Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Luckystars είπε:

@palmoira μου,συμφωνώ με @P.L.L..Είναι τι ταιριάζει στον κάθε οργανισμο στην παρούσα κατάσταση.Εγώ στην εγκυμοσύνη είχα θέμα με το κοτόπουλο.Όχι να το φάω ,ούτε καν να το μαγειρέψω!Φίλες μου ,την ίδια περίοδο έγκυες,τρελαινοντουσαν για κοτόπουλο σε όλες τις εκδοχές!Εμετούς δεν είχα,αλλά είχα ναυτιες.Με ανακουφίζαν οι φρυγανιές και περισσότερο στεγνά φαγητά.Ξέρω δεν είναι ότι πιο ευχάριστο,έχει ταλαιπωρηθεί και ο οργανισμός σου κορίτσι μου.Όλα να έρθουν σιγά σιγά να ανακουφιζεσαι και να χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου γλυκιά μου❤

Γεια σου τυχερό αστέρι! Όντως έχετε δίκιο είναι τι θα σου κάτσει διότι όλα αυτά που λέτε τώρα πως τρώγατε ούτε να διανοηθώ να τα σκεφτώ όχι να τα φάω.. Συν πολλά αλλα λόγω κολλήματος στο κεφάλι τα έβλεπα ως εχθρους όπως το καρότο η φέτα το συκώτι ούτε κατά διάνοια μέχρι και την τσίχλα! Ένα σουβλάκι με το ζόρι μου επέτρεψα χαχαα..Μεγάλο θέμα λέμε άρα κάπου εδώ θα συμφωνήσω με την @palmoira πως σε ένα βαθμό έχει να κάνει και η ψυχολογία αν αναλογιστείς πως δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι πόσος εκνευρισμός προκαλείται συν τις αλλαγές στις ορμόνες την ολοήμερη ναυτία που ναι επηρεάζουν σε όλα.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γεια σου τυχερό αστέρι! Όντως έχετε δίκιο είναι τι θα σου κάτσει διότι όλα αυτά που λέτε τώρα πως τρώγατε ούτε να διανοηθώ να τα σκεφτώ όχι να τα φάω.. Συν πολλά αλλα λόγω κολλήματος στο κεφάλι τα έβλεπα ως εχθρους όπως το καρότο η φέτα το συκώτι ούτε κατά διάνοια μέχρι και την τσίχλα! Ένα σουβλάκι με το ζόρι μου επέτρεψα χαχαα..Μεγάλο θέμα λέμε άρα κάπου εδώ θα συμφωνήσω με την @palmoira πως σε ένα βαθμό έχει να κάνει και η ψυχολογία αν αναλογιστείς πως δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι πόσος εκνευρισμός προκαλείται συν τις αλλαγές στις ορμόνες την ολοήμερη ναυτία που ναι επηρεάζουν σε όλα.. 

Καλησπέρα @Beboula25 μου!Έτσι είναι όπως τα λες,κάθε οργανισμός συμπεριφέρεται διαφορετικά .Ακόμα και ο ίδιος οργανισμός σε διαφορετικές εγκυμοσύνες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλησπέρα @Beboula25 μου!Έτσι είναι όπως τα λες,κάθε οργανισμός συμπεριφέρεται διαφορετικά .Ακόμα και ο ίδιος οργανισμός σε διαφορετικές εγκυμοσύνες!

Ναι και ανυπομονώ να ξανά νιώσω την διαφορα!:)

Καλημέρα κοριτσια!

ειναι περίεργο αυτό που συμβαίνει γιατί εγώ τις ναυτίες τις έχω από το απόγευμα και μετά και όχι το πρωί όπως κάθε φυσιολογική εγκυος! Επίσης έχω τη δυσκοιλιότητα λόγω ακινησίας. Σήμερα ούτε με υπόθετο πηγα τουαλέτα και νιώθω το έντερο να κάνει σπασμούς.Η ψυχολογία είναι άλλες φορές καλή και άλλη στα τάρταρα! Σήμερα εκτός από καφέ εκκρίσεις είχα και κάποια πήγματα. Ελπίζω να μην είναι τίποτε. Μια μέρα έμεινε, αύριο με το καλό πάμε στο γιατρό. Ενώ δεν είχα άγχος από χθες έχω αρχίσει και αγχώνομαι αρκετά. 

preg.png

11 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Κοριτσια. χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Όσες είχατε θέματα με εμετούς και ναυτίες τι τρώγατε συνήθως που σας βοηθούσε. Νιώθω ότι πεινάω,έχω πλήρη εξάντληση και δεν έχω όρεξη να φάω τίποτε. Με το ζόρι λίγο φιδέ και λίγο ψωμάκι με τυρί για να μπορώ να παίρνω τα φάρμακα αλλά η εξάντληση μου είναι εμφανής πλέον. Σηκώνομαι και ζαλίζομαι. Καμία ιδέα που σας βοήθησε?

