Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βασιλικουλα μην αγχώνεσαι, ολα θα πανε καλα! Να φας ομως λίγη σοκολάτα! 

Ειχα ρωτησει το γιατρο και μου ειπε δεν χρειαζεται....βεβαια λιγη σοκολατα δε με χαλαει :)

@P.L.L. μου 2.5 κιλά μέχρι στιγμής.βασικα Έχω θέμα με τη μέση μου και εντολή ορθοπαιδικου μη πάρω πολυ βάρος γτ Αλλιώς θα τη βγάλω στο κρεβάτι δεν θα μπορώ να κουνηθω. Και ο γυναικολος είναι της άποψης μέχρι 12 κιλά Όχι παραπάνω και επιμένει σε αυτό επομένως δεν με αφήνουν να ξεφευγω. Πάντως κάνω γρουνιτσες ποτε ποτε.γυρο και μπεργκερ μόνο περιμένω να γεννήσω για να φάω γτ είναι ότι πιο ανθυγιεινό και έχω δίπλα στο σπίτι Μαγαζι που κάνει τέτοια.ασσ βασανιστήριο.

@Diavolitsa τι είπαμε χτες.ολα θα πάνε καλά.προσπαθησε να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου.εγω επίτηδες την έκλεισα νωρίς για να πάω να τελειώνω.ολα θα είναι σούπερ.ρι ώρα έχεις ραντεβού? 

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια.

@kido ταυρακι στο ζώδιο.και Εγώ παιδί καλοκαιρινό είμαι στις διακοπές είχαν ορεξη οι γονείς.Μου αρέσει πολύ η αισιοδοξία σου.συνεχισε Έτσι!

πρίν από 54 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα στα κορίτσια! Καλή επιτυχία σε όσες θα δείτε τα μωράκια σας και έχετε εξετάσεις! Και σε εμάς τις υπόλοιπες που αναμένουμε να φουσκώσουμε σύντομα! Ξύπνησα αισιόδοξη σήμερα!!!! Νιώθω ότι έρχονται τα μωρά μας, είναι στο δρόμο και οι αγκαλιές μας ανοιχτές, πόσο άλλο να αργήσουν, δεν μπορεί! Ας είναι γόνιμο βρε παιδιά αυτό το καλοκαίρι!!! Πάντα πιο πολλές πιθανότητες έχουμε αυτούς τους μήνες τους χαλαρούς! Γι αυτό έχουμε πήξει σε ζώδια πχ Κριούς-Ταύρους-Δίδυμους... από μωρά ερωτικών καλοκαιριών!!

Όντως κι εγω καρπός καλοκαιριού ειμαι. Και δεν ήρθα και μόνη μου, αλλα τους ήρθαμε δυο μαζι. Το έπιασες το υπονοούμενο @kido μου;;;; Δυο μαζι!

Διαφημίσεις

@loyloy στις 2 εχω! Δεν ηταν στο χερι μου η ωρα...θα την κανω στην κλινικη που θα γεννησω η οποια ειναι σε διπλανη πολη οποτε μου το κανονισε το ραντεβου ο γιατρος μου! Και γω προτιμω τα πρωινα ραντεβου αλλα τι να κανουμε...μια μπουμπου την εχουμε :)

πρίν από 10 λεπτά , P.L.L. είπε:

Όντως κι εγω καρπός καλοκαιριού ειμαι. Και δεν ήρθα και μόνη μου, αλλα τους ήρθαμε δυο μαζι. Το έπιασες το υπονοούμενο @kido μου;;;; Δυο μαζι!

Κορίτσια μου @loyloy και @P.L.L. ερωτιάρικα του καλοκαιριού σας ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε!!! Καλά αμά μου έρθουν 2 θα τρελαθώ!!! Ας ξεκινήσουμε με 1 και βλέπουμε για το 2ο!!! Αλλά τι λέω, παραγγελία δίνω?! Ό,τι θέλει ας έρθει, γερό να είναι! Αυτό μόνο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@loyloy στις 2 εχω! Δεν ηταν στο χερι μου η ωρα...θα την κανω στην κλινικη που θα γεννησω η οποια ειναι σε διπλανη πολη οποτε μου το κανονισε το ραντεβου ο γιατρος μου! Και γω προτιμω τα πρωινα ραντεβου αλλα τι να κανουμε...μια μπουμπου την εχουμε :)

Έλα 2 ωριτσες ακόμα.υπομονη.δεν πιστεύω να πας μόνη σου ε?

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσια μου @loyloy και @P.L.L. ερωτιάρικα του καλοκαιριού σας ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε!!! Καλά αμά μου έρθουν 2 θα τρελαθώ!!! Ας ξεκινήσουμε με 1 και βλέπουμε για το 2ο!!! Αλλά τι λέω, παραγγελία δίνω?! Ό,τι θέλει ας έρθει, γερό να είναι! Αυτό μόνο!

Θα ρθει που θα πάει.μαλλον είναι απαιτητικό το μπεμπακι και σου λέει τι παιδευεστε,  θα ρθω Όταν Θέλω Εγώ. Απόλαυσε το καλοκαίρι σου τον άντρα σου.εμεις να σου πω την αλήθεια 1μιση χρόνο είμαστε σχεδόν μαζί.περισυ έμεινα τυχαία έγκυος και δυστυχώς το χάσαμε και από τότε να σου πω την αλήθεια έχει φύγει η ξεγνοιασιά Από τη σχέση μας.εγω ψυχολογικά χάλια.μετα πάνω που ηρέμησα είχα απώλεια στο οικογενειακό περιβάλλον μετά κάναμε άνοιγμα στη δουλειά του γλυκούλη μου και άλλο άγχος Από κει και τώρα που όλα πάνε καλά δουλεύει όλη μέρα.μου λείπει να τον ευχαριστηθώ να πάμε βόλτες να κάνουμε πράγματα.Απολαυστε το χρόνο που έχετε οι δυο σας.ειναι πολύ σημαντικό.

Καλημέρα κ από μένα κορίτσια!!!βασιλική με το καλό η Β επιπέδου !!!κ στις υπόλοιπα εγκυουλες με το καλό οι εξετάσεις σας..βάλτε ένα τικερ πόσο είστε γιατί έχω χάσει τον μπούσουλα...χαχαχαχαχαχα..

εγώ επιτέλους έκανα λογικά ωορρηξία κ μάλλον δεν περιμένω 13 με 14/8 για να δούμε...

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Λίγο σηκώθηκα και πάλι τα ίδια...Εχθες δεν είχα τίποτε και είπα σήμερα να σηκωθώ να φτιάξω έστω ένα φαΐ. Μη φανταστείτε,απλά έβαλα το κρέας στην κατσαρόλα και έριξα λίγο νεράκι. Δεν σήκωσα τίποτε, δεν έκατσα πολύ ώρα όρθια τίποτε τέτοιο. Ε αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσει πάλι το αίμα. 

Επιτελους τα κατάφερα με το τικερακι!!

preg.png

πρίν από 7 λεπτά , palmoira είπε:

Λίγο σηκώθηκα και πάλι τα ίδια...Εχθες δεν είχα τίποτε και είπα σήμερα να σηκωθώ να φτιάξω έστω ένα φαΐ. Μη φανταστείτε,απλά έβαλα το κρέας στην κατσαρόλα και έριξα λίγο νεράκι. Δεν σήκωσα τίποτε, δεν έκατσα πολύ ώρα όρθια τίποτε τέτοιο. Ε αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσει πάλι το αίμα. 

@palmoira μου παρτο απόφαση, το παιδι σε θέλει ξάπλα! Θέλει τη μαμά του να κανει διακοπές και να μη του κουράζεται καθολου! 

Μπραβο @*ζουζουνα*!!!. Με το καλο! Η @fairy-mary τι εκανε τελικα; Εγινε η ωορρηξία;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλημέρα στα κορίτσια! Καλή επιτυχία σε όσες θα δείτε τα μωράκια σας και έχετε εξετάσεις! Και σε εμάς τις υπόλοιπες που αναμένουμε να φουσκώσουμε σύντομα! Ξύπνησα αισιόδοξη σήμερα!!!! Νιώθω ότι έρχονται τα μωρά μας, είναι στο δρόμο και οι αγκαλιές μας ανοιχτές, πόσο άλλο να αργήσουν, δεν μπορεί! Ας είναι γόνιμο βρε παιδιά αυτό το καλοκαίρι!!! Πάντα πιο πολλές πιθανότητες έχουμε αυτούς τους μήνες τους χαλαρούς! Γι αυτό έχουμε πήξει σε ζώδια πχ Κριούς-Ταύρους-Δίδυμους... από μωρά ερωτικών καλοκαιριών!!

Έλα βρε αγαπη έτσι γέμισε μας θετική ενέργεια το έχουμε τόσο ανάγκη!! Δεν ξέρεις ποσο χαίρομαι για σένα που νιώθεις έτσι συνεχισε!!!!

πρίν από 17 λεπτά , palmoira είπε:

Επιτελους τα κατάφερα με το τικερακι!!

Άστο τίποτα μην κανεις τελικά, κάτσε εκεί ξάπλα να είσαι ησυχη.. 

Τελειο το τικερακι :wub:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , P.L.L. είπε:

@palmoira μου παρτο απόφαση, το παιδι σε θέλει ξάπλα! Θέλει τη μαμά του να κανει διακοπές και να μη του κουράζεται καθολου! 

Μπραβο @*ζουζουνα*!!!. Με το καλο! Η @fairy-mary τι εκανε τελικα; Εγινε η ωορρηξία;

Γελάω με το σχόλιο σου...να σαι καλά! Μάλλον το μωρό μας νομίζει ότι θα γεννηθεί σε σπίτι πλουσίων και ότι έχουμε βοηθούς σε μια τεράστια βίλα με πισίνα και ότι η μαμά του όλη μέρα κάθεται! 

• Χαχα 2

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...