Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Beboula25 και @Κελυ 32 τι να πω! Και οι δυο με ανατριχιάσατε, με την καλη έννοια βέβαια. Καλα κι ευλογημένα να ειστε εσείς και τα παιδια που θα κάνετε.

Το έψαξα λιγο τώρα που το είπες @giotitsa αλλα για να πάρω την ζώνη της Αγίας Αννας κατάλαβα οτι πρέπει να την προμηθευτώ απο το Αγιο όρος; Για την ωρα, θα πάω σε καποια εκκλησία να της ανάψω κερί και θα φροντίζω να ειναι όσο καλύτερος άνθρωπος μπορώ να ειμαι. Αυτο ειναι και το σημαντικότερο. 

@P.L.L.αν ενδιαφερεσαι μπορω να σου δωσω το τηλ απο την Σκητη της Αννας το Αγιο Ορος οπου και μπορουν να στην στειλουν οπως εχουν κανει και με μενα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

@P.L.L.αν ενδιαφερεσαι μπορω να σου δωσω το τηλ απο την Σκητη της Αννας το Αγιο Ορος οπου και μπορουν να στην στειλουν οπως εχουν κανει και με μενα

Ναι, σ´ευχαριστώ! Στειλε μου προσωπικό μήνυμα! Ξανά ευχαριστώ!

πρίν από 41 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αχ Κελλιτσα μου με συγκίνησες.. το θαύμα της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου! Και η Αγια Άννα μεγαλη η χάρη τους να σε φυλάνε κορίτσι μου!

Σημασια έχει η πιστη σου και το ότι προσπαθεις να είσαι καλος ανθρωπος! Σε ευχαριστώ και εσένα και όλες μας να έχει καλα η Παναγία να ευλογεί τα παιδιά σας και όλου του κόσμου η μητέρα όλων μας η μητέρα του Χριστού που πόνεσε τόσο πολύ να μας φυλάει ολους! Έχω και ονειρο με τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και οποτε δω εικόνα του λυγίζω από συγκίνηση για αυτό είπα νωρίτερα πως δεν είναι όλα από το υποσυνείδητο γιατί ούτε που το είχα σκεφτεί..Και αλλα πολλά βιώματα για αυτό λέω η πιστη είναι η μεγαλύτερη δύναμη 

@Κελυ 32 θυμαμαι τότε που είπες να πιστεύετε στα θαύματα! Ήμουν σίγουρη πως είχες κάτι να μας πεις και σε ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι και δίνεις ελπίδα σε όλες! 

Ναι κοριτσια μου να πιστευετε ολες!!! Εγω ειχα χασει καθε ελπιδα...ειχα απογοητευτει  ειχα κλειστει στον εαυτο μου...Ειχε ταλαιπωρηθει το σωμα μου με τις αμέτρητες αιμορραγιες...Και τωρα ολα μοιαζουν ενα παρελθον.. που ομως παντα θα μου θυμιζει τι μου διδαξε!!! Την πιστη στο ονειρο!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , giotitsa είπε:

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν ξέρω αγαπούλα μου,δεν ξέρω.....Είναι στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια Γιωτουλα μου.....Μόνο προσευχή για τις ψυχουλες και κουράγιο και δύναμη να δίνει ο Θεος στους ανθρώπους τους....Στην απώλεια δεν υπάρχουν λέξεις κατάλληλες.....

Just now, Luckystars είπε:

Είναι στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια Γιωτουλα μου.....Μόνο προσευχή για τις ψυχουλες και κουράγιο και δύναμη να δίνει ο Θεος στους ανθρώπους τους....Στην απώλεια δεν υπάρχουν λέξεις κατάλληλες.....

δεν μπορω ειμαι τοσο θυμωμενη με την κοινωνια τοσες ψυχες χαμενες 

xfHlp3.png

πρίν από 16 λεπτά , giotitsa είπε:

δεν μπορω ειμαι τοσο θυμωμενη με την κοινωνια τοσες ψυχες χαμενες 

Εγώ πάλι βρε κορίτσια είμαι στεναχωρημένη θυμωμένη οργισμένη όπως εσείς αλλά συγχρόνως για ένα πράγμα απορώ γιατί ο Θεός εκείνη την ώρα ο καθε ψυχικά άρρωστος πάει να πάρει στο λαιμό του αθώες ψυχές γιατί δεν κάνει κάτι να τις προστατέψει γιατί αφήνει όχι μονο να καίγονται αλλά και να γίνονται θύματα ικανοποίησης ειδικά τα παιδάκια αρρωστημενων ανθρώπων;Πιστεύω στο Θεό είναι αγάπη είναι η ίδια η ζωή και ειλικρινά Τον ευχαριστώ που πάντα είναι δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή σε στιγμές που όλα είναι σκοτάδι και όλα μοιάζουν μονόδρομος  σε πολλά πράγματα που με βοήθησε να καταφέρω όμως αυτό το παράπονο αυτό το γιατί πάντα θα υπάρχει. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Αστεράκια μου είπε:

Εγώ πάλι βρε κορίτσια είμαι στεναχωρημένη θυμωμένη οργισμένη όπως εσείς αλλά συγχρόνως για ένα πράγμα απορώ γιατί ο Θεός εκείνη την ώρα ο καθε ψυχικά άρρωστος πάει να πάρει στο λαιμό του αθώες ψυχές γιατί δεν κάνει κάτι να τις προστατέψει γιατί αφήνει όχι μονο να καίγονται αλλά και να γίνονται θύματα ικανοποίησης ειδικά τα παιδάκια αρρωστημενων ανθρώπων;Πιστεύω στο Θεό είναι αγάπη είναι η ίδια η ζωή και ειλικρινά Τον ευχαριστώ που πάντα είναι δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή σε στιγμές που όλα είναι σκοτάδι και όλα μοιάζουν μονόδρομος  σε πολλά πράγματα που με βοήθησε να καταφέρω όμως αυτό το παράπονο αυτό το γιατί πάντα θα υπάρχει. 

