-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, MK2012 είπε:
Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;
Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.
Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️
Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.
Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας.
Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.
Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.
Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.
Και εμένα μια χαρά μου ακούγεται η προσέγγιση του γιατρού σου κ ειδικα αυτό που σου είπε για τα συμπληρώματα.Και ο δικός μου μας είχε πει πως τα συμπληρώματα δεν κάνουν θαύματα,αλλά δεν κάνουν και κακό. Εχω διαβάσει διάφορα τόσα χρόνια στο φορουμ,μέχρι και για υστεροσκοπηση έπειτα από μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά,για βιοψία όρχεων επειδή ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμια,να αγορασουμε βιταμίνες των 300€και πολλά άλλα.Ο γιατρος μου είναι κατά των άσκοπων επεμβάσεων και των ατελείωτων εξετάσεων και έχει δίκιο.Εγω στην πρώτη μου αποτυχημένη προσπάθεια πήγα στο γραφείο του πεπεισμένη πως δεν πρόκειται να κάνω παιδί και επειδή διάβαζα διάφορα,του είπα πως θέλω να κάνω υστεροσκοπηση.Μου είπε πως με μια αποτυχία,δεν υποβάλλουμε μια γυναίκα σ αυτή την επέμβαση και είχε δίκιο.Ηταν τυχαίο γεγονός,γιατί στην επόμενη προσπάθεια,έκανα την κόρη μου,μετά είχα μια βιοχημική και τώρα είμαι πάλι έγκυος.Δεν πήραμε ούτε ακριβές βιταμίνες(μόνο Wellman,q10&pregnacare)ούτε κάναμε κάποια επέμβαση.Εχω κάνει βραχύ πρωτόκολλο(δεν πέτυχε)και επειδή δεν ανταποκρίνομαι καλά στα φάρμακα κ έχω σχετικά χαμηλή ΑΜΗ,κάναμε ήπια διέγερση με φεμαρα και μεριοφερτ κ πήγε πολύ καλα.Παρε τα πάνω σου,να ακούς τον γιατρό σου που είναι επιστημονας και γνωριζει το ιστορικό σου και θα δεις που σε λίγο καιρό θα γίνεις μανουλα❤️Α και σχετικά με την ίωση που πέρασες,δεν επηρεάζει κάπου,παρά μόνο αν ανεβάσεις πυρετό.Και εγώ πέρασα ίωση στην εμβρυομεταφορά και προχώρησε μόνο ένα από τα δύο έμβρυα,οπότε ήταν καθαρά θέμα εμβρύων
-
Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!
-
Θέματα
-
- 7.266 απαντήσεις
- 910.074 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.486 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 125.331 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.153.558 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.533 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.267 απαντήσεις
- 910.074 εμφανίσεις
-
- 780 απαντήσεις
- 31.274 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 313 εμφανίσεις
-
- 944 απαντήσεις
- 94.806 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.486 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 100 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 961 απαντήσεις
- 49.138 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 38.681 εμφανίσεις
-
- 1.754 απαντήσεις
- 222.247 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 978 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα