Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, P.L.L. είπε:

Εγω @fairy-mary τα μόνα που άλλαξα ήταν τωρα που δεν άντεχα τη μυρωδιά τους! Κατα τ αλλα ο γιατρος δε μου ειπε να σταματησω τιποτα. 

@anemoni1989 απο Εμετους κι όρεξη πως πας;

Απο όταν μπήκα στον 8ο κοριτσι μου χαλια παλι... Κανω 3 εμετους σχεδόν καθημερινά παλι.. Αστα... Ανυπομονώ να γεννησω για να τελειώσει αυτό το μαρτυριο... 

Καλα να ναι το παιδακι μου, αλλα με έχει ξετιναξει... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Ναι δυστυχως η τελευταια χοριακη δεν ειναι αυτο που περιμεναμε..Δεν προσπαθουμε καιρο με τον ανδρα αλλα επειδη τον τελευταιο χρονο λογω αγχους ειχε αποσυντονιστει καπως η αδιαθεσια μου κ παρατηρουσα σημαδια ωορρηξιας σε ακυρες λιγο ημερες..συνηθως 5 μερες πιο μετα απο οτι επρεπε..οποτε απευθυνθηκα σε γυναικολογο για εξετασεις και συμβουλες..καναμε πληρη προγεννητικο ελεγχο οπου ολες οι εξετασεις ηταν φυσιολογικες..παρακολουθησαμε κ την ωορρηξια με υπερηχους κατα τη διαρκεια του κυκλου οποτε ετσι καταφεραμε να συλλαβουμε..αλλα ενδεχομενως η ωορρηξια να μην ηταν τοσο καλης ποιοτητας κ να συμβαινουν αυτα με τις χοριακες..δεν εχω θρομβοφιλια αλλα καναμε πριν λιγες μερες την σχετικη εξεταση οποτε ειχαμε ξεκινησει προληπτικα με ενα salospir ημερησιως..ο γιατρος μου ειπε να ειμαι προετοιμασμενη για καθε ενδεχομενο κ οτι θα υποστηριξουμε την εγκυμοσυνη με την ιδια αγωγη σιγουρα μεχρι την επομενη χοριακη που ειπαμε να κανουμε την προσεχη Δευτερα και αναλογως θα δουμε πως θα κινηθουμε.

@pam_bgr αφου δεν προσπαθείτε καιρό μην ανησυχείς. Μακάρι να εχεις καλα αποτελεσματα τη Δευτέρα. Αλλα όπως και να έρθουν τα πράγματα, να ξέρεις οτι σχεδον όλες μεσα σε αυτο το φόρουμ ειχαμε αποβολές η βιοχημικές κυήσεις κτλ. Τον επόμενο μήνα θα εισαι και παλι έγκυος κοπελα μου. Εγω ανακάλυψα την αποβολή μου στην 10η εβδομαδα. Εκανα απόξεση και μετα απο έναν μήνα ξαναέμεινα χωρις να προσπαθώ και τωρα ειμαι 27 εβδομάδων. Ευχομαι οτι καλύτερο. Να μας ενημερώσεις. 

@anemoni1989 παλι εμετους;;; Ελπιζω να ειναι παροδικό. Κορμάρα θα εχεις γίνει ως τωρα. Κουράγιο! Τουλαχιστον ο δικός ο γιατρος δεν θα χρειαστεί να σε βαλει σε δίαιτα!

@P.L.L. δεν ήξερα την ιστορία σου κ η αλήθεια είναι ότι αναθάρρησα λιγάκι!!ελπιζω να είμαι κ εγώ τυχερή κ αν όχι τουλάχιστον να πετύχει ξανά η εξωσωματική που θα κάνω!

• Μου αρέσει 1

xuBjp3.png

πρίν από 24 λεπτά , P.L.L. είπε:

@anemoni1989 παλι εμετους;;; Ελπιζω να ειναι παροδικό. Κορμάρα θα εχεις γίνει ως τωρα. Κουράγιο! Τουλαχιστον ο δικός ο γιατρος δεν θα χρειαστεί να σε βαλει σε δίαιτα!

Δεν σταματησαν και ποτέ... Απλά είχαν μειωθεί στον 1 καθημερινά...

Ναι, το μόνο θετικό είναι πως έχω βάλει μονο 4 κιλά εως τωρα και αυτό γτ τρέφομαι αποκλειστικά και μόνο με γλυκά οοοοοοολη τη μερα κάθε μερα...

