Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλημέρα @palmoira  οι ναυτιες κάνουν εμφάνιση Όταν αυτές θέλουν την ώρα που θέλουν.τωρα για την δυσκοιλιότητα αν μπορείς φάε ακτινίδια και ξαναμιλησε με το γιατρό σου μήπως σου πει να βάλεις άλλο υποθετο .Υπομονή.ολα για καλό γίνονται , για το σπορακι Σου!! !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, palmoira είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια! Θα δοκιμασω πολλές από τις συμβουλές σας! 

@palmoira καλημερα γλυκο μου κοριτσι και καλημερα και στις αλλες κοπελες ελπιζω να ειστε καλα μαλλον εχεις κοριτσι και σου κανει ολα αυτα που σου κανει χαχαχααχαχ θελω να σου πω καλη ειμαι και εγω στα λογια αλλα να που πρεπει να σου πω διωξε το αγχος κοριτσι μου και πες οτι ειναι να γινει θα γινει και τελος μην αγχωνεσαι γιατι τα κανεις χειροτερα και να εχεις θετικη σκεψη ξερω οτι ειναι δυσκολο μετα απο ολα οσα σου εχουν συμβει αυτα ανηκουν στο παρελθον αυτο το μωρακι αξιζει ευτυχιαα και πρεπει να ειναι χαρουμενο στην κοιλιτσα σου σε παρακαλω κανε αυτα που σου λεω κοριτσι μου και ολα θα γινουν οπως πρεπει δεν μπορουμε να εμποδισουμε τιποτα να ξερεις 

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!

ειναι περίεργο αυτό που συμβαίνει γιατί εγώ τις ναυτίες τις έχω από το απόγευμα και μετά και όχι το πρωί όπως κάθε φυσιολογική εγκυος! Επίσης έχω τη δυσκοιλιότητα λόγω ακινησίας. Σήμερα ούτε με υπόθετο πηγα τουαλέτα και νιώθω το έντερο να κάνει σπασμούς.Η ψυχολογία είναι άλλες φορές καλή και άλλη στα τάρταρα! Σήμερα εκτός από καφέ εκκρίσεις είχα και κάποια πήγματα. Ελπίζω να μην είναι τίποτε. Μια μέρα έμεινε, αύριο με το καλό πάμε στο γιατρό. Ενώ δεν είχα άγχος από χθες έχω αρχίσει και αγχώνομαι αρκετά. 

Για τις ναυτιες μην φοβάσαι κ εγώ το απόγευμα εκανα εμετό στους γιους μου στο δε 2ο έκανα κ πρωί κ απόγευμα...όσο για τα πηγματα δεν ξέρω να σ πω κάτι,αλλά εφόσον είναι καφέ είναι καλό από το να είναι κόκκινο αυτό δεν το θέλουμε...ευτυχώς έχεις σήμερα το γιατρό οπότε θα σ πει τι γίνεται,όλα να πάνε καλά,γιατί έχουμε κ εμείς αγωνία πολύ μαζί σου.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

@palmoira καλημέρα!!! Κι εγω απόγευμα είχα τις ναυτίες. Εκανα και το πρωι εμετους κάποιες φορές αλλα όχι με το που ξυπνούσα. Περισσοτερο επειδη έτρωγα πρωινο που το στομάχι απέρριπτε. Στις 7-8 το βράδυ ομως είχε προγραμματισμένες τις ναυτίες, καθε μερα

Σε νιώθω και για το άγχος. Μια μερα πριν την εξέταση ξεκινούσε και δε με άφηνε να κοιμηθω. Και δυσκοιλιότητα είχα αλλα αφού δεν ήμουν στο κρεβάτι δε με ενοχλούσε τοσο όσο εσενα.  Υπομονή καλη μου. Αυτα ειναι ολα φυσιολογικά.

Για τα πηγματα δεν ξερω γιατι δεν είχα. Τι ειπε ο γιατρος;

Ευτυχως κοριτσια που είχατε και άλλες παρόμοια συμπτώματα γιατί για ναυτίες ας πούμε απόγευμα και βράδυ εγώ δεν είχα ξανακούσει. Όλοι λένε για το πρωί. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Όποτε πέφτω ψυχολογικά βάζω στο Ίντερνετ φωτογραφίες μωρών και μου αλλάζει η διάθεση εντελώς. Για τη διατροφη θα ακούσω τις συμβουλές σας. Ευτυχως τα καφέ σταμάτησαν αλλά μάλλον θα πρέπει να το πάρω απόφαση ότι έτσι θα είναι. Ανυπομονώ για αύριο! 

