Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

@giotitsa. @loyloy. @P.L.L. ευχαριστώ πολύ γλυκουλια μου για το ενδιαφέρον!Δεν ξέρω κορίτσια.....αισθάνομαι μια απίστευτη κούραση....μάλλον από τις συνεχείς προσπάθειες των φυσικών έχει κουραστεί ο οργανισμός μου και τώρα που δεν κάνω τίποτα βγαίνει η υπερένταση;;;Ξέρω και εγώ;;;Θελω να κοιμάμαι συνέχεια και δεν έχω κουράγια ούτε για τα βασικά....βολτα μου λένε να πάμε και νομίζω μου λένε πάμε για αναρρίχηση στο Έβερεστ!Πάντως φυσιολογικό δεν το λες δεδομένου του ότι και που ξεκουραζομαι πάλι κουράζομαι......abnormal!

@giotitsa αγαπούλα μου ,εσύ πως είσαι;;;;

@loyloy. @P.L.L. Πώς είστε;;;;Πότε έχετε ραντεβού με τα ζουζουνια σας;;;

@kido εύχομαι να σε ξεχάσει η χαζή για 9 μήνες:rolleyes:

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

@kido συμφωνω με @loyloy  θα δεις ολα θα ερθουναν ειναι να γινει κατι θα γινει τελοςςςςς δεν μπορουμε να αλλαξουμε τιποτααα εγω ας πουμε εχω αναπτυγμενη εκτη αισθηση ξερω πριν καν γινει κατι ανατριχιαστικο

Καλά ναι το ξέρω δεν το ελέγχουμε απλα είμαι ανυπόμονη!!! Από τη φύση μου!!! Έχει περάσει κι ένας χρόνος ήδη κάνοντας υπομονή, νομίζω ότι είναι καιρός πια να γίνει! Σας ευχαριστώ και τις δύο! Προσπαθώ να το διασκεδάζω και να μην με κυριεύει το άγχος. Δύσκολο το τελευταίο 10ήμερο πάντα...

1 hour ago, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Όλα καλά ευτυχως! Τέρμα το κρεββάτι ,θα αρχίσω να σηκώνομαι και μπορώ να πάω και καμία βολτίτσα εξω! Χωρίς υπερβολές, χωρίς κούραση και με προσοχή! Διακοπές δυστυχώς δεν θα πάμε πουθενά αλλά δεν με νοιάζει καθόλου! Η αποκόλληση έχει μειωθεί αρκετά όχι τελείως αλλά ευτυχως είναι μακριά από το σημείο εμφύτευσης του εμβρύου οπότε δεν μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Επίσης ξεκινάμε να μειώνουμε σταδιακά τα φάρμακα...επιτέλους! Αυχενική 22/8 και στο γιατρό 12/9 ξανά εκτός απροόπτου! 

Σε σχέση με τη διατροφη για τη δυσκοιλιότητα δεν με αφήνει σύκα και δαμάσκηνα γιατί προκαλούν συσπάσεις της μήτρας. Για τα δαμάσκηνα το ήξερα από την προηγούμενη φορά αλλά για τα σύκα όχι. Πιστεύω βέβαια ότι τώρα που θα σηκώνομαι θα είναι πολύ καλύτερα συν το ότι έχω ξεκινήσει γάλα Μαγνησίας. 

Ελπιζω να είστε όλες καλά!! Φιλάκια!!!

Μας έφτιαξες την μέρα!! Μπράβο καλή μου να χαλαρωσεις και εσυ. Καλη συνέχεια με το καλό όλα!!

Just now, Luckystars είπε:

@giotitsa. @loyloy. @P.L.L. ευχαριστώ πολύ γλυκουλια μου για το ενδιαφέρον!Δεν ξέρω κορίτσια.....αισθάνομαι μια απίστευτη κούραση....μάλλον από τις συνεχείς προσπάθειες των φυσικών έχει κουραστεί ο οργανισμός μου και τώρα που δεν κάνω τίποτα βγαίνει η υπερένταση;;;Ξέρω και εγώ;;;Θελω να κοιμάμαι συνέχεια και δεν έχω κουράγια ούτε για τα βασικά....βολτα μου λένε να πάμε και νομίζω μου λένε πάμε για αναρρίχηση στο Έβερεστ!Πάντως φυσιολογικό δεν το λες δεδομένου του ότι και που ξεκουραζομαι πάλι κουράζομαι......abnormal!

@Luckystars τυχερο μου αστερακι εσυ σε καταλαβαινω οτι κουραστηκες αλλα να σου πω κατι μην το βαζεις κατω αυτο θελει ψυχολογια και τρελαααα πολυ τρελααα εγω ειμαι πανετοιμη λεμε παω για τα διδυμα χχαχαχαααχαχα η τρελα ειναι στα βουνα και σε μενα κοριτσιααααα μου εχω τοση δυναμη μεσα μου δεν με νικησε η θλιψη 

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Καλά ναι το ξέρω δεν το ελέγχουμε απλα είμαι ανυπόμονη!!! Από τη φύση μου!!! Έχει περάσει κι ένας χρόνος ήδη κάνοντας υπομονή, νομίζω ότι είναι καιρός πια να γίνει! Σας ευχαριστώ και τις δύο! Προσπαθώ να το διασκεδάζω και να μην με κυριεύει το άγχος. Δύσκολο το τελευταίο 10ήμερο πάντα...

