Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , boukitsa123 είπε:

@Smile89 δεν έχω ιδέα πότε περιμένω γιατί ο κύκλος μου χάλασε μετά από 2 απανωτές παλλίνδρομες έκανα τεστ ήταν αρνητικό δεν έχω ελπίδες να είμαι. Νιώθω τόσο λυπημένη και όλοι μου λένε έλα μωρέ έχεις 2 παιδιά και θες και τρίτο. Κανείς δεν με καταλαβαίνει. Και κουράστηκα να ψάχνω γόνιμες μέρες. 

Καλό μήνα κορίτσια εύχομαι εσείς να έχετε σποράκι στην κοιλίτσα. 

Δεν έχει σημασία πρώτο δεύτερο τρίτο...η επιθυμία είναι που μετράει! Αυτό πονάει και σε καταλαβαίνω. Εύχομαι να έρθει κοριτσι μου το τρίτο σύντομα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Καλημέρα καλό μηνας σε όλες με όμορφες στιγμές και πολλααα ευχάριστα!!!❤️

Ετσι κορίτσι μου αισιοδοξία να έχουμε και πιστη όλα θα πάνε καλα!! Με το καλό να έρθει η στιγμή να μας ανακοινώσεις τα χαρμόσυνα!!!!

Εμάς κοριτσια ο μηνας μας μπήκε με νερά! Μου χτύπησε άνθρωπος που μετράει τα ρολόγια της ΕΥΔΑΠ πως έχουμε διαρροή! Από 15-20 κυβικά που καταναλώναμε έχει φτάσει τα 157!! Να μην σε τρομάξω μου λέει κ λέω όχι τρόμαξε με λιγάκι κ μου είπε να περιμένω γύρω στα 250€ τον λογαριασμό του νερού και πως αν είναι πρόβλημα της ΕΥΔΑΠ θα μας κάνουν έκπτωση αφού περάσει επιτροπή! Τι λέτε ΚαλΕ θα μας κάνετε τέτοιο καλό να σας φιλήσω Χαχαχα! ρε αυτοί δεν πάνε καλα! Αν είναι δικό μας εντάξει τι να πω 

Το έχουμε πάθει και εμεις! Έπρεπε να φτιάξουμε τη βλάβη και με χαρτί υδραυλικού τα καταθέσαμε και οντως μας μείωσαν παρα πολύ το λογαριασμό. Δεν θυμάμαι να σου πω πόσο αλλά ήταν μεγάλη έκπτωση. Πρέπει να βρεις τη διαρροή όμως και για το καλό του σπιτιού για να μην πάθεις καμία μεγαλύτερη ζημιά. 

preg.png

πρίν από 2 λεπτά , boukitsa123 είπε:

@Smile89 σήμερα το έκανα

Μην στεναχωριεσαι ομως κούκλα μου. Εχεις κανει τα παιδακια σου, ειχες δυο παλλινδρομες, θέλω να πω γιατί να μην τα καταφέρεις κ τρίτο μωρακι. Μπόρεις!!! Το χετε ψαξει για τις παλινδρομες; 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

@Smile89 στείλαμε τα έμβρυα και τις 2 φορές και ήταν φυσιολογικά χωρίς σύνδρομο απλά παλλινδρόμησαν είναι λέει 17% το ποσοστό κάθε φορά. Ιδέα δεν είχα εγώ. Αν δεν μου έρθει μέχρι τις 10 του μήνα θα πάω στον ντοκ μήπως έχω καμιά κύστη. 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , boukitsa123 είπε:

@Smile89 στείλαμε τα έμβρυα και τις 2 φορές και ήταν φυσιολογικά χωρίς σύνδρομο απλά παλλινδρόμησαν είναι λέει 17% το ποσοστό κάθε φορά. Ιδέα δεν είχα εγώ. Αν δεν μου έρθει μέχρι τις 10 του μήνα θα πάω στον ντοκ μήπως έχω καμιά κύστη. 

Κοίτα απο την στιγμή που έχει χαλασει ο κύκλος σου μια πιθανή καθυστέρηση δεν σημαίνει απαραίτητα κατι κακο. Αν η Παρασκευή ηταν το μέγιστο που περιμενες περιοδο τοτε κανε ένα ακόμη Δευτέρα. Μην τυχόν κ παιζει καθυστερημένη συλληψη. Αν βγει κι αυτό αρνητικό τοτε όπως ειπες στον γιατρό σου. 

nlmNp2.png

πρίν από 19 λεπτά , boukitsa123 είπε:

@boukitsa123 α μωρε να κανεις οσα παιδια γουσταρεις ελεος οχου με την ζηλια τους εγω απο οταν ειμαι με τον ανδρα μου εχω τοση ζηλια γυρω μου και για αυτο ολο αυτες οι γκαντεμιες ελεος κανε οσα παιδια οσα παιδια θες το καταλαβαινω να θες να κανεις και αλλα παιδια τα παιδια ειναι ευτυχια ειναι δωρο 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 6 λεπτά , giotitsa είπε:

@boukitsa123 α μωρε να κανεις οσα παιδια γουσταρεις ελεος οχου με την ζηλια τους εγω απο οταν ειμαι με τον ανδρα μου εχω τοση ζηλια γυρω μου και για αυτο ολο αυτες οι γκαντεμιες ελεος κανε οσα παιδια οσα παιδια θες το καταλαβαινω να θες να κανεις και αλλα παιδια τα παιδια ειναι ευτυχια ειναι δωρο 

η ζηλεια είναι το χειρότερο πράγμα!να σε μουρμουρανε ολη μέρα γτ απλά η δική τους ζωη δεν τους αρκεί κ θέλουν να ασχολούνται με τους άλλους!!

xuBjp3.png

πρίν από 1 λεπτό , nadiaki165 είπε:

η ζηλεια είναι το χειρότερο πράγμα!να σε μουρμουρανε ολη μέρα γτ απλά η δική τους ζωη δεν τους αρκεί κ θέλουν να ασχολούνται με τους άλλους!!

