Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Flo flo είπε:

@giotitsa γλυκειά μου εδώ περιμένω την Πέμπτη να πάω στον γιατρό να δει εάν τλκ φύγαμε οι Κύστες .Εγώ από αύριο ξεκινάω τις προσπάθειες(αν κ μου είπε να περιμένω μέχρι την Πέμπτη να μην έρθω σ επαφή) αλλά ο σύζυγός μ δεν αντέχει άλλο χαχαχαχα. Ντάξει μια επαφή δεν βλάπτει μέχρι την Πέμπτη ..

@fairy-mary @palmoira @Smile89 @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @Μάντη @kido @Luckystars @Beboula25 τα φιλιά μου φιλενάδες. 

@Κελυ 32 @loyloy @P.L.L. τα φιλιά μου στις γλυκούλες μ κ όλα θα πάνε τέλεια. 

Δεν χάθηκα σας παρακολουθώ...:x

Βουρ! Να το ευχαριστηθείτε κορίτσι μου! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 53 λεπτά , Flo flo είπε:

@fairy-mary @palmoira @Smile89 @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @Μάντη @kido @Luckystars @Beboula25 τα φιλιά μου φιλενάδες. 

@Κελυ 32 @loyloy @P.L.L. τα φιλιά μου στις γλυκούλες μ κ όλα θα πάνε τέλεια. 

Δεν χάθηκα σας παρακολουθώ...:x

Γλυκια μου ολα καλα κ εγω κ η μπεμπα!! βουρ στο συζηγουλη....!!!:wub: Να περνας ομορφαα!!

πρίν από 31 λεπτά , Luckystars είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα,Καλή εβδομάδα,Χρόνια Πολλά!

Δεν μπαίνω πολύ συχνά,παρακολουθώ όμως τα νέα σας....Όλα ευχάριστα και χαίρομαι!

@palmoira μου,η υπομονή και η πίστη  σου θα σε ανταμείψουν....θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες....σε κάθε δυσκολία να θυμάσαι τα χεράκια ποδαράκια!

@P.L.L. μου σε ευχαριστώ που ρωτας.....καλα Αποτελέσματα για την καμπύλη,ολα μια χαρά θα είναι!φιλάκια!

@giotitsa μου γλυκιά εσύ....έρχονται τα όμορφα...λίγο υπομονή ακόμα!σε φιλώ!

@flo @Flo flo μου,Καλή αρχή!όλα θα πάνε τέλεια,θα το δεις!

@Beboula25 μου,σε σκέφτομαι,σε φιλώ!

@fairy-mary νεραιδουλα,όλα όμορφα!Μπράβο!Φιλάκια!

@ΒαλεντιναΧρηστος πως είστε;χαδακια!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια καΙ σε όσα ξεχνάω!

Βασιλικουλα,φιλιά!

@loyloy @Κελυ 32 @Nansy29 @anemoni1989 @pam_bgr@*ζουζουνα*!!! @Smile89 @kido @nadiaki165 @Μάντη @smaro30 @athinoulitsa

Καλα κοριτσι μ!! Εσυ τι κανεις;;καλη εβδομαδα και χρονια πολλα υγεια πανω απο ολαα!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Μόλις έμαθα ότι άλλη μια φίλη μ είναι έγκυος....με προσπάθεια 2 μηνών. 

Δεν ξέρω τι να πω πλέον έχω νευριάσει παρά πολύ. Μου την δίνει όλο αυτό που μένουν έτσι τοσοοοοο εύκολα...κοριτσια μ έπιασε τώρα...

Θα μου περάσει....

LolXp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

Δεν ξέρω τι να πω πλέον έχω νευριάσει παρά πολύ. Μου την δίνει όλο αυτό που μένουν έτσι τοσοοοοο εύκολα...κοριτσια μ έπιασε τώρα...

Θα μου περάσει....

Σκέψου το αλλιώς.... να χαρείς με την χαρα τους κ δεν θα νοιωθεις ετσι!! Θα έρθει κ η ώρα η δικη σου και τότε θα χαρούν κι εκείνες με σένα!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

Θα μου περάσει....

