Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , fairy-mary είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Τι κανετε;

Εγώ κοιμάμαι όλη μέρα!από καναπέ σε κρεβάτι και το αντίστροφο. 

Να δω αύριο που πρέπει να γυρίσω στη δουλειά τι θα κάνω!

Σήμερα είχα ακόμα πιο λίγα καφέ , ήταν σχεδόν σα νερό.. 

Ελπίζω να περάσει σύντομα όλο αυτό!

Δουλειά Αύριο?τουλάχιστον μπορείς να κάθεσαι?Για να μη κουραστείς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 23 λεπτά , loyloy είπε:

Δουλειά Αύριο?τουλάχιστον μπορείς να κάθεσαι?Για να μη κουραστείς.

Είναι δουλειά γραφείου οπότε δε χρειάζεται να κάνω και πολλά.

Όμως θα πρέπει να το πω σύντομα γιατί έχω ταξίδια και η γιατρός μου το απαγόρευσε 

Δε θα ήθελα να το πω τόσο νωρίς, γενικά οι συνάδελφοι μου δεν είναι και οι καλύτεροι άνθρωποι.

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Είναι δουλειά γραφείου οπότε δε χρειάζεται να κάνω και πολλά.

Όμως θα πρέπει να το πω σύντομα γιατί έχω ταξίδια και η γιατρός μου το απαγόρευσε 

Δε θα ήθελα να το πω τόσο νωρίς, γενικά οι συνάδελφοι μου δεν είναι και οι καλύτεροι άνθρωποι.

Ω ναι σε νιώθω.εγω να φανταστείς Όταν έχασα το μωράκι μου την είπαν επειδή πήρα αναρρωτική σε περίοδο που είχαμε πολύ δουλειά .σκέψου τώρα ψυχολογία στο πάτο μετά την απόξεση να χω πόνους ακόμα ποτε  ποτε  και να ακούω κι αυτό.εννοειται Όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες παραιτήθηκα.

Δεν γίνεται να ζητήσεις κι άλλη άδεια @fairy-mary; Καθε ποτε πηγαίνεις ταξίδια; Εν ειναι να σε εκνευρίσουν καλυτερα πες το οταν προκύψει το επόμενο ταξίδι και μην το πεις σε ολο τον κοσμο. Μονο στο αφεντικό σου ίσως;

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Δεν γίνεται να ζητήσεις κι άλλη άδεια @fairy-mary; Καθε ποτε πηγαίνεις ταξίδια; Εν ειναι να σε εκνευρίσουν καλυτερα πες το οταν προκύψει το επόμενο ταξίδι και μην το πεις σε ολο τον κοσμο. Μονο στο αφεντικό σου ίσως;

Τα ταξίδια είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα, Όμως δε θα ξεκινήσουν από αυτή, λογικά από 3 Σεπτέμβρη. 

Καλά σε όλους δε σκόπευα να το πω μόνο στο αφεντικό το μεγάλο και στον προϊστάμενο μου, αλλά αυτός είναι και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα, πραγματικά είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα ήθελα να το ξέρει, μιλάμε για απίστευτη κακία.

Να σημειώσω ότι δουλεύει και η γυναίκα του μαζί μας οπότε καταλαβαίνεις τι διακρίσεις γίνονται και ποιος την πληρώνει!

Όσο για παραπάνω άδεια δε νομιζω ότι γίνεται αντε να πάρω 2 μέρες ακόμα άλλα δε με σώζει αυτό.

Δυστυχώς κάνεις πλέον δε σκέφτεται το συνάνθρωπο του και ο καθένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου.

Πραγματικά μακαρι να μπορούσα και εγώ να παραιτηθώ άλλα Δυστυχώς στην Αθήνα σπίτι με μια μόνο δουλειά δε γίνεται.

Θα πάω αύριο και βλέπουμε πως θα κυλήσει.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Τα ταξίδια είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα, Όμως δε θα ξεκινήσουν από αυτή, λογικά από 3 Σεπτέμβρη. 

Καλά σε όλους δε σκόπευα να το πω μόνο στο αφεντικό το μεγάλο και στον προϊστάμενο μου, αλλά αυτός είναι και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα, πραγματικά είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα ήθελα να το ξέρει, μιλάμε για απίστευτη κακία.

Να σημειώσω ότι δουλεύει και η γυναίκα του μαζί μας οπότε καταλαβαίνεις τι διακρίσεις γίνονται και ποιος την πληρώνει!

Όσο για παραπάνω άδεια δε νομιζω ότι γίνεται αντε να πάρω 2 μέρες ακόμα άλλα δε με σώζει αυτό.

