Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλημέρα κοριτσια! Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Όλα καλά ευτυχως! Τέρμα το κρεββάτι ,θα αρχίσω να σηκώνομαι και μπορώ να πάω και καμία βολτίτσα εξω! Χωρίς υπερβολές, χωρίς κούραση και με προσοχή! Διακοπές δυστυχώς δεν θα πάμε πουθενά αλλά δεν με νοιάζει καθόλου! Η αποκόλληση έχει μειωθεί αρκετά όχι τελείως αλλά ευτυχως είναι μακριά από το σημείο εμφύτευσης του εμβρύου οπότε δεν μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Επίσης ξεκινάμε να μειώνουμε σταδιακά τα φάρμακα...επιτέλους! Αυχενική 22/8 και στο γιατρό 12/9 ξανά εκτός απροόπτου! 

Σε σχέση με τη διατροφη για τη δυσκοιλιότητα δεν με αφήνει σύκα και δαμάσκηνα γιατί προκαλούν συσπάσεις της μήτρας. Για τα δαμάσκηνα το ήξερα από την προηγούμενη φορά αλλά για τα σύκα όχι. Πιστεύω βέβαια ότι τώρα που θα σηκώνομαι θα είναι πολύ καλύτερα συν το ότι έχω ξεκινήσει γάλα Μαγνησίας. 

Ελπιζω να είστε όλες καλά!! Φιλάκια!!!

• Μου αρέσει 12

preg.png

πρίν από 15 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Όλα καλά ευτυχως! Τέρμα το κρεββάτι ,θα αρχίσω να σηκώνομαι και μπορώ να πάω και καμία βολτίτσα εξω! Χωρίς υπερβολές, χωρίς κούραση και με προσοχή! Διακοπές δυστυχώς δεν θα πάμε πουθενά αλλά δεν με νοιάζει καθόλου! Η αποκόλληση έχει μειωθεί αρκετά όχι τελείως αλλά ευτυχως είναι μακριά από το σημείο εμφύτευσης του εμβρύου οπότε δεν μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Επίσης ξεκινάμε να μειώνουμε σταδιακά τα φάρμακα...επιτέλους! Αυχενική 22/8 και στο γιατρό 12/9 ξανά εκτός απροόπτου! 

Σε σχέση με τη διατροφη για τη δυσκοιλιότητα δεν με αφήνει σύκα και δαμάσκηνα γιατί προκαλούν συσπάσεις της μήτρας. Για τα δαμάσκηνα το ήξερα από την προηγούμενη φορά αλλά για τα σύκα όχι. Πιστεύω βέβαια ότι τώρα που θα σηκώνομαι θα είναι πολύ καλύτερα συν το ότι έχω ξεκινήσει γάλα Μαγνησίας. 

Καλημέρα κοριτσι μου!! Πολύ όμορφα τα νέα σου!!!! Μπραβοοοοο!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , palmoira είπε:

Υπέροχα!!! Άντε να είσαι λίγο πιο ξέγνοιαστη τώρα!!!

Και καλημερα κορίτσια!

Καλημέρα @palmoira,τι όμορφα νέα κορίτσι μου!να αρχίσεις να ευχαριστιεσαι την εγκυμοσύνη σου!με το καλό η αυχενικη!

@ΒαλεντιναΧρηστος Καλημέρα Βαλεντινακι!χαδακια❤

@kido Καλημέρα κορίτσι,πως είσαι;

@giotitsa Καλημέρα αγαπούλα μου,ευχαριστώ που ρωτας.....Δεν Είμαι στα καλύτερά μου αλλά δεν θέλω να παραπονιέμαι.....λέω δοξασμενο το όνομα Τους και πορεύομαι.

Που είστε κοριτσουδια;;;;;;;Για μπείτε να μας πείτε καλημέρες και τα νέα σας❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , kido είπε:

Υπέροχα!!! Άντε να είσαι λίγο πιο ξέγνοιαστη τώρα!!!

Και καλημερα κορίτσια!

@palmoira γιουπιιιιιιιιιιιιιι γλυκια μουμε κανεις τοσο χαρουμενη γλυκια μου @Luckystars τι εχεις γλυκια μου γιατι δεν εισαι καλα ;;;;

xfHlp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλημέρα @palmoira,τι όμορφα νέα κορίτσι μου!να αρχίσεις να ευχαριστιεσαι την εγκυμοσύνη σου!με το καλό η αυχενικη!

@ΒαλεντιναΧρηστος Καλημέρα Βαλεντινακι!χαδακια❤

@kido Καλημέρα κορίτσι,πως είσαι;

@giotitsa Καλημέρα αγαπούλα μου,ευχαριστώ που ρωτας.....Δεν Είμαι στα καλύτερά μου αλλά δεν θέλω να παραπονιέμαι.....λέω δοξασμενο το όνομα Τους και πορεύομαι.

Που είστε κοριτσουδια;;;;;;;Για μπείτε να μας πείτε καλημέρες και τα νέα σας❤

Καλά είμαι στην αναμονή, 3 και σήμερα!!! Συμπτώματα ελάχιστα για πρώτη φορά...

Διαφημίσεις

@palmoira τι ευχάριστα νέα!!!!! Άντε, ριξ´το στις βόλτες τώρα! Με ρέγουλα βέβαια, αλλα μεγάλη διαφορά απο το κρεβάτι! 

@Luckystars αυτα τα δεν ειμαι και τοσο καλα αλλα να μη μας λες τι εχεις ξέχασε τα! Εδω τα λέμε ολα! Ελπιζω σύντομα να νιώθεις καλυτερα. 

@kido λες;;;; Μακάρι!!

Καλημερες σε όλες! 

πρίν από 22 λεπτά , kido είπε:

Καλά είμαι στην αναμονή, 3 και σήμερα!!! Συμπτώματα ελάχιστα για πρώτη φορά...

Μη παρατηρείς τπτ από συμπτώματα.κακο στον εαυτό σου θα κάνεις.ειναι ψυχοφθόρα η αναμονή.βγαλτο απο Το μυαλό σου.ξεχνα το.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Μη παρατηρείς τπτ από συμπτώματα.κακο στον εαυτό σου θα κάνεις.ειναι ψυχοφθόρα η αναμονή.βγαλτο απο Το μυαλό σου.ξεχνα το.

Εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη, αλλά προσπαθώ! 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

@kido συμφωνω με @loyloy  θα δεις ολα θα ερθουναν ειναι να γινει κατι θα γινει τελοςςςςς δεν μπορουμε να αλλαξουμε τιποτααα εγω ας πουμε εχω αναπτυγμενη εκτη αισθηση ξερω πριν καν γινει κατι ανατριχιαστικο

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...