Συγνωμη που γκρινιάζω, ξέρω ότι πολλά κοριτσια προσπαθείτε και ίσως ακούγομαι αχάριστη. Συγχωρέστε με δεν είναι ο σκοπός μου αυτός. Απλά φοβαμαι πολύ και κάποιες φορές είτε λόγω ορμονών είτε λόγω ακινησίας με πιάνει το παράπονο!

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , palmoira είπε:

Ευτυχως κοριτσια που είχατε και άλλες παρόμοια συμπτώματα γιατί για ναυτίες ας πούμε απόγευμα και βράδυ εγώ δεν είχα ξανακούσει. Όλοι λένε για το πρωί. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Όποτε πέφτω ψυχολογικά βάζω στο Ίντερνετ φωτογραφίες μωρών και μου αλλάζει η διάθεση εντελώς. Για τη διατροφη θα ακούσω τις συμβουλές σας. Ευτυχως τα καφέ σταμάτησαν αλλά μάλλον θα πρέπει να το πάρω απόφαση ότι έτσι θα είναι. Ανυπομονώ για αύριο! 

Συγνωμη που γκρινιάζω, ξέρω ότι πολλά κοριτσια προσπαθείτε και ίσως ακούγομαι αχάριστη. Συγχωρέστε με δεν είναι ο σκοπός μου αυτός. Απλά φοβαμαι πολύ και κάποιες φορές είτε λόγω ορμονών είτε λόγω ακινησίας με πιάνει το παράπονο!

Είναι λογικό να φοβασαι, είναι λογικό να σε πιανει το παραπονο, λογικό δεν είναι να σε πουν αχαριστη. Μην τρελαθουμε τώρα. Η καθε μια μας βιώνει τα δικα της αγχη και τις δικές της δυσκολίες. Οποτε η καθε μια μας μίλα για αυτα αλλα ειναι πιο σοβαρα αλλα πιο απλα. Μην σκέφτεσαι ετσι λοιπον. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!Εγώ είμαι στην 5η εβδομάδα κύησης...πολύ φρέσκια δηλαδή κι εκτός από υπνηλία δεν έχω κάτι άλλο,προς το παρόν τουλάχιστον.ήθελα να ρωτήσω όσες είστε εγγυουλες αν παίρνετε cyclacur και  utrogestan και για πόσο καιρό τα παίρνετε.Εγώ ξεκίνησα αμέσως μετά τη σπερματεγχυση και ακόμα τα παίρνω και μου φαίνεται αρκετό διάστημα....τι λέτε??

πρίν από 2 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!Εγώ είμαι στην 5η εβδομάδα κύησης...πολύ φρέσκια δηλαδή κι εκτός από υπνηλία δεν έχω κάτι άλλο,προς το παρόν τουλάχιστον.ήθελα να ρωτήσω όσες είστε εγγυουλες αν παίρνετε cyclacur και  utrogestan και για πόσο καιρό τα παίρνετε.Εγώ ξεκίνησα αμέσως μετά τη σπερματεγχυση και ακόμα τα παίρνω και μου φαίνεται αρκετό διάστημα....τι λέτε??

Καλώς όρισες. Ουτροτζεσταν παίρνω εξ αρχής κ τα σταματαω αύριο οπου θα μαι 16+4. Με το καλό το μωρό σου!!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , athinoulitsa είπε:

@athinoulitsa to utrogestan θα το παιρνεις και αλλο και ειναι παρα πολυ καλο θα δεσει το μωρακι σου το αλλο δεν το ξερω εγω επαιρνα iofolen σε ολη την διαρκεια σχεδον της εγκυμοσυνης μου ειναι αναλογως για να σου λεει ακομα ο γιατρος να το παιρνεις καποιοςλογος υπαρχει αλλα εσυ να τον ρωτας τωρα αυτο πρεπει να το συνεχισουμε

