Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , fairy-mary είπε:

Ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά κορίτσια νυστάζω υπερβολικά νομίζω θα κοιμηθώ στον υπολογιστή...

Εντάξει δε μπορώ να τα ξεχάσω και τελείως...θα προτιμούσα να μη τα εχω για να είμαι  ειλικρινής!

Αλλά τι να κάνουμε 

Προσπαθησε να μην κουράζεσαι στη δουλειά όσο μπορείς και να μην κάθεσαι συνεχόμενα για πολλές ώρες. Εγώ μετά τα τελευταία γεγονότα δεν το βλέπω να γυρνάω ξανά στη δουλειά. Τουλάχιστον για τις επόμενες εβδομάδες. Είναι και η δουλειά μου εξω με πολύ περπάτημα και οδήγηση και δεν θέλω να το ρισκάρω. Ο μόνος λόγος που ήθελα να γυρίσω είναι το οικονομικό αλλα δεν αξίζει το ρίσκο. Εσυ καμία άδεια δεν μπορείς να πάρεις από το γιατρό σου? 

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 7 λεπτά , palmoira είπε:

Προσπαθησε να μην κουράζεσαι στη δουλειά όσο μπορείς και να μην κάθεσαι συνεχόμενα για πολλές ώρες. Εγώ μετά τα τελευταία γεγονότα δεν το βλέπω να γυρνάω ξανά στη δουλειά. Τουλάχιστον για τις επόμενες εβδομάδες. Είναι και η δουλειά μου εξω με πολύ περπάτημα και οδήγηση και δεν θέλω να το ρισκάρω. Ο μόνος λόγος που ήθελα να γυρίσω είναι το οικονομικό αλλα δεν αξίζει το ρίσκο. Εσυ καμία άδεια δεν μπορείς να πάρεις από το γιατρό σου? 

δε κουράζομαι ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση, στο γραφείο είμαι , απλά θα πρέπει να το πώ σύντομα για να μη με στέλνουν ταξίδια.

μου είπε η γιατρός ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που έχω και όσο αισθάνομαι καλά να πηγαίνω στη δουλειά γιατί βοηθάει την ψυχολογία μου και το να κάθεσαι στο κρεβάτι δύσκολο είναι.

βέβαια αν δεν αισθανθώ καλά θα μου γράψει άδεια.

απλά ήλπιζα ότι δε θα έχω άλλα καφέ μετά από 4 μέρες, βέβαια είναι πολύ πιο λίγα και πολύ πιο αραιά αλλά δε παύουν να υπάρχουν.

Ισως την πάρω ένα τηλέφωνο το απόγευμα να τη ρωτήσω και ελπίζω την παρασκευή που θα πάω για υπέρηχο να είναι όλα καλά.

aKX8p2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παει, πέρασε και το βασανιστήριο με τη γλυκόζη. Τωρα ελπιζω να βγουν καλα τα αποτελεσματα. 

Άλλη μια ερώτηση: κάποιες μέρες στα ξαφνικά ένιωθα κατι σουβλίτσες χαμηλά στην κοιλιά. Αλλα δεν κρατούσαν πολυ. Εχθές το βραδυ τις είχα πιο έντονα και κρατούσαν πιο πολλή ωρα. Τωρα που ξάπλωσα στον καναπέ παλι με έπιασαν. Εσείς τις έχετε ή μονο εγω; 

Βασιλική εγω την καμπύλη ζαχαρου την εκανα σημερα που ειμαι 27+2. Ειδα ομως οτι μέχρι την 28η εβδομαδα ειναι οκ. Και βασικά περίπου τωρα μου ειχε πει ο γιατρος να την κανω.

Μπραβο @palmoira

πρίν από 53 λεπτά , fairy-mary είπε:

δε κουράζομαι ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση, στο γραφείο είμαι , απλά θα πρέπει να το πώ σύντομα για να μη με στέλνουν ταξίδια.

μου είπε η γιατρός ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που έχω και όσο αισθάνομαι καλά να πηγαίνω στη δουλειά γιατί βοηθάει την ψυχολογία μου και το να κάθεσαι στο κρεβάτι δύσκολο είναι.

