάω!

Βασιλικουλα,φιλιά!

@loyloy @Κελυ 32 @Nicol_ @Nansy29 @anemoni1989 @pam_bgr@*ζουζουνα*!!! @Smile89 @kido @nadiaki165 @Μάντη @smaro30 @athinoulitsa

Φιλια κ σε σένα κ καλη εβδομάδα!!

xuBjp3.png

πρίν από 21 λεπτά , kido είπε:

Μήπως σε πειραξε το χάπι της προγεστερονης? Είσαι καλύτερα μετά τον εμετο?

Μόλις έκανα και ένα τρίτο...με ανακουφίζει ο εμετός άλλα για λιγο ...

Δε ξέρω τι είναι αυτο άλλα είναι βασανο

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...