Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

Από αίμα σήμερα πολύ καλά. Ελάχιστα καφέ! Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι! Έχω όμως θέμα με τη δυσκοιλιότητα πλέον λόγω ακινησίας. Πίνω duphalac πρωί και βράδυ αλλά τίποτε. Τώρα πίνω με το ζόρι ένα φραπεδάκι, ντεκαφεινε εννοειται μπας και με βοηθήσει. Πίνω πορτοκαλάδες, τρώω χόρτα και λαχανικά αλλά τίποτε. Μάλλον το σώμα μου έχει υποστεί σοκ γιατί γενικά είμαι πολύ ενεργητικός άνθρωπος, περπατάω πολύ και γυμνάζομαι. 

Και το μέλι δοκίμασε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Ευχαριστώ! Θα δοκιμασω 

κοριτσι παρε τον γιατρο σου μηπως σου δωσει τιποτα αλλο για την δυσκιλιοτητα. εγω οταν δεν με επιανε το φαρμακο μου εδωσε υποθετο. μην αφηνεις πολλες μερες ειναι χειροτερα μετα δεν καλητερευει. 

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσι παρε τον γιατρο σου μηπως σου δωσει τιποτα αλλο για την δυσκιλιοτητα. εγω οταν δεν με επιανε το φαρμακο μου εδωσε υποθετο. μην αφηνεις πολλες μερες ειναι χειροτερα μετα δεν καλητερευει. 

Μόλις έστειλα μήνυμα στη μαία μου. 

preg.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι κι εγω @giotitsa. Γυρισα απο το χωριο για να πάω στον γιατρο. Έριξα και κατι τσακωμούς με τη μανούλα, μιας και το συνηθίζουμε αν μείνουμε πάνω απο δυο τρεις μέρες μαζι :-) και τώρα ειμαστε οκ!  Ήρθαμε στα ισα μας. Ευτυχώς εγω δεν εχω πρόβλημα με την πεθερούλα σαν την @palmoira γιατι δεν θα την πάλευα με και τα δυο μέτωπα ανοιχτά! 

@palmoira για τη δυσκοιλιότητα εμενα με βοήθησαν τα all bran και τα ξερά δαμάσκηνα με νερο. 

1 hour ago, palmoira είπε:

Από αίμα σήμερα πολύ καλά. Ελάχιστα καφέ! Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι! Έχω όμως θέμα με τη δυσκοιλιότητα πλέον λόγω ακινησίας. Πίνω duphalac πρωί και βράδυ αλλά τίποτε. Τώρα πίνω με το ζόρι ένα φραπεδάκι, ντεκαφεινε εννοειται μπας και με βοηθήσει. Πίνω πορτοκαλάδες, τρώω χόρτα και λαχανικά αλλά τίποτε. Μάλλον το σώμα μου έχει υποστεί σοκ γιατί γενικά είμαι πολύ ενεργητικός άνθρωπος, περπατάω πολύ και γυμνάζομαι. 

@palmoira μια χαρα τελειααααα σε βρισκω η δυσκιολοτητα δεν ειναι τιποτα να τρως μια κουταλια μαρμελαδα δαμασκηνο καθε πρωι και θα δεις τι ωραιααααα

@P.L.L. κανω τοσες δουλειες που δεν σας προλαβαινω τι λετε χαχχχαχαχαχαχαα δεν τελειωνουν ρε κοριτσια αυτες οι δουλειες 

πρίν από 52 λεπτά , Flo flo είπε:

@giotitsa εδώ περιμένω ν τελειώσει η βλαμμένη περίοδος. 

Κατ' αλλά καλά ήσυχα...εσυυυ κοριτσάρα κάνα νέο?

