Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Luckystars πολυ συμβολικό ονειρο. Νομιζω πως μονο εσυ μπορείς να το εξηγήσεις για τον εαυτό σου αλλα εγω αυτο που βλέπω ειναι τα εξής: εσυ ξέρεις τι θέλεις, τον ευτυχισμένο γάμο και το παιδι. Γίνεται κατι και πανε να σου πάρουν το παιδι πισω αλλα εσυ παλεύεις και λες ΟΧΙ! Εγω παιδι θα κανω! Και στο μεταξυ εχεις και τη βοήθεια της Παναγίας που σου λέει να κανεις υπομονή. 

Μέγα αυτόν τον καιρό εχω δει πολλα ονειρα. Δυο ξεχωρίζω. Ενα οτι είδα μπροστα μου ενα πανέμορφο κοριτσάκι (πριν μάθω οτι εχω κορίτσι) σε ενα λίκνο και μου χαμογελούσε. Και κάποιος δείχνει κατι (δεν θυμάμαι τι) και λέει: αυτο εγινε εις μνήμην της μικρής. Και δείχνει το παιδι μου. Και ειπα: οκ, δέχομαι οτι ειναι εις μνήμην της μικρής μου αλλα πρώτα θα ζήσει μια μεγάλη κι ευτυχισμενη ζωή!!! 

Και το δεύτερο το είδα την προηγούμενη εβδομαδα: ημασταν κοσμος αρκετός μεσα σε μια εκκλησία και ήταν σαν εφιάλτης γιατι ψάχναμε λέει ενα καλο πνεύμα που ήταν ανάμεσα μας. Και ξαφνικά κάποιος φωνάζει "κοιτάξτε την εικόνα της Αγίας!" Κοιτάω κι εγω και βλέπω μια εικόνα με μια γυναίκα να κρατάει ενα μωρό (και σκέφτηκα "ποια Αγία, αυτη ειναι η Παναγια, για να κρατάει μωρό") και βλέπω τα μάτια της να κοιτάνε τον ουρανό αντί για ευθεία. Και ξαφνικά γυρνάνε τα ματια της και κοιτάνε εμενα! Χέστηκα πάνω μου γιατι ήταν σα να λέει οτι εγω ήμουν το κακό πνεύμα και ξυπνησα. Το περίεργο ομως της υπόθεσης ειναι οτι την άλλη μερα φέρνει ο αδερφός μου κάποιες εικόνες που είχε αφήσει στην εκκλησία για 40 ημέρες. Και βλέπω τη μια και την αναγνωρίζω, ήταν η Αγία Άννα που κρατούσε μωρό την Παναγια. 

Δεν έχω λογια.. Πάντα να σε προστατεύει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@P.L.L. μου ευχαριστώ γλυκιά μου για την απάντησή σου.Είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα...Και από το όνειρο και από την αγάπη σας❤Σας ευχαριστώ ολόψυχα❤Καλό και ευλογημένο λέω και δοξάζω το όνομά Της!

Όσον αφορά το δικό σου όνειρο,Δεν έχω λόγια,έχεις την προστασία της Αγίας Αννης,μεγάλη η χάρη Της!

Να σας πω και γω την εμπειρια μου...η πεθερα εκανε μονο γιους και η μανα μου εκτος απο μενα 3 γιους! Γενικα ολη η οικογενεια και μονο αγορια! Πριν μεινω εγκυος ειδα στον υπνο μου οτι ειχα αγκαλια ενα ζουμερο και μελαχροινο κοριτσακι που μου εμοιαζε, μετα απο λιγο καιρο μενω εγκυος και ενω ολοι βαζαν στοιχημα οτι εχω αγορι εγω τους ελεγα αποκλειεται το ειδα στον υπνο μου και ηταν ολοζωντανο το ονειρο εχω κοριτσι! Και να που οντως ηρθε η μπουμπου μου! Τωρα μενει να δω αν θα μου μοιαζει! :)

• Μου αρέσει 7

Βασιλική, επιτέλους μια μπουμπού στην ανδροκρατία!ε το καλο να ερθει στην αγκαλιά σου. 

@Luckystars, @Beboula25, @loyloy λέτε οτι ήταν καλο δηλαδη; Γιατι ξυπνησα πολυ τρομαγμένη. Πάντως θα πάω όντως να της ανάψω ενα κεράκι. Ολα τα ονειρα καλα κι ευλογημένα να ειναι! 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βασιλική, επιτέλους μια μπουμπού στην ανδροκρατία!ε το καλο να ερθει στην αγκαλιά σου. 

