Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 δουλειες πολλες δουλιες ειμαι καλα ομως εσυ;

Δουλειες αστα εγω τα κάνω λίγα λίγα κάθε δυο μερες γιατί δεν ξέρω δεν υπάρχει και πολύ διάθεση. Έχω μαζέψει ενα σίδερο όμως και πρέπει να το παρω απόφαση 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλησπέρα κορίτσια. Πηγαμε στον γιατρο. 620γρ ειναι η τσιπούρα μας! Ο γιατρος με βρηκε χοντρή! Καλα, δεν το ειπε ετσι, ειπε οτι πηρα 4 κιλά απο την προηγούμενη επίσκεψη και τώρα ΤΕΛΟΣ, μπαίνω σε δίαιτα. Κατα τ αλλα ολα καλα :-)

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

πρίν από 54 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@P.L.L. εγω αυριο το μεσημερι εχω β επιπεδου και με εχει πιασει ενα αγχος! Σε ποσο καιρο τα πηρες τα 4 κιλα? Συνολο ποσα πηρες? Εγω εχω παρει 4 στο συνολο...

Βασιλική μου καλη επιτυχία για αυριο! 

Εγω στην αρχη είχα χάσει πέντε και μετα πηρα τον ανήφορο. Ξεκίνησα με ύψος 1,70 και 65 κιλά. Πήγα 60 μέχρι την 13η εβδομαδα και μεσα στις επόμενες 10 εβδομαδες πήγα 70! Ενα κιλό την εβδομαδα δηλαδη... Γκλούπ.... Πλέον μου ειπε δίαιτα και μονο ενα κιλό τον μήνα να παίρνω! Δεν βαριέσαι... Δίαιτα; Δίαιτα. Οτι πει ο γιατρούλης. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

@P.L.L. εγω αυριο το μεσημερι εχω β επιπεδου και με εχει πιασει ενα αγχος! Σε ποσο καιρο τα πηρες τα 4 κιλα? Συνολο ποσα πηρες? Εγω εχω παρει 4 στο συνολο...

Καλή επιτυχία!!!!!!!σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια!!!!!Όλα θα είναι μια χαρά!!!!!!!!

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βασιλική μου καλη επιτυχία για αυριο! 

Εγω στην αρχη είχα χάσει πέντε και μετα πηρα τον ανήφορο. Ξεκίνησα με ύψος 1,70 και 65 κιλά. Πήγα 60 μέχρι την 13η εβδομαδα και μεσα στις επόμενες 10 εβδομαδες πήγα 70! Ενα κιλό την εβδομαδα δηλαδη... Γκλούπ.... Πλέον μου ειπε δίαιτα και μονο ενα κιλό τον μήνα να παίρνω! Δεν βαριέσαι... Δίαιτα; Δίαιτα. Οτι πει ο γιατρούλης. 

Μην αγχώνεσαι μωρέ.με τόσους Ενετούς στερήθηκες φαγητό.να τρως απλά όχι χαζομάρες.απο κει πέρα Όταν με το καλό γεννήσεις το μωράκι οσα έξτρα κιλά έχεις στο χέρι σου είναι να τα χάσεις.

1 hour ago, loyloy είπε:

Καλή επιτυχία!!!!!!!σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια!!!!!Όλα θα είναι μια χαρά!!!!!!!!

Μην αγχώνεσαι μωρέ.με τόσους Ενετούς στερήθηκες φαγητό.να τρως απλά όχι χαζομάρες.απο κει πέρα Όταν με το καλό γεννήσεις το μωράκι οσα έξτρα κιλά έχεις στο χέρι σου είναι να τα χάσεις.

Δεν αγχώνομαι λουλου μου γλυκιά. Οτι ειναι για καλο. Και η δίαιτα καλο θα μου κανει. Θα ειμαι πολυ σπέσιαλ εγκυμονούσα :P Εσυ πως τα πας με τα κιλά;

6 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Πηγαμε στον γιατρο. 620γρ ειναι η τσιπούρα μας! Ο γιατρος με βρηκε χοντρή! Καλα, δεν το ειπε ετσι, ειπε οτι πηρα 4 κιλά απο την προηγούμενη επίσκεψη και τώρα ΤΕΛΟΣ, μπαίνω σε δίαιτα. Κατα τ αλλα ολα καλα :-)

Μπράβο η κοριτσαρα!! Όσο για τα κιλά δεν σε φοβάμαι εσένα σίγουρα θα τηρήσεις την εντολή του γιατρού κατά γραμμα και όλα καλα!!

5 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Βασιλική μου τις καλύτερες ευχες μου περιμενουμε νεα όλα θα είναι υπέροχα!:wub:

• Ευχαριστώ 2

10 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Καλά αποτελέσματα Βασιλική! 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , P.L.L. είπε:

Με το καλο να δεις κι εσυ την τσιπούρα σου @Κελυ 32 μου!!

Το καλό είναι ότι τώρα το καλοκαίρι έχεις παρα πολλές επιλογές σε λαχανικά και φρούτα όποτε είναι πιο εύκολο να τρέφεσαι πιο σωστά. Μην ανησυχείς! Εγώ εχτές το βράδυ ήθελα να φάω σουβλάκι. Το καταευχαριστηθηκα όταν το έτρωγα και μετά όλο το βράδυ υπέφερα. Δεν μπορούσα να το χωνέψω με τίποτε! 

preg.png

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

Το καλό είναι ότι τώρα το καλοκαίρι έχεις παρα πολλές επιλογές σε λαχανικά και φρούτα όποτε είναι πιο εύκολο να τρέφεσαι πιο σωστά. Μην ανησυχείς! Εγώ εχτές το βράδυ ήθελα να φάω σουβλάκι. Το καταευχαριστηθηκα όταν το έτρωγα και μετά όλο το βράδυ υπέφερα. Δεν μπορούσα να το χωνέψω με τίποτε! 

Χαχαχα! Και γω ετσι την πατησα την Κυριακη! Ηθελα να φαω πεινιρλι και το εφαγα αλλα μεχρι χτες το βραδυ πεθανα απο τις καουρες! Δε το ξανα κανω με τπτ! Με εχει πιασει ενα αγχος τωρα ρε κοριτσια...δε περναει με τπτ η ωρα να παμε! Πηρα και αδεια και ειμαι σπιτι μονη μου και ολο την εξεταση σκεφτομαι!

• Χαχα 1

Να σου πω κι εγω με το σουβλάκι και τα μπέργκερ την πάτησα. Τον τελευταίο μήνα έπαθα ενα αμόκ γι αυτα τα δυο. Ηταν μονο με κρέας, ψωμάκια ,γιαούρτι και (το χειρότερο) τηγανητές πατάτες. Δεν μπορούσα να τα φάω αυτα πιο πριν, όπως έπαθες κι εσυ εχθές. Άπαξ ομως και μπόρεσα τα ήθελα ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ!  Και να τα αποτελεσματα! Ευτυχώς που δε μπορώ ακομα να φάω καθολου γλυκα γιατι φαντάσου που θα είχα φτάσει. 

• Χαχα 2

Καλημέρα στα κορίτσια! Καλή επιτυχία σε όσες θα δείτε τα μωράκια σας και έχετε εξετάσεις! Και σε εμάς τις υπόλοιπες που αναμένουμε να φουσκώσουμε σύντομα! Ξύπνησα αισιόδοξη σήμερα!!!! Νιώθω ότι έρχονται τα μωρά μας, είναι στο δρόμο και οι αγκαλιές μας ανοιχτές, πόσο άλλο να αργήσουν, δεν μπορεί! Ας είναι γόνιμο βρε παιδιά αυτό το καλοκαίρι!!! Πάντα πιο πολλές πιθανότητες έχουμε αυτούς τους μήνες τους χαλαρούς! Γι αυτό έχουμε πήξει σε ζώδια πχ Κριούς-Ταύρους-Δίδυμους... από μωρά ερωτικών καλοκαιριών!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...