Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, fairy-mary είπε:

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω,

Εγώ τα καφέ αυτά τα εχω από την Τετάρτη είναι σαφώς λιγότερα άλλα δε θα έπρεπε να μου έχουν περασει;

Επίσης από συμπτωμα τα εχω μόνο υπνηλία και πρησμένο στήθος Όχι αναγουλες...ίσως καμία φορά να έχω περιορισμένη όρεξη.. αυτό μόνο. 

Δε ξέρω αλλά με έπιασε μια ανησυχια

Όσον αφορά τα καφέ δεν γνωριζω, όμως πιστεύω δεν είναι κι απόλυτο. Εγώ απο συμπτώματα Τιποτα μονο φτερνισμα, κουφό αλλα αυτο εχω. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@fairy-mary ειναι παρα πολυ νωρις ακομα για συμπτώματα. Άλλες αρχίζουν κι απο πιο πριν. Σε εμενα μετα την 7η ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Σου ευχομαι ομως να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη που να μπορέσεις να τη χαρείς χωρις να ξερνάς! 

@nadiaki165 τωρα μαλλον έφτιαξε ο κύκλος σου. Κοιτα με το που θα καθαρίσεις απο την περίοδο να βάλεις κάτω τον άντρα σου! Άσε την εξωσωματική για αργότερα!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

@fairy-mary ειναι παρα πολυ νωρις ακομα για συμπτώματα. Άλλες αρχίζουν κι απο πιο πριν. Σε εμενα μετα την 7η ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Σου ευχομαι ομως να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη που να μπορέσεις να τη χαρείς χωρις να ξερνάς! 

@nadiaki165 τωρα μαλλον έφτιαξε ο κύκλος σου. Κοιτα με το που θα καθαρίσεις απο την περίοδο να βάλεις κάτω τον άντρα σου! Άσε την εξωσωματική για αργότερα!

Καλά εννοείται!θα πάω κ με το καλό την Δευτέρα να με δει επιτέλους κ ο γιατρός όποτε θα δει κ σε τι φάση είμαι περίπου κ θα τον λιώσω τον αντρουλη μου!!ποτε δεν ξέρεις!!

• Μου αρέσει 3

xuBjp3.png

Καλημέρα σε όλες! 

@palmoira τι ωρα πας στον γιατρο; Καλη επιτυχία! 

@Luckystars, @giotitsa, @Beboula25 Και όλες οι κοπέλες που εχουμε μέρες να πάρουμε νέα τι κάνετε; Εγω εχω ερθει για καμπύλη ζαχαρου. 

Καλημέρα Κορίτσια!

Ήρθα πρώτη μέρα στο γραφείο! 

Το πρωί είχα πάλι λίγα καφέ και η αλήθεια είναι ότι μέχρι να φτάσω στο γραφείο με το αυτοκίνητο είχα ένα άγχος άλλα όλα καλα ευτυχώς.

@P.L.L. καλα αποτελεσματα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

@anemoni1989 πως κατάφερες κι έκανες καμπύλη ζαχαρου χωρις να κανεις εμετό; Εγω υποφέρΩ απο τη γλυκοζη. Προσπαθώ να κρατήσω τον εμετό και όσο σκέφτομαι οτι μου μένει ακομα μιάμιση ωρα τρελαίνομαι. Δεν θα τα καταφέρω!

πρίν από 38 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

@palmoira τι ωρα πας στον γιατρο; Καλη επιτυχία! 

@Luckystars, @giotitsa, @Beboula25 Και όλες οι κοπέλες που εχουμε μέρες να πάρουμε νέα τι κάνετε; Εγω εχω ερθει για καμπύλη ζαχαρου. 

Καλα αποτελέσματα!!!! Βγαίνουν αμέσως αυτα; 

nlmNp2.png

πρίν από 11 λεπτά , P.L.L. είπε:

@anemoni1989 πως κατάφερες κι έκανες καμπύλη ζαχαρου χωρις να κανεις εμετό; Εγω υποφέρΩ απο τη γλυκοζη. Προσπαθώ να κρατήσω τον εμετό και όσο σκέφτομαι οτι μου μένει ακομα μιάμιση ωρα τρελαίνομαι. Δεν θα τα καταφέρω!

Καλημέρα!!! Με πολλες ανασες και σκεπτομενη πως αμα κανω εμετο θα πρέπει να ξαναπιω την αηδια αλλη μερα.. Εκανα εμετο μολις γύρισα σπίτι 

cO4Yp3.png

Καλημερα κοριτσια! Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Να ρωτησω... η καμπυλη μεχρι ποτε πρεπει να γινει? Μου εγραψε ο γιατρος να κανω και μου ειπε μου φερνεις τα αποτελεσματα στο επομενο ραντεβου μας που ειναι 14 Σεπτεμβριου αλλα εγω τωρα εγω διαβαζω οτι πρεπει να γινει μεχρι την 26 εβδομαδα και γω τοτε θα ειμαι 28!

