Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Να ρωτησω... η καμπυλη μεχρι ποτε πρεπει να γινει? Μου εγραψε ο γιατρος να κανω και μου ειπε μου φερνεις τα αποτελεσματα στο επομενο ραντεβου μας που ειναι 14 Σεπτεμβριου αλλα εγω τωρα εγω διαβαζω οτι πρεπει να γινει μεχρι την 26 εβδομαδα και γω τοτε θα ειμαι 28!

Ρε συ παρτον τηλ και ρώτησε τον.ποσο Είσαι?25η Ε?εμένα μου πε από 24η , Θα πάω και σήμερα το απόγευμα και Θα δούμε τον μικρό και θα τον ξαναρωτησω.

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι ευτυχως εδω δροσισε!!!:wub:

Εδώ μπαααααααααα.και πολύ κουνούπι βγήκε μετά τη βροχή.ασε.πηγα Μια βόλτα χτες και με φάγανε.

@fairy-mary αν σε σκάσουν στη δουλειά προσπάθησε αδιαφορια οσο γίνεται.το σπορακι έχει προτεραιότητα.και ξέχασε τα καφέ.αιμα και πόνο δεν έχεις άρα ολα Καλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Ρε συ παρτον τηλ και ρώτησε τον.ποσο Είσαι?25η Ε?εμένα μου πε από 24η , Θα πάω και σήμερα το απόγευμα και Θα δούμε τον μικρό και θα τον ξαναρωτησω.

Εδώ μπαααααααααα.και πολύ κουνούπι βγήκε μετά τη βροχή.ασε.πηγα Μια βόλτα χτες και με φάγανε.

Ναι κ εμενα απο 24η μ ειπε γινεται! Σορρυ π μπηκα σφηνα στο θεμα σας! Εδω ειχε ανεκαθεν πολλα κουνουπια το μονο π μας χαλασε η βροχη θελαμε να βγουμε να αγορασουμε 2θεσιο καναπε για το σαλονι γιατι ο αλλος τα παιξε και καλαθουνα για την μπεμπα αφου την εχουμε κρατημενη στο μαγαζι αλλα με την βροχη δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να παμε....πρεπει να εχει παρκινγκ απο εξω για να τα καταφερουμε:wacko:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι κ εμενα απο 24η μ ειπε γινεται! Σορρυ π μπηκα σφηνα στο θεμα σας! Εδω ειχε ανεκαθεν πολλα κουνουπια το μονο π μας χαλασε η βροχη θελαμε να βγουμε να αγορασουμε 2θεσιο καναπε για το σαλονι γιατι ο αλλος τα παιξε και καλαθουνα για την μπεμπα αφου την εχουμε κρατημενη στο μαγαζι αλλα με την βροχη δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να παμε....πρεπει να εχει παρκινγκ απο εξω για να τα καταφερουμε:wacko:

Πάρτε τηλ στο μαγαζί για τηνκαλαθουνα ότι δεν θα μπορέσετε σήμερα και βλέπετε από αύριο μωρέ.δεν σας κυνηγάει κάνεις.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια σε όλες!!! @palmoira όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Θετική σκέψη και να ακούσουμε τα καλά σου νέα!!!!

Ήμουν η μόνη που μου άρεσε η γλυκόζη;;; Είχα πάρει και άδεια από την δουλειά, πρώτη ημέρα άδειας μετά που έμαθα ότι ήμουν έγκυος, εφοδιάστηκα με το βιβλίο μου και απόλαυσα 4 ώρες ξεγνοιασιά! Άσε που μετά έφαγα και μια τεράααααστιααααα κασερόπιτα με τις ευλογίες της μικροβιολόγου!!!!! 

Εμείς τα ίδια κορίτσια, τελειώνει η περίοδος και βουρ στο ψητό! Υπολογίζω ότι λογικά ωορρηξία θα έχω γύρω στις 10 Σεπτέμβρη, και πάλι καλά γιατι μετά φεύγω υπερατλαντικό ταξίδι. Άραγε γνωρίζετε αν στην περίπτωση που υπάρχει σύλληψη η κούραση και το μακρινό αεροπορικό ταξίδι επηρεάζει το να προχωρήσει και να πάνε όλα καλά;;; Πάνω που βάλαμε μπροστά μου έτυχαν 4 τέτοια ταξίδια σε διάστημα 4 μηνών και προβληματίζομαι λίγο...