Δυστυχώς κάνεις πλέον δε σκέφτεται το συνάνθρωπο του και ο καθένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου.

Πραγματικά μακαρι να μπορούσα και εγώ να παραιτηθώ άλλα Δυστυχώς στην Αθήνα σπίτι με μια μόνο δουλειά δε γίνεται.

Θα πάω αύριο και βλέπουμε πως θα κυλήσει.

Αναρρωτική Ίσως?Όχι για εγκυμοσύνη.κατι άλλο.γαστρεντεριτιδα κάτι να λείψεις κι αυτή τη βδομάδα.

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Αναρρωτική Ίσως?Όχι για εγκυμοσύνη.κατι άλλο.γαστρεντεριτιδα κάτι να λείψεις κι αυτή τη βδομάδα.

Το σκέφτηκα και αυτό.

Ίσως το κάνω θα δω, αύριο όπως και να έχει θα πάω και θα δω πως θα πράξω.

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Πω πω ακούγεσαι πολυ απογοητευμένη. Τουλαχιστον τωρα θα εχεις αλλα να σκεφτεσαι και η δουλειά θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Στον γιατρο ποτε ξαναπάς;

Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε αυτή τη δουλειά και Ναι είμαι πολύ απογοητευμένη.

Φυσικά όμως τώρα προέχει το μωρό , γιατρό πάω πάλι την παρασκευη ...

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

7 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Μακάρι να πανε ολα καλα. Να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος τη Δευτέρα!

Δυστυχως δεν θα πάω!ξανα αδιαθετησα δέκα μέρες νωρίτερα.μου είπε να πάω την άλλη Δευτέρα τώρα.κ αντε τώρα να ξανά περιμενω ένα μήνα.πφφφφφφ

xuBjp3.png

1 hour ago, nadiaki165 είπε:

Δυστυχως δεν θα πάω!ξανα αδιαθετησα δέκα μέρες νωρίτερα.μου είπε να πάω την άλλη Δευτέρα τώρα.κ αντε τώρα να ξανά περιμενω ένα μήνα.πφφφφφφ

Ε εισαι μετα την απόξεση και ο κύκλος δεν εχει στρώσει. Μη στεναχωριέσαι.. Ας ελπίσουμε οτι ολα γίνονται για καλο. Ειναι βαριά περίοδος; 

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω,

Εγώ τα καφέ αυτά τα εχω από την Τετάρτη είναι σαφώς λιγότερα άλλα δε θα έπρεπε να μου έχουν περασει;

Επίσης από συμπτωμα τα εχω μόνο υπνηλία και πρησμένο στήθος Όχι αναγουλες...ίσως καμία φορά να έχω περιορισμένη όρεξη.. αυτό μόνο. 

Δε ξέρω αλλά με έπιασε μια ανησυχια

aKX8p2.png

πρίν από 50 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ε εισαι μετα την απόξεση και ο κύκλος δεν εχει στρώσει. Μη στεναχωριέσαι.. Ας ελπίσουμε οτι ολα γίνονται για καλο. Ειναι βαριά περίοδος; 

Όχι κανονική όπως παλιά!η πρώτη ήταν πολύ βαριά!

πρίν από 12 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εγώ τα καφέ αυτά τα εχω από την Τετάρτη είναι σαφώς λιγότερα άλλα δε θα έπρεπε να μου έχουν περασει;

Επίσης από συμπτωμα τα εχω μόνο υπνηλία και πρησμένο στήθος Όχι αναγουλες...ίσως καμία φορά να έχω περιορισμένη όρεξη.. αυτό μόνο. 

Σε ποια βδομάδα είσαι;

xuBjp3.png

Just now, fairy-mary είπε:

6 και κάτι.. 

Καλά είσαι τότε δεν χρειάζεται να τα έχεις οοοοολα!καποιες δεν έχουν κ τίποτα!!!εγω ας πούμε τότε δεν είχα αναγούλες είχα καούρες γιαυτο κ δεν έτρωγα πολύ.αναγκαστικα μόνο γτ έπαιρνα φάρμακα.κανε υπομονή χαλάρωσε ξεκουράσου κ μην το σκέφτεσαι!

xuBjp3.png

1 ώρα πρίν, fairy-mary είπε:

Και εγώ έτσι.συμπτωματα τπτ σχεδόν.και έπαιρνα το γιατρό τηλ τρομαγμένη και γέλαγε.μου έλεγε έχεις Καλή εγκυμοσύνη πάρτο χαμπάρι.ετσι και εσύ.τωρα για τα καφέ μην ανησυχείς.αφου δεν αυξάνονται και μειώνονται όλα καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...