Μη θυμώνεις και μη το σκέφτεσαι καθόλου. Εμάς όλοι οι φίλοι μας έχουν ήδη κάνει από 2 παιδιά, πανεύκολα και εμεις ακόμη εδώ και 5 χρόνια προσπαθούμε. Καμία φίλη ή γνωστή μου δεν δυσκολεύτηκε, είχαν όλες τις τέλειες εγκυμοσύνες χωρίς κανενα πρόβλημα και με το που αποφάσιζαν να κάνουν παιδί στο 3μηνο τα κατάφερναν. Δυστυχώς για κάποιες από εμάς τα αυτονόητα είναι πολύ δύσκολα. Σημασία έχει να μη το βάζουμε κάτω και να προσπαθούμε. Να μην μένουμε σε στερεότυπα και να αξιοποιούμε την επιστήμη στο βαθμό που θέλει βέβαια ο καθένας. Σύντομα θα έρθει και το δικό σου γλυκιά μου. Μη στεναχωριέσαι 

• Μου αρέσει 4

preg.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Και @Κελυ 32  κορίτσια Εγώ έχω συσπάσεις εδώ και 1 μήνα.μου Αύξησε μαγνησιο και utrogestan κολπικα κάθε βράδυ.παντως αν σας πετρωνει η κοιλιά πείτε το στο γιατρό.οπως είπε και η PLL είναι συσπαση αυτό. Ελέγχεται με χάπια δεν είναι κάτι.εμενα με έχει καθησυχάσει πολύ ο γιατρός.

@P.L.L. μου παθαίνεις κι Εσύ και σου Παν να σε παρακολουθήσουν?

Τι σημαινει πετρωνει η κοιλια κορίτσια? Πως το καταλαβαίνεις?  Εμενα που πιανονται συχνα οι μυς γυρω απο τον αφαλο και με πονανε αρκετα ειναι νορμαλ?

DanXp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nicol_ είπε:

Τι σημαινει πετρωνει η κοιλια κορίτσια? Πως το καταλαβαίνεις?  Εμενα που πιανονται συχνα οι μυς γυρω απο τον αφαλο και με πονανε αρκετα ειναι νορμαλ?

Σκληραίνει πολύ η κοιλιά σου σε συγκεκριμένο σημείο.  Εάν σου συμβεί θα το καταλάβεις σίγουρα είναι πολύ χαρακτηριστικό. 

preg.png

πρίν από 5 λεπτά , palmoira είπε:

Σκληραίνει πολύ η κοιλιά σου σε συγκεκριμένο σημείο.  Εάν σου συμβεί θα το καταλάβεις σίγουρα είναι πολύ χαρακτηριστικό. 

Εγώ νόμιζα ολόκληρη, καποιες φορές εγώ την νοιώθω όλη αρκετα σφιχτή αλλα χωρις πονο. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Εγώ νόμιζα ολόκληρη, καποιες φορές εγώ την νοιώθω όλη αρκετα σφιχτή αλλα χωρις πονο. 

Ναι και ολόκληρη αλλά είναι πολύ χαρακτηριστικό. Υπάρχουν και συσπάσεις που συμβαίνουν φυσιολογικά για να προετοιμαστεί η μήτρα κοντά στην 30η εβδομάδα. 

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

Ναι και ολόκληρη αλλά είναι πολύ χαρακτηριστικό. Υπάρχουν και συσπάσεις που συμβαίνουν φυσιολογικά για να προετοιμαστεί η μήτρα κοντά στην 30η εβδομάδα. 

Σε κάθε περίπτωση οι συσπάσεις πρέπει να αναφέρονται στο γιατρό 

preg.png

@palmoira κορίτσι μου, πολύ χαρηκα!!! Ξάπλα λοιπον τωρα και δίνε μονο εντολές!!! Δν αξίζει το ρίσκο!!!!!