@nadiaki165 ασε ρεκοριτσι μου εγω δεν ζηλευω τιποτα και κανεναν χαιρομαι να βλεπω ευτυχια οχου ελεος με αυτην την μουρμουρα οταν εμεινα πρωτη φορα εγκυος με κατεκρειναν οι φιλοι μου λες και πηρα απο το ψωμι τους οχου και τιποτα ως τωρα δεν μου πηγε καλα περιμενα πως και πως το παιδακι μου αλλα το εχασα δεν πειραζει θα εχω και αλλη ευκαιρια να γινω ευτυχισμενη βλεπωτοση δυχτηχια γυρω μου με ολα αυτα που εγιναν σε αυτες τις οικογενειες εκει αυτη η μητερα που εχασε γιο συζηγο και κορη τι να πει ρε κοριτσια τα δικα μας προβληματα φανταζουν λιγα μπροστα σε αυτα αυτα ειναι τραγωδιες

• Λυπημένη/-ος 1

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Το έχουμε πάθει και εμεις! Έπρεπε να φτιάξουμε τη βλάβη και με χαρτί υδραυλικού τα καταθέσαμε και οντως μας μείωσαν παρα πολύ το λογαριασμό. Δεν θυμάμαι να σου πω πόσο αλλά ήταν μεγάλη έκπτωση. Πρέπει να βρεις τη διαρροή όμως και για το καλό του σπιτιού για να μην πάθεις καμία μεγαλύτερη ζημιά. 

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία αγαπη 

Διαφημίσεις

Κοριτσια. χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Όσες είχατε θέματα με εμετούς και ναυτίες τι τρώγατε συνήθως που σας βοηθούσε. Νιώθω ότι πεινάω,έχω πλήρη εξάντληση και δεν έχω όρεξη να φάω τίποτε. Με το ζόρι λίγο φιδέ και λίγο ψωμάκι με τυρί για να μπορώ να παίρνω τα φάρμακα αλλά η εξάντληση μου είναι εμφανής πλέον. Σηκώνομαι και ζαλίζομαι. Καμία ιδέα που σας βοήθησε?

preg.png

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

Κοριτσια. χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Όσες είχατε θέματα με εμετούς και ναυτίες τι τρώγατε συνήθως που σας βοηθούσε. Νιώθω ότι πεινάω,έχω πλήρη εξάντληση και δεν έχω όρεξη να φάω τίποτε. Με το ζόρι λίγο φιδέ και λίγο ψωμάκι με τυρί για να μπορώ να παίρνω τα φάρμακα αλλά η εξάντληση μου είναι εμφανής πλέον. Σηκώνομαι και ζαλίζομαι. Καμία ιδέα που σας βοήθησε?

Παλμοιρα μου μήπως πατατούλες  βραστές με μπρόκολο κουνουπίδι γενικά βραστα λαχανικά που είναι καπως άοσμα σε γεύση και δεν έχουν σαλτσες και τέτοια ή κανα φασολακι και από φρούτα  ένα ξινομηλο η μπανάνα ισως σε βοηθουν στις αναγουλες.  

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Παλμοιρα μου μήπως πατατούλες  βραστές με μπρόκολο κουνουπίδι γενικά βραστα λαχανικά που είναι καπως άοσμα σε γεύση και δεν έχουν σαλτσες και τέτοια ή κανα φασολακι και από φρούτα  ένα ξινομηλο η μπανάνα ισως σε βοηθουν στις αναγουλες.  

Θα προσπαθήσω. Νομίζω ότι φταίει και η ψυχολογία μου σε μεγάλο βαθμό. 

preg.png

@palmoira νομιζω πως ειναι προσωπικό το θέμα για να βρεις τι ειναι αυτο που μπορείς να φας. Εγω δε μπορούσα να φάω τιποτα απο αυτα που προαναφέρθηκαν. Μονο αγγούρι (μιλάμε για πολυ αγγούρι!), φέτα, γιαούρτι, ψητό ψάρι ή ψητό κοτόπουλο και φασολάκια νερόβραστα. Καθε μερα τα ίδια. Νερο ουτε κατα διάνοια δε μπορούσα να βάλω στο στόμα μου. Μου έφερνε μεγάλη ναυτία και αηδία.

Δε νομιζω οτι φταίει η ψυχολογία σου καλη μου. Οι ορμόνες τα κάνουν αυτα.. Κουράγιο...

@palmoira μου,συμφωνώ με @P.L.L..Είναι τι ταιριάζει στον κάθε οργανισμο στην παρούσα κατάσταση.Εγώ στην εγκυμοσύνη είχα θέμα με το κοτόπουλο.Όχι να το φάω ,ούτε καν να το μαγειρέψω!Φίλες μου ,την ίδια περίοδο έγκυες,τρελαινοντουσαν για κοτόπουλο σε όλες τις εκδοχές!Εμετούς δεν είχα,αλλά είχα ναυτιες.Με ανακουφίζαν οι φρυγανιές και περισσότερο στεγνά φαγητά.Ξέρω δεν είναι ότι πιο ευχάριστο,έχει ταλαιπωρηθεί και ο οργανισμός σου κορίτσι μου.Όλα να έρθουν σιγά σιγά να ανακουφιζεσαι και να χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου γλυκιά μου❤

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...