Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

Α ναι την ξέχασα την παραγγελιά σου!! Δύο σποράκια λοιπόν!! Αμέσως, καταγράφεται...και θα εκτελεστεί σύντομα!!

Καλά είμαι μια χαρούλα!! 5 και σήμερα μετράω ακόμα μέχρι τη μη αναμενόμενη περίοδο :-P

@kido να μην σου ερθει η αναθεματισμενη η περιοδος

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Ας γραψω και εδω....Καλημερα κοριτσια!! Καλο και ευλογημενο μηνα ευχομαι σε ολες σας....Να ειναι γονιμος για ολες! Απολαυστε τις διακοπουλες κ τις χαλαρουιτες σας και ευχομαι απο φθινοπωρο να ενταχθειτε ΟΛΕΣ στα μπεμπακια 2019!❤

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

κοριτσιααααααα καλημερααααα καλο μηνα Αυγουστος και δυο μηνες μηνανε σχεδον πλησιαζουννννν ειμαι χαρουμενη δοξαζω τον Θεο που ειμαι καλα 

Καλημέρα καλό μηνας σε όλες με όμορφες στιγμές και πολλααα ευχάριστα!!!❤️

Ετσι κορίτσι μου αισιοδοξία να έχουμε και πιστη όλα θα πάνε καλα!! Με το καλό να έρθει η στιγμή να μας ανακοινώσεις τα χαρμόσυνα!!!!

Εμάς κοριτσια ο μηνας μας μπήκε με νερά! Μου χτύπησε άνθρωπος που μετράει τα ρολόγια της ΕΥΔΑΠ πως έχουμε διαρροή! Από 15-20 κυβικά που καταναλώναμε έχει φτάσει τα 157!! Να μην σε τρομάξω μου λέει κ λέω όχι τρόμαξε με λιγάκι κ μου είπε να περιμένω γύρω στα 250€ τον λογαριασμό του νερού και πως αν είναι πρόβλημα της ΕΥΔΑΠ θα μας κάνουν έκπτωση αφού περάσει επιτροπή! Τι λέτε ΚαλΕ θα μας κάνετε τέτοιο καλό να σας φιλήσω Χαχαχα! ρε αυτοί δεν πάνε καλα! Αν είναι δικό μας εντάξει τι να πω 

πρίν από 6 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Καλημέρα εγώ ακόμα αναμένω περίοδο να κάνω τεστ δεν ξέρω σκέφτομαι μήπως μου έρθει μέχρι Παρασκευή. 

Καλημέρα, καλό μήνα!! Ποτε περιμενεις κανονικα?? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ετσι κορίτσι μου αισιοδοξία να έχουμε και πιστη όλα θα πάνε καλα!! Με το καλό να έρθει η στιγμή να μας ανακοινώσεις τα χαρμόσυνα!!!!

Εμάς κοριτσια ο μηνας μας μπήκε με νερά! Μου χτύπησε άνθρωπος που μετράει τα ρολόγια της ΕΥΔΑΠ πως έχουμε διαρροή! Από 15-20 κυβικά που καταναλώναμε έχει φτάσει τα 157!! Να μην σε τρομάξω μου λέει κ λέω όχι τρόμαξε με λιγάκι κ μου είπε να περιμένω γύρω στα 250€ τον λογαριασμό του νερού και πως αν είναι πρόβλημα της ΕΥΔΑΠ θα μας κάνουν έκπτωση αφού περάσει επιτροπή! Τι λέτε ΚαλΕ θα μας κάνετε τέτοιο καλό να σας φιλήσω Χαχαχα! ρε αυτοί δεν πάνε καλα! Αν είναι δικό μας εντάξει τι να πω 

@Beboula25 ποπο κοριτσι μου τι επαθες και απο που εχεις διαρροη;;

xfHlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 ποπο κοριτσι μου τι επαθες και απο που εχεις διαρροη;;

Ξέρω γω κάτω μου έδειξε ο άνθρωπος το ρολόι έχει γεμίσει νερό και ακούγεται από τον σωλήνα η διαρροή. Θα φέρουμε υδραυλικό κ θα δούμε αλλα δεν βγάζεις άκρη. Δηλαδή αν είναι ο σωλήνας τους θα πληρώσουμε εμείς τον υδραυλικό και το μεγαλύτερο ποσο του λογαριασμού να φανταστώ.Τέλος πάντων δεν βγάζεις άκρη με τέτοια μπορεί άλλωστε να είναι του σπιτιου να το φτιαξουμε τουλάχιστον για να μην παρα φουσκώσει. 