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Πάρτε τηλ στο μαγαζί για τηνκαλαθουνα ότι δεν θα μπορέσετε σήμερα και βλέπετε από αύριο μωρέ.δεν σας κυνηγάει κάνεις.

Aν δω οτι δεν σταματαει θα παρω να ενημερωσω πιο πολλη λαχταρα εχω αλλιως κ αυριο γινοτανε!!!:oops:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

@loyloy σημερα ειμαι 25+1! Δεν το περνω τηλ θα παω να κανω την καμπυλη αυτη τη βδομαδα αν ειναι και θα κανω τις υπολοιπες εξετασεις οταν ειναι για το ραντεβου το αποφασισα :)

Καλημέρα κορίτσια κι από τη μουντή Θεσσαλονίκη!!Είμαι 9εβδομάδων και μεθαύριο έχω ραντεβού στη γιατρό μου για να μου δώσει να κάνω εξετάσεις προγεννητικου ελέγχου.όσες έχετε κάνει έχετε πάει σε μικροβιολογικο?και το κόστος χωρίς ασφάλεια είναι πάνω από 200 ευρώ??Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλημέρα κοριτσια!! Μόλις γυρίσαμε σπίτι! Έχω ένα τεράστιο αιμάτωμα από μια αρκετά μεγάλη αποκόλληση αλλά το μωρό μου είναι καλά! Καρδούλα ακούσαμε και κούναγε χεράκια και ποδαράκια! Ηρέμησα! 

Για την καμπύλη σακχάρου έχω να σας πω ένα κόλπο φοβερό....κόβετε ένα λεμονι στη μέση και παίρνετε το μισό μαζί σας. Πριν πιείτε τη γλυκόζη στρίβετε το μισό λεμονάκι μέσα και το πίνετε! Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο αποτέλεσμα και η γεύση είναι μια ωραιότατη λεμονάδα! 

• Μου αρέσει 12

preg.png

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!! Μόλις γυρίσαμε σπίτι! Έχω ένα τεράστιο αιμάτωμα από μια αρκετά μεγάλη αποκόλληση αλλά το μωρό μου είναι καλά! Καρδούλα ακούσαμε και κούναγε χεράκια και ποδαράκια! Ηρέμησα! 

Για την καμπύλη σακχάρου έχω να σας πω ένα κόλπο φοβερό....κόβετε ένα λεμονι στη μέση και παίρνετε το μισό μαζί σας. Πριν πιείτε τη γλυκόζη στρίβετε το μισό λεμονάκι μέσα και το πίνετε! Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο αποτέλεσμα και η γεύση είναι μια ωραιότατη λεμονάδα! 

Καλημέρα!!! Μπραβο το νινι σου που είναι καλα. Συνεχιζεις ξαπλα? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, palmoira είπε:

Ναι ξάπλα! Μου φαίνεται 9 μήνες ξάπλα θα τη βγάλω!!! 

Οχι ρε μην το λες!!! Θα δείξει σημαδια εχει ποθ ειναι καλα κι εκείνο κι εσυ. Σου έκλεισε και νέο ραντεβού? 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Οχι ρε μην το λες!!! Θα δείξει σημαδια εχει ποθ ειναι καλα κι εκείνο κι εσυ. Σου έκλεισε και νέο ραντεβού? 

12 Σεπτέμβρη εκτός απροόπτου.

preg.png

12 minutes ago, palmoira said:

12 Σεπτέμβρη εκτός απροόπτου.

πολύ χαίρομαι!!!!! Μπράβο από εδώ και πέρα εύχομαι να μην έχεις ξανά τέτοιες λαχτάρες!!! 

Ο Άγιος Φανούριος να μας φανερώσει υγιή μπεμπάκια και μανούλες και τελειόμηνη εγκυμοσύνη στις υπόλοιπες!!!

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

@fairy-mary αν σε σκάσουν στη δουλειά προσπάθησε αδιαφορια οσο γίνεται.το σπορακι έχει προτεραιότητα.και ξέχασε τα καφέ.αιμα και πόνο δεν έχεις άρα ολα Καλά.

Ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά κορίτσια νυστάζω υπερβολικά νομίζω θα κοιμηθώ στον υπολογιστή...

Εντάξει δε μπορώ να τα ξεχάσω και τελείως...θα προτιμούσα να μη τα εχω για να είμαι  ειλικρινής!

Αλλά τι να κάνουμε 

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...