Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, P.L.L. είπε:

23 εβδομάδων ακριβώς. 

@P.L.L.αν κουνιεται εστω και λιγακι οπως λες ειναι καλα να ελεγχεις ομως τις κινησεις της δεν ειναι κατι ανυσηχητικο απλα καποια μωρακια δεν ειναι ιδιαιτερα κινητικα μεσα στην κοιλια εμενα ο μπεμπης μου ητανε συνεχεια κινητικος δεν σταματαγε ουτε λεπτο 

xfHlp3.png

Just now, giotitsa είπε:

@P.L.L.αν κουνιεται εστω και λιγακι οπως λες ειναι καλα να ελεγχεις ομως τις κινησεις της δεν ειναι κατι ανυσηχητικο απλα καποια μωρακια δεν ειναι ιδιαιτερα κινητικα μεσα στην κοιλια εμενα ο μπεμπης μου ητανε συνεχεια κινητικος δεν σταματαγε ουτε λεπτο 

Τη νιώθω πρωι μεσημέρι βράδυ. Αλλα μέχρι την προηγούμενη εβδομαδα έριχνε μια στο τοσο κατι ωραιες κλωτσιές ξεγυρισμενες. Τώρα δεν τις νιώθω τοσο δυνατές αλλα τη νιώθω να κουνιέται και να ρίχνει κλωτσιτσες. Θα το πω στον γιατρο τη Δευτέρα να μου πει κι αυτος τη γνώμη του. Μπορει να ειμαι και υπερβολική και να αγχώνομαι τζάμπα. Γενικά ολο αγχώνομαι για κατι. 

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Τη νιώθω πρωι μεσημέρι βράδυ. Αλλα μέχρι την προηγούμενη εβδομαδα έριχνε μια στο τοσο κατι ωραιες κλωτσιές ξεγυρισμενες. Τώρα δεν τις νιώθω τοσο δυνατές αλλα τη νιώθω να κουνιέται και να ρίχνει κλωτσιτσες. Θα το πω στον γιατρο τη Δευτέρα να μου πει κι αυτος τη γνώμη του. Μπορει να ειμαι και υπερβολική και να αγχώνομαι τζάμπα. Γενικά ολο αγχώνομαι για κατι. 

@P.L.L. καλη μου σε καταλαβαινω αν την νιωθεις πιστευε με ειναι πολυ καλο εμενα ο μπεμπης μου σταματησα τελειως να τον νιωθω σε λιγες ωρες το πρωι ειχα παει για υπερηχο και το βραδυ μου πεθανε αυτα ειναι ασχημα μην αγχωνεσαι σε παρακαλω ειναι πολυ κακο μαλλον η μικρη σου ειναι λιγο τεμπελα εχει καταβολευτει στην υπεροχη κοιλιτσα σου και σου λεει ω ρε μαμα τωρα ασε με τωρα εδω μεσα καλα ειμαι τρωω πινω κοιμαμαι για κλωτσιες ειμαστε τωρα χαχχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

xfHlp3.png

πρίν από 47 λεπτά , giotitsa είπε:

@P.L.L. καλη μου σε καταλαβαινω αν την νιωθεις πιστευε με ειναι πολυ καλο εμενα ο μπεμπης μου σταματησα τελειως να τον νιωθω σε λιγες ωρες το πρωι ειχα παει για υπερηχο και το βραδυ μου πεθανε αυτα ειναι ασχημα μην αγχωνεσαι σε παρακαλω ειναι πολυ κακο μαλλον η μικρη σου ειναι λιγο τεμπελα εχει καταβολευτει στην υπεροχη κοιλιτσα σου και σου λεει ω ρε μαμα τωρα ασε με τωρα εδω μεσα καλα ειμαι τρωω πινω κοιμαμαι για κλωτσιες ειμαστε τωρα χαχχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

Πωωωω... Α ρε @giotitsa.. Εκει δηλαδη που έριχνε κλωτσιές ξαφνικά τιποτα;;; Τέλος πάντων. Κι εγω ελπιζω πως η δίκη μου απλώς εχει λιγο τεμπελιάσει και ολα θα πανε καλα. Θα δούμε τι θα πει κι ο γιατρος. 

