Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Αστεράκια μου είπε:

Το σέβομαι αυτό που λες και είναι η πραγματικότητα όμως πιστεύω πως ακόμα και έτσι τα παιδάκια και οι αθώες ψυχές γενικότερα με ένα θαύμα ΤΟΥ με μια παρέμβαση ΤΟΥ κάτι δεν ξέρω ίσως να λέω ασυναρτησίες απλά βλέπω το κακό να κυριαρχεί σε βάρος αθώων ψυχών και είναι τόσο λυπηρό όλα όσα συμβαίνουν. 

Κατανοώ τι λες αστεράκια μου είναι όντως λυπηρό αφάνταστα και ο πόνος που σου προκαλεί σε κάνει να ζητάς να βοηθήσει.. Μιλώντας έτσι από πλευράς μου ισως να φαίνεται σκληρό αλλα ουδεμία σχέση υποφέρω κ εγω με όλο αυτό το κακό στο κόσμο όσο και όταν νοσουν μικρά παιδάκια και παλεύουν με τον θάνατο.. Αλλα λέω πως είναι έτσι η ζωή γιατί δεν αντέχω να σκεφτώ ή δεν το θεωρώ δίκαιο να ζητήσω λόγο από τον Θεό αν σκεφτούμε πως πάνω από το μισό ημισφαίριο υποφέρει από δεινά..Σίγουρα ο Θεός δεν θέλει να υποφέρει καμία ψυχούλα κανενας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

10 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

ούτε εγώ ξέρω να σου απαντήσω..κάποια πράγματα δυστυχώς γίνονται..εγώ πήγαινα για μπάνιο εκεί φανταστείτε κ ευτυχώς που ειμασταν τότε διακοπές σε νησί κ δεν ειμασταν Αθήνα.όλα για κάποιο λόγο γίνονται που ποτέ δεν θα το μάθουμε όμως...ο Θεός βλέπει κ σίγουρα σ'αυτόν που το ξεκίνησε όλο αυτό ,πιστεύω θα κριθεί κατάλληλα 

κοριτσάκι μου η ζώνη της Αγίας Άννας δίνεται μόνο σε ατεκνα ζευγάρια κ για να την φορέσει η γυναίκα ακολουθούν μια διαδικασία νηστείας..τώρα εγώ πχ κ από την 2η εγκυμοσύνη φοράω την ζώνη της Παναγίας μέχρι να μείνω έγκυος αλλά κ όταν έμεινα συνέχισα να την φοράω για προστασία,όπως κ τώρα...για την ζώνη της Αγίας Άννας ήθελα κ εγώ να την βάλω κ θα σ πω μόνο τι έγινε για δεις ότι όντως κάποια πράγματα είναι όντως από Θεό....θα σ στείλω πμ.

καλημερα η ζωνη της Αγιας Αννας δεν δινεται μονο σε ατεκνα ζευγαρια δινεται και σε γυναικες οι οποιες θελουν η επομενη τους εγκυμοσυνη να τους παει καλα και να ειναι υγιη 

κοριτσια καλημερα σαςςςςς

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

@giotitsa καλα ειμαι, καθ´ οδον για διακοπές και θάλασσα! Σου απάντησα και στο προσωπικό μήνυμα, όπως και στη ζουζούνα. Σας ευχαριστώ και τις δυο! 

@palmoira βγήκες βολτίτσα;;;

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

καλημερα η ζωνη της Αγιας Αννας δεν δινεται μονο σε ατεκνα ζευγαρια δινεται και σε γυναικες οι οποιες θελουν η επομενη τους εγκυμοσυνη να τους παει καλα και να ειναι υγιη 

κοριτσια καλημερα σαςςςςς

τι να σ πω ο γέροντας στο Άγιο Όρος μας είπε ότι δεν δίνεται η ζώνη της Αγίας Άννας σε ζευγάρια που έχουν παιδιά κ εγώ είχα λίγο πρόβλημα στην 2η εγκυμοσύνη μου ...πάντως για να μην πω δημόσια όλη την ιστορία θα πω μόνο πως ενώ δεν ήταν να την βάλω,έγινε ένα γεγονός κ είπε ο γέροντας τότε ότι όταν μείνω έγκυος να την φορέσω..που στην αρχή δεν το επέτρεπε κ δεν θα την έστειλε για εμάς.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 42 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

τι να σ πω ο γέροντας στο Άγιο Όρος μας είπε ότι δεν δίνεται η ζώνη της Αγίας Άννας σε ζευγάρια που έχουν παιδιά κ εγώ είχα λίγο πρόβλημα στην 2η εγκυμοσύνη μου ...πάντως για να μην πω δημόσια όλη την ιστορία θα πω μόνο πως ενώ δεν ήταν να την βάλω,έγινε ένα γεγονός κ είπε ο γέροντας τότε ότι όταν μείνω έγκυος να την φορέσω..που στην αρχή δεν το επέτρεπε κ δεν θα την έστειλε για εμάς.