βέβαια αν δεν αισθανθώ καλά θα μου γράψει άδεια.

απλά ήλπιζα ότι δε θα έχω άλλα καφέ μετά από 4 μέρες, βέβαια είναι πολύ πιο λίγα και πολύ πιο αραιά αλλά δε παύουν να υπάρχουν.

Ισως την πάρω ένα τηλέφωνο το απόγευμα να τη ρωτήσω και ελπίζω την παρασκευή που θα πάω για υπέρηχο να είναι όλα καλά.

Όσο είναι καφέ και δεν πονάς μην αγχώνεσαι. Αυτά τα καφέ είναι παλιό οξειδωμένο αίμα και πρέπει να φεύγουν. Εμένα στην πρώτη αποκόλληση τα καφέ κράτησαν περίπου 2 εβδομάδες. 

preg.png

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!! Μόλις γυρίσαμε σπίτι! Έχω ένα τεράστιο αιμάτωμα από μια αρκετά μεγάλη αποκόλληση αλλά το μωρό μου είναι καλά! Καρδούλα ακούσαμε και κούναγε χεράκια και ποδαράκια! Ηρέμησα! 

Για την καμπύλη σακχάρου έχω να σας πω ένα κόλπο φοβερό....κόβετε ένα λεμονι στη μέση και παίρνετε το μισό μαζί σας. Πριν πιείτε τη γλυκόζη στρίβετε το μισό λεμονάκι μέσα και το πίνετε! Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο αποτέλεσμα και η γεύση είναι μια ωραιότατη λεμονάδα! 

Πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα! Τωρα να εισαι ηρεμη...ξαπλα και ολα θα οανε τελεια!!!

πρίν από 52 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παει, πέρασε και το βασανιστήριο με τη γλυκόζη. Τωρα ελπιζω να βγουν καλα τα αποτελεσματα. 

Άλλη μια ερώτηση: κάποιες μέρες στα ξαφνικά ένιωθα κατι σουβλίτσες χαμηλά στην κοιλιά. Αλλα δεν κρατούσαν πολυ. Εχθές το βραδυ τις είχα πιο έντονα και κρατούσαν πιο πολλή ωρα. Τωρα που ξάπλωσα στον καναπέ παλι με έπιασαν. Εσείς τις έχετε ή μονο εγω; 

Βασιλική εγω την καμπύλη ζαχαρου την εκανα σημερα που ειμαι 27+2. Ειδα ομως οτι μέχρι την 28η εβδομαδα ειναι οκ. Και βασικά περίπου τωρα μου ειχε πει ο γιατρος να την κανω.

Μπραβο @palmoira

Ευχομαι καλα αποτελεσματα με την καμπυλη! Τελικα μου φαινεται ειμαι η μονη που την εκανα πολυ νωρις!

Οσο για τις σουβλιες και εγω τις εχω καποιες φορες και ειδικα αμα κουραστω...οπως χθες που ειχα τραπεζι σπιτι κςι τα ειδα ολα!!! Τουμπανο η κοιλια μοθ στο πετρωμα απο την κουραση!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα! Τωρα να εισαι ηρεμη...ξαπλα και ολα θα οανε τελεια!!!

Ευχομαι καλα αποτελεσματα με την καμπυλη! Τελικα μου φαινεται ειμαι η μονη που την εκανα πολυ νωρις!

Οσο για τις σουβλιες και εγω τις εχω καποιες φορες και ειδικα αμα κουραστω...οπως χθες που ειχα τραπεζι σπιτι κςι τα ειδα ολα!!! Τουμπανο η κοιλια μοθ στο πετρωμα απο την κουραση!

@Κελυ 32 μου το πέτρωμα δεν ειναι κούραση. Ειναι σύσπαση. Το εχεις πει στον γιατρο; Εγω τωρα τον πηρα τηλ και μου ειπε να πάω στο Αλεξάνδρα μετα τις 6 να με παρακολουθήσουν. 

