Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλημέρα στα κορίτσια! Καλή επιτυχία σε όσες θα δείτε τα μωράκια σας και έχετε εξετάσεις! Και σε εμάς τις υπόλοιπες που αναμένουμε να φουσκώσουμε σύντομα! Ξύπνησα αισιόδοξη σήμερα!!!! Νιώθω ότι έρχονται τα μωρά μας, είναι στο δρόμο και οι αγκαλιές μας ανοιχτές, πόσο άλλο να αργήσουν, δεν μπορεί! Ας είναι γόνιμο βρε παιδιά αυτό το καλοκαίρι!!! Πάντα πιο πολλές πιθανότητες έχουμε αυτούς τους μήνες τους χαλαρούς! Γι αυτό έχουμε πήξει σε ζώδια πχ Κριούς-Ταύρους-Δίδυμους... από μωρά ερωτικών καλοκαιριών!!

Μπραβο βρε κοριτσι μου με εκανες να αισθανθω και εγω αισιοδοξα. Μακαρι να πανε ολα καλα αυτο το καλοκαιρι για ολες μας :-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Έλα 2 ωριτσες ακόμα.υπομονη.δεν πιστεύω να πας μόνη σου ε?

Θα ρθει που θα πάει.μαλλον είναι απαιτητικό το μπεμπακι και σου λέει τι παιδευεστε,  θα ρθω Όταν Θέλω Εγώ. Απόλαυσε το καλοκαίρι σου τον άντρα σου.εμεις να σου πω την αλήθεια 1μιση χρόνο είμαστε σχεδόν μαζί.περισυ έμεινα τυχαία έγκυος και δυστυχώς το χάσαμε και από τότε να σου πω την αλήθεια έχει φύγει η ξεγνοιασιά Από τη σχέση μας.εγω ψυχολογικά χάλια.μετα πάνω που ηρέμησα είχα απώλεια στο οικογενειακό περιβάλλον μετά κάναμε άνοιγμα στη δουλειά του γλυκούλη μου και άλλο άγχος Από κει και τώρα που όλα πάνε καλά δουλεύει όλη μέρα.μου λείπει να τον ευχαριστηθώ να πάμε βόλτες να κάνουμε πράγματα.Απολαυστε το χρόνο που έχετε οι δυο σας.ειναι πολύ σημαντικό.

Συμφωνώ απόλυτα με την συμβουλή σου.Και εμείς που είμαστε ένα χρόνο και στα μελια από τότε που μπήκε το άγχος στη μέση κάπως κάπου νιώθω μας επηρέασε.. Ισως μονο εμενα αλλα σίγουρα το πέρασα και σε εκείνον.Το καλό είναι πως επειδή ειμαστε τόσο λίγο μαζί θελουμε να το ευχαριστηθούμε όσο γίνεται πιο πολύ και ισσοροπει η κατάσταση.Γιατι και εγω έτσι σκέφτομαι, ένα μωρό σίγουρα φέρνει ευτυχία αλλα σίγουρα κιολας μας περιορίζει οποτε καλό είναι όπως λες να ευχαριστιομαστε τώρα τις ανεμελες στιγμές μας όσο περισσότερο γίνεται..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , palmoira είπε:

Γελάω με το σχόλιο σου...να σαι καλά! Μάλλον το μωρό μας νομίζει ότι θα γεννηθεί σε σπίτι πλουσίων και ότι έχουμε βοηθούς σε μια τεράστια βίλα με πισίνα και ότι η μαμά του όλη μέρα κάθεται! 

Τα άφησα τα τεστακια οπότε δε ξέρω...

Είπα να τα αφήσω όλα στην τύχη τουλάχιστον για το καλοκαιρι

• Μου αρέσει 5

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Καλα εκανες άστο στην τύχη και θα στο φέρει σίγουρα!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλύτερα κορίτσι μου!!άστο και θα γίνει.σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν τώρα δείτε το λίγο πιο χαλαρά και θα έρθει..

@Diavolitsa όλα καλα;

@P.L.L. δεν πειράζει για τα κιλα λίγο πιο υγιεινή διατροφή Τώρα και θα είσαι Οκ!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ευχαριστώ @Nansy29. Μπήκα ήδη στο προγραμμα :-) 

Εσυ πως εισαι; 

Βασιλικούλα;;;; 

Καλά κορίτσι μου!μια χαρά ετοιμαζομαστε για τις διακοπές!να χαλαρώσουμε και μετά με το καλό να προσπαθήσουμε κι εμείς ξανά! 

Πως πέρασε έτσι ο καιρός πάντως βρε κορίτσια;;Πότε μας λέγατε ότι κάνατε τεστ και τώρα είστε στη μέση της εγκυμοσύνης!σε λίγο θα έχετε τα μπεμπε αγκαλιά!!

Εγω ειμαι σίγουρη οτι ολα ειναι καλα. Παράπονα πρέπει να της κανουμε γιατι μας ξέχασε!

Να σου πω @Nansy29 μου κι εγω το ίδιο σκεφτόμουν, οτι η ημέρα που εκανα το τεστ μου φαίνεται σαν εχθές. Ομως, η αλήθεια ειναι οτι οι μεταξυ αυτων των ημερομηνιών μήνες -ειδικά οι πρώτοι- πέρασαν πααααρα πολυ αργα!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ευχαριστώ @Nansy29. Μπήκα ήδη στο προγραμμα :-) 

Εσυ πως εισαι; 

Βασιλικούλα;;;; 

Είναι προγραμμα δύσκολο? Έχω αρχίσει και σκέφτομαι μόλις λίγο συνέλθω με το αίμα να πάω σε διαιτολόγο γιατί η ξάπλα στο κρεβάτι εάν συνεχιστεί θα μου δημιουργήσει πρόβλημα στα κιλά. Και εμένα είναι αυστηρός πολύ ο γιατρός μου και δεν θέλω να ξεφύγω. 

preg.png

Κοριτσια σορρυ που σας ξεχασα αλλα εκανε και η μαμα μου χημειοθεραπεια σημερα και μετα πηγα απο κει να την δω και να της δειξω τη μπεμπα!

Λοιπον ολα τελεια βγηκαν, αλλα μεγαλη σουρλουλου θα μου βγει! Με τα ποδια πανω στο κεφαλι την πετυχαμε :) μας παιδεψε λιγο γιατι ολο πλατη ηταν αλλα με λιγες βολτες τα καταφεραμε και τα ειδαμε ολα! Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

• Μου αρέσει 7

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

Κοριτσια σορρυ που σας ξεχασα αλλα εκανε και η μαμα μου χημειοθεραπεια σημερα και μετα πηγα απο κει να την δω και να της δειξω τη μπεμπα!

Λοιπον ολα τελεια βγηκαν, αλλα μεγαλη σουρλουλου θα μου βγει! Με τα ποδια πανω στο κεφαλι την πετυχαμε :) μας παιδεψε λιγο γιατι ολο πλατη ηταν αλλα με λιγες βολτες τα καταφεραμε και τα ειδαμε ολα! Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Έχεις ενα μικρο διαολακι!!!!!!μπράβο βασιλική!! !!!!άντε Έχω Εγώ σειρά την Δευτέρα.για να δούμε.η μαμά σου πως πάει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...