@kido εγω να δεις ποσο ανυπομονη ειμαι φτανω σε σημειο αηδιας σε καταλαβαινωωωωω 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , giotitsa είπε:

@Luckystars τυχερο μου αστερακι εσυ σε καταλαβαινω οτι κουραστηκες αλλα να σου πω κατι μην το βαζεις κατω αυτο θελει ψυχολογια και τρελαααα πολυ τρελααα εγω ειμαι πανετοιμη λεμε παω για τα διδυμα χχαχαχαααχαχα η τρελα ειναι στα βουνα και σε μενα κοριτσιααααα μου εχω τοση δυναμη μεσα μου δεν με νικησε η θλιψη 

Γλυκό μου κορίτσι εσύ!Στο έχω ξαναπεί το πόσο σε θαυμάζω,στο ξαναλέω,σε θαυμάζω!!!!!!

Δεν το θέλω αγαπούλα μου....Θα έλεγα είναι περισσότερο σωματικό πάρα ψυχολογικό....μάλλον ο οργανισμός μου στρεσαριστηκε πιο πολύ από ότι του αναλογούσε,τι να πω....νυστάζω απίστευτα,και ζαλίζομαι αρκετά,σα να μην έχω δυνάμεις πολλές....Είναι βέβαια και η ζέστη που επηρεάζει.....Αλλά Φυσικά και δεν το βάζουμε κάτω!Τι να βάλουμε κάτω ;;;; την αγάπη για ένα γερό μωρό στην αγκαλίτσα μας;;;;❤Τσου;)

• Μου αρέσει 3

πρίν από 1 λεπτό , Luckystars είπε:

Αγαπη μην πιεζεσαι αν περνάς μια φάση άσε για λίγο τον οργανισμό σου να κάνει αυτό που χρειάζεται.Αν αυτό είναι η ξεκουραση και ο ύπνος δώστα του.Ο ύπνος πιστεύω λειτουργει και σαν άμυνα όταν οι σκεψεις η ένταση το στρες  καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναλαμβάνει να μας ξεκουράσει.Μονο να θυμάσαι πως ο καπετάνιος είσαι εσυ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αγαπη μην πιεζεσαι αν περνάς μια φάση άσε για λίγο τον οργανισμό σου να κάνει αυτό που χρειάζεται.Αν αυτό είναι η ξεκουραση και ο ύπνος δώστα του.Ο ύπνος πιστεύω λειτουργει και σαν άμυνα όταν οι σκεψεις η ένταση το στρες  καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναλαμβάνει να μας ξεκουράσει.Μονο να θυμάσαι πως ο καπετάνιος είσαι εσυ! 

Ευχαριστώ πολύ αγαπακι μου!❤Τα λόγια σου μου δίνουν τόση αγάπη και δύναμη,να είσαι καλά καρδούλα μου,σε ευχαριστώ❤

Κορίτσια,άσχετο......Μήπως ξέρει κάποια από όνειρα;;;Να σας πω ένα όνειρο που είδα μήπως μου δώσετε τα φώτα σας;;;;;

πρίν από 10 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλημέρα @Beboula25 μου!πως είσαι;;;

Καλημέρα καλα είμαι σε ευχαριστώ πολύ.. Κάτι ανάλογο πέρασα εκτός από τον ύπνο που τον ψιλό έχασα για λιγες μερες.. Συμφωνώ πως είναι σωματικά ψυχοσωματικά δλδ γιατί μεταφέρονται από αυτά νιώθουμε.. Από ζαλαδα να σου πω ότι εχθές στο φαγητό παραλίγο να πέσω με τα μούτρα στο πιάτο τα είδα όλα να γυρνάνε με έκοψε ιδρώτας συν ότι εδώ και δυο εβδομαδες βγάζω χούφτα από μαλλιά,ο άντρας μου εχει τρελαθεί μαζεύει από παντού τρίχες :)

πρίν από 5 λεπτά , Luckystars είπε:

Γλυκό μου κορίτσι εσύ!Στο έχω ξαναπεί το πόσο σε θαυμάζω,στο ξαναλέω,σε θαυμάζω!!!!!!

