Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Flo flo δεν το είχα καταλάβει οτι αδιαθετησες. Νόμιζα οτι περίμενες πιο μετα. Τον άλλο μήνα λοιπον. Να συλλάβεις ενα κυθηριωτικο μωρό! 

@vikaki82 το οτι πονάς δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα ερθει η ακατανόμαστη. Μπορει και να έρθουν αλλιώς τα πράγματα. 

Μακαρι γιατι πρωτη φορα ποναω τοσο πολυ και τοσο νωρις.θα δειξει βρε κοριτσια σύντομα 

πρίν από 16 λεπτά , Flo flo είπε:

@vikaki82 άσε μιλάω για πόνους . Παίρνω μισό μεσουλιτ για να περάσει Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση,κάποιες φορές το έχω καταφέρει να περάσει κ με Feldene. 

@P.L.L. μακάρι να γίνει έτσι μακαριιιιιι

Εγω παλια εκανα και πυρετο απο τους πονους.αμαν μωρε τι τραβαμε εμεις οι γυναικες ελεος δηλαδη χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 20 λεπτά , vikaki82 είπε:

Υπομονη να κανουνε οι μερες δεν περνανε γρήγορα χαχαχα

Δεν περνούν με τίποτα αλλά ας ξεχαστούμε! Εγώ έχω ταράξει τα αυγα τον ανανά και τον σολωμο πάντως just in case haha

• Χαχα 1

On 27/7/2018 at 2:47 ΜΜ, palmoira είπε:

@KaterinaNina25 λυπαμαι πολύ. Συζήτα και με το γιατρό σου αλλά μη το βάλεις κάτω. Το ότι έμεινες εγκυος είναι πολύ ελπιδοφόρο για επόμενη φορά. 

Ζουζουνιτσα είμαι ακόμη στο κρεββάτι με καφέ εκκρίσεις και περιμένω να πάω στο γιατρό την άλλη Παρασκευή.

κορίτσι μου ευτυχώς το καφέ τουλάχιστον σημαίνει ότι περνάει..υπομονή κ κρεββάτι,ότι σ είπε ο γιατρός σου.όλα θα πάνε καλά!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

κορίτσι μου ευτυχώς το καφέ τουλάχιστον σημαίνει ότι περνάει..υπομονή κ κρεββάτι,ότι σ είπε ο γιατρός σου.όλα θα πάνε καλά!!

Σ ευχαριστώ! Μου δίνετε πολύ κουράγιο όλα τα κοριτσια εδώ και το έχω πολύ ανάγκη.

• Μου αρέσει 1

preg.png

1 hour ago, Flo flo είπε:

Ναι δυστυχώς :-( κ μάλιστα πονάω πολύ 

κοριτσάκι δεν πειράζει στον επόμενο γύρω... @kido όντως τα αυγά βοηθούν λένε,ειδικά το ασπράδι για να κρατηθεί το έμβρυο σε τυχόν εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 hour ago, kido είπε:

Καλησπέρα σε όλες! @Flo flo στις διακοπές θα το σκαρώσεις το νινί  δεν πειράζει, αλλά αν πονάτε βρε κορίτσια τόσο πολύ μήπως έχετε καμία κύστη; Συνέβη σε φίλη μου και από όταν την αφαίρεσε δεν πονάει πια στην περίοδο. Απλά το λέω δεν σημαίνει ότι σας συμβαίνει το ίδιο!

Όχι από μικρή πονούσα πολύ δεν έχω κυστουλες.

LolXp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Flo flo είπε:

Όχι από μικρή πονούσα πολύ δεν έχω κυστουλες.

Ουτε εγω εχω κυστη.αλλα μου εχει πει ο γυναικολογος ουι επειδη απο τις 5 μερες του κυκλου μου μονο τις δυο εχω αιμα για αυτο ποναω τοσο πολυ

1 ώρα πρίν, vikaki82 είπε:

Ουτε εγω εχω κυστη.αλλα μου εχει πει ο γυναικολογος ουι επειδη απο τις 5 μερες του κυκλου μου μονο τις δυο εχω αιμα για αυτο ποναω τοσο πολυ

Α κ σε μένα τόσο κραταει 2 μέρες το πολύ αίμα κ άλλες 2 σταγόνες. Γι αυτο λές να πονάμε?

LolXp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Flo flo είπε:

Α κ σε μένα τόσο κραταει 2 μέρες το πολύ αίμα κ άλλες 2 σταγόνες. Γι αυτο λές να πονάμε?

Εμένα 4 -5 μερες, αλλά σε όλες έχω μικρή ροη, δηλ 3-4 σερβιέτες τη μερα. Αλλά ευτυχώς είμαι τυχερή κ δεν έχω καθόλου πόνο! Στην οωρρηξια πονάω πιο πολύ!

1 hour ago, KaterinaNina25 είπε:

Γειά σας κορίτσια.... Τι κάνετε? Σταμάτησε να πονάει το στήθος... Αλλά περίοδος πουθενά ακόμη..... Πότε θα έρθει να ξεφουσκώσω..... 

Από μέρα σε μέρα λογικά.αντε να έρθει να τελειώσει και να αλλάξεις σελίδα.παντως βρες τρόπο να χαλαρώσεις τον εαυτό σου , να αποβαλεις το άγχος για να μην έχεις τόση μεγάλη καθυστέρηση.

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Από μέρα σε μέρα λογικά.αντε να έρθει να τελειώσει και να αλλάξεις σελίδα.παντως βρες τρόπο να χαλαρώσεις τον εαυτό σου , να αποβαλεις το άγχος για να μην έχεις τόση μεγάλη καθυστέρηση.

Έχω χαλαρώσει τελείως...  Αντε να δούμε.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...