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Κελυ 32 μου το πέτρωμα δεν ειναι κούραση. Ειναι σύσπαση. Το εχεις πει στον γιατρο; Εγω τωρα τον πηρα τηλ και μου ειπε να πάω στο Αλεξάνδρα μετα τις 6 να με παρακολουθήσουν. 

Και @Κελυ 32  κορίτσια Εγώ έχω συσπάσεις εδώ και 1 μήνα.μου Αύξησε μαγνησιο και utrogestan κολπικα κάθε βράδυ.παντως αν σας πετρωνει η κοιλιά πείτε το στο γιατρό.οπως είπε και η PLL είναι συσπαση αυτό. Ελέγχεται με χάπια δεν είναι κάτι.εμενα με έχει καθησυχάσει πολύ ο γιατρός.

@P.L.L. μου παθαίνεις κι Εσύ και σου Παν να σε παρακολουθήσουν?

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Και @Κελυ 32  κορίτσια Εγώ έχω συσπάσεις εδώ και 1 μήνα.μου Αύξησε μαγνησιο και utrogestan κολπικα κάθε βράδυ.παντως αν σας πετρωνει η κοιλιά πείτε το στο γιατρό.οπως είπε και η PLL είναι συσπαση αυτό. Ελέγχεται με χάπια δεν είναι κάτι.εμενα με έχει καθησυχάσει πολύ ο γιατρός.

Εμενα δε μου πετρώνει. Σουβλιες χαμηλά μου ρίχνει. Αλλα σημερα οι σουβλιες αυτές κρατάνε αρκετή ωρα. Νομιζω ειναι χειρότερα αν ειμαι ξαπλωμένη, ειδικά ανάσκελα. Μαγνήσιο δε μου εχει δώσει καθολου. Μονο ενα σίδηρο την ημέρα παίρνω. Για να δουμε τι θα πουν και στο Αλεξάνδρα σημερα. 

Κοριτσια οντως τα πετρώματα είναι συσπάσεις και πρέπει οπωσδήποτε να τα λέτε στο γιατρό σας. Οι σουβλιες είναι συνήθως μυικοι πόνοι που είναι φυσιολογικοί εάν σκεφτείτε τι γίνεται εκεί κάτω και πόσο αλλάζει το σώμα και η δομή της μήτρας! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 23 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι ναι το εχω πει πολλες φορες αλλα δεν βλεπει στον υπερηχο συσπασεις...Μου αυξησε το μαγνησιο και μ ειπε απλα αμα το νιωθω να ξεκουραζομαι! 

πρίν από 17 λεπτά , loyloy είπε:

@P.L.L. μου παθαίνεις κι Εσύ και σου Παν να σε παρακολουθήσουν?

Εμενα μ ειπε οτι δεν βλεπει να εχω συσπασεις...Μου αυξησε ομως το μαγνησιο και μ ειπε οταν το παθαινω να ξαπλωνω..Αυτο προσπαθω να κανω γενικα αλλα καποιες φορες ειναι ανεφικτο να μην κουραζεσαι!

πρίν από 26 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ενημερωσε μας οταν επιατρεψεις απο το Αλεξανδρα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , P.L.L. είπε:

Εμενα δε μου πετρώνει. Σουβλιες χαμηλά μου ρίχνει. Αλλα σημερα οι σουβλιες αυτές κρατάνε αρκετή ωρα. Νομιζω ειναι χειρότερα αν ειμαι ξαπλωμένη, ειδικά ανάσκελα. Μαγνήσιο δε μου εχει δώσει καθολου. Μονο ενα σίδηρο την ημέρα παίρνω. Για να δουμε τι θα πουν και στο Αλεξάνδρα σημερα. 

Θα περιμένουμε νέα σου!

πρίν από 25 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ναι ναι το εχω πει πολλες φορες αλλα δεν βλεπει στον υπερηχο συσπασεις...Μου αυξησε το μαγνησιο και μ ειπε απλα αμα το νιωθω να ξεκουραζομαι! 

Εμενα μ ειπε οτι δεν βλεπει να εχω συσπασεις...Μου αυξησε ομως το μαγνησιο και μ ειπε οταν το παθαινω να ξαπλωνω..Αυτο προσπαθω να κανω γενικα αλλα καποιες φορες ειναι ανεφικτο να μην κουραζεσαι!

Ενημερωσε μας οταν επιατρεψεις απο το Αλεξανδρα!!!

Εγώ μια φορά έπαθα κρίση.μιλαμε για πολύ πόνο.δεν μπόρεσα να μετακινηθω να πάω να με δει.μετα Από λίγο καιρό όμως πήγα για β επιπέδου και ο τράχηλος ευτυχώς στα ίδια με την Αυχενική και ολα Καλά.απλα παίρνω το μαγνήσιο μου γτ κάθε μερα νιώθω πέτρωμα στη κοιλιά.

• Μου αρέσει 2

@giotitsa γλυκειά μου εδώ περιμένω την Πέμπτη να πάω στον γιατρό να δει εάν τλκ φύγαμε οι Κύστες .Εγώ από αύριο ξεκινάω τις προσπάθειες(αν κ μου είπε να περιμένω μέχρι την Πέμπτη να μην έρθω σ επαφή) αλλά ο σύζυγός μ δεν αντέχει άλλο χαχαχαχα. Ντάξει μια επαφή δεν βλάπτει μέχρι την Πέμπτη ..

@fairy-mary @palmoira @Smile89 @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @Μάντη @kido @Luckystars @Beboula25 τα φιλιά μου φιλενάδες. 

@Κελυ 32 @loyloy @P.L.L. τα φιλιά μου στις γλυκούλες μ κ όλα θα πάνε τέλεια. 

Δεν χάθηκα σας παρακολουθώ...:x

• Μου αρέσει 9

LolXp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

@giotitsa γλυκειά μου εδώ περιμένω την Πέμπτη να πάω στον γιατρό να δει εάν τλκ φύγαμε οι Κύστες .Εγώ από αύριο ξεκινάω τις προσπάθειες(αν κ μου είπε να περιμένω μέχρι την Πέμπτη να μην έρθω σ επαφή) αλλά ο σύζυγός μ δεν αντέχει άλλο χαχαχαχα. Ντάξει μια επαφή δεν βλάπτει μέχρι την Πέμπτη ..

@fairy-mary @palmoira @Smile89 @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @Μάντη @kido @Luckystars @Beboula25 τα φιλιά μου φιλενάδες. 

Hello!!!! Αντε καλη αρχη!!!! Βρε περιμενετε την πεμπτη!!!!! Μετα να τον δω πώς θα αντέχει Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Just now, Flo flo είπε:

@Flo flo χααχαχχαχα τι να πει και αυτος κριμαααα αχ γλυκια μου σου ευχομαιιι νινακι συντομα 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα,Καλή εβδομάδα,Χρόνια Πολλά!

Δεν μπαίνω πολύ συχνά,παρακολουθώ όμως τα νέα σας....Όλα ευχάριστα και χαίρομαι!

@palmoira μου,η υπομονή και η πίστη  σου θα σε ανταμείψουν....θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες....σε κάθε δυσκολία να θυμάσαι τα χεράκια ποδαράκια!

@P.L.L. μου σε ευχαριστώ που ρωτας.....καλα Αποτελέσματα για την καμπύλη,ολα μια χαρά θα είναι!φιλάκια!

@giotitsa μου γλυκιά εσύ....έρχονται τα όμορφα...λίγο υπομονή ακόμα!σε φιλώ!

@flo @Flo flo μου,Καλή αρχή!όλα θα πάνε τέλεια,θα το δεις!

@Beboula25 μου,σε σκέφτομαι,σε φιλώ!

@fairy-mary νεραιδουλα,όλα όμορφα!Μπράβο!Φιλάκια!

@ΒαλεντιναΧρηστος πως είστε;χαδακια!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια καΙ σε όσα ξεχνάω!

Βασιλικουλα,φιλιά!

@loyloy @Κελυ 32 @Nicol_ @Nansy29 @anemoni1989 @pam_bgr@*ζουζουνα*!!! @Smile89 @kido @nadiaki165 @Μάντη @smaro30 @athinoulitsa

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...