@P.L.L. περιμένουμε νέα σου απ το μαιευτηριο!!!

Εμένα κορίτσια πέτρωσε 2 φορές έως τωρα η κοιλιά μου... Μου αυξησε ο γιατρος το μαγνησιο γτ λεει ειναι πολύνωρίς ακομα για εντονες συσπάσεις και γενικά να μην πολυκουράζομαι... Οσον αφορά πονάκια περιόδου και σουβλιές χαμηλά, αυτές μου είπε είναι προπαρασκευαστικές συσπάσεις (Braxton Higks λέγονται) και είναι καλές, τις θέλουμε γτ προετοιμάζουν το σώμα για τον τοκετό.... Ο πόνος στο ηβικό οστό και τη μεση μου είπε είναι γτ εξακολουθούν και ανοιγουν τα οστα για να διεκπερωθεί με επιτυχία ο τοκετός...

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , palmoira είπε:

Αρα αυρο που ανεφερα δεν εχει σχεση ετσι? Με τον πονο γυρω απο τον αφαλο

DanXp2.png

@palmoira χαίρομαι που είναι όλα καλά.υπομονη Τώρα αν πρέπει να μείνεις κρεβάτι.σημασια έχει να είναι όλα καλά.

@fairy-mary ο ίλιγγος μπορεί να είναι και από την εγκυμοσύνη.ξεκουρασου 

@Κελυ 32 τι το ήθελες το τραπέζι βρε κορίτσι μου;

@giotitsa σε καταλαβαίνω.περιμενω Τώρα κι εγώ πως και πως να έρθει το ραντεβού με τον γιατρο 18 Σεπτέμβρη για να μας πει τι θα κάνουμε.κι ελπίζω να μας πει να ξεκινήσουμε προσπάθειες άμεσα. Με έχει πιάσει μια ανυπομονησια.παρεα θα είμαστε στην αναμονή.

@P.L.L.περιμένουμε νέα σου!

Τα φιλιά μου σε όλες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Nansy29 είπε:

@palmoira χαίρομαι που είναι όλα καλά.υπομονη Τώρα αν πρέπει να μείνεις κρεβάτι.σημασια έχει να είναι όλα καλά.

@fairy-mary ο ίλιγγος μπορεί να είναι και από την εγκυμοσύνη.ξεκουρασου 

@Κελυ 32 τι το ήθελες το τραπέζι βρε κορίτσι μου;

@giotitsa σε καταλαβαίνω.περιμενω Τώρα κι εγώ πως και πως να έρθει το ραντεβού με τον γιατρο 18 Σεπτέμβρη για να μας πει τι θα κάνουμε.κι ελπίζω να μας πει να ξεκινήσουμε προσπάθειες άμεσα. Με έχει πιάσει μια ανυπομονησια.παρεα θα είμαστε στην αναμονή.

@P.L.L.περιμένουμε νέα σου!

Τα φιλιά μου σε όλες!

@Nansy29 πως σε καταλαβαινω νιωθω οτι ειμαι στρατο και μετραω τις μερες που θα βγω χχααχαχαχαχχα οτι ναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν χααααχχαα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Εγω ακομα περιμένω τον άντρα μου επο τη δουλειά για να παμε. Αλλα δε με εχει ξαναπιάσει οποτε πιστευω πως δεν θα καταφέρουμε και πολλα. Νομιζω πως αν ειναι συσπάσεις το μηχάνημα τις ανιχνεύει μονο την ωρα της συσπασης. 

@fairy-mary μήπως ειναι ζαλάδα και τάση λιποθυμίας; Ειναι φυσιολογικά! 

Μακάρι να ειναι τα Braxton Hicks @anemoni1989  κι εγω αυτα πιστευω οτι ειναι, αλλα ο γιατρος ειναι πολυ ψείρας. 

@Nansy29, @giotitsa, @Flo flo, @Luckystars Και οποια αλλαη προσπαθεί, μην απογοητεύεστε καθολου. Η ωρα σας πλησιάζει. Ετσι να το βλέπετε!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...