πρίν από 27 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημέρα Κορίτσια!

Ήρθα πρώτη μέρα στο γραφείο! 

Το πρωί είχα πάλι λίγα καφέ και η αλήθεια είναι ότι μέχρι να φτάσω στο γραφείο με το αυτοκίνητο είχα ένα άγχος άλλα όλα καλα ευτυχώς.

@P.L.L. καλα αποτελεσματα!!

@P.L.L. γλυκια μου καλημερα εγω ειμαι καλα ειμαι ηρεμη απλα εχω τοσα πολλα στο κεφαλι μου θελω να κανω τις τελευταιες εξετασεις μου και να ξεκινησω νιωθω σαν ενα παιδακι που ετοιμαζονται να του κανουν δωρο σαν χαζη κανω ειμαι ολη μερα σαν χαζο με ενα χαμογελο χαχααχχχαα γλυκιες μου εσεις ολες τι κανετε @palmoiraσε σκεφτομαι συνεχεια @Luckystars γλυκουλα μου εσυ ..... @fairy-mary πως παει το σπορακι σου ;;; @kido @Flo flo @Smile89 @*ζουζουνα*!!! @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @anemoni1989 @Diavolitsaειμαστε πολλες ακομα συγνωμη αν ξεχναω και αλλες 

• Μου αρέσει 4

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Να ρωτησω... η καμπυλη μεχρι ποτε πρεπει να γινει? Μου εγραψε ο γιατρος να κανω και μου ειπε μου φερνεις τα αποτελεσματα στο επομενο ραντεβου μας που ειναι 14 Σεπτεμβριου αλλα εγω τωρα εγω διαβαζω οτι πρεπει να γινει μεχρι την 26 εβδομαδα και γω τοτε θα ειμαι 28!

Παρε τηλ να τον ρωτήσεις... Εμενα ειχε ζητήσει να γινει αυστηρά την 26η εβδομάδα... Οπότε την εκανα τοτε και του πηγα τα αποτελέσματα οταν πηγα να με δει (2 βδομαδες μετα δηλαδή).. 

πρίν από 14 λεπτά , giotitsa είπε:

@P.L.L. γλυκια μου καλημερα εγω ειμαι καλα ειμαι ηρεμη απλα εχω τοσα πολλα στο κεφαλι μου θελω να κανω τις τελευταιες εξετασεις μου και να ξεκινησω νιωθω σαν ενα παιδακι που ετοιμαζονται να του κανουν δωρο σαν χαζη κανω ειμαι ολη μερα σαν χαζο με ενα χαμογελο χαχααχχχαα γλυκιες μου εσεις ολες τι κανετε @palmoiraσε σκεφτομαι συνεχεια @Luckystars γλυκουλα μου εσυ ..... @fairy-mary πως παει το σπορακι σου ;;; @kido @Flo flo @Smile89 @*ζουζουνα*!!! @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @anemoni1989 @Diavolitsaειμαστε πολλες ακομα συγνωμη αν ξεχναω και αλλες 

Καλημερα!! Αυτό το μήνα ξεκινατε προσπάθειες εσεις??? :)

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Παρε τηλ να τον ρωτήσεις... Εμενα ειχε ζητήσει να γινει αυστηρά την 26η εβδομάδα... Οπότε την εκανα τοτε και του πηγα τα αποτελέσματα οταν πηγα να με δει (2 βδομαδες μετα δηλαδή).. 

Καλημερα!! Αυτό το μήνα ξεκινατε προσπάθειες εσεις??? :)

αχ οχι εχει μεινει εναμιση μηνας ακομα αλλα πλησιαζειιιιιιιιιιιι θελω να ουρλιαξωωωωωωωωωωωωωωωωω @anemoni1989:D

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 31 λεπτά , giotitsa είπε:

Καλημερα κοριτσακιααα!!! Μια χαρα ειμαι εγω.... Αντε υπομονη λιγο εμεινεεε χαιρομαι π εισαι σε τοσο καλη διαθεση... τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;;) Εδω μας βρεχει επιτελους δροσιστηκαμε λιγο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Είχα κάνει στον 4ο προληπτικά λόγω ιστορικού στην οικογένεια και τώρα που πρέπει να ξανακάνω δεν θέλω.παρε ανασουλες και προσπάθησε να μη σκέφτεσαι.μολις φύγεις πάρε κάτι αλμυρό να φας να συνέλθεις.

πρίν από 26 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακιααα!!! Μια χαρα ειμαι εγω.... Αντε υπομονη λιγο εμεινεεε χαιρομαι π εισαι σε τοσο καλη διαθεση... τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;;) Εδω μας βρεχει επιτελους δροσιστηκαμε λιγο!

Και εδώ όλο το σουκου βροχές.αλλα δεν δροσισε. Υγρασία κυρίως.

@giotitsaΈλα λίγο έμεινε.μπραβο που σε βλέπω με τόση Καλή διάθεση.ετσι συνέχισε κορίτσι μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...