Και εγω το ειχα αυτο και το εχω ακομα απλα σε μικροτερο βαθμο. Ετρωγα φιδε, μακαρονια ασπρα με λιγο τριμενη φετα απο πανω,κουλουρι Θεσσαλονίκης σκετο η με κ κασερι μεσα κ το πατούσα στην τοστιερα να γινει πιο λαχταριστο, φρυγανιες με λιγο μαρμελαδιτσα πανω να νοστιμισουν. Επισης χυμους πορτοκαλι φρεσκοστυμενους,  φρουτα οπως καρπουζι,αχλαδι κ νεκταρίνι με τραβουσαν κ με βοηθουσαν απο την άσχημη αισθηση που ειχα στο στομαχι. Δοκιμασες πιγο παγωτο? Ειναι δροσερο και βοηθάει επισης. Υπομονη θα καλυτερεψει

Α οσον αφορα τη δυσκοιλιοτητα με βοηθησε πολυ ο πρωινός καφες

Ενα ενα μου έρχονται. .το χαμομηλι επίσης καταπραΰνει το στομαχι

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!

ειναι περίεργο αυτό που συμβαίνει γιατί εγώ τις ναυτίες τις έχω από το απόγευμα και μετά και όχι το πρωί όπως κάθε φυσιολογική εγκυος! Επίσης έχω τη δυσκοιλιότητα λόγω ακινησίας. Σήμερα ούτε με υπόθετο πηγα τουαλέτα και νιώθω το έντερο να κάνει σπασμούς.Η ψυχολογία είναι άλλες φορές καλή και άλλη στα τάρταρα! Σήμερα εκτός από καφέ εκκρίσεις είχα και κάποια πήγματα. Ελπίζω να μην είναι τίποτε. Μια μέρα έμεινε, αύριο με το καλό πάμε στο γιατρό. Ενώ δεν είχα άγχος από χθες έχω αρχίσει και αγχώνομαι αρκετά. 

Καλημέρα κοριτσι μου. Σχετικα με τις ναυτίες να ξέρεις όλες τις ώρες μπορούν να ταλαιπωρησουν την έγκυο κ Μαλιστα πιο συχνα βραδυ. Αμεε. Όσον αφορα το έντερο τώρα μπορεί να έτυχε, δεν εχω βαλει ποτε μου υπόθετο, οποτε αν θες ρωτα τον γιατρό αν μπορείς να βαλεις κι αλλο. Όταν ήμουν σε ακινησία ειχα εννοείται κι εγώ δυσκολία μεγαλη αλλα όχι σε σημείο να βαλω υπόθετο, με βοηθούσε πολύ να χαϊδεύω την κοιλια μου κ μου ερχόταν κι ομως, όσον κι αν μπορεί να ακούγεται χαζό αυτο. Χεχε. Το οτι εισαι κατω δεν σε αφήνει να το χαρείς και λογικό. Αν σε απασχολεί το πηγμα να τηλ τον γιατρό κι ας εχεις αύριο ραντεβού. 

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Και εγω το ειχα αυτο και το εχω ακομα απλα σε μικροτερο βαθμο. Ετρωγα φιδε, μακαρονια ασπρα με λιγο τριμενη φετα απο πανω,κουλουρι Θεσσαλονίκης σκετο η με κ κασερι μεσα κ το πατούσα στην τοστιερα να γινει πιο λαχταριστο, φρυγανιες με λιγο μαρμελαδιτσα πανω να νοστιμισουν. Επισης χυμους πορτοκαλι φρεσκοστυμενους,  φρουτα οπως καρπουζι,αχλαδι κ νεκταρίνι με τραβουσαν κ με βοηθουσαν απο την άσχημη αισθηση που ειχα στο στομαχι. Δοκιμασες πιγο παγωτο? Ειναι δροσερο και βοηθάει επισης. Υπομονη θα καλυτερεψει

Α οσον αφορα τη δυσκοιλιοτητα με βοηθησε πολυ ο πρωινός καφες

Ρε νικοοοολ με ανοιξες την όρεξη με το κουλούρι!!! 

