Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Μπράβο @loyloy, αφού τον ακούς και σε κλωτσάει φουλ μη φοβάσαι τίποτε! Ξεκούραση,ξεκούραση,ξεκούραση!

@giotitsa μου δυστυχώς έχω πάλι αίμα. Πάνω που λίγο καθαρίζω και λέω εντάξει όλα καλά φτου και από την αρχή. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε δυστυχώς εκτός από το να συνεχίσω να μένω στο κρεββάτι και να παίρνω τα φάρμακα μου. Μέχρι την άλλη Παρασκευή που πάμε για υπέρηχο. 

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 10 λεπτά , palmoira είπε:

Μπράβο @loyloy, αφού τον ακούς και σε κλωτσάει φουλ μη φοβάσαι τίποτε! Ξεκούραση,ξεκούραση,ξεκούραση!

@giotitsa μου δυστυχώς έχω πάλι αίμα. Πάνω που λίγο καθαρίζω και λέω εντάξει όλα καλά φτου και από την αρχή. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε δυστυχώς εκτός από το να συνεχίσω να μένω στο κρεββάτι και να παίρνω τα φάρμακα μου. Μέχρι την άλλη Παρασκευή που πάμε για υπέρηχο. 

@palmoiraεχω ακουσει για γυναικες που χρειαζονται να καθονται μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης ξαπλα κανε υπομονη κοριτσι μου αρκει να ειναι ολα καλα μεχρι τελους β επιπεδου εχεις κανει;;;

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@palmoiraεχω ακουσει για γυναικες που χρειαζονται να καθονται μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης ξαπλα κανε υπομονη κοριτσι μου αρκει να ειναι ολα καλα μεχρι τελους β επιπεδου εχεις κανει;;;

Όχι, έχω αυχενική 22/8. 

preg.png

Διαφημίσεις

Just now, palmoira είπε:

@palmoira αρα εχεις την α επιπεδου χμμμμ ωραια ισως δεις και το φυλο αλλες φορες φαινεται αλλες οχι αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι καλη η αυχενικη 

xfHlp3.png

πρίν από 30 λεπτά , palmoira είπε:

Η αδερφή μου δεν είχε απλά αίμα.ειχε αιμορραγία.χεξροτερα Από περίοδο.και μέχρι να σταματησει της είχε πει ό ο γιατρός κρεβάτι και ούτε μέχρι το ιατρείο.3 βδομάδες ήταν έτσι αλλά η μπέμπα εκεί με τη καρδούλα της να χτυπάει και να μάχεται.τωρα Έχω μια ανηψια 8 χρόνων και της Έχω τρελή αδυναμία!! !!!!κάτσε ξεκουράσου και μη φοβάσαι.

@giotitsa την καλύτερη δουλειά που δεν έχεις fb.ασε μας έχουν τρελάνει με αυτα που ανεβάζουν.τεσπα.

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@palmoira αρα εχεις την α επιπεδου χμμμμ ωραια ισως δεις και το φυλο αλλες φορες φαινεται αλλες οχι αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι καλη η αυχενικη 

Προς το παρόν θέλω να δούμε στον υπέρηχο 3/8 ότι είναι όλα καλά και μετά ένα καλό αποτέλεσμα στην αυχενική. 

preg.png

Just now, palmoira είπε:

Προς το παρόν θέλω να δούμε στον υπέρηχο 3/8 ότι είναι όλα καλά και μετά ένα καλό αποτέλεσμα στην αυχενική. 

@palmoira ολα καλα θα ειναι καλη μου ξερεις οτι σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια ετσι δεν ειναι ;;; ξερεις οτι προσευχομαι για σενα ετσι θα κανεις και εσυ για μενα οταν θα ειμαι και εγω πλεον εγκυος εσυ θα εχεις το νινι σου αγκαλια θα το δεις αρκετα περασαμε 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Η αδερφή μου δεν είχε απλά αίμα.ειχε αιμορραγία.χεξροτερα Από περίοδο.και μέχρι να σταματησει της είχε πει ό ο γιατρός κρεβάτι και ούτε μέχρι το ιατρείο.3 βδομάδες ήταν έτσι αλλά η μπέμπα εκεί με τη καρδούλα της να χτυπάει και να μάχεται.τωρα Έχω μια ανηψια 8 χρόνων και της Έχω τρελή αδυναμία!! !!!!κάτσε ξεκουράσου και μη φοβάσαι.

@giotitsa την καλύτερη δουλειά που δεν έχεις fb.ασε μας έχουν τρελάνει με αυτα που ανεβάζουν.τεσπα.

Ξέρω για πολλές κοπέλες που είχαν τέτοια προβλήματα και πήγαν όλα καλά στο τέλος. Αυτό σκέφτομαι και προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά σίγουρα δεν είναι ευχάριστο όσο χαλαρά και να προσπαθείς να το δεις! 

preg.png

Διαφημίσεις

Παλι @palmoira;! Τι να πεις. Υπομονή. Κι εγω ξερω ενα σωρο κοπέλες που είχαν πολλές αιμορραγίες και τα πράγματα πήγαν πολυ καλα. Απλώς το μωρό σου θέλει να σε παιδέψει. Ειναι σα να σου λέει "αν νόμιζες οτι θα ειναι εύκολο γελιέσαι!" Αλλα θα ανταμειφθείς απο το αποτελεσμα :-D

Η νυφη μου ειχε μεγάλη αιμορραγία περίπου οταν περίμενε την πρώτη περίοδο κι ετσι δεν κατάλαβε πως ήταν έγκυος και δεν ειχε μείνει στο κρεβάτι. Νόμιζε απλώς οτι ειχε μια βαριά περίοδο. Και τελικα κατάλαβε οτι ήταν έγκυος οταν ήταν ήδη σχεδον τριών μηνών και το παιδάκι της ειναι μια χαρά!!! Μια πανέξυπνη κούκλα! Ειχε άγιο βέβαια, απλώς θελω να σου πω πως πολλές συμβαίνει και τελικα πανε τελεια τα πράγματα και χωρις ξεκούραση ή φάρμακα. Ευχομαι σύντομα να ξεπεραστούν ολα και να ευχαριστηθείς την εγκυμοσυνη σου! 

@loyloy κι εγω ευτυχώς όπως η @giotitsa δεν εχω fb και ειμαι καλυτερα! 

@Flo flo συγνωμη, στις 13 ήθελα να γραψω εχθές οτι σε περιμένω! 

@BettySt, @Luckystars, @Bela Πως ειστε; Έχετε χαθεί λιγο. 

Οι υπόλοιπες πως παει; Ελπιζω να χαίρεστε το καλοκαίρι.. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

Παλι @palmoira;! Τι να πεις. Υπομονή. Κι εγω ξερω ενα σωρο κοπέλες που είχαν πολλές αιμορραγίες και τα πράγματα πήγαν πολυ καλα. Απλώς το μωρό σου θέλει να σε παιδέψει. Ειναι σα να σου λέει "αν νόμιζες οτι θα ειναι εύκολο γελιέσαι!" Αλλα θα ανταμειφθείς απο το αποτελεσμα :-D

Η νυφη μου ειχε μεγάλη αιμορραγία περίπου οταν περίμενε την πρώτη περίοδο κι ετσι δεν κατάλαβε πως ήταν έγκυος και δεν ειχε μείνει στο κρεβάτι. Νόμιζε απλώς οτι ειχε μια βαριά περίοδο. Και τελικα κατάλαβε οτι ήταν έγκυος οταν ήταν ήδη σχεδον τριών μηνών και το παιδάκι της ειναι μια χαρά!!! Μια πανέξυπνη κούκλα! Ειχε άγιο βέβαια, απλώς θελω να σου πω πως πολλές συμβαίνει και τελικα πανε τελεια τα πράγματα και χωρις ξεκούραση ή φάρμακα. Ευχομαι σύντομα να ξεπεραστούν ολα και να ευχαριστηθείς την εγκυμοσυνη σου! 

@P.L.L.εσυ πως εισαι;;

xfHlp3.png

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλά είμαι καλή μου! Απλά δεν προλαβαίνω να γράφω. Τρέχω δουλειά, σπίτι, μαγείρεμα και ο χρόνος δεν μου φτάνει. Προσπαθώ όμως να διαβάσω τα νέα σας και χαίρομαι μαζί σας. 

Τα φιλιά μου σε όλες! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 20 λεπτά , giotitsa είπε:

@P.L.L.εσυ πως εισαι;;

Καλα ειμαι @giotitsa μου. Διακοπές και θάλασσα. Δεν νιώθω τοσο έντονα τη μικρη μου όπως παλιά αλλα τη νιώθω καθε μερα. Δηλαδη κουνιέται αλλα δεν πολυκλωτσαει. Ελπιζω πως δεν ειναι κατι ανησυχητικό... Ε; Τη Δευτέρα το βράδυ εχω ραντεβού. Ελπιζω να μας βρει πολυ καλα. 

@BettySt υποθέτω πως η δουλειά σου χτυπάει κόκκινο τα καλοκαίρια, ε; Κουράγιο! Το ευχαριστιέσαι τουλαχιστον; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Καλα ειμαι @giotitsa μου. Διακοπές και θάλασσα. Δεν νιώθω τοσο έντονα τη μικρη μου όπως παλιά αλλα τη νιώθω καθε μερα. Δηλαδη κουνιέται αλλα δεν πολυκλωτσαει. Ελπιζω πως δεν ειναι κατι ανησυχητικό... Ε; Τη Δευτέρα το βράδυ εχω ραντεβού. Ελπιζω να μας βρει πολυ καλα. 

@BettySt υποθέτω πως η δουλειά σου χτυπάει κόκκινο τα καλοκαίρια, ε; Κουράγιο! Το ευχαριστιέσαι τουλαχιστον; 

@P.L.L. ποσο εισαι τωρα καλη μου εβδομαδων ;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...