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , pam_bgr είπε:

Ναι δυστυχως η τελευταια χοριακη δεν ειναι αυτο που περιμεναμε..Δεν προσπαθουμε καιρο με τον ανδρα αλλα επειδη τον τελευταιο χρονο λογω αγχους ειχε αποσυντονιστει καπως η αδιαθεσια μου κ παρατηρουσα σημαδια ωορρηξιας σε ακυρες λιγο ημερες..συνηθως 5 μερες πιο μετα απο οτι επρεπε..οποτε απευθυνθηκα σε γυναικολογο για εξετασεις και συμβουλες..καναμε πληρη προγεννητικο ελεγχο οπου ολες οι εξετασεις ηταν φυσιολογικες..παρακολουθησαμε κ την ωορρηξια με υπερηχους κατα τη διαρκεια του κυκλου οποτε ετσι καταφεραμε να συλλαβουμε..αλλα ενδεχομενως η ωορρηξια να μην ηταν τοσο καλης ποιοτητας κ να συμβαινουν αυτα με τις χοριακες..δεν εχω θρομβοφιλια αλλα καναμε πριν λιγες μερες την σχετικη εξεταση οποτε ειχαμε ξεκινησει προληπτικα με ενα salospir ημερησιως..ο γιατρος μου ειπε να ειμαι προετοιμασμενη για καθε ενδεχομενο κ οτι θα υποστηριξουμε την εγκυμοσυνη με την ιδια αγωγη σιγουρα μεχρι την επομενη χοριακη που ειπαμε να κανουμε την προσεχη Δευτερα και αναλογως θα δουμε πως θα κινηθουμε.

Εύχομαι να ανέβει η χοριακη σου και να τα καταφέρετε! Να κάνω μια ερώτηση όταν λεμε προγεννητικος έλεγχος τι εξετασεις εννοουμε? Ορμονολογικες θυροειδη σπερμοδιαγραμμα καλλιεργειες έχουμε κάνει ας πούμε εμείς.  Αλλα προσπαθούμε ένα χρόνο και κάτι και θέλω να δω αν κάτι δεν έχουμε τσεκάρει. Πχ θρομβοθιλια δεν έχω κάνει αλλά νόμιζα ότι είναι μόνο για περιπτωσεις αποβολων που δεν ειχα ποτε μου. 

3 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Πώς ειστε;

Ευτυχώς σήμερα είχα πολύ λίγα καφέ και με έκανε να νιώσω λίγο καλυτερα.

Να σας ρωτήσω κάτι ασχετο κατΑ τη διάρκεια της εγκυμοσύνης συνεχίσατε2 να χρησιμοποιείτε τις κρέμες(προσώπου & ματιών) σας η οχι;

Πήρατε κάποια ειδικη;

Καλησπέρα, ούτε εγώ έχω αλλαξει κατι. Απλα αν θες μπορείς να χρησιμοποιείς τα μωρουδιακα για το σώμα εχουν καλύτερη ενυδατωση. Αφρόλουτρο και κρεμα. 

nlmNp2.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Δεν σταματησαν και ποτέ... Απλά είχαν μειωθεί στον 1 καθημερινά...

Ναι, το μόνο θετικό είναι πως έχω βάλει μονο 4 κιλά εως τωρα και αυτό γτ τρέφομαι αποκλειστικά και μόνο με γλυκά οοοοοοολη τη μερα κάθε μερα...

Εντάξει, επειδη κανεις εμετους σε λυπάμαι... Αλλα για τα γλυκα σε μισώ! Δε μπορώ να καταναλωσω κόκκο ζάχαρης, γιατι μου προκαλεί αναγούλα, ακομα κι αν το θελω τόοοσο  πολυ! 

1 hour ago, nadiaki165 είπε:

@P.L.L. δεν ήξερα την ιστορία σου κ η αλήθεια είναι ότι αναθάρρησα λιγάκι!!ελπιζω να είμαι κ εγώ τυχερή κ αν όχι τουλάχιστον να πετύχει ξανά η εξωσωματική που θα κάνω!

Θα γίνεις μανούλα αφου το θέλεις. Αυτο να θυμάσαι! Ειχες κανει εξωσωματική κι απεβαλες; Ποτε εγινε αυτο; Συγνωμη αν το εχεις ξαναπεί σε αυτο το θέμα αλλα δεν θυμάμαι. Σου ευχομαι σύντομα να καταφέρετε την εγκυμοσυνη που τοσο επιθυμείτε, είτε με ενα είτε με δυο είτε με τρία παιδια! Αρκεί να ειναι καλα και να πανε ολα καλα!