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Πωπω τι έπαθες!! Περαστικά να είναι Κική μου και μόνο αυτά!

πρίν από 45 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Καλημέρα εγώ ακόμα αναμένω περίοδο να κάνω τεστ δεν ξέρω σκέφτομαι μήπως μου έρθει μέχρι Παρασκευή. 

Έλα κάνε την αρχή!!! Μακάρι να έχεις σποράκι!! Γιατι δεν κάνεις τεστ αν έχεις ήδη καθυστέρηση;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ξέρω γω κάτω μου έδειξε ο άνθρωπος το ρολόι έχει γεμίσει νερό και ακούγεται από τον σωλήνα η διαρροή. Θα φέρουμε υδραυλικό κ θα δούμε αλλα δεν βγάζεις άκρη. Δηλαδή αν είναι ο σωλήνας τους θα πληρώσουμε εμείς τον υδραυλικό και το μεγαλύτερο ποσο του λογαριασμού να φανταστώ.Τέλος πάντων δεν βγάζεις άκρη με τέτοια μπορεί άλλωστε να είναι του σπιτιου να το φτιαξουμε τουλάχιστον για να μην παρα φουσκώσει. 

@Beboula25 μακαρι να μην ειναι κατι πολυ ακριβοοοο καλη μου εχουμε γινει τραπεζες ολο δινουμε δινουμε και δινουμε και οπως ειπες με αυτους δεν βγαζεις ακρη 

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Πωπω τι έπαθες!! Περαστικά να είναι Κική μου και μόνο αυτά!

Έλα κάνε την αρχή!!! Μακάρι να έχεις σποράκι!! Γιατι δεν κάνεις τεστ αν έχεις ήδη καθυστέρηση;

@kido εσυ ποτε περιμενεις περιοδο;;

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, giotitsa είπε:

@Beboula25 μακαρι να μην ειναι κατι πολυ ακριβοοοο καλη μου εχουμε γινει τραπεζες ολο δινουμε δινουμε και δινουμε και οπως ειπες με αυτους δεν βγαζεις ακρη 

@kido εσυ ποτε περιμενεις περιοδο;;

Δευτέρα. Τρίτη το πολύ!

@Smile89 δεν έχω ιδέα πότε περιμένω γιατί ο κύκλος μου χάλασε μετά από 2 απανωτές παλλίνδρομες έκανα τεστ ήταν αρνητικό δεν έχω ελπίδες να είμαι. Νιώθω τόσο λυπημένη και όλοι μου λένε έλα μωρέ έχεις 2 παιδιά και θες και τρίτο. Κανείς δεν με καταλαβαίνει. Και κουράστηκα να ψάχνω γόνιμες μέρες. 

Καλό μήνα κορίτσια εύχομαι εσείς να έχετε σποράκι στην κοιλίτσα. 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

πρίν από 8 λεπτά , boukitsa123 είπε:

@Smile89 δεν έχω ιδέα πότε περιμένω γιατί ο κύκλος μου χάλασε μετά από 2 απανωτές παλλίνδρομες έκανα τεστ ήταν αρνητικό δεν έχω ελπίδες να είμαι. Νιώθω τόσο λυπημένη και όλοι μου λένε έλα μωρέ έχεις 2 παιδιά και θες και τρίτο. Κανείς δεν με καταλαβαίνει. Και κουράστηκα να ψάχνω γόνιμες μέρες. 

Καλό μήνα κορίτσια εύχομαι εσείς να έχετε σποράκι στην κοιλίτσα. 

Ποτε εκανες το τεστ??? Μην ακούς το λένε. Τα παιδια είναι χαρα θεού και μπραβο σας που θέλετε κ τρίτο, σας το εύχομαι ολόψυχα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...