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , P.L.L. είπε:

Πωωωω... Α ρε @giotitsa.. Εκει δηλαδη που έριχνε κλωτσιές ξαφνικά τιποτα;;; Τέλος πάντων. Κι εγω ελπιζω πως η δίκη μου απλώς εχει λιγο τεμπελιάσει και ολα θα πανε καλα. Θα δούμε τι θα πει κι ο γιατρος. 

@P.L.L. ναι ετσι ακριβως και να φανταστεις οτι το πρωι ολα ητανε καλα ο υπερηχος καλος κ καρδια χτυπαγε κανονικα αστα αυτα ομως γιατι δεν κανει η δικια μου ιστορια ειναι θλιβερη σαν σημερα θα γενναγα μην με παρεξηγεις με εχει πιασει μια χαρα θα ειναι η μπεμπουλα σου θα δεις !!!

xfHlp3.png

πρίν από 17 λεπτά , giotitsa είπε:

@P.L.L. ναι ετσι ακριβως και να φανταστεις οτι το πρωι ολα ητανε καλα ο υπερηχος καλος κ καρδια χτυπαγε κανονικα αστα αυτα ομως γιατι δεν κανει η δικια μου ιστορια ειναι θλιβερη σαν σημερα θα γενναγα μην με παρεξηγεις με εχει πιασει μια χαρα θα ειναι η μπεμπουλα σου θα δεις !!!

Σαν σημερα... Λυπάμαι @giotitsa.. Δεν εχω λόγια.

Ας πουμε κατι ευχάριστο. Του χρόνου θα εχεις το παιδι σου αγκαλιά σαν σημερα.. Ας δώσουμε αυτη την υπόσχεση! 

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Σαν σημερα... Λυπάμαι @giotitsa.. Δεν εχω λόγια.

Ας πουμε κατι ευχάριστο. Του χρόνου θα εχεις το παιδι σου αγκαλιά σαν σημερα.. Ας δώσουμε αυτη την υπόσχεση! 

@P.L.L. στην δινω γλυκια μου την υποσχεση κατι ευχαριστω σημερα εχω γαμοβαφτιση χιχιχιχ θα ειναι ωραιαααααααα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

@Flo flo και εγω στην περιοδο σαν εσενα ειμαι.υποφερω απο πονους τοσο που δεν αντεχω σκεψου οτι ειναι να μου έρθουν σε μια εβδομαδα και εχω ηδη αφορητους πονους 3 μερες τωρα γιατι καο σε εμενα θα ερθει η ακατανομαστη. Ας ελπισουμε ο αλλος μηνας να ειναι καλυτερος :)

• Λυπημένη/-ος 1

@Flo flo δεν το είχα καταλάβει οτι αδιαθετησες. Νόμιζα οτι περίμενες πιο μετα. Τον άλλο μήνα λοιπον. Να συλλάβεις ενα κυθηριωτικο μωρό! 

@vikaki82 το οτι πονάς δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα ερθει η ακατανόμαστη. Μπορει και να έρθουν αλλιώς τα πράγματα. 

• Μου αρέσει 1

@vikaki82 άσε μιλάω για πόνους . Παίρνω μισό μεσουλιτ για να περάσει Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση,κάποιες φορές το έχω καταφέρει να περάσει κ με Feldene. 

@P.L.L. μακάρι να γίνει έτσι μακαριιιιιι

LolXp3.png

Καλησπέρα σε όλες! @Flo flo στις διακοπές θα το σκαρώσεις το νινί  δεν πειράζει, αλλά αν πονάτε βρε κορίτσια τόσο πολύ μήπως έχετε καμία κύστη; Συνέβη σε φίλη μου και από όταν την αφαίρεσε δεν πονάει πια στην περίοδο. Απλά το λέω δεν σημαίνει ότι σας συμβαίνει το ίδιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...