Παντως καλύτερα μακαρόνια ολικής οχι ασπρα. 

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου. Σχετικα με τις ναυτίες να ξέρεις όλες τις ώρες μπορούν να ταλαιπωρησουν την έγκυο κ Μαλιστα πιο συχνα βραδυ. Αμεε. Όσον αφορα το έντερο τώρα μπορεί να έτυχε, δεν εχω βαλει ποτε μου υπόθετο, οποτε αν θες ρωτα τον γιατρό αν μπορείς να βαλεις κι αλλο. Όταν ήμουν σε ακινησία ειχα εννοείται κι εγώ δυσκολία μεγαλη αλλα όχι σε σημείο να βαλω υπόθετο, με βοηθούσε πολύ να χαϊδεύω την κοιλια μου κ μου ερχόταν κι ομως, όσον κι αν μπορεί να ακούγεται χαζό αυτο. Χεχε. Το οτι εισαι κατω δεν σε αφήνει να το χαρείς και λογικό. Αν σε απασχολεί το πηγμα να τηλ τον γιατρό κι ας εχεις αύριο ραντεβού. 

Ρε νικοοοολ με ανοιξες την όρεξη με το κουλούρι!!! 

Παντως καλύτερα μακαρόνια ολικής οχι ασπρα. 

Το ξερω κ γενικα ολικης τρωω, αλλα σε εκεινη τη φαση δεν ηθελα ουτε να τα δω κ με βοηθουσαν περισσότερο τα ασπρα

Οσο για το κουλουρι λατρεια χαχα

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Το ξερω κ γενικα ολικης τρωω, αλλα σε εκεινη τη φαση δεν ηθελα ουτε να τα δω κ με βοηθουσαν περισσότερο τα ασπρα

Οσο για το κουλουρι λατρεια χαχα

Σταματααα!!!! Μην μου το θυμίζεις!!! Απλα τα ολικής βοηθούν στην τουαλέτα!! 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Σταματααα!!!! Μην μου το θυμίζεις!!! Απλα τα ολικής βοηθούν στην τουαλέτα!! 

Συμφωνω. Επισης πολυ βοηθανε αποξηραμενα συκα τα οποια εμενα μου αρέσουν πολυ. 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Ναι και ανυπομονώ να ξανά νιώσω την διαφορα!:)

Με το καλό για όλες μας @Beboula25 μου!

@palmoira μου,συμφωνώ με τα κορίτσια ότι σου έχουν δώσει ως tips είναι δοκιμασμένα!Είχα και εγώ θέμα στην εγκυμοσύνη,είχα κλείσει  εβδομάδα χωρίς.....έλεγα πάει θα σκάσω ,είναι δυσάρεστο σαν κατάσταση με τόσες ορμόνες και δυσκοιλιότητα,σε νιώθω απόλυτα.Όμως όπως το αντιμετωπίσαμε όλες μας ,έτσι και εσύ.Ναι κοριτσάκι μου;

Καλημέρες κορίτσια μου,πως είστε;;;;;;;;

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!

Καλημέρα! Λογικό το άγχος φτάνει η στιγμή που θα το δεις και θέλεις να είναι όλα καλα και θα είναι όλα υπέροχα! Με το καλό κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Κοριτσια. χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Όσες είχατε θέματα με εμετούς και ναυτίες τι τρώγατε συνήθως που σας βοηθούσε. Νιώθω ότι πεινάω,έχω πλήρη εξάντληση και δεν έχω όρεξη να φάω τίποτε. Με το ζόρι λίγο φιδέ και λίγο ψωμάκι με τυρί για να μπορώ να παίρνω τα φάρμακα αλλά η εξάντληση μου είναι εμφανής πλέον. Σηκώνομαι και ζαλίζομαι. Καμία ιδέα που σας βοήθησε?

Kαλημερα ! επειδη το περασα κ εγω κ ημουν σε αθλια κατασταση κ σωματικα κ απο ψυχολογια,προσπαθησε να φας οτι κραταει το στομαχι σου.. εγω ετρωγα βραστες πατατες, αγγουρι , ξινομηλα, ψωμι με τυρι , βερικοκα , μπανανες κ δοκιμασε κ τα κρουασαν . εμενα αυτα με βοηθανε πολυ ακομα . μπισκοτα . κ λιγο κρεας ψητο .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...