@Luckystars, @Beboula25, @loyloy λέτε οτι ήταν καλο δηλαδη; Γιατι ξυπνησα πολυ τρομαγμένη. Πάντως θα πάω όντως να της ανάψω ενα κεράκι. Ολα τα ονειρα καλα κι ευλογημένα να ειναι! 

@P.L.L. για εμένα κάθε μήνυμα είναι καλό και ευλογημένο....ότι μας τρομάζει συνήθως είναι οι φόβοι μας....Πολύ σωστά σκέφτηκες να ανάψεις ένα κεράκι στην χάρη Της....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι καλό και ευλογημένο σε φυλάει σίγουρα.. Με πιάνει μεγάλη ευαισθησία με αυτά έχω και εγω τέτοια όνειρα σε καποιες ιδιαιτερες στιγμες αλλα και ένα που δεν ήταν ονειρο αν καταλαβαίνετε τι εννοω...

πρίν από 43 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι εγώ το θεωρώ καλό.απλα έχεις πολύ άγχος για το μωρό ,  γι αυτό.ολα Καλά πάνε οι εξετάσεις. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Beboula25 εγω δεν σε κατάλαβα.. Τι εννοείς δεν ήταν ονειρο; Αυτο που συνέβη με την βιοχημική εννοείς; 

@P.L.L. να παρεις την ζωνη της Αγιας Αννας 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Beboula25 εγω δεν σε κατάλαβα.. Τι εννοείς δεν ήταν ονειρο; Αυτο που συνέβη με την βιοχημική εννοείς; 

Αυτό με την βιοχημική είχα δει πολλες μερες πριν ασχημο ονειρο και το ελεγα στον άντρα μου γιατί με κοροϊδεύουν..Θα γίνει κάτι ελεγα θα παρω μεγάλη στενοχώρια. Πάει αυτό όμως όσο για το άλλο εννοω πως πριν παρα πολλά χρόνια είδα κάτι που δεν ήταν ονειρο αλλα ολοζώντανη η Παναγία πλάτη σε εμενα με μακριά σγουρά μαλλιά δεν έβλεπα πρόσωπο είχε τα χέρια της μπροστά σκυμμένη πλαγια το κεφάλι στην εικόνα του Χριστού που είχε το σπίτι που ήμουν. Φαντάσου οπως βάζουμε τις παλαμες μας σε ολο το πρόσωπο όταν κλαίμε. Θα μου πείτε πως είσαι σίγουρη για αυτό; Είμαι... Ήταν ξημερώματα μετά την Ανάσταση και αρκεί να σας πω ότι ξύπνησα σε άλλο κρεβάτι από ότι είχα ξαπλώσει και μου είχαν αφήσει το δικό μου ξεστρωτο για να το δω.Με κορόιδευαν ότι υπνοβατησα αλλα όταν όταν τους είπα τι είχε γίνει μου έλεγαν πως ήταν η Μεγαλόχαρη! Να σημειώσω πως ούτε εγω δεν ξέρω πως βρέθηκα απέναντι δεν είχα συνηδητοποιησει δεν είχα σκεφτεί κάτι ήμουν άλλωστε παιδί.Αλλα είμαι απόλυτα σίγουρη πως δεν ήταν ονειρο ή φαντασια γιατί όσα χρόνια και αν έχουν περάσει έχω ακριβως την ίδια εικόνα που είδα τότε και τα θυμαμαι όλα σαν τώρα...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

@Luckystars πολυ συμβολικό ονειρο. Νομιζω πως μονο εσυ μπορείς να το εξηγήσεις για τον εαυτό σου αλλα εγω αυτο που βλέπω ειναι τα εξής: εσυ ξέρεις τι θέλεις, τον ευτυχισμένο γάμο και το παιδι. Γίνεται κατι και πανε να σου πάρουν το παιδι πισω αλλα εσυ παλεύεις και λες ΟΧΙ! Εγω παιδι θα κανω! Και στο μεταξυ εχεις και τη βοήθεια της Παναγίας που σου λέει να κανεις υπομονή. 

