Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Κοριτσια σορρυ που σας ξεχασα αλλα εκανε και η μαμα μου χημειοθεραπεια σημερα και μετα πηγα απο κει να την δω και να της δειξω τη μπεμπα!

Λοιπον ολα τελεια βγηκαν, αλλα μεγαλη σουρλουλου θα μου βγει! Με τα ποδια πανω στο κεφαλι την πετυχαμε :) μας παιδεψε λιγο γιατι ολο πλατη ηταν αλλα με λιγες βολτες τα καταφεραμε και τα ειδαμε ολα! Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Να την! Άντε μπραβοοοο :razz:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 9 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Κοριτσια σορρυ που σας ξεχασα αλλα εκανε και η μαμα μου χημειοθεραπεια σημερα και μετα πηγα απο κει να την δω και να της δειξω τη μπεμπα!

Λοιπον ολα τελεια βγηκαν, αλλα μεγαλη σουρλουλου θα μου βγει! Με τα ποδια πανω στο κεφαλι την πετυχαμε :) μας παιδεψε λιγο γιατι ολο πλατη ηταν αλλα με λιγες βολτες τα καταφεραμε και τα ειδαμε ολα! Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Μπράβο κορίτσι!μια χαρά! Ελπίζω όλα καλά με τη μαμά σου!

Μπραβο Βασιλική! Περαστικά και στη μαμά. Ελπιζω να την έδωσες μεγάλη χαρά! Πες της να γίνει γρήγορα καλα γιατι εχει δουλειά οταν ερθει η μικρη!

@palmoira μη φανταστείς οτι κανω καποια αυστηρή δίαιτα. Κυρίως έκοψα τα σουβλάκια, μπέργκερ, και γενικά τα πολλα λιπαρά όσο γίνεται και το βαρύ βραδινό. Τα γλυκα τα είχα ήδη κομμένα. Αυτο που αποφάσισα να ξεκινήσω συστηματικά ειναι το περπάτημα κι οταν πάω στο χωριο το κολύμπι στη θάλασσα. Θα το ήθελα τοοοοοσο πολυ να μπορούσα να πάω και στο Κολυμβητηριο γιατι μου λείπει πολυ, αλλα δεν με αφήνει. Σήμερα πάντως περπάτησα μια ωρα και γυρισα πτώμα.

Εσυ για την ωρα ξεχνα τη γυμναστική. Οτι κιλά πάρεις απο την ακινησία θα τα χάσεις οταν χρειαστεί. Μην ανησυχείς! 

πρίν από 17 λεπτά , palmoira είπε:

Είναι προγραμμα δύσκολο? Έχω αρχίσει και σκέφτομαι μόλις λίγο συνέλθω με το αίμα να πάω σε διαιτολόγο γιατί η ξάπλα στο κρεβάτι εάν συνεχιστεί θα μου δημιουργήσει πρόβλημα στα κιλά. Και εμένα είναι αυστηρός πολύ ο γιατρός μου και δεν θέλω να ξεφύγω. 

Σίγουρα θέλει προσοχή αφου είσαι και στο κρεβάτι..ελπίζω να μην είσαι για πολύ βέβαια!να πάνε όλα καλά και να σηκωθείς!

Προσπάθησε να τρως υγιεινά φρούτα λαχανικά όχι γλυκά και βλακειουλες.

Πάντως νομίζω η διατροφη για το ζάχαρο που έκανα είναι Ο,τι καλύτερο.τρως ισορροπημένα και υγιεινα χωρίς τιποτα περιττο με μειωμενους υδατανθρακες οποτε και δεν παιρνεις κιλα.λιγο κουραστική βέβαια.

Κορίτσια είμαι για ανταύγειες και επιτέλους βρήκα χρόνο να σας γράφω!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Σας ευχαριστω πολυ! 

@loyloy αντε να δεις που και με το γαμπρο ολα καλα θα ειναι :)

η μαμα εχει γενικα ολες τις παρενεργειες της χημειοθεραπειας...δεν τη λες και καλα...

Της δίνει δύναμη η εγγονα της.το χω περάσει με κολλητή μου φίλη Όταν ήμασταν 20.καταλαβαινεις δύσκολα τα πράγματα.ομως βρήκε όση δύναμη έχει μέσα της καινεγω δίπλα της με όποιο τρόπο μπορούσα και τώρα έχει και ένα αγοράκι και ζει μια φυσιολογική ζωη.π γιατρός είχε πει αν αφεθεί στο πρόβλημα δεν θα ζήσει και έτσι πήγε κόντρα και τα κατάφερε.Γι αυτό μην απογοητεύεσαι ούτε Εσύ ούτε η οικογένεια σου.να Της δίνεται κίνητρα για να παλέψει και να βγει νικήτρια.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Της δίνει δύναμη η εγγονα της.το χω περάσει με κολλητή μου φίλη Όταν ήμασταν 20.καταλαβαινεις δύσκολα τα πράγματα.ομως βρήκε όση δύναμη έχει μέσα της καινεγω δίπλα της με όποιο τρόπο μπορούσα και τώρα έχει και ένα αγοράκι και ζει μια φυσιολογική ζωη.π γιατρός είχε πει αν αφεθεί στο πρόβλημα δεν θα ζήσει και έτσι πήγε κόντρα και τα κατάφερε.Γι αυτό μην απογοητεύεσαι ούτε Εσύ ούτε η οικογένεια σου.να Της δίνεται κίνητρα για να παλέψει και να βγει νικήτρια.

Πόσο αισιόδοξο μήνυμα περνάς! Μπράβο έτσι είναι! Μαχήτρια!

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Diavolitsa είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου να το ευχαριστηθεις από εδώ και πέρα!!

Σίγουρα της εδωσες πολύ δύναμη και κουράγιο της μανούλας σου εύχομαι να πάνε όλα καλα!!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Μπραβο!!! Συγχαρητηρια!!! Ολα να συνεχισουν ετσι ομορφα με την μπουμπου.. Ευχομαι επισης γρηγορη αναρρωση στη μανουλα σου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , giotitsa είπε:

κοριτσιααααααα καλημερααααα καλο μηνα Αυγουστος και δυο μηνες μηνανε σχεδον πλησιαζουννννν ειμαι χαρουμενη δοξαζω τον Θεο που ειμαι καλα 

Καλό μήνα!! Περνάει ο καιρός!! Κάθε πράγμα στον καιρο του και ο κολιός τον Αύγουστο δεν λένε??!! Άντε ο κολιός να είναι μπεμπε!!! Για σένα Γιωτίτσα ένα φθνινοπωρινό σποράκι!!!

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@kido χαχααχαχαα μπεμπεδακια παρακαλω πολυ διδυμα θελωωωωωωωωωωωωωω εσυ πως εισαι;;;

Α ναι την ξέχασα την παραγγελιά σου!! Δύο σποράκια λοιπόν!! Αμέσως, καταγράφεται...και θα εκτελεστεί σύντομα!!

Καλά είμαι μια χαρούλα!! 5 και σήμερα μετράω ακόμα μέχρι τη μη αναμενόμενη περίοδο :-P

• Χαχα 2

Καλό μήνα κορίτσια!!!

βασιλική μπράβο που όλα πήγαν καλά για τα αποτελέσματα!!!

τι κάνετε?εδώ στην αναμονή...τελικά όντως ανέβηκε η θερμοκρασία και άλλο οπότε σίγουρα 13 άντε το πολύ 14 μπορεί βέβαια κ 12/8 κάπου εκεί πάντως.

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...