Όντως, @palmoira πως εισαι σημερα;

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@P.L.L. είμαι αθεράπευτη γλυκατζού!! Τρώω κι ας ξερνάω μετά!!!! :P

Εγω κανά δυο φορές έφαγα και μετα ήμουν άρρωστη. Αλλα για καλο γιατι ο γιατρος με εχει βαλει σε δίαιτα. Εσυ οταν λες οτι πήρες 3 κιλά εννοείς οτι πήρες πισω ολα όσα ειχες χάσει συν αλλα τρία; Η πήρες απλώς πισω τρία; 

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Εγω κανά δυο φορές έφαγα και μετα ήμουν άρρωστη. Αλλα για καλο γιατι ο γιατρος με εχει βαλει σε δίαιτα. Εσυ οταν λες οτι πήρες 3 κιλά εννοείς οτι πήρες πισω ολα όσα ειχες χάσει συν αλλα τρία; Η πήρες απλώς πισω τρία; 

Είχα χάσει 15 περίπου και τώρα έχω πάρει πίσω τα 5.. 3 έγραψα? Λάθος μου.. Συνολικά είμαι μείον 10 κιλά από όταν ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου..

cO4Yp3.png

πρίν από 53 λεπτά , P.L.L. είπε:

Εντάξει, επειδη κανεις εμετους σε λυπάμαι... Αλλα για τα γλυκα σε μισώ! Δε μπορώ να καταναλωσω κόκκο ζάχαρης, γιατι μου προκαλεί αναγούλα, ακομα κι αν το θελω τόοοσο  πολυ! 

Θα γίνεις μανούλα αφου το θέλεις. Αυτο να θυμάσαι! Ειχες κανει εξωσωματική κι απεβαλες; Ποτε εγινε αυτο; Συγνωμη αν το εχεις ξαναπεί σε αυτο το θέμα αλλα δεν θυμάμαι. Σου ευχομαι σύντομα να καταφέρετε την εγκυμοσυνη που τοσο επιθυμείτε, είτε με ενα είτε με δυο είτε με τρία παιδια! Αρκεί να ειναι καλα και να πανε ολα καλα!

Όντως, @palmoira πως εισαι σημερα;

Όχι δεν είχα ξαναγράψει σε αυτό το θέμα νομίζω απλά σας διαβάζω κ μπήκα λίγο σφήνα!sorryyy!!ειχα κάνει εξωσωματική έμεινα έγκυος κ παλινδρομησε στην 8η βδομάδα.εκανα αποξεση στις 13/7 κ τώρα την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό για να πούμε λεπτομέρειες για την επόμενη φορά.

σε ευχαριστούμε πολυυυυυ!!!

xuBjp3.png

πρίν από 36 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Όχι δεν είχα ξαναγράψει σε αυτό το θέμα νομίζω απλά σας διαβάζω κ μπήκα λίγο σφήνα!sorryyy!!ειχα κάνει εξωσωματική έμεινα έγκυος κ παλινδρομησε στην 8η βδομάδα.εκανα αποξεση στις 13/7 κ τώρα την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό για να πούμε λεπτομέρειες για την επόμενη φορά.

σε ευχαριστούμε πολυυυυυ!!!

Λυπάμαι πολύ για την εμπειρία σου... Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, όμως, να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη... Είχα και εγώ παλίνδρομη κύηση στην 9η εβδομάδα τον περασμένο Νοέμβρη... Σε λίγο καιρό όμως περιμένω την μπέμπα μου!!!! Σίγουρα για εσένα ήταν πιο σκληρό, αφού είχε προηγηθεί η διαδικασία της εξωσωματικής, αλλά να ξέρεις πως οι μισές γυναίκες έχουν βιώσει τουλάχιστον μια παλίνδρομη στη ζωή τους. Εμένα αυτή η γνώση με βοήθησε πολύ ώστε να το ξεπεράσω και να προχωρήσω παρακάτω... Το γεγονός πως και άλλες γυναίκες έχουν βιώσει το ίδιο με εμένα....

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Κοριτσια μόλις μίλησα με το γιατρό μου. Συμφωνεί απόλυτα να πάω τη Δευτέρα για τον υπέρηχο. Ήταν πολύ καθησυχαστικός και ήρεμος. Ελπίζω να έχει δίκιο και να μην μου τα λέει μόνο υποστηρικτικά. Ξεκίνησα σιγά σιγά να σηκώνομαι για τουαλέτα. Πρέπει λίγο να σηκωθώ για να φύγει ότι αίμα είναι να φύγει. Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα...

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...