Μέγα αυτόν τον καιρό εχω δει πολλα ονειρα. Δυο ξεχωρίζω. Ενα οτι είδα μπροστα μου ενα πανέμορφο κοριτσάκι (πριν μάθω οτι εχω κορίτσι) σε ενα λίκνο και μου χαμογελούσε. Και κάποιος δείχνει κατι (δεν θυμάμαι τι) και λέει: αυτο εγινε εις μνήμην της μικρής. Και δείχνει το παιδι μου. Και ειπα: οκ, δέχομαι οτι ειναι εις μνήμην της μικρής μου αλλα πρώτα θα ζήσει μια μεγάλη κι ευτυχισμενη ζωή!!! 

Και το δεύτερο το είδα την προηγούμενη εβδομαδα: ημασταν κοσμος αρκετός μεσα σε μια εκκλησία και ήταν σαν εφιάλτης γιατι ψάχναμε λέει ενα κακο πνεύμα που ήταν ανάμεσα μας. Και ξαφνικά κάποιος φωνάζει "κοιτάξτε την εικόνα της Αγίας!" Κοιτάω κι εγω και βλέπω μια εικόνα με μια γυναίκα να κρατάει ενα μωρό (και σκέφτηκα "ποια Αγία, αυτη ειναι η Παναγια, για να κρατάει μωρό") και βλέπω τα μάτια της να κοιτάνε τον ουρανό αντί για ευθεία. Και ξαφνικά γυρνάνε τα ματια της και κοιτάνε εμενα! Χέστηκα πάνω μου γιατι ήταν σα να λέει οτι εγω ήμουν το κακό πνεύμα και ξυπνησα. Το περίεργο ομως της υπόθεσης ειναι οτι την άλλη μερα φέρνει ο αδερφός μου κάποιες εικόνες που είχε αφήσει στην εκκλησία για 40 ημέρες. Και βλέπω τη μια και την αναγνωρίζω, ήταν η Αγία Άννα που κρατούσε μωρό την Παναγια. 

@Luckystars και @P.L.L. τα ονειρα σας ειναι παρα πολυ καλα...

Τυχερο αστερακι η Παναγια ειναι μαζι σου...Μην φοβασαι..Θα τα καταφερεις και μαλιστα συντομα...

P.L.L μεγαλη η χαρη της Αγιας Αννας...Την ειχα δει κ εγω πολυ πριν μεινω εγκυος..Μολις εμεινα εγκυος πηγα και αναψα μια λαμπαδα!!! Στο ονειρο μου με αγκαλιαζε και μ εδινε μια πιπιλα...Μεσα μου τοτε ειπα θα ερθει συντομα το μωρο...

Το ονειρο ομως που με σημαδεψε για παντα και με εκανε να πιστεψω οτι θα μεινω εγκυος ηταν το ονειρο που ειχα δει με την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου..Ηταν παραμονη πριν κοινωνησω επειτα απο νηστεια και προσευχη...Ειχε περασει μολις ενας μηνας απο την τελευταια αποξεση και οι πληγες μεσα μου ηταν ζωντανες..Ειδα λοιπον στο ονειρο μου μια γυναικα να κραταει μια κοπελα που λεγεται Ειρηνη...Η συγκεκριμενη κοπελα ειναι γνωστη μου και γνωριζω οτι εχει βαφτιστει Ειρηνη λογω ταματος που ειχαν κανει οι γονεις της οι οποιοι ειχαν χασει πολλα παιδια..Στο ονειρο μου λοιπον ρωτησα την γυναικα αν ειναι η Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου κ τοτε εκεινη μου εκλεισε καταφατικα το ματι..Επειτα την ρωτησα αν θα καταφερω να κανω παιδι καποτε..Και μου ειπε: Θα γεννησεις ενα πανεμορφο κοριτσακι!!!!! Τωρα περιμενω την μπεμπα μου...το μικρο θαυματακι μου και δεν ξεχναω ουτε στιγμη εκεινο το ονειρο.  

πρίν από 11 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Τυχερο αστερακι η Παναγια ειναι μαζι σου...Μην φοβασαι..Θα τα καταφερεις και μαλιστα συντομα...

P.L.L μεγαλη η χαρη της Αγιας Αννας...Την ειχα δει κ εγω πολυ πριν μεινω εγκυος..Μολις εμεινα εγκυος πηγα και αναψα μια λαμπαδα!!! Στο ονειρο μου με αγκαλιαζε και μ εδινε μια πιπιλα...Μεσα μου τοτε ειπα θα ερθει συντομα το μωρο...