@*ζουζουνα*!!! λοιπον γλυκια μου επειδη ομως εγω  θελω να πω  δημοσια την δικια μου ιστορια ακου λοιπον για να ξερεις εγω μεσα απο την προτροπη του πνευματικου μου και γνωριζοντας οτι θελω να κανω ενα υγιες παιδακι μου ειπε να παρω στην Σκητη της Αγιας Αννης εγω πηρα τηλ αλλα μιλησα με εναν γεροντα και του εξηγησα πως ειχαν τα πραγματα και μου ειπε με αυτα τα λογια που θα γραφω τωρα με κεφαλαια κιολας για να καταλαβεται σε τι χωρα ζουμε μου με ρωτησε αν ειμαι λοιπον παντρεμενη επειδη εγω δεν προλαβα να παντρευτω οπως και αλλα ζευγαρια σε αυτον τον κοσμο και εμεινα εγκυος λοιπον επειδη δεν παντρευτηκα μου ειπε λοιπον οτι ειμαι ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΥΩ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΓΚΥΟΣ Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΧΕ 

• Μου αρέσει 3

xfHlp3.png

πρίν από 36 λεπτά , giotitsa είπε:

@palmoira πως εισαι εσυ κοριτσι ;;;; @kido τρεις μερες εμειναν ετσι δεν ειναι ;;

πρίν από 20 λεπτά , P.L.L. είπε:

@giotitsa καλα ειμαι, καθ´ οδον για διακοπές και θάλασσα! Σου απάντησα και στο προσωπικό μήνυμα, όπως και στη ζουζούνα. Σας ευχαριστώ και τις δυο! 

@palmoira βγήκες βολτίτσα;;;

Είμαι καλά κοριτσια. Βόλτα πηγα μέχρι το σαλόνι,κουζίνα και μπαλκόνι! Κουράζομαι παρα πολύ εύκολα. Φταίει μάλλον το καθισιό τοσων ημερών... αφήστε που φοβαμαι, όλο τρέχω στην τουαλέτα και σκέφτομαι μήπως είμαι πλημμύρα στο αίμα πάλι. Σιγά σιγά θα το ξεπεράσω πιστεύω. Το αποζητώ το κρεβατακι μου παντως, με την πρώτη ευκαιρία ξαπλώνω! 

• Μου αρέσει 2

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Είμαι καλά κοριτσια. Βόλτα πηγα μέχρι το σαλόνι,κουζίνα και μπαλκόνι! Κουράζομαι παρα πολύ εύκολα. Φταίει μάλλον το καθισιό τοσων ημερών... αφήστε που φοβαμαι, όλο τρέχω στην τουαλέτα και σκέφτομαι μήπως είμαι πλημμύρα στο αίμα πάλι. Σιγά σιγά θα το ξεπεράσω πιστεύω. Το αποζητώ το κρεβατακι μου παντως, με την πρώτη ευκαιρία ξαπλώνω! 

@palmoira λογικο ειναι να εχεις ενα φοβο γλυκια μου που θα παει θα φυγει τελειως και κινείσαι και πιο ευκολα

xfHlp3.png

πρίν από 34 λεπτά , giotitsa είπε:

@*ζουζουνα*!!! λοιπον γλυκια μου επειδη ομως εγω δεν εχω θελω να πω  δημοσια την δικια μου ιστορια ακου λοιπον για να ξερεις εγω μεσα απο την προτροπη του πνευματικου μου και γνωριζοντας οτι θελω να κανω ενα υγιες παιδακι μου ειπε να παρω στην Σκητη της Αγιας Αννης εγω πηρα τηλ αλλα μιλησα με εναν γεροντα και του εξηγησα πως ειχαν τα πραγματα και μου ειπε με αυτα τα λογια που θα γραφω τωρα με κεφαλαια κιολας για να καταλαβεται σε τι χωρα ζουμε μου με ρωτησε αν ειμαι λοιπον παντρεμενη επειδη εγω δεν προλαβα να παντρευτω οπως και αλλα ζευγαρια σε αυτον τον κοσμο και εμεινα εγκυος λοιπον επειδη δεν παντρευτηκα μου ειπε λοιπον οτι ειμαι ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΥΩ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΓΚΥΟΣ Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΧΕ 

σ στέλνω πμ

πρίν από 41 λεπτά , giotitsa είπε:

@*ζουζουνα*!!! λοιπον γλυκια μου επειδη ομως εγω  θελω να πω  δημοσια την δικια μου ιστορια ακου λοιπον για να ξερεις εγω μεσα απο την προτροπη του πνευματικου μου και γνωριζοντας οτι θελω να κανω ενα υγιες παιδακι μου ειπε να παρω στην Σκητη της Αγιας Αννης εγω πηρα τηλ αλλα μιλησα με εναν γεροντα και του εξηγησα πως ειχαν τα πραγματα και μου ειπε με αυτα τα λογια που θα γραφω τωρα με κεφαλαια κιολας για να καταλαβεται σε τι χωρα ζουμε μου με ρωτησε αν ειμαι λοιπον παντρεμενη επειδη εγω δεν προλαβα να παντρευτω οπως και αλλα ζευγαρια σε αυτον τον κοσμο και εμεινα εγκυος λοιπον επειδη δεν παντρευτηκα μου ειπε λοιπον οτι ειμαι ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΥΩ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΓΚΥΟΣ Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΧΕ 

Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες,σ έστειλα πμ Κ εκεί σ εξηγώ κάποια πράγματα κ την ιστορία μου δεν είναι κάτι ίσως σημαντικό αλλά για μένα κάτι σημαίνει ...τεσπα,πάντως συμφωνούμε όμως στο ότι Ο γέροντας εκεί δεν την δίνει έτσι...άλλο τώρα αν βοήθησε ο πνευματικός σου..εμένα είναι στο εξωτερικό γι'αυτό...τεσπα .

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Κορίτσια, ο Θεος ειναι Θεος και οι άνθρωποι άνθρωποι. Κανένας άνθρωπος δεν ειναι αναμάρτητος και ουτε και οι άγιοι πατέρες εχουν θεσπίσει τους καλύτερους νόμους για την εκκλησία. Αν ο Χριστός ξαναρχόταν στη γη θα τον ξανασταυρωναν. Εμενα με ενδιαφέρει να ειμαι καλός άνθρωπος και να προσευχομαι. Οταν μπορέσω θα πάρω το τηλ που μου έδωσε η @giotitsa να δω τι θα μου πουν και θα σας πω. Ετσι κι αλλιώς εγω παιδια δεν εχω ήδη. Μονο οτι ειμαι ήδη έγκυος θα του πω και το ονειρο. Κι αν δεν την στείλει τοτε απλώς θα προσευχομαι κι όπως ειπα και εχθές θα προσπαθώ να ειμαι όσο καλύτερος άνθρωπος γίνεται. Αυτο εχει μεγαλύτερη σημασία για τον Θεο. Σας ευχαριστώ ομως που ασχοληθήκατε τοσο με το θέμα μου κι ευχομαι και οι δυο να κάνετε παιδια ευλογημένα (και να ειναι ευχολγημενα αυτα που έχετε ήδη)

@palmoira ελπιζω να εχεις μεγάλη βεράντα με ωραία θέα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

3 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@palmoira πως εισαι εσυ κοριτσι ;;;; @kido τρεις μερες εμειναν ετσι δεν ειναι ;;

Ναιιιι ευτυχώς έχουμε φύγει σε φίλους μας για ΣΚ και δεν το πολυσκεφτομαι πάμε για μπανακι εξόδους και ξεχνιέμαι! Φιλιά και ότι θέλει ας γίνει αρκεί να είναι για καλό!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Κορίτσια, ο Θεος ειναι Θεος και οι άνθρωποι άνθρωποι. Κανένας άνθρωπος δεν ειναι αναμάρτητος και ουτε και οι άγιοι πατέρες εχουν θεσπίσει τους καλύτερους νόμους για την εκκλησία. Αν ο Χριστός ξαναρχόταν στη γη θα τον ξανασταυρωναν. Εμενα με ενδιαφέρει να ειμαι καλός άνθρωπος και να προσευχομαι. Οταν μπορέσω θα πάρω το τηλ που μου έδωσε η @giotitsa να δω τι θα μου πουν και θα σας πω. Ετσι κι αλλιώς εγω παιδια δεν εχω ήδη. Μονο οτι ειμαι ήδη έγκυος θα του πω και το ονειρο. Κι αν δεν την στείλει τοτε απλώς θα προσευχομαι κι όπως ειπα και εχθές θα προσπαθώ να ειμαι όσο καλύτερος άνθρωπος γίνεται. Αυτο εχει μεγαλύτερη σημασία για τον Θεο. Σας ευχαριστώ ομως που ασχοληθήκατε τοσο με το θέμα μου κι ευχομαι και οι δυο να κάνετε παιδια ευλογημένα (και να ειναι ευχολγημενα αυτα που έχετε ήδη)

@palmoira ελπιζω να εχεις μεγάλη βεράντα με ωραία θέα!

Μεγάλη βεράντα δεν έχω ούτε ωραία θέα,αλλά σε σύγκριση με τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας που έβλεπα τόσες μέρες όλα ωραία μου φαίνονται!

• Χαχα 3

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...