Δεν το θέλω αγαπούλα μου....Θα έλεγα είναι περισσότερο σωματικό πάρα ψυχολογικό....μάλλον ο οργανισμός μου στρεσαριστηκε πιο πολύ από ότι του αναλογούσε,τι να πω....νυστάζω απίστευτα,και ζαλίζομαι αρκετά,σα να μην έχω δυνάμεις πολλές....Είναι βέβαια και η ζέστη που επηρεάζει.....Αλλά Φυσικά και δεν το βάζουμε κάτω!Τι να βάλουμε κάτω ;;;; την αγάπη για ένα γερό μωρό στην αγκαλίτσα μας;;;;❤Τσου;)

@Luckystars και εγω σε θαυμαζω και εσενα και ολα τα κοριτσια εδω μεσα εσεις μου εχετε δωσει δυναμη θα δεις θα ερθει η ωρα του που θα παει θα εχεις το μωρακι σου τωρα ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις;;;;

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

Εγώ χωρίς τεστ δεν ζούσα.απο πριν τη καθυστέρηση έκανα τεστ μήπως βγει αχνό θετικό.ξερω πως είναι.εβαζα θερμόμετρο να δω αν έχω δεκατα και πάει λέγοντας.ολο αυτο μου έκανε κακό.γι αυτό και για λίγο είχαμε σταματήσει τις προσπάθειες.δεν άντεχα κάθε μήνα αυτό και ας το έκανα για 3 μήνες.ηθελα να ο σο πιο γρήγορα μετά τη παλλινδρομη να μείνω έγκυος, νόμιζα θα γέμιζα το κενό και τσουπ οταν είπαμε να προσπαθήσουμε ξανα μετά το διάλειμμα έμεινα αμέσως.χρειαζομουν ηρεμία.

@Beboula25 @Luckystars για ανεβείτε.μπανια θάλασσα.καλοκαιρι Έχουμε.αυτη η εποχή ευνοεί για να ξεφεύγει λιγάκι το μυαλό.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , Luckystars είπε:

Ευχαριστώ πολύ αγαπακι μου!❤Τα λόγια σου μου δίνουν τόση αγάπη και δύναμη,να είσαι καλά καρδούλα μου,σε ευχαριστώ❤

Κορίτσια,άσχετο......Μήπως ξέρει κάποια από όνειρα;;;Να σας πω ένα όνειρο που είδα μήπως μου δώσετε τα φώτα σας;;;;;

Να είσαι καλα και εγω σε ευχαριστώ ❤️

Εδώ πες τα στην γκουρού των ονείρων χαχαχ.. Για εμενα τουλάχιστον ισχύει..Οσες φορες έχω δει ονειρο και ειπα ότι κάτι θα συμβεί έχει γίνει κιολας... Και τώρα λίγο πριν μαθω για την εγκυμοσυνη είχα πει στον καλό μου πως είδα ονειρο και θα παρω μεγάλη στενοχώρια  

πρίν από 10 λεπτά , Luckystars είπε:

Για λέγε το όνειρο...

preg.png

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ χωρίς τεστ δεν ζούσα.απο πριν τη καθυστέρηση έκανα τεστ μήπως βγει αχνό θετικό.ξερω πως είναι.εβαζα θερμόμετρο να δω αν έχω δεκατα και πάει λέγοντας.ολο αυτο μου έκανε κακό.γι αυτό και για λίγο είχαμε σταματήσει τις προσπάθειες.δεν άντεχα κάθε μήνα αυτό και ας το έκανα για 3 μήνες.ηθελα να ο σο πιο γρήγορα μετά τη παλλινδρομη να μείνω έγκυος, νόμιζα θα γέμιζα το κενό και τσουπ οταν είπαμε να προσπαθήσουμε ξανα μετά το διάλειμμα έμεινα αμέσως.χρειαζομουν ηρεμία.

@Beboula25 @Luckystars για ανεβείτε.μπανια θάλασσα.καλοκαιρι Έχουμε.αυτη η εποχή ευνοεί για να ξεφεύγει λιγάκι το μυαλό.

Κατάλαβα κι εσύ ζορίστηκες! Εντάξει εγώ τεστ νωρίς και μέτρηση με θερμόμετρα δεν κάνω. Κρατιέμαι! Ό,τι έγινε έγινε εξάλλου τώρα, απλά θα πρέπει να περιμένω και θα το μάθω τη Δευτέρα, καλό ή κακό!

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα καλα είμαι σε ευχαριστώ πολύ.. Κάτι ανάλογο πέρασα εκτός από τον ύπνο που τον ψιλό έχασα για λιγες μερες.. Συμφωνώ πως είναι σωματικά ψυχοσωματικά δλδ γιατί μεταφέρονται από αυτά νιώθουμε.. Από ζαλαδα να σου πω ότι εχθές στο φαγητό παραλίγο να πέσω με τα μούτρα στο πιάτο τα είδα όλα να γυρνάνε με έκοψε ιδρώτας συν ότι εδώ και δυο εβδομαδες βγάζω χούφτα από μαλλιά,ο άντρας μου εχει τρελαθεί μαζεύει από παντού τρίχες :)

Το πόσο σε νιώθω Μπεμπουλα μου!Αυτα τα ψυχοσωματικά ΜΑΣ έχουν τρελάνει!Με παρέες βγαίνουμε ,όλοι στην πρίζα και εγώ ψάχνω γωνίτσα να ακουμπήσω:rolleyes:Συνηθως είναι η αγκαλιά του συζύγου....Στο ψιλό με έχουν πάρει οι φίλοι,ρεζιλιαB)

Αυτό με τα μαλλάκια είναι νομίζω λόγω εποχής γλυκιά μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...