Το ονειρο ομως που με σημαδεψε για παντα και με εκανε να πιστεψω οτι θα μεινω εγκυος ηταν το ονειρο που ειχα δει με την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου..Ηταν παραμονη πριν κοινωνησω επειτα απο νηστεια και προσευχη...Ειχε περασει μολις ενας μηνας απο την τελευταια αποξεση και οι πληγες μεσα μου ηταν ζωντανες..Ειδα λοιπον στο ονειρο μου μια γυναικα να κραταει μια κοπελα που λεγεται Ειρηνη...Η συγκεκριμενη κοπελα ειναι γνωστη μου και γνωριζω οτι εχει βαφτιστει Ειρηνη λογω ταματος που ειχαν κανει οι γονεις της οι οποιοι ειχαν χασει πολλα παιδια..Στο ονειρο μου λοιπον ρωτησα την γυναικα αν ειναι η Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου κ τοτε εκεινη μου εκλεισε καταφατικα το ματι..Επειτα την ρωτησα αν θα καταφερω να κανω παιδι καποτε..Και μου ειπε: Θα γεννησεις ενα πανεμορφο κοριτσακι!!!!! Τωρα περιμενω την μπεμπα μου...το μικρο θαυματακι μου και δεν ξεχναω ουτε στιγμη εκεινο το ονειρο.  

Κελυ μου ......Αμην γλυκιά μου......σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχουλες σου❤

Απεριόριστα like like like για τα δικά σου μηνύματα❤❤❤Βοηθεια σας μανούλα και μπέμπα,η Αγία Άννα και η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου,μεγάλη η χάρη Τους .....και μετά λένε σιγά τι δείχνουν τα όνειρα!

• Μου αρέσει 1

@Beboula25 και @Κελυ 32 τι να πω! Και οι δυο με ανατριχιάσατε, με την καλη έννοια βέβαια. Καλα κι ευλογημένα να ειστε εσείς και τα παιδια που θα κάνετε.

Το έψαξα λιγο τώρα που το είπες @giotitsa αλλα για να πάρω την ζώνη της Αγίας Αννας κατάλαβα οτι πρέπει να την προμηθευτώ απο το Αγιο όρος; Για την ωρα, θα πάω σε καποια εκκλησία να της ανάψω κερί και θα φροντίζω να ειναι όσο καλύτερος άνθρωπος μπορώ να ειμαι. Αυτο ειναι και το σημαντικότερο. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Αχ Κελλιτσα μου με συγκίνησες.. το θαύμα της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου! Και η Αγια Άννα μεγαλη η χάρη τους να σε φυλάνε κορίτσι μου!

πρίν από 15 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Beboula25 και @Κελυ 32 τι να πω! Και οι δυο με ανατριχιάσατε, με την καλη έννοια βέβαια. Καλα κι ευλογημένα να ειστε εσείς και τα παιδια που θα κάνετε.

Το έψαξα λιγο τώρα που το είπες @giotitsa αλλα για να πάρω την ζώνη της Αγίας Αννας κατάλαβα οτι πρέπει να την προμηθευτώ απο το Αγιο όρος; Για την ωρα, θα πάω σε καποια εκκλησία να της ανάψω κερί και θα φροντίζω να ειναι όσο καλύτερος άνθρωπος μπορώ να ειμαι. Αυτο ειναι και το σημαντικότερο. 

Σημασια έχει η πιστη σου και το ότι προσπαθεις να είσαι καλος ανθρωπος! Σε ευχαριστώ και εσένα και όλες μας να έχει καλα η Παναγία να ευλογεί τα παιδιά σας και όλου του κόσμου η μητέρα όλων μας η μητέρα του Χριστού που πόνεσε τόσο πολύ να μας φυλάει ολους! Έχω και ονειρο με τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και οποτε δω εικόνα του λυγίζω από συγκίνηση για αυτό είπα νωρίτερα πως δεν είναι όλα από το υποσυνείδητο γιατί ούτε που το είχα σκεφτεί..Και αλλα πολλά βιώματα για αυτό λέω η πιστη είναι η μεγαλύτερη δύναμη 

@Κελυ 32 θυμαμαι τότε που είπες να πιστεύετε στα θαύματα! Ήμουν σίγουρη πως είχες κάτι να μας πεις και σε ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι και δίνεις ελπίδα σε όλες! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...