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

πρίν από 27 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Καλημέρα Αθηνούλα και με το καλό! Είμαι στην 10η εβδομάδα και ακόμη παίρνω και τα 2! Μην ανησυχείς ανάλογα και με την έκβαση της κάθε εγκυμοσυνης αλλάζουν τη δόση μέχρι κάποια στιγμή να τα σταματήσεις. 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , palmoira είπε:

Παλμοίρα μου μην ξανά πεις συγνώμη! Για όνομα είσαι εγκυος θα ανησυχουσες ουτως ή αλλως ποσο μάλλον που έχεις αγωνιστεί τόσο πολύ και που υπάρχουν αυτές οι δυσκολιες και αναγκάζεσαι να κάτσεις στο κρεββάτι με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι διαρκώς και να επηρεάζεσαι ψυχολογικά. Στην εγκυμοσυνη όλα αυτά μου φαίνονται απολυτως φυσιολογικά το ότι καποιες γυναίκες την πέρασαν σαν μια βολτα δεν έχει να λέει πως οι υπόλοιπες κυησεις που παρουσιάζουν οποιαδήποτε δυσκολία δεν είναι φυσιολογικές απλώς επηρεάζουν την ήδη βεβαρημένη ψυχολογία αλλα και λόγω των βομβαρδισμών από τις ορμόνες. Επίσης εδώ μέσα είμαστε για να λέμε οτιδήποτε μας απασχολεί χωρις να υπάρχει διάκριση αν είναι λιγότερο σοβαρό ή περισσότερο. Η κάθε μια δίνει τον δικό της προσωπικό αγώνα δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε τίποτα απολυτως μόνο να συμπαραστεκόμαστε!

Εμείς θελουμε να μας λες τα πάντα! Και προσωπικά δεν κάνω χάρη σε καμία και δεν απαντώ από ευγένεια! Είμαι εδώ απλώς επειδή το θέλω επειδή θέλω με τον τρόπο μου να βοηθήσω και επειδή θέλω με τον τρόπο σας να βοηθήσετε! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 17 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες  απαντήσεις και τις ευχές σας!εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!

Να ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου με το καλό όλα!!! Προγεστερονη και ξερό ψωμί που λένε μην σε αγχώνει ίσα ίσα!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, athinoulitsa είπε:

Καλησπέρα!! !!!κι εγώ τα έπαιρνα.φυσιολογικη σύλληψη αλλά πολυ χαμηλή οιστραδιολη.τα έπαιρνα μέχρι που έκανα και την Αυχενική.υπομονη.οποτε τα παιρνεις να κοιμάσαι.εγω αυτό αυτό έκανα.

@palmoira γιατι ζητάς συγγνώμη?εδώ μοιραζόμαστε τις φοβίες τα άγχη μας τις εμπειρίες μας.εδω να μας λες ότι σε ανησυχεί.και προσπάθησε να ηρεμήσεις για να βοηθήσεις το σπορακι σου

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!

ειναι περίεργο αυτό που συμβαίνει γιατί εγώ τις ναυτίες τις έχω από το απόγευμα και μετά και όχι το πρωί όπως κάθε φυσιολογική εγκυος! Επίσης έχω τη δυσκοιλιότητα λόγω ακινησίας. Σήμερα ούτε με υπόθετο πηγα τουαλέτα και νιώθω το έντερο να κάνει σπασμούς.Η ψυχολογία είναι άλλες φορές καλή και άλλη στα τάρταρα! Σήμερα εκτός από καφέ εκκρίσεις είχα και κάποια πήγματα. Ελπίζω να μην είναι τίποτε. Μια μέρα έμεινε, αύριο με το καλό πάμε στο γιατρό. Ενώ δεν είχα άγχος από χθες έχω αρχίσει και αγχώνομαι αρκετά. 

Λοιπον οταν ειχα κ εγω τους πολλους εμετους..καθε πρωι ημουν καλα και άρχιζε το πανηγυρι απο το απογευμα και μετα..Οποτε μην ανησυχεις...Και εγω το πρωι ημουν καλα και το βραδυ εκανα απανωτους εμετους.. .Για τα πηγματα παρε τηλ τον γιατρο σιυ να το πεις.. Δε νομιζω οτι θα ειναι κατι.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...