Δεν ξερω.. Κι εμενα με βασανίζουν αυτές οι σκέψεις..

1 hour ago, Αστεράκια μου είπε:

Δεν είναι στο χέρι του Θεού ότι προέρχεται από χέρι ανθρώπου.. Το ίδιο συμβαίνει και με τους πολέμους τοσες αθώες ψυχές τόσα παιδιά τόση τραγωδία από χέρια ανθρώπων απλά.. 

Το χειρότερο και πιο εγωιστικό πλασμα του πλανήτη ο άνθρωπος 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Δεν είναι στο χέρι του Θεού ότι προέρχεται από χέρι ανθρώπου.. Το ίδιο συμβαίνει και με τους πολέμους τοσες αθώες ψυχές τόσα παιδιά τόση τραγωδία από χέρια ανθρώπων απλά.. 

Το χειρότερο και πιο εγωιστικό πλασμα του πλανήτη ο άνθρωπος 

Το σέβομαι αυτό που λες και είναι η πραγματικότητα όμως πιστεύω πως ακόμα και έτσι τα παιδάκια και οι αθώες ψυχές γενικότερα με ένα θαύμα ΤΟΥ με μια παρέμβαση ΤΟΥ κάτι δεν ξέρω ίσως να λέω ασυναρτησίες απλά βλέπω το κακό να κυριαρχεί σε βάρος αθώων ψυχών και είναι τόσο λυπηρό όλα όσα συμβαίνουν. 

πρίν από 23 λεπτά , Αστεράκια μου είπε:

Το σέβομαι αυτό που λες και είναι η πραγματικότητα όμως πιστεύω πως ακόμα και έτσι τα παιδάκια και οι αθώες ψυχές γενικότερα με ένα θαύμα ΤΟΥ με μια παρέμβαση ΤΟΥ κάτι δεν ξέρω ίσως να λέω ασυναρτησίες απλά βλέπω το κακό να κυριαρχεί σε βάρος αθώων ψυχών και είναι τόσο λυπηρό όλα όσα συμβαίνουν. 

ούτε εγώ ξέρω να σου απαντήσω..κάποια πράγματα δυστυχώς γίνονται..εγώ πήγαινα για μπάνιο εκεί φανταστείτε κ ευτυχώς που ειμασταν τότε διακοπές σε νησί κ δεν ειμασταν Αθήνα.όλα για κάποιο λόγο γίνονται που ποτέ δεν θα το μάθουμε όμως...ο Θεός βλέπει κ σίγουρα σ'αυτόν που το ξεκίνησε όλο αυτό ,πιστεύω θα κριθεί κατάλληλα 

5 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ναι, σ´ευχαριστώ! Στειλε μου προσωπικό μήνυμα! Ξανά ευχαριστώ!

κοριτσάκι μου η ζώνη της Αγίας Άννας δίνεται μόνο σε ατεκνα ζευγάρια κ για να την φορέσει η γυναίκα ακολουθούν μια διαδικασία νηστείας..τώρα εγώ πχ κ από την 2η εγκυμοσύνη φοράω την ζώνη της Παναγίας μέχρι να μείνω έγκυος αλλά κ όταν έμεινα συνέχισα να την φοράω για προστασία,όπως κ τώρα...για την ζώνη της Αγίας Άννας ήθελα κ εγώ να την βάλω κ θα σ πω μόνο τι έγινε για δεις ότι όντως κάποια πράγματα είναι όντως από Θεό....θα σ στείλω πμ.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 1 λεπτό , *ζουζουνα*!!! είπε:

ούτε εγώ ξέρω να σου απαντήσω..κάποια πράγματα δυστυχώς γίνονται..εγώ πήγαινα για μπάνιο εκεί φανταστείτε κ ευτυχώς που ειμασταν τότε διακοπές σε νησί κ δεν ειμασταν Αθήνα.όλα για κάποιο λόγο γίνονται που ποτέ δεν θα το μάθουμε όμως...ο Θεός βλέπει κ σίγουρα σ'αυτόν που το ξεκίνησε όλο αυτό ,πιστεύω θα κριθεί κατάλληλα 

Το χρήμα αυτό έχει αντικαταστήσει τις αξίες.Οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτάζουν να γίνουν πλούσιοι από χρήματα αγνοώντας πως ο αληθινός πλούτος είναι η σωτηρία της ψυχής. Η ζωή μας είναι τόσο πολύτιμη και όμως καμία φορά το ξεχνάμε και τότε έρχονται τέτοιου είδους άσχημα γεγονότα να μας το υπενθυμίσουν. Ο Θεός είναι πάντα εκεί για όλους εμείς Τον εγκαταλείπουμε και τότε χάνουμε τον προορισμό μας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...