@Flo flo αχ αυτη η κολοπεριοδος αμαν αντε ρε κοριτσι μου σου ευχομαι να μην την ξαναδεις

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Λοιπόν κοριτσια η μαια μου είπε να βάλω ένα υπόθετο γλυκερίνης και ως δια μαγείας μέσα σε 5 λεπτά η δουλειά έγινε! Ευτυχως! Ένιωθα ότι ήθελα να πάω αλλά δεν μπορούσα και δεν ήθελα να ζοριστω. Αυτός ο φόβος....

Τέλος καλό όλα καλά! Ότι θα παρακάλαγα να ξανά έχω διάρροιες δεν το φανταζόμουν! Χαχαχαχα! Τι τραβάμε παντως δεν λέγεται! Δεν μας φτάνουν όλα τα υπόλοιπα έχουμε και αυτά τα μικρά που μας βασανίζουν! Τέλος πάντων! Σας ευχαριστώ κοριτσια για τις συμβουλές!

• Μου αρέσει 2

preg.png

Λοιπόν κοριτσια η μαια μου είπε να βάλω ένα υπόθετο γλυκερίνης και ως δια μαγείας μέσα σε 5 λεπτά η δουλειά έγινε! Ευτυχως! Ένιωθα ότι ήθελα να πάω αλλά δεν μπορούσα και δεν ήθελα να ζοριστω. Αυτός ο φόβος....

Τέλος καλό όλα καλά! Ότι θα παρακάλαγα να ξανά έχω διάρροιες δεν το φανταζόμουν! Χαχαχαχα! Τι τραβάμε παντως δεν λέγεται! Δεν μας φτάνουν όλα τα υπόλοιπα έχουμε και αυτά τα μικρά που μας βασανίζουν! Τέλος πάντων! Σας ευχαριστώ κοριτσια για τις συμβουλές!

@palmoira να ναι καλα και ας σε παιδευει γλυκουλα μου γελαω με αυτα που λες χααχχαααχαχα μωρο ειναι αυτο θα κανει τα τσαλιμια του

xfHlp3.png

πρίν από 42 λεπτά , palmoira είπε:

ναι τα υποθετα κανουν θαυματα ειδες χα χα χα !!! 

Διαφημίσεις

Έχω και εγβ και θέμα.με τη τουαλέτα.πηρα dulcosoft που είπε ο γιατρός αλλά δεν αντέχω να το πιω.τωρα είμαι δεύτερη μέρα που δεν έχω πάει.αν δεν πάω μέχρι Αύριο θα ζητήσω κι εγώ υποθετα.δεν πίνεται με τπτ όμως.δεν το αντέχω.

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Ευχαριστώ! Θα δοκιμασω 

Γεια σου κορίτσι μου πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα.. Μην σοκάρεσαι είναι και από την εγκυμοσυνη το έχω ρωτήσει γιατί το πάθαινα κ εγω.Φαντασου και τώρα που ήταν τόσο σύντομη είχα θέμα 

4 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@Flo flo @fairy-mary @palmoira @P.L.L. @KaterinaNina25 @kido @Beboula25 πως ειστε κοριτσιαααααααα μου;;;

Γεια σου καρδούλα, καλα είμαι εσυ πως είσαι; 

1 hour ago, loyloy είπε:

Έχω και εγβ και θέμα.με τη τουαλέτα.πηρα dulcosoft που είπε ο γιατρός αλλά δεν αντέχω να το πιω.τωρα είμαι δεύτερη μέρα που δεν έχω πάει.αν δεν πάω μέχρι Αύριο θα ζητήσω κι εγώ υποθετα.δεν πίνεται με τπτ όμως.δεν το αντέχω.

Ναι μην το αφήνεις...

preg.png

πρίν από 42 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα.. Μην σοκάρεσαι είναι και από την εγκυμοσυνη το έχω ρωτήσει γιατί το πάθαινα κ εγω.Φαντασου και τώρα που ήταν τόσο σύντομη είχα θέμα 

Γεια σου καρδούλα, καλα είμαι εσυ πως είσαι; 

@Beboula25 δουλειες πολλες δουλιες